Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

#13884 Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-06-02 14:52

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

Odpovědi

Vedoucí kolotoče

#13885 Re: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-06-02 18:21:51

#13884: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!  

Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč?

Protože je to russácká propaganda. Proto se to nedostalo do mainstreamových médií. Tam faky nezveřejňují.