Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

/ #13897 Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

2017-06-05 05:50

VIDEO: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení od Pařížské klimatické dohody? Protože smlouva je hoax! Nemá s ochranou klimatu nic společného, je to nástroj na likvidaci USA! [CZ Titulky]

Již v pátek jsem na Svobodném rádiu sliboval, že připravím video s českými titulky z projevu Donalda Trumpa, ve kterém oznámil odstoupení USA od Pařížské klimatické smlouvy. V pořadu jsem vyjmenovával důvody, které k tomu Trumpa dovedly, ale ty argumenty musíte slyšet přímo do něho a z jeho projevu, proto jsem k videu udělal titulky a k zásadnímu bloku v jeho projevu. Video je naprosto klíčové, protože ukazuje Trumpa v roli a v pozici exemplárního příkladu, jak má vypadat pro-národní politik, který na prvním místě hájí zájmy vlastního národa. Donald Trump se v projevu ukázal v roli „gosudara“ a převzal roli Vladimira Putina z roku 2000 po jeho nástupu do funkce. V západním evropském mainstreamu je informační pole zahlceno jednostranným štvavým pohledem médií, které střílí do Trumpa jako do terče za to, že si dovolil odstoupit od smlouvy, kterou slavnostně bez okolků podepsal jeho předchůdce Barack Obama.

Jenže celá klimatická dohoda z Paříže je jeden obrovský a nebetyčný podvod, o kterém je třeba hovořit nejen nyní na alternativě, ale je třeba celou věc předat i mimoparlamentním opozičním stranám v ČR, aby tuto věc zahrnuly do svých volebních kampaní. Klimatická dohoda z Paříže totiž namísto omezování emisí skleníkových plynů je nástrojem na tichou subsidiaritu do rozvojových zemí, do kterých budou rozvinuté průmyslové země a hlavně státy EU posílat mohutnou finanční pomoc, a to včetně České republiky a Slovenska.

Nikdo v ČR a ani na Slovensku neví, že Pařížská dohoda nařizuje zemím EU a skupině dalších zemí světa, že musí finančně dotovat nerozvinuté země pro dosažení cílů uvedených v Pařížské smlouvě! Tato subsidiarita má následně podle dohody vést k tomu, že ekonomická úroveň rozvojových zemí vzroste a spolu s ní vzroste i spotřeba v rozvojových zemí. Ovšem tento růst má být kompenzován naopak drastickým snižováním rozvoje a růstu dnes již vyspělých zemí, které naopak mají upadat, snižovat výrobu a také spotřebu.

http://www.aeronet.cz