PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re: Od Marksové Tominové se nic dobrého čekat nedá

2015-02-05 23:35

#200: - Re: Od Marksové Tominové se nic dobrého čekat nedá 

 výsledky práce paní ministryně

Můžete se podívat https://or.justice.cz/…oba.vysledky?…, paní ministryně byla členkou správní rady, tato neziskovka je v insolvenci: kromě jiného ani nevyplácela mzdy.

M.

#202 Čtyři dohody

2015-02-06 07:57

Čtyři dohody

 

Nehřešte slovem, neberte nic osobně, nevytvářejte si žádné domněnky, dělejte vše, jak nejlépe dovedete.


Nepřihlášený uživatel

#203 Re: podekovani za pomoc

2015-02-06 08:30

#179: Stana - podekovani za pomoc 

 oceňuji Klářinu pomoc, ale to jí přesto nedává právo se rozpovídávat o té rodině do novin, zejména ne, když dobře ví, co to spustí.

Karger sází na stránky fcb Paterčata bez cenzury jeden rasistický post za druhým ( odkazy různých kecalů typu senátor Krejča, Michal Malý atd.), nejspíš si tím něco kompenzuje, ale proč to má odnášet rodina, s kterou nemá nic společného?

Rynn

#204 Re:

2015-02-06 08:44

#17: -  

 Není špatný, ale rasista :-( bohužel


Nepřihlášený uživatel

#205 podpora paní Kláře

2015-02-06 09:14

Paní Kláře přeju, aby to dobře dopadlo, velice ji obdivuju, že tak dlouho vydržela. Taky jsem si nejdřív s pomocí cikánům pořádně "nabila" a teď už jsem si to nastavila úplně jinak, sice pomáhám, ale jen když já rozhodnu, že teď ANO a mezitím klidně několikrát NE, znám jejich mentalitu a nikdy se nesmí říct ANO víckrát za sebou......ale je to téma velice složité

Etana

#206 Re: podpora paní Kláře

2015-02-06 09:49

#205: - podpora paní Kláře 

 Já si nabila s pomocí i bílým, nejen cikánům. Teď jsem si to taky nastavila úplně jinak, na bílé kašlu, jsou tak chytří a všem můžou radit a kecat do života, tak ať si poradí sami.


Nepřihlášený uživatel

#207

2015-02-06 10:00

Je smutné, že stále člověk nemůže říci svůj názor, aby mu za to nebylo vyhrožováno. Když se ohlédneme do minulosti, zjistíme, že nejvíce byli lidé trestáni a zabíjeni za pravdu než za lež. Nevím, kam musíme jako lidstvo ještě spadnout, na pomyslné dno, aby nás konečně začala pravda zajímat.....

Nepřihlášený uživatel

#208

2015-02-06 10:11

Matky vícerčat jsou oproti ostatním matkám znevýhodněny. Proto když se najde někdo, kdo se jim snaží pomoct, měl by za to být odměněn a ne naopak. Popsat veřejně pravý stav věcí není zločin. Věřím tomu, že pokud by matkou paterčat nebyla romka, vyhazov by nehrozil. Je mi z toho smutno. Sama jsem matkou dvojčat a každou pomoc vítám.
Etana

#209 Re:

2015-02-06 10:15

#208: -  

 pokud by matkou paterčat nebyla Romka, ona a děti by nečelily rasistickým útokům, proti kterým, budete se divit, nikdo tak nevyváděl jako kvůli pokárání Kláry. A to leckdo přál dětem i matce smrt, mučení atd.

Jo, čeští rasisti, to je kapitola sama pro sebe...pořád řvou, že nejsou rasisti, že jsou jen spravedliví:))

 

 

Navíc znevýhodnění matek vícerčat před matkami, co to ze sebe sypou po jednom je diskutabilní...prvních pár let je určitě náročných, ale zase, rychleji mají po mateřské dovolené a můžou se, pokud je manžel neuživí, vrátit do pracovního procesu bez velké ztráty odbornosti atd., zatímco matka, která rodí dejme tomu třikrát za pět let je doma mnohem déle a co si budeme namlouvat, návrat do práce pak má mnohem těžší.


Nepřihlášený uživatel

#210 Re: Re: podekovani za pomoc

2015-02-06 11:43

#203: - Re: podekovani za pomoc 

 Inu, každý si volí, jak bude chránit to, co je mu  nejbližší,  Mgr. Karger partnerku,  slečna Kiňová zase PENÍZE. Proč jsou matce peníze  bložší než klid rodiny a dětí,  to netuším,  bez Mgr. Rulíkové by  žili  v holobytu. 


Nepřihlášený uživatel

#211 Re: Re: podpora paní Kláře

2015-02-06 11:46

#206: Etana - Re: podpora paní Kláře 

 Oceňuji, ale ty konce :-))),  menšina totiž neradí, ta hned podává žaloby. 

Etana

#212 Re: Re: Re: podekovani za pomoc

2015-02-06 11:51

#210: - Re: Re: podekovani za pomoc 

 přesně tak, mgr chrání mgr, ta mgr chrání sebe a své peníze, slečna Kiňová své děti a jejich peníze.

Kde by žili bez mgr. nevím, nevíte to ani vy, ona mgr. není jediná na světě a možná jí bylo bližší proslavení jejího klubu víc než ta paterčata.

Vlastně je to skoro jisté.


Nepřihlášený uživatel

#213 Re: Re:

2015-02-06 11:54

#209: Etana - Re:  

 O kom, prosím mluvíte - sypou to ze sebe po jednom?  Já takové rodiny  tedy neznám. Ano, rodiny v mém okolí mají i více dětí, ale jsou to rodiny, kde se dokážou o všechny děti postarat sami rodiče a  nenatahují ruce neustále po nějakých finančních příspěvcích, o děti pečují sami, bez pečovatelek,  a bez mediální pozornosti. Děti většinou studují střední školy i VŠ,  a jsou velice slušné.  Ano, jsem spravedlivá, všichni by měli dostávat podporu od státu tehdy, pokud ji potřebují. Pokud se o  paterčata stará houf pečovatele,  terenních pracovnic,  snad i prarodiče, otec na nemocenské a matka se vlastně nepohne, jen  diriguje,   dostali  byt, vybavení bytu, elektroniku,  mají honorář z natáčení,  a peníze ze sbírky, pravidelné finanční příspěvky státu a nikdo nekontroluje , zda splňují podmínky pro poskytování... tak to není porovnatelné  třeba se čtyřčaty, natož s rodinami, kde je pět a více dětí. Je to vypočítavost, otec by měl především řádně chodit do práce, tedy pracovat, hledat zaměstnání, kde vydělá maximum a matka se zapojit do práce kolem dětí.  Třeba aspoň  pravidelně vařit. 

Ta maminka, která rodí vícekrát,   neustále vnáší do systému daně za období, kdy pracovala. Slečna Kiňová snad ani nepracovala,  nehledala si ani zaměstnání , když měla jedno dítě,  a žili v holobytu...

Nelze srovnávat nesrovnatelné.  někdo se snaží sám a někdo se snaží si vše vyřvat. 


Nepřihlášený uživatel

#214 Re: Re: Re: Re: podekovani za pomoc

2015-02-06 12:01

#212: Etana - Re: Re: Re: podekovani za pomoc 

 Slečna Kiňová ať  se především naučí hospodařit, pak jí peníze nebudou unikat pod rukama.  Výtěžečk ze sbírky je určen pro  péči o děti,   sbírka je  vedena podle platných zákonů, čili nempže o nic přijít. Jen   má starost, jak to udělat, aby jí peníze nemizely, nemusela platit daně, mohla užívat peněz ihned a hlavně, aby jí stát neodřízl v důsledku nabytého majetku od všech přídavků . Naučte se pojmenovávat věci správným jménem. 

Pgr.l Rulíková bojuje o svouo čest,  netuším, jaké peníze v jejím případě máte na mysli.  Je vzdělaná, dokázala pracovat po celý život, i když měla  4 děti, i když ovdověla. Má naprosto nesrovnatelné životní hodnoty a cíle.

Kde by žili  bez Mgr. Rulíkové?  Rozhodně na nižší úrovni a rozhodně ne bezpracně, jako dnes. 

proslavení klubu  je zajímavý postřeh,  a proč ne, když klub pracuje dvacet pro  vícerčata, přijdete mně zcela logické, že se věnují i paterčatům. Ci natiom, Tak aspoň další maminky vědí, na koho se mohou obrátit a   současně  žádat podobné výhody, jakých se dostalo paterčatům. To je fajn, ne?  tedy pokud ony výhody nejsou jen ohnutím zákonů  kvůli rodině Kiňových. To nevím. 

Etana

#215 Re: Re: Re:

2015-02-06 12:01

#213: - Re: Re:  

 děvče děvče, vy se tou závistí a nenávistí zalknete, nebo přinejmenším zešednete a budete vypadat jako ...sociální pracovnice.

 

Ta maminka, která rodí vícekrát, nepřináší do systému daně, neb začala rodit v osmnácti a do pětatřiceti byla doma, pak si deset let hledala zaměstnání a pak brečela, že nemá důchod...


Nepřihlášený uživatel

#216 Ano Kláře a petici

2015-02-06 12:07

#215: Etana - Re: Re: Re:  

 Milá babko,  nejsem slepáí a vidím, jak rodiny s více dětmi žijí, pokud jsou bez příspěvků státu, maminky musí do práce,  tady totiž nehrozí, že by kvli nim někdo ohýbal zákony :-))) a z jednoho platu  rodina nevyžije.  Rozhodně nerodí provní děti v 18.  opravdeu žijete uprostřed, jak Vy píšete, bílé komunity? :-))) Tyhle rodiny se starají samy a  nikdo jm navíc nic nedá.  Někdy jste usměvná s tou zarputilostí,  ani vlastně netuším, o čem  pořád píšete, kde je jaký rasismus?   Podle Vás v tom, že romská rodina je upřednostňována?   Jaká zášť,  to že, se divím, že rodina nehospodaří, matka se nestará, neumí vařit?   To opravdu nemůžete myslet  vážně. že nesouhlasím s tím, že se rodina ohrazuje  proti jakémusi vynášení informací - když před víc než rok nechala  natáčet  všechny dětaily ze svého života?  Včetně fyzických napadení? Babko, babko,

 Děvče

Etana

#217 Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 12:17

#216: - Ano Kláře a petici 

 Babko říkejte své mámě. Nebo babce.

Vysvětlete mi, proč je ČR socialistický stát s obrovskými náklady na sociální výdaje, když jen cikáni a nejspíš jen paní Kiňová neumí hospodařit, jinak je všechno jedna úžasná samostatná a šikovná maminka vedle druhé.

 

Docela by mne zajímala logika toho vašeho " nechala se natáčet, tak co se ohrazuje proti nějakému vynášení informací". Zaprvé se zdá, že se ohražovala ani ne tak proti vynášení informací, to vadí spíš kolegyni a nadřízené mgr., ale proti manipulativním výmyslům a spekulacím dotyčné mgr.

Ale pokud bychom převzali váš názor o nepochopení, proč se rodina ohrazuje..znamená to, že například ten, kdo by souhlasil s natáčením televize, jak pěstuje růže nesměl nic namítat proti tomu, kdyby aktéři natáčení vykládali do novin, že má čurbes v kuchyni?

 

Co je vám do toho, jak ta rodina vaří pořád ještě nechápu, koukání na televizi vám nedává práva rodinu buzerovat.


Nepřihlášený uživatel

#218 Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 12:49

#217: Etana - Re: Ano Kláře a petici 

 Tak aby bylo jasno, když jsem já pro Vás děvče, mohu Vás nazávat babkou. vysvětlovat Vám nebudu nic, mohu se pouze ohrazovat proti Vašim tvrzením, Pokud jste nedávala ve škole pozor,  já to za Vás nedoženu. Řešíme  slečnu Kiňovou, neřešíme všechny maminky.  po roce natáčení   vím, že vařit neumí, hospodařit také ne a  plánovala pouze druhé dítě, ne to,  kde, jak  a za co budou  žít.  Manipulativní výmysly - netuším, co pod to zahrnujete.  V dokumnetu nikdo s ničím nemanipulovat, byli jsme ujištěni  všemi, že je dílo objektivní. O žádných spekulacích Mgr. Rulíkové jsme neslyšela. nepoužívejte  formulaci my - mluvíte za sebe. Kdo pěstuje růže,  a je natáčen,  pak musí  souhlasit s uvedením  dokumentu. Pokud tam bude natočen jeho nepořádek v kuchyni,  je na něm, jak zareaguje. Buď  bude trvat na tom, že  kuchyně nesouvísí s růžemi, nebo že si nepřál přístup štábu do kuchyně,. nebo mu to bude jedno a pak ten nepořádek uvidí  diváci a mohou o něm   diskutovat.  

Slečna Kiňová opakovaně  řekla, že  vše je podle skutečnosti a neměla ani problém nechat si natáčet slavné dvorce při kojení, ani to, že se "učí" vařit, ani vykřikování, jak  nemá sponzory, a jak je drahí   děstká výživa pro děti.  

Je mně zcela jedno, jak rodina vaří, ale potom nemůže  natahovat ruku, že má málo.  Je třeba lidem, kteří nepracují, práci cíleně nehledají,  mají děti , umožnit důstojný, ale skromný život.   Pokud neche,  vařit, Ok, ale pak  ji ai nestačí peníze, které dostává od státu.  Pokud stačí, taky, OK, pak nevím, proč  pořád naříká, že se stát nestará.  Nikoho nebuzeruji,  rodinu neznám osobně,  nestále  vyjadřuji názor na to, že nemají málo, že nepotřebují další ohýbání zákonů a upozorňuji na nesrovnalosti kolem  pokárání Mgr. Rulíkové za vynášení informací, které byly veřejně známé. 

 


Nepřihlášený uživatel

#219 Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:05

#218: - Re: Re: Ano Kláře a petici 

 K vám ruku zcela jistě nenatahuje, takže znova...co je vám do toho? I když, jak pořád řešíte ta její prsa, že vy jste jak prkno a závistí se dusíte?

 

Příklad o pěstění růží zapomeňte, nejste schopna pochopit psaný text...pokud bude někdo vykládat o nepořádku v kuchyni jen proto, že je vzteklý a nevyrovnaný ( viz Rulíkové hysterický záchvat), ne proto, že je to pravda, pak se vám to líbit nebude...i když, vám možná ano,jste dokonale prdlá.

Martin

#220

2015-02-06 13:11

Rulíková porušila zákon a bude vyhozena právem! To, že se jí vy čecháčci zastáváte, je jen rasový problém, který tuto ubohou a trapnou petici dokonale vystihuje! Čech vždy bude držet s Čechem ať už se jedná o jakoukoliv menšinu. A ty Kargerská špíno, stačí se podívat na tvojí facebookovou zeď, která je každý den plná rasistickýma žvástama, doprovázející trapnýma komentářema tvých kompliců takyrasistů. Každý normálně uvažující člověk ví, že Rulíková PORUŠILA ZÁKON a žádná petice typu "Já jsem Čech a budu držet s Čechem" nikdy nemůže zvítězit ;) Nejvtipnější na té celé věci je, když si někde přečtu Kargerovo věty typu "nejsem rasista ale" :D popravdě mi Rulíková až tak nevadí, protože vím, že je zkažená tou rasistickou Kargerskou špínou, která se všude ukazuje "v tom nejlepším světle" Tomášku, být tebou přemýšlím nad tim, co kde píšu, ono totiž můžeš ještě hóódně svojí lásce uškodit ;)


Nepřihlášený uživatel

#221 Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:16

#219: - Re: Re: Re: Ano Kláře a petici 

 no, takže jsme, babko doma :-))), kdž  už nemáte argumenty, tak  následují pokusy o urážky.  Jako vžd v takoéto diskusi. 

Ruku natahuje ke státu,  a neopravněně. Já  patřím mezi ty, kteří štědře pčřčispívají v podobě daní. 

Její dvorce řeším proto, že se mně to zdá velmi intimní, na rozdíl od matky,  jde o můj názor, pokud máte jiný, nic proti,  Vaše věc. Velikost Vašich a mých prsou v tom asi roli nehraje, že, v tom se shodneme :-)))

Pochopit Vámi psaný text je opravdu někdy složité,  neumíte se jasně vyjádřit,  jde Vám jen o urážky. Když  reaguji, tak  se cítíte dotčená :.))) Inu,  možná byste zvládla drbat na pavlači, to nevím, ale  vést slušnou a racionální diskuzi, to neumíte. 

Slovo prdlá nepoužívám,  domnívám se, že jde o vulgární, či citově podbarvený výraz a ten do diskuze   nepatři, babko. 

Takže - Podle dokumentu rodina nehospodaří,  neplánuje,  o byt a vybavení se jim musel postarat stát, platí jim nájem i energie,na vybavení se podíleli i sponzoři,   o děti se starají cizí ženy,  rodiče ani prarodiče nepracují, práci nehledají, stejně tak bratři slečny matky. O staršího syna rodiče nedbají,  je to vidět na výslovnosti.  Otec má exekuce, (ty musí splácet, byť minimální částkou),  nedodržuje  pravidla pro nemocné a přesto pobírá dávky NP.  Pokud je - existuje- podobných rodin více,   pak máte odpověď na svou otázku,  proč odcházejíc se systému tak vysoké částky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#222 Re:

2015-02-06 13:18

#220: Martin -  

 Prosím, který zákon Mgr. Rulíková porušila?   Prosím o citaci nebo odkaz na "zákon" 

Martin

#223 Re: Re:

2015-02-06 13:34

#222: - Re:  

 A vy si snad myslíte, že jí MPSV vyhazuje pro nic za nic? :D ZÁKON MLČENLIVOSTI o klientech vám nic neříká? To, že dala rodina souhlas k zvěřejňování svého soukromí neznamená, že si sociální pracovnice může dovolit pomlouvat rodinu do médií! To je takový hnus a naprosté porušení mlčenlivosti, že být vyhozena MUSÍ a taky BUDE  :-) Češi to moc dobře vědí, ale jelikož jsou 90% z nich rasisté, je jasné, že se za tu pavlačovou drbnu budou bít až do krve! Tímto končím veškerou diskuzi tady a rád si počkám až dostane vyhazov ;) Kdyby se jednalo o bílou rodinu VŠICHNI byste tu podepisovali petici proti Rulíkový a domáhali se spravedlnosti, že porušila zákon :D :D :D Češi byli vždy k smíchu a tahle kauza to jen potvrzuje :D


Nepřihlášený uživatel

#224 Re: Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici

2015-02-06 13:39

#221: - Re: Re: Re: Re: Ano Kláře a petici 

 vzhledem k tomu, že se neznáme, nevím, zda vůbec nějaké daně platíte, zda nejste náhodou starší než já, vypadá to, že ano, takhle zakyslé bývají právě baby okolo padesátky, něco jako Rulíková. Vlastně, zřejmě jste sama Rulíková


Nepřihlášený uživatel

#225 Re: Re: Re:

2015-02-06 13:40

#223: Martin - Re: Re:  

 Zákon o mlčenlivoti mně nic neříká a obávám se, že ani  žádným dalším právníkům. V diskusi je třeba se vyjadřovat  přesně.  Obviňujete Mgr. Rulíkovou z nedodržování  "zákona", ale nevíte jakého. Není to samo o sobě podstata pomluvy -  nactiutrhání? Zákon o mlčenlivost v ČR neexistuje.