Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post

Vojtěch Straka

#156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-22 20:39

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Opět prokazujete, že jste dění velmi blízko. Zatímco já závěry šetření ČŠI nemám, vy je už máte. Proti Gymnáziu Třeboň jsem tady ani nikde jinde nic nenapsal, to si mě asi s někým pletete. Já osobně mám docela dobrou fantazii, ale flagrantnější porušení onoho ustanovení školského zákona, než k jakému došlo na gymnáziu v Třeboni, si představit nedokážu. Proto samozřejmě v případě, že se bude chtít ČŠI ztrapnit a zdiskreditovat před národem a z nějakého důvodu (a těch důvodů může existovat opravdu mnoho) dospěje k závěru, že k porušení zákona nedošlo, omlouvat se nikomu nebudu. Předpokládám, že ani mnoho z těch 680 lidí, kteří podepsali totéž, co já, názor v takovém případě nezmění.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-27 17:41:12

#156: Vojtěch Straka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Ano, to už jsem tady několikrát napsala, že jsem z Třeboně a že mám blízko lidem, kteří na Gymnáziu pracují. To jste neobjevil nic nového. Dokonce znám i Vašeho tatínka, který s Vámi tak moc nesouhlasí a kterého se na dění v Třeboni ani nezeptáte.

Píšete, že se na jihočeských školách děje něco nezákonného a tím těmto školám děláte dost špatnou reklamu a pokud se ještě prokáže, že na tom není nic pravdy, jedná se o pomluvu, kterou ještě rozšiřujete mezi hodně lidí (kdyby byla paní ředitelka jako vy, tak už by Vás mohla zažalovat  za pomluvu a za poškození školy). A to, že někoho pomlouváte bez důvodu, je podle mne na omluvu. Alespoň já mám tedy svědomí takové, že pokud o někom něco řeknu a ono to není pravda, tak se mu omluvím. Slušnost. Nic víc.

Opravdu nechápu, jak můžete být tak povýšený nad všechny a všechno a myslet si, že všechno víte úplně nejlépe. Myslím (a nechci aby to znělo urážlivě) že by Vám prospělo malinko více pokory.

Amnabe

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 00:23:51