zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#351

2016-03-21 07:47

Jenom doufám že to k něčemu bude
Jana

#352 Re: Případný zákaz je zbytečný

2016-03-21 10:21

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 Pokud odstal občanství nebo trvalý pobyt, tak tím jednoznačně potvrdil souhlas a podřízení se právnímu systému ČR, ne? A jestli ne, tak zrušit pobyt, vyhostit, odebrat občanství a bude klid!!!


Nepřihlášený uživatel

#353

2016-03-21 10:47

Na území České republiky žádná zločinecká šaria nepatří!

Nepřihlášený uživatel

#354

2016-03-21 20:01

UPRCHLÍCI VÍTEJTE!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#355

2016-03-22 05:59

Demokracie končí tam, kde je většina utlačována menšinou.

Nepřihlášený uživatel

#356

2016-03-22 06:57

Nepřeji si povolení práva Šárija na území České republiky. Dějiny Evropy i České republiky stojí na křesťanských základech, ne na tomto démonickém nábožeství, ať si ho muslimové uplatňují ve svých zemích.

Nepřihlášený uživatel

#357

2016-03-22 09:23

Jsme v Evropě a máme svou jurisdikci. Není třeba, zavádět tu platnost dalšího práva, které způsobu života v Evropě neodpovídá.

Nepřihlášený uživatel

#358 Re:

2016-03-22 18:39

#357: -  

 A víte že byl veřejně vznesen požadavek na zavedení a umožnění práva šaria? A naše justice a úřady  co? No nic! Takže co není zakázano, je povoleno - znění ústavy.! Proto tahle petice. Proto trestní oznámení na pana Muhammada Abbase předsedu muslimské unie, který veřejně propagoval zavádění práva šaria. A také   je načase otevřeně prohlásit: politici jsou naši nepřátelé. Znáte snad Vy nějakého politika, který by to s vámi myslel takzvaně dobře? Který nekrade, netuneluje, neobohacuje.?
Politici musí nést přímou odpovědnost. jak trestněprávní a majetkovou. To je podle mého názoru jediná cesta, jak začít řešit současnou situaci.ždyť se proboha všichni podívejte kolem sebe. Porážka Hala - součást šarie - je dokonce v českém právu - výjimkou ministerstva zemědělství. Zahalování- požadavek kterým nam nkěteří spoluobčané nařizují tolerovat své zvyky.  A mohl bych tady psát minimálně hodinu a pořád by bylo co.  Takže proto!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#359

2016-03-23 18:51

Vše bylo napsáno a řečeno není tam nic s čím bych nesouhlasila

Nepřihlášený uživatel

#360 Re:

2016-03-23 19:11

#354: -  islám v česku nechci

 běž do prdele buzičku


Nepřihlášený uživatel

#361

2016-03-24 21:10

"Demokraté", kteří se tak sveřepě zastávají muslimských uprchlíků, podporují utlačování žen, vybíjení náboženských menšin a homosexuálů, krádeže, znásilňování žen, osahávání a zneužívání nezletilých, bití seniorů ... tohle je dostatečný výčet k naplnění skutkové podstaty § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Tak se táži, proč orgány činné v trestním řízení nekonají? Proč nedojde k okamžitému rozprášení syndikátu neziskovek a jejich podporovatelů z řad politiků, akademiků, celebrit, novinářů ad., strůjců organizovaného zločinu podporujícího nelegální imigraci a totalitní hnutí islámu? Žijeme vůbec ještě v demokratické zemi? Očividně nikoliv, když zůstává tahle nebezpečná trestná činnost zcela stranou zájmu.


Nepřihlášený uživatel

#362 Re:

2016-03-25 19:11

#361: -  

Jen pro Vaši informaci. Jsem autor této petice a podal jsem také trestní oznámení na pana Muhammada Abbase, ředitele Muslimské unie, a to přesně pro věci , na které ve Vašem příspěvku poukazujete. Propagace práva  šaria proběhla dne 8. 1. 2015  v ČT a trestní oznámení  jsem podal 20 února 2016 , protože jsem dlouho čekal, že se ozvě někdo z představitelů státu, poslanců atd., kteří by to měli mít ve své kompetenci. No nakonec jsem do toho musel jít sám. 

Děkuji za Váš příspěvěk a podpis. 

                    S pozdravem

                                Bc. Vladimír Holiš, autor petice. 


Nepřihlášený uživatel

#363 Re: Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria

2016-03-31 22:38

#333: - Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria 

 Svatá slova, tohle tesat do kamene. Ti sluníčkoví vítači musí být opravdu zamindrákovaní pravdoláskaři, když se v něčem takovém vzhlédli a usilují o to, aby nyše děti v něčem tak nelidském vyrůstaly!


Nepřihlášený uživatel

#364

2016-04-07 09:57

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Tomio Okamura: Vlastizrada a sabotáž

VICE-Tomio Okamura: Dětské pleny a Sobotka


Nepřihlášený uživatel

#365

2016-04-07 09:59

Chovanec: Iráčané zneužili dobrou vůli ČR, pojedou zpět - Sobotka se Schapirem u Obamy. Neuvěříte, co přitom premiéra napadlo - Malí Američané bouřlivě vítají prezidenta Číny. Obřad s hromadou vojáků. Vynadají čeští aktivisté Baracku Obamovi? - Rakouský ministr vnitra chce "masívní hraniční kontroly" a povolat armádu - Řecký parlament schválil vracení migrantů do Turecka - Řecký farmář zahájil jarní orbu navzdory uprchlickému táboru na svém poli - Finská anti-migrační skupina Odinovi vojáci rozšířila své pouliční hlídky i do Švédska - „Jsme připraveni bojovat a zvítězit“ – NATO mění v dramatickém posuvu Východoevropskou doktrínu od strategie „ujištění“ na strategii „odstrašení“ - Pozvánka na demonstraci 9.4.2016 v Praze

VICE-Studio REPORT 4.4.2016

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Jiřina Holotová: Islámská demokratická strana - Čechy, Morava a Slezsko - Pavel Fabini: Euro se rozpadá – měnová reforma na obzoru - Hon, na voliče právě začal - začíná doba "průzkumů veřejného mínění" - máme poslední možnost Ty naše Zmetky "Vyautovat"

VICE-TV MAGAZÍN 6.4.2016


Nepřihlášený uživatel

#366

2016-04-07 10:03

BRUSEL PORUŠUJE MEZINARODNÍ PRÁVÁ EVROPY!!!!VLASTNE JE PORUŠUJE VŠUDE KDE VÁLČÍ!!!!  

NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!

Každým dnem se můžeme přesvědčovat, že pro optimismus není, ale opravdu není již prostor. Naivistické představy o fungování současného světa nefungují. Lidé, kteří ustrnuli svými pozadími na svých gaučích z globalizovaného obchoďáku IKEA, už mohou jenom sledovat, co se okolo děje a jak vlády jejich vlastních zemí ztrácí kontrolu nad osudy vlastních států a státností. V rámci procesů NWO a ustanovování jedné jediné globální vlády se Evropská komise rozhodla ke kroku, který mnoha lidem vyrazil dech. Brusel chce o azylových řízeních a procesech posuzování a rozdělování uprchlíků jednat sám, bez účasti členských států, kterých se konečné přerozdělení bude týkat [1].

My vám ty uprchlíky přerozdělíme sami, holoto!

Evropská komise chce úplně zrušit Dublinský protokol, podle kterého je dosud zodpovědnost za uprchlíka na bedrech prvního státu EU, na jehož území ilegál vkročí. Systém se ukazuje jako nefunkční, protože Řecko a Itálie nejsou schopny zajistit neprůchodnost svých hranic. Ba co víc, trvání na současném systému by vlastně bylo cestou ke konci Schengenu. Takže Brusel bouchl do stolu, až se prázdné lahve od chlastu skutálely Junckerovi na zem. Mnichov 1938 bude proti tomuto jen slabý čajíček. Takže, jak to bude vypadat? No, bohužel stejně tak, jak na AE News už varujeme od poloviny minulého roku. Stovky tisíc muslimů v ČR do konce roku 2020 a vznik evropského chalifátu do roku 2050.

VICE-NWO jako vyšité: O žádostech uprchlíků o azyl už nebudou rozhodovat jednotlivé státy a jejich úřady, ale Brusel a Evropská komise!


Nepřihlášený uživatel

#367

2016-04-07 10:04

HNUS FAŠISTA HAVEL

Když se Hitler stal 1933 kancléřem, Heidegger vstoupil do NSDAP a jako rektor řídil nacifikaci university. Havel rád citoval Heideggerovy tirády proti demokracii…

VICE-SPOLEČNOST: Havlův vzor byl nacistický filosof Heidegger


Nepřihlášený uživatel

#368

2016-04-07 10:06

DUKAZE NAROZDIL OD USA PRO EVROPU

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: OBCHOD S IS TURECKO DUKAZE VIDEA FOTKY

POZOR AERONET JE RUSKY ALE BEZ DUKAZU PRAZDNÉ SLOVA NIČIM NEPODLOŽENÉ POZOR DUKAZ NAJDETE V TRENKACH JAK TO PSAL NEJAKY NEINTELIGENT KTEREJ SAHA  S MYŠLENÍM JAK 11 DĚCKO

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!

Turecký teroriste-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto


Nepřihlášený uživatel

#369

2016-04-07 10:38

ZA VLAST


Nepřihlášený uživatel

#370

2016-04-07 17:15

PLAN DESTABILIZACE IRANU,SYRIE,EVROPY

Celý dokument ke stažení zde.

Není k tomu co dodat. USA nejen věděly, co se stane, že vznikne ISIL a Islámský stát, ale v dokumentu natvrdo přiznávají, že to je přesně to, co západní mocnosti a USA chtějí. A občan v EU je teď za co? Za vola? Debila? Je třeba opět vyjít do ulic, před americkou ambasádu a znovu demonstrovat. Možná by ale nebylo od věci tento dokument omlátit některým českým politikům o tváře, protože ten „západ“ v dokumentu, to jsme i my a mnozí čeští politici, kteří se tak moc přimlouvali v roce 2012 za vyzbrojení syrské „umírněné“ opozice.

A především by dokument měl být ukázán těm, kteří pořád opakují cosi o hrozbě Ruska a o tom, jak Američané pomáhají chránit mír ve světě. A zatím Američané za našimi zády v klidu destabilizují celý Blízký východ a sever Afriky, v důsledku čehož potom prchají statisíce běženců do Evropy. A co Američané rozdmýchají, to musí potom hasit Evropa, kapsy evropských daňových „soumarníků“ a musí se zavádět kvóty na přijímání běženců. Tohle je bezpečnostní riziko pro Evropu a celý svět. Čím dříve si to politici v EU uvědomí, tím lépe.

VICE-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#371 Stop islamizaci, stop teroru

2016-04-12 11:10

Já myslím, že po tom, co se děje v posledních měsících v celé západní Evropě je neoddiskutovatelné, že islám je neslučitelný s evropskou kulturou a není schopen ctít demokratické hodnoty a principy, na nichž stojí naše civilizace. Proto by se měl zastavit tok imigrantů, rázně se postavit proti probíhající islamizaci a všechny radikálně smýšlející muslimy vypakovat do zemí jejich původu nebo původu jejich rodičů. Chtějí-li žít v naší společnosti, je třeba se jí přizpůsobit, nic není zadarmo, každý občan má i své povinnosti, nelze se domáhat stále jen svých práv, ale povinnosti neplnit. Naše nemocná společnost je posednutá právy všeho, co dýchá, ale na povinnosti vůči společnosti už se pozapomíná. Ve výsledku v téhle asociální společnosti trpí slušní občané, zatímco grázlové a fanatici mají pro svoji nedotknutelnost na růžích ustláno.

Realista

#372

2016-04-21 10:53

Nechci brát do své země žádné "uprchlíky" Ne že bych byl rasista, xenofob nebo jiné nálepky, jimiž mě častují ti, kteří nemají dost argumentů, aby dokázali obhájit svůj názor, ale čistě proto, že oni si, jak se již mnohokrát prokázalo, naši pomoc nezaslouží. Pozveme sem velkoryse syrské a irácké rodiny a oni pláchnou do Německa, že to zde pro ně není dost nóbl. Přijmou je v Německu a místo vděku se začnou dovolávat svých výjimek, šátků, modliteben, sundávání křížů, halal jídla. Tak kde to proboha jsme? To je jako když si pozvete domů chudáka z ulice, ať si v kuchyni sedne a on že mu to není dost dobré, že chce raději na terasu, tak mu uvaříte vepřo knedlo zelo a on že to on nejí, že chce něco jiného. Nalijete mu minerálku a on, že chce šampaňské. Tohle není chudák uprchlík, který potřebuje zoufale pomoc, ale pouhá vyžírka zneužívající naši dobročinnosti a naivity. A jestli se někdo takových vyžírek zastává, pak je asi stejný jako oni, že jej jejich podlý prospěchářský charakter tolik učaroval. Ano, lidé v nouzi pomoc dostanou, ale musí přijmout kulturu naší země, zvyklosti naší země a nesmí si diktovat, že to bude podle nich. Mě by ani ve snu nenapadlo, že bych se v nějaké muslimské zemi doprošoval svých zvyků, stěžoval si, že mě uráží islámské znaky na budovách, halekání muezinů apod. Žádné právo není automatické, vše musí být podepřeno povinnostmi, závazky ke společnosti, v níž žiji a jejichž výhod využívám. Na to jaksi křiklouni, kteří se stále ohání lidskými právy imigrantů, pozapomínají.


Nepřihlášený uživatel

#373 Re: Vyhostit

2016-05-16 07:33

#17: - Vyhostit 

 zalez magore a běž si číst pravidla českého pravopisu, pro tebe v této chvíli důležitější.


Nepřihlášený uživatel

#374

2016-05-17 15:00

Už,aby byly nové volby a kolaborant Sobotka se svými kumpány pryč!

Nepřihlášený uživatel

#375

2016-05-17 16:30

Doufám že aspoň toto ti třasprdelové z naši vlády se nebudou bát prosadit