Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Čech z Prahy

#13876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-31 10:13

#13870:  Ignorujte tu prasstitutku Evropan od G.Sorose - Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

K ignorování trollů: obecně je to tak, ale v tomto případě jde o mnohem víc než jen o neškodné blbnutí online. Tihle zrádci nás totiž chtějí zlikvidovat (sic). To je snad už dostatečně jasné. Proto považuji za nutné všechny jejich pseudoargumenty vyvracet.

Odpovědi

NAŠE RASISTICKA VLÁDA TŘEBA JÍ ZNIČIT
Nepřihlášený uživatel

#13881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-02 07:41:54

#13876: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 VLADA JE RASISTA NÉ OBČANÉ 

Pravda chcou nás zlikvidovat Slovanské národy.Tim že provokateři z Vlády budou dělat útoky na menšiny jako Romy,a Cigany ale nevědí že všichni jsme si rovni.

VLÁDNÍ PROVOKACE NWO PROCES PACHATEL JE NA SVOBODĚ ZKORUPOVANI PČR 

Žatec 27.10.2016 Zemřel mlady chlapec Mirek Romská kultura procesy NWO silej chcou proti vlastencum aktiviste placeni vladou vyvolat nenavist Romu na Čechy aby romové citily proti Čechum zlo a šly po nich jak Džihadysté Romové a vlastenci spojme sile proti FAŠISMU A NWO PROCESU ve jmenu j.krista a stvořitelé vás všech vyzivamé vytlačme Islamizaci společně s Evropy AT NÁS JE 30 MILIONU PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY

VICE-Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM NWO proces

ZDE PACHATEL MLATI MLADEHO CHLAPCE NA ZEMI PACHATEL JE OBRATENY ZADY A MÁ ŠEDÉ TRIČKO MUŽETE SI ŠIMNOUT UDERU MLADEMU CHLAPCI JAK ZASADUJE PŘED POLICII!!!!!

VICE-BEZCENZURY UMLATENI MLADIKA Zpomalené záběry incidentu v pizzerii prokazují, že k násilí na mladíkovi docházelo

VIDEO S CENZUROU

VICE-VIDEO S CENZUROU TV NOVA NEBO TV HOVNA-Žatci Záběry z pizzerie, kde v úterý 18. 10. 2016


Nepřihlášený uživatel

#13904 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-06 10:22:59

#13876: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 To je voda na jeho mlýn. Veďte si svou, držte se tématu. Ale pište od něj odděleně. Tím, že se s ním bavíte, ho zároveň uznáváte. Povyšujete ho na svou úroveň. Přitom je to třeba notorický univerzální kolaborant a zrádce. Nehádejte se s ním. Lidé si vás ztotožní, což je jedním z jeho cílů. Dosáhnout vážnosti, uznání, respektu.

     Troll je kreativní, samostatně pochodující cenzor, a tento web je trolly prolezlý skrz naskrz. Cílem trolla je narušovat nějaký fungující proces, který mu nevoní, a namísto něj  nastolit jakoukoliv jalovou scestnou agendu. Nastavení agendy  je jeho hlavní zbraň, proti které nejsou imunní ani lidé s kvalitním vzděláním. Tím, že mu  oponujete přímo, osobně, zvyšujete jeho publicitu, a navíc se necháte  od něj vodit tam, kam si přeje on. Tento jev může nabýt až takových rozměrů, že jej začnou  brát vážně i někteří málo soudní a pitomí politici, kteří se chtějí za každou cenu zviditelnit.