zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #299 TAK LASKAVE NEHAZTE SPINU NA RUSKO ZE ZKRS RUSAKY TU MAME ISLAM KDYZ TO JE ZKRS TURECKO,EMIRATY A US

2016-02-08 13:23

Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

„Rusko podporuje útočné akce syrské armády bojující proti teroristickým skupinám. Teroristické skupiny se neúčastní a ani nesmí účastnit těchto jednání. Účelnost pokračování boje s těmito skupinami nikdo nepopírá, proto by zřejmě nemělo být Rusko obviňováno z toho, že právě na ně padá jakási zdánlivá vina za zmaření jednání", řekl v pondělí Peskov novinářům, informuje RIA Novosti.

Více: Na Rusko nelze svalovat zdánlivou vinu za zmaření mezisyrských jednání, protože účelnost pokračování boje proti teroristickým skupinám nikdo nepopírá

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: DUKAZE ZE TURECKO ODKUPUJE ROPU OD DAIS IS BOJOVNIKU A ZE BOJOVNICI VOZI CISTERNY ZE SYRIE DO TURECKA

PRO OBČANY CO NEVIDI FAKTA

TAK LASKAVE NEHAZTE SPINU NA RUSKO ZE ZKRS RUSAKY TU MAME ISLAM KDYZ TO JE ZKRS TURECKO,EMIRATY A USA A BRUSEL JE LEHKE HODIT NA JEDINEHO CLOVEKA VINU KTERY SE SNAZI ZASTAVIT KRIZI UPRCHLIKU DO EVROPY SE PROBUDTE NEBO JSTE FURT TAK BL..... S ČT A TV ME NIKDO NEDIKTUJE CO SI MAM MYSLET HLEDAM PRAVDU