zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#326

2016-02-15 14:04

Jak probíhaly demonstrace 6.2.2016 v Evropě - Policie demonstrační dohru nezvládla, Chovanec zralý na interpelaci a odvolání - Policisté v roli fašistů, ministře Chovanče ihned odstupte, vyzývá policejní odborář - Zakuklená skupinka útočící na levicové aktivisty nebyli policisté, nýbrž radikálové - Ve hře o pobytové centrum pro migranty zůstal už jen Benešov - Pozvánka do Muslimic (Teplice)

VICE-Studio REPORT 8.2.2016


Nepřihlášený uživatel

#327

2016-02-16 10:19

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#328

2016-02-16 12:03

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ Z MOSKVY S 15.2.2016

OHLEDNĚ MENSTRUACÍ 6.2.2016

ZAS SEM ZE SEBE A S WEBU CO PIŠU FAKT UDELAL ČURÁKA TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK SEM VYPATLANEJ BLB TED SE VÁM TU SNAŽÍM SPAMEM VNUTIT SVOJE FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAM A DO MĚST A OBCI DÁVAM RUSÁCKOU PROPAGANDU CTI HOVNA A BAVIM SE JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ONI VĚDÍ KOMU STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI SE S TEMA LIDMA NEPÁRAJÍ TAKZE VÁM LŽU VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V AERONETU 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI LEMTÁNÍ PÍVA Z GAUČE A LAHVACU V ZALOZE AJI SRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE V RUSKU A ČÍNĚ V SEV.KOREJI S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE JEBLO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE MRDLO!!!

VICE-PODLE NOTIČEK PUŤ PUŤ PUTINA MANIPULACE MINENI ZVANÁ AERONET TAKTIKA OBELHANI NARODU TRIPEM MY VYSÍLÁME HOVNA


Nepřihlášený uživatel

#329

2016-02-18 18:37

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#330 Re:

2016-02-19 11:26

#328: -  

 TAKOVEJ BLAF


Nepřihlášený uživatel

#331 Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže

2016-02-20 11:36

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#332

2016-02-25 00:33

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

senátor Jaroslav Doubrava mezi provokatery

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#333 Muslimové v Česku chtějí islámské právo šaria

2016-02-26 12:20

Bouřlivou debatu na internetu vyvolal vznik diskusní komunity na facebook.com pod názvem Šaria pro Česko. Tato skupina se inspiruje u jiných Evropských skupin a volá po zavedení islámského práva v České republice. Správcem této skupiny není nikdo jiný než Lukáš Větrovec (alias Alija Harisovič).

Štěstím v neštěstí České republiky je, že byť se zde vytváří radikální muslimská komunita, není počet muslimů zatím příliš veliký. Proto si mohou státní orgány tvrdit, že problém neexistuje a společnost se tvářit, že je vše v pořádku a to do chvíle než to zde bouchne nebo bude muslimská komunita natolik zradikalizovaná a veliká, že se pokusí o převrat. Ono kdysi před staletími v takové Sýrii nebyli muslimové ve většině, ale poté co ji dobyli a terorem vyhnali, konvertovali či ujařmili původní obyvatelstvo, nastala tam situace taková, jaká tam nyní panuje. Tenhle vývoj chceme za pár generací u nás v Evropě? Čím se naše děti tak provinily, že jim přejeme tak trpkou budoucnost? Který rodič by pro své děti mohl budovat islámskou společnost plnou záště, nenávisti, absolutního podvolení se a žádné svobody? Islamizaci Evropy mohou podporovat jen naprostí psychopaté.


Nepřihlášený uživatel

#334

2016-02-26 21:37

Podporuji petici, takové středověké zrůdnosti jako sharia nemají v Evropě 21. století co pohledávat a je ostudné, že se evropští politici s těmito islamisty paktují a že udržují nadstandartní vztahy se Saúdskou Arábií, která štědře sponzoruje islamizaci našeho kontinentu. Hanba!


Nepřihlášený uživatel

#335

2016-02-28 17:45

V jednote je sila !!!
Tomáš

#336

2016-02-29 09:22

Evropská garnitura, která se snaží tajit kriminalitu přistěhovalců, při jejich trestných deliktech nezasahuje, maří vyšetřování, ale poti protestujícím občanům se neštítí nasadit vodní děla, slzný plyn a obušky, média, která mají zákaz šíření jakýchkoliv negativních zpráv o imigrantech, tvrdá cenzura na internetu a mazání režimu nepohodlných příspěvků na sociálních sítích i postupná kriminalizace za vyřčení nesouhlasného názoru s imigrační politikou, tohle vše je nezvratným důkazem stále sílící neomarxistické totality v evropských zemích. Největší rasisté jsou, světe div se, právě ti, kteří se tak hlasitě ohání bojem proti rasismu, sami si kálí do pusy při každém jejím otevření. Žeňme všechny tyhle darmožroutské neziskovky a zástupy užitečných sluníčkových idiotů, jež se přiživují na "začleňování" všemožných etnik, imigrantů ad. do naší společnosti a tím jen rozdmýchávají stále větší nenávist. Žeňme je svinským krokem! Dost bylo vašeho škodění naší krásné zemičce, váš čas vypršel! Odejděte dobrovolně, nebo vás po jednom vyházíme z oken držkou k zemi na tvrdý studený chodník!


Nepřihlášený uživatel

#337

2016-03-03 10:50

Věřím, že politici i média nesmetou pod koberec s tím, že "pár provokatérů odmítá nutnou pomoc". Ale kam půjdeme my??? Do zemí "imigrantů"? Postarají se tam o nás, dají nám střechu nad hlavou, finanční podporu, možnost práce...?

Nepřihlášený uživatel

#338 Samozvaní strážci islámských zvyků zbili ve Vídni muže, který bránil manželku s dcerou

2016-03-08 19:55

Samozvaná čečensko-turecká hlídka na dodržování islámských zvyků zbila na konci února ve Vídni dva muže tak, že skončili v nemocnici. Manžel bránil svou ženu Miroslavu P. s dcerou, které hlídka perzekvovala, za to že jsou pozdě večer venku, uvedl list Kurier. Druhým zraněným je svědek incidentu.

Žena s dcerou a jejich kamarádkami byla v pátek 26. února po 23. hodině stále v nákupním centru Millennium City ve čtvrti Brigittenau. Když se dcera s jednou z přítelkyň vracela do restaurace z toalety, přistoupili k ní dva mladí muži a začali je peskovat s tím, že mají okamžitě odejít. „Řekla jsem jim, že už jsme stejně na odchodu,“ uvedla matka pro list Kurier. Ale mladíky to neupokojilo a dál na ně mluvili. Jedna z dívek se obrátila na ostrahu, ale ta jako vždy v podobných případech neudělala vůbec nic.

Matka se bála, že by za nimi mohla skupina samozvaných strážců mravopočestnosti jít až na stanici metra U6, ale nechtěla do toho zatahovat policii. Zavolala proto svého 41letého muže Martina, aby je vyzvedl. Když se setkali před kavárnou, chtěl si manžel se čtyřmi mladíky pohovořit. Ti ale muže napadli, porazili na zem a zkopali. Čtyřiačtyřicetiletý přihlížející, který se oběti zastal, byl také brutálně napaden. Oba museli být ošetřeni v nemocnici.

Policie se čtveřici snažila dopadnout, nasadila sedm hlídkových vozů, ale podezřelí zmizeli. Jeden ze svědků řekl agentuře APA, že čtveřice je v nákupním centru známá jako samozvaní stráži mravopočestnosti. Násilí u Millenia v poslední době narostlo, protože tam mezi sebou bojují různé skupiny azylantů, což postihuje celou čtvrť, uvedla nacionalistická strana svobodných FP, která chce, aby policie rázněji zasáhla.

Je to ale jen jeden z mnoha případů násilí, které ovládlo vídeňskou čtvrť Brigittenau, kde se střetávají čečenské a afghánské gangy azylantů bojující o nadvládu nad drogovým trhem.

Střety gangů

Poslední případ násilí byl podle webu unzensuriert, který ale není nestranný, zaznamenán v pátek. Při střetu čečenského a afghánského gangu utrpělo sedm lidí řezné rány. Bojovalo spolu asi padesát lidí vyzbrojených i tyčemi a holemi. Šest lidí bylo zadrženo. Dva jsou obviněni z pokusu o vraždu a další z vážného ublížení na zdraví. Při jiném útoku byli minulý týden pobodáni dva Nigerijci. Zadrženi byli kvůli tomu tři Afghánci. Údajně šlo o střet znepřátelených drogových gangů.Kurier. Druhým zraněným je svědek incidentu.

 


Nepřihlášený uživatel

#339

2016-03-20 10:45

Chci svobodu pro ženy, ,dcery. Nejsme otroci!

Nepřihlášený uživatel

#340

2016-03-20 11:42

SOUHLASÍM

Nepřihlášený uživatel

#341 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2016-03-20 12:07


Nepřihlášený uživatel

#342

2016-03-20 15:44

Tuto petici podepsat je povinností každého občana České republiky.Takoví lidé jako Sobotka Kalousek kníže Kocáb Žilková a další sluníčkáři nejsou občané české republiky.Jsou to zrádci české republiky těm patří jenom trest nevyžší.

Nepřihlášený uživatel

#343

2016-03-20 16:43

Neexistuje a zásadně nesouhlasím s tím, aby byli migranti přijímáni do ČR a právo Šaría, ať si uplatňují tam, kde patří sami - u sebe doma. Nelíbí se mi, že jim všichni politici, policie apod ustupují a vše jim prochází. Nesnesu představu, že by jejich potomci, kteří mají v hlavách totéž co jejich rodiče - tedy nenávist - usedali do stejných lavic jako naše děti.

Nepřihlášený uživatel

#344 Re:

2016-03-20 18:05

#342: -  

 Trest „nevyžší“ patří těm, kteří se ohánějí povinnostmi občanů ČR, a přitom se neumí vyjádřit svým mateřským jazykem bez hrubek (absence interpunkce) a stylistických chyb (nesprávný slovosled). Pro dnešní „vlastence“ je to docela charakteristické.

Kaahuneji2016
Nepřihlášený uživatel

#345

2016-03-20 18:13

Protože jsou tady šmejdi, kteří by toho mohli zneužít,nevěřím a bojím se.Nemyslím zde v těchto komentářích, ale všeobecně.

 


Nepřihlášený uživatel

#346

2016-03-20 18:38

Ať si uplatňují právo šarija u sebe doma...tady s tím nemáme nic společného a nikdy mít nebudeme!!!! My žijeme v ČR a vy si žijte tam,odkud jste přišli!!!!
monikabart

#347 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2016-03-20 22:42

#3: Holiš - Re: Případný zákaz je zbytečný 

 Vážený pane Holisi, jaký je rozdil mezi pravem Saria, nebo fyzické napadeni a omezovani osobni svobody? Vždyť to je jedno a to samé. Ba ještě horší, když muž zabije svou ženu. Jako by nekdo rekl, ze je rozdil v syndromu u vzacneho onemocneni, ve kterem je diferencialni diagnoza výduť aorty a v rozšíření srdeční cévy. Jedno a totéž ma jen jiné pojmenovani. Jinak petice podepsaná.


Nepřihlášený uživatel

#348

2016-03-21 05:48

V jednotě je síla.

Nepřihlášený uživatel

#349

2016-03-21 06:54

Ve své zemi si každý určuje svá pravidla.Pokud chce někdo žít jinde,měl by se přizpůsobit.

Nepřihlášený uživatel

#350

2016-03-21 07:12

Uniformy ISIS, objevené ve Španělsku:

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/147537 -dzihadiste-v-evrope-spanele-objevili -tisice-uniforem-is-a-tuny-zbrani-a-materialu-stacilo-by-to-na-vyzbrojeni-armady/

(link neprošel, protože:" The maximum length for one word is 90 characters". Do adresy proto musela být vloženy dvě mezery,  před první pomlčkou a za "objevili". Škoda.)

Výcvikový tábor IS, Afghánistán: