PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Etana

#276 Re:

2015-02-08 21:04

#273: Stana -  

 a uvědomujete si, že Klára je zaměstnankyně MPSV, úřednice, tedy přesně ta osoba, které o odstavec výše káráte? 


Nepřihlášený uživatel

#277 Kláře NE

2015-02-08 21:38

Petici NE. Po pročtení diskuze na dvojcata org., Trojčata, čtyřčata, paterčata..., Seriál Paterčata. Je to moc pěkná diskuze, příspěvek  Spider17 dne 16. Listopad 2014 - 12:13. byl pro mě rozhodující, strana 2.


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Kláře NE

2015-02-08 22:15

#277: - Kláře NE 

 No, to zas bude dobrý...

 


Nepřihlášený uživatel

#279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-08 22:18

#275: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 Proboha, to je pořád dokola , jak pro nechápavé, co kdo může vynést, Etano z domácnosti, která si nechává nahlížet naprosto všudwe, ke všemu se vyjadřujue ustně i fyzicky.  Hospodařit numí a kdyý se to má učit, tak to dopadne tak, že  naháže na Kláru špínu a jediná starost jsou prachy. nežijete ve vzduchoprázdnu, ale  mezi lidmi.ů  Zatřepte hlavou, už se  jen opakujete, opakujete, opakujete a přitom z cesty.


Nepřihlášený uživatel

#280 Re: Re: Petici ano

2015-02-08 22:39

#276: Etana - Re:  

 Já se obávám, že nejde o to, že někdo nepracuje, já se obávám, že nikdo neví, jak ten problém řešit a proto všichni po celou dobu od  90. let dělají, že problém neexistuje.... problem nebude v tom, kdo je na MSPV právě zaměstnaný. Rozhodně netuším, do komptence kterého odboru tahle problematika spadá. Je to tak rozsáhlé, že  nemám představu. 

JInak si uvědomuji, že MGr. Rulíková udělala maximum tam, kde mohla, kdyý nemohla přes ministerstvo, tak pomohla osobně, jako jediná. 


Nepřihlášený uživatel

#281 Kláře ANO

2015-02-08 22:40

#278: - Re: Kláře NE 

 to usuzujete podle jednoho trotla, který někde něco napíše, tak se podívejte na pořad :-)))

Stana

#282 Re: Kláře NE

2015-02-09 03:05

#277: - Kláře NE 

jestli byl pro vas tak rozhodujici proc to tady nedate? bojite se diskuze?

na mne zase zapusobil tento rozhovor

 

Rozvohor s paní Rulíkovou mě

Napsal uživatel Maja dne 6. Leden 2015 - 9:28.

Rozvohor s paní Rulíkovou mě moc nepřekvapil, tó, jak to v rodině funguje/nefunguje bylo bohužel vidět z toho seriálu.. Doufala jsem a pořád doufám, že ve skutečnosti to funguje o dost lépe, že to bylo sestříhané, aby tto bylo zajímavé, ale že je paní Alexandra a její rodina v řadě věcí poněkud mimo realitu bylo dost zřejmé. Paní Rulíkové patří můj velký obdiv, bez ní by rodina měla asi jen tu jednu nebo 2 pomocnice, které by ale na děti nesáhly a paní Alexandra by to dost pravděpodobně nezvládla. Paní Rulíková se zjeně držela dost dlouho a snažila se co to šlo, a to i na úkor svého času, takže nějaké navážení se do ní nějak nechápu.. PAní Aexandře držím palce, má to těžké, představit si to nedokážu, ale myslím, že solidarita, které se od lidí dočkala byla obrovská, takže jí to její situaci dost ulehčilo..


Nepřihlášený uživatel

#283 Re: Re: Kláře NE

2015-02-09 03:47

#282: Stana - Re: Kláře NE 

 

Nerozumím tomu, co bylo na

Napsal uživatel Maja dne 7. Leden 2015 - 9:30.

Nerozumím tomu, co bylo na rozhovoru neprofesionální, pokud říkala pravdu, pak mi to přijde v pořádku, každý chápe, že je to její názor, nijak je nešpinila, jen řekla, jak některé věci byly (z jejího pohledu). Nepovažuju za v demokratické společnosti normální, aby se směly říkat jen sluníčkové věci, paní Kiňovou vychvalovat až do nebe a na sebe nechat plivat. I paní Rulíková má právo na názor. Kdyby je chtěla pošpinit a uškodit jim, tak mohla a mohla už mnohem dřív. Také by bylo dobré nezapomenout, co pro ně dělala. Kdybych měla paterčata, za takovou pomoc bych se modlila a pak líbala zem, po které paní Rulíková chodí (i kdyby vše nebylo tak, jak bych si představovala a přála, ale pořád to bylo 100x víc než bez paní Rulíkové). Že paní Rulíková není někomu sympatická chápu, možná působí namyšleně/ namistrovaně apod, ale ta snaha pomoci se nedá přehlédnout, ne? A že poskytla rozvovor poté, co jí prý pí. Kiňová špinila na diskusích apod na netu? No tak asi je to jen člověk, který má emoce, jen jedny nervy a nikoli neomezenou trpělivost, ne? :-)


Nepřihlášený uživatel

#284 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 03:55

#275: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 Křtiny za všechny peníze (15. 10. 2014) 1:35 - První fyzické napadení

Křtiny za všechny peníze (15. 10. 2014) 1:35 - První fyzické napadení. Matka paterčat vypráví manželovi: Dneska jsem mluvila s paní vedoucí, no a já jsem to řekla, jak to bylo včera, no a ona hned řekla, že už ji to řekla ta Terezka, jak to bylo a že pravda je jak na jedný tak i druhý straně, ale že ta Voříšková by si nedovolila prostě to – do mě strčit. A já ji říkám, myslíte, že bych já lhala? Že kdyby prostě do mě nestrčila, že bych strčila já? To chcete mi říct, že já lžu? A ona jako neřekla nic, ale říkala jako, jestli to prostě takhle půjde dál, že nebudu tady mít nikoho, zůstanou mi tady ty, které tady jsou a když ne, tak nikoho nebudu mít. Sám víš, jak to bylo včera. No, však jsem tady byl, ne snad? Prostě, jak to dítě leží, tak ho prostě vzala takhle a hlava letí prostě a může dítě jak chce držet tu hlavu, ale když ho prostě čapnete takhle, tak automaticky to jde tak, že jo. No, takže jsem ji řekla, hezky, že jo, aby to nedělala ( Otec: to jsem slyšel, zrovna jsem slyšel, jak jsi tohle řekla a ona, už nevím, co ti řekla), ona se smála, že jo. Ona mi řekla prostě, že jí je to jedno, ať si klidně mluvím do vzduchu, že ona prostě bude držet, jak ona bude chtít, Pak po tom do mě strčila, tak říkám, tak teda vypadněte říkám, jsem řekla. No a to jsi měla v ruce Martínka, to já už jsem měl nervy přece, to už jsem začal řvát i já, že se tady nebude nic takového dít, když máš v ruce ještě Martínka. No já ji to vrátila, já do ni strčila. A ona řekla Součkový, že jsem ji shodila až na zem. Ona spíš chrání ty pečovatelky, než mně. Otec: Cože? No jen se přiznej, protože tobě vadí, když někoho napomenu, že něco dělá špatně. Mně vadí, jak jim to podáš, jakým způsobem. Matka: ale to není pravda, ty přijdeš prostě nasr… nevyspalej…, no co to je?


Nepřihlášený uživatel

#285 Pro Kláru

2015-02-09 04:47

#284: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 Obtěžujte se, prosím, pročíst zdejší diskuzi, a nevkládejte to, co zde již jednou bylo.  Je jasné, že  stejně jako mnoho dalších, i tento moment z Dokumentu  dokládá  úděsné chování  slečny  Kiňové, která stejně jako její matka nejde daleko ani pro slovo, ani pro rány. Tohle se  nedá  jen tak lehce zapomenout. Chudáci pečovatelky, a všichni, kteří se snažili ..... raději nepomáhat, neradit, nesnažit se, obcházet obloukem. Tak jste to asi myslela. 


Nepřihlášený uživatel

#286 Re: Kláře NE

2015-02-09 06:26

#277: - Kláře NE 

 

Jsem ráda, za postoj úřadů. Saša mi říkala, že byla na sociálce a tam jí řekli, že Rulíková tím, že jim odeberou děti rodinu pouze strašila, že nikdy o ničem takovém neuvažovali. Což je hrozné, člověk, který měl pomáhat, strašil odebráním dětí.

Jsem ráda, že ministerstvo rozhovor Rulíkové bere tak že porušila mlčenlivost. Dovedete si představit, že přijdete na úřad vyřídit osobní záležitosti a pokud se to nebude úředníkovi líbit, tak to bude ventilovat v tisku?

Doufám, že to dopadne dobře i s transparentním účtem. Při zakládání účtu byla dohoda, že Rulíková nebude mít možnost z účtu vybírat bez souhlasu rodičů. Rulíková to udělala tak, že má neomezený přístup k účtu. Takže lidi co poslali peníze paterčatům je vlastně poslali Rulíkové. To že z účtu zaplatila pečovatelky rodiče vůbec nevěděli. Pokud by to tak bylo 10 měsíců, z účtu by odešlo přes 230tis., to je cca půlka. Až paterčata vyrostou z postýlek a budou potřebovat velké postele, až půjdou do školy, až bude potřeba uspůsobit pokojík, teda větší pokoj pro šest dětí kdy je pět kluků a jedna holčička. Pořád je to 3+1. To všechno půjde to tisíců. Na to chce rodina peníze použít a proto nechtějí vybírat.

Znáte někdo rodinu kde by Rulíková pomohla a ta rodina by byla spokojená? Mám pocit, že u paterčat ta pomoc byla dost neprofesionální a amatérká. Pani co má dvoje dvojčata necelé dva roky od sebe nakonec prý taky zůstala sama.
Mám pocit, že o dvojčatech spíš jen mluvila a o praktickou pomoc nešlo.

Knížka se mi vůbec nelíbila. Naštvala mě už po prvních stránkách.

Etana

#287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 07:48

#284: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 a proč to sem postujete? Je to bezpochyby zajímavé, ale stačí to číst jednou...a na mém názoru, že paní Rulíková se zachovala hloupě, když v rozčilení a bez uvažování nad důsledky zveřejňovala své názory na rodinu, které měla pomáhat, ne ji vystavovat anticigánským útokům ( koneckonců ze začátku sama Rulíková fňukala, jak nechápe, že jsou lidi na Sašu pro její původ hnusní a dětem přejí jen to nejhorší) to nic nemění. Tedy, dopis byl zcela na místě, nikdo Kláru nevyhazuje z práce ( o které se zde houfně tvrdí, že je k ničemu, viz názory na úřad MPSV jako takový). Tak ať se léčí po operaci a přestane ze sebe dělat svatou zachránkyni a arbitra chování.


Nepřihlášený uživatel

#288 Re: Re: Re: Kláře NE

2015-02-09 10:03

#283: - Re: Re: Kláře NE 

 líbat zem po které chodí? Co jste za pošuka?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-09 12:58



Nepřihlášený uživatel

#290 ale tohle je prispevek od te jogurtove pani

2015-02-09 13:48

#286: - Re: Kláře NE 

 skamaradila se s matkou patercat

tady vidite sama jak Sasa Klaru pomlouvala a lhala

zajimavy je prvni rozhovor kde Kroscen rekl, ze to ze jim seberou deti rekla v Milovicich nejak mlada zena ze  socialky

taky to tvrdila Petra Dobiasova na kameru


Nepřihlášený uživatel

#291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 13:51

#287: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 jenom takova otazka

KDO a z CEHO se platily od 1.4.2014 chuvy?

Etana

#292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 14:06

Stana

#293 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 14:52

#287: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 Etano

vam prijde normalni ze matka drzici na ruce male mimino strka do pecovalky tak az upadne a otec pritom rve jako na lesy?

a dat verejne cele jmeno pecovatelky Terezka Voriskova?

proc? 

aby si na ni nekde na meste stara Kinova zase pocihala a vyresila to rucne a strucne?

stat se to v Kanade tak by Tv platila pecovatelce tucne odskodne $ za pospineni jmena

proc TV nezaplati ty chuvy za jejich reality show?

taky muzou Kinove koupit nejaky ten domecek o kterem tak sni

Stana

#294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 14:56

#292: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 neplatila ty chuvy  Klara z uctu pro vicercata?

Etana

#295 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 15:26

#294: Stana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 A je to důležité pro fakt, že se neumí ovládat ani přijmout pokárání za svou chybu? Ze svého je Klára neplatila zcela určitě.


Nepřihlášený uživatel

#296 Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 18:12

#295: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 Já to vidím tak, že Klára uděla naprosté maximum, nikdo jiný na jejím místě by takové množstžví práce, starostí, vyřizování, přesvědčování, koordinace.... nezvládl,  A je zbytečné plácat nesmysly o tom, že  se neumí ovládat. :-))) to zní až absurdně.  Rok a půl vydtržet kolem sebe takovou domácnost, to by ostatní odvezli do blázince.  O tom, že by jim mohly být odebrány děti, hovořila jako první slečna matka, ještě v porodnici, buď se toho opravdeu bála, nebo to byl jeden z  fíglů jak se domoci  městského bytu. POsléze ji na tento fakt upozorňovala  paní Petra,  teď se to přičítá Mgr. Rulíkové. Ale to už slečnu matku nezajímalo, účelu - tedy bytu - bylo odsaženo. 

Zamyslete se, etano, nad tím, proč tohle všechno nedělala nějaká pověřená osoba, ktetrou mohl ministr MSPV určil hned po narezení dětí. S pravomocemi, s možnostmí, s mimořádnými financemi. Všem, kteří mohli, tenhle stav, kdy se nestarají a "ono" to jde, vyhovoval, kdo by si pálil prsty, že.  Co prsty, hlavně jméno :-)))

Rodina se o nic nepostarala sama, jen  porodili  pět děcek. a ted neustále zní - státe starej  se. Já nechápu proč. Jejich děti, jejich starost a netřeba ohýbat zákony, když rodina  nepracuje a práci ani nehledá. Slečna matka by se měla starat mnohem intenzivněji, ne o peníze, ale o rodinu. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-09 18:26



Nepřihlášený uživatel

#298 Re: Re: Dvakrát Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:04

#297: Etana - Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

Vy vlastně ani moc nevíte, co si myslíte, ale  máte neskutečnou potřebu to vypsat. :-)))) 

Paní Mgr. se  starala, protože to tak dělá už dvacet  let a to vždy, pokud ji o to maminka vícerčat požádá. Požádala i slečna matka  prostřednictvím nějaké (přesně specifikované) osoby z porodnice.  Takže to měla  Mgr. Rulíková říct - vy se mně nehodíte, s Vámi mohou být problémy,  já se starat nebudu?  Uvažujte v dimezích problému a ne  jak bojovnice prosti něčemu, co neumíte definovat.  

Mně do rodiny paterčat nic není, ale samozřejmě mohu vyjádřit  svoje přesvědčení, že slečna matka je , podle toho, co jsem viděla v dokumentu líná, otec  bere neoprávněně dávky NP  a prarodiče nepracují. Staly se mediálními hvězdami, dostali za to zaplaceno, souhlasili, tohle je daň, že se staráte Vy,  zajímám já. Názor mám vlastní.

MOhu odsoudit chování babky KIňové,  cílené a plánované napadaní pečovatelky odsuzuji a považuji ho  za hrůzné. 

Rozlišujte veřejný život rodiny slečny matky a  neveřejný život Mgr. Rulíkové. Srovnávat můžete njeschopnost jedné a  vynikající péči  druihé ženy. 

Nevím vlastně, zda jsem to vůbec měla psát, zdá se mně, že sem chodíte pouze se zviditelnit,  nebo se oprostit od samoty a stresu. Pak se Vám omlouvam a pište si, co chcete, asi jsem už jediná, kdo na Vás reaguje. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru

2015-02-09 19:05

#295: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro Kláru 

 prohlédněte si dokument několikrát a zjistíte,  z čeho se platilo, Etano :-))) jedno to rozhodně není. 

Etana

#300 Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:08

#296: - Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

Už jsem se málem zachovala jako vy, z toho by mi bylo na zvracení, protože velmi opovrhuji lidmi, jako jste vy ( takřka na sto procent Karger osobně). 

Kašlu na debaty s Bílou ligou, ale udělám co bude v mých silách ( a zas tak málo toho není), aby tenhle anticiganský akt nevyrovnané paní Rulíkové a její party mamin, které místo aby se staraly o své děti krafou na netu a palečkují rasistické výplody,  padl jen na její hlavu.