PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

#151 Re:

2015-02-05 09:41

#149: -  

 takže stojíte za názorem, že státní úředník může vykládat do médií o své práci, co se mu zamane? Tak si to pamatujte, až někdo bude vykládat o vás...


Nepřihlášený uživatel

#152

2015-02-05 10:10

Stojím za Klárou Vítkovou - Rulíkovou

Nepřihlášený uživatel

#153 Re:

2015-02-05 10:12

#152: -  

 stojím před Klárou Vítkovou - Rulíkovou a Michaelou Marksovou Tominovou, jen ať se hysterický krávy poperou


Nepřihlášený uživatel

#154 Re: Re: Re: Selhání státu

2015-02-05 11:10

#148: - Re: Re: Selhání státu 

 Na slově babka nevidím nic urážlivého, Vosobo :-))) a kde se válím já,  je zcela mimo  problém, na mou rodinu  se žádná sbírka nepořádá  a stejně tak nikoho nežaluji :-))) Prostě babka Kiňová  a slečna matka Kiňová. 


Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re: Re: Re: Selhání státu

2015-02-05 11:14

#154: - Re: Re: Re: Selhání státu 

 žaluje někdo vás? Pokud ne, tak se do toho nemontujte. Vosobo. Prostě dvakrát rozvedená hysterka kmotra Rulíková a dvě paní Kiňové, naučte se to nazpaměť.


Nepřihlášený uživatel

#156 Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:19

#151: - Re:  

 POkud  své soukromí rodina otevře do všech medií, nechá o svém životě zpracovat dokument, kde uvádí veř. právní televize, pak  myslím, že v případě  Kiňové a Kroščena  vůbec nejde o soukromí. Matka tam ukazovala i prsa při kojení, - její volba, stejně  jako se babka rozčilovala nad tím, že profackovala  pečovatelku. Tak jaké soukromí?  Zase jde jen a jen o peníze.  Petici a Kláře ano. 


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: Re: Re: Re: Re: Selhání státu

2015-02-05 11:21

#155: - Re: Re: Re: Re: Selhání státu 

 No, vy jste dotčená, jako byste měla už nějakou žalobu za sebou :-)))

Ano, budu si pamatovat, slečna matka KIňová, a babka Kiňová.  Provní co se zaštiťuje paterčaty, druhá, co plátí pečovatelky. 


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:22

#156: - Kláře a petici ANO 

 Klára před kamerou řvala sprostě, že zabije "babku" atd...ostatně, vypadaly tam jako cigošky všechny včetně Kláry. Mimochodem, veř.právní ? Co to je? Nehrajte si na arbitra, když jste takřka negramotný.


Nepřihlášený uživatel

#159 Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:33

#158: - Re: Kláře a petici ANO 

 veř.právní je zkratka pro veřejnoprávní televizi ,

arbitr je  rozhodčím sporu vybraným stranami, jichž se spor dotýká. 

To jen pro poučení   těch, co to neznají  a pak špatně používají v kontexu

(pro jistotu - kontext významová souvislost jazykového projevu)

to pro Vás, pokud jste se s tím ještě nesetkala, aby se Vám lépe vnímal psaný text. 

 

Vidíte, slovo babka  bylo v TV pořadu běžné  a  co se týče romských obyvatel  bytu, to jste řekla vy, ne ja :-))) rozhodně bych se neodvážila tohle posuzovat :-)))

Závěr:

Babka Kiňová i slečna matka  rozhodně nejdou pro slovo daleko :-))), nakonec i pro ránu.  Důeležité jsou pro ně peníze a  možnost přenést práci na někoho jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#160 Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:40

#159: - Re: Re: Kláře a petici ANO 

 no hlavně že se naučila bojovnice z MPSV googlovat:) Teď ještě, kdyby to chápala.

No, babka v pořadu je babka v pořadu, pokud to není vaše babka, tak je to paní. Vaše extrémně trapné zdůrazňování "slečna matka", které má zřejmě navodit dojem, že je to nějaká coura poněkud uráží většinu matek v ČR, kde je tak obvyklým zvykem se nevdávat a sekat haranty jak baťa cvičky, pokud možno každé s jiným chlapem. Bílých matek, samozřejmě.


Nepřihlášený uživatel

#161 Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:46

#160: - Re: Re: Re: Kláře a petici ANO 

 Nemám důvod se zajímat o jiné matky,   jde o slečnu matku Kiňovou,   která má pocit, že je jí ubližováno a  snad i zneužity peníze ze sbírky. Babka, stejně jako  slečna matka  v dukumetnu Čt veřejně přiznaly, že  jedna cíleně počkala na pečovatelku a fyzicky  ji napadela, druhá se v ve stejném dokumentu snažila  vytvořit dojem, že do ní strčila pečovatelka. Pak se v tom tak zapletla, že byla k smíchu. 

Co se týře googlu, fajn, že i Vy ho umíte používat, v tom případě se, prosím, neptejte, ale rovnou si cizí slova vyhledejte. 

Jak to mají  ženy v ČR  s "haranty", nechám na Vašem posouzení,  k takové vyjadřovací úrovni se nebudu snižovat , fakt je ten, že asi slečna Kiňová má všech pět děti s jedním partnerem, v jejím případě to snad ani jinak nešlo.  

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#162 Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:48

#161: - Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO 

 Vy nemáte důvod se zajímat o žádné matky kromě vašich příbuzných.


Nepřihlášený uživatel

#163 Vědět co podepisuju

2015-02-05 11:56

Čtěte ZDE a především rozhovor s maminkou paterčat ZDE


Nepřihlášený uživatel

#164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:56

#162: - Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO 

 Mám důvod se zajímat o aktéry dokumentu, který natočila  ČT , kde od jednotlivců zaznělo, že vše oopovídá pravdě,  nic není   hrané a že dokument je objektivní.   Pokud jsem  viděla matku, která se snaží  přehazovat práci na okolí,  viz slavná scénka s žehlením (- místo aby vzala  žehličku, tak si vynucovala,  přes rodiče,  přes pečeovatelky až po telefon s Mgr. Rulíkovou, že  to "nekdo" musí vyžehlit),  pak tahle  slečna sice děti porodila, ale  zda bude někdy opravdu dobrou matkou,  to nevím.  

Docela by mě zajímalo, jak se daří staršímu synovi.  Do školy ho nevzali, sice bystrý, ale zanedbaný slovní projev,  pak někde  bylo dokonce, že bydlí u babky Kiňové.   Na výlet se školkou "nebyly peníze", (stačilo požádat o peníze ze sbírky)  neviděla jsem nikoho, že by mu četl, hovořil s ním...  Nějak je tam , chudák navíc., odstrčený před plazmu nebo PS. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 11:59

#164: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO 

 spíš to vypadá, že jste osobně Mgr. Rulíková, povalující se t.č. na nemocenské ( což zní hrozně, ale o nic hůř než pomlouvání ženské, která nedávno porodila paterčata a pravděpodobně se rok nevyspala) a je po operacích taky).


Nepřihlášený uživatel

#166 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO

2015-02-05 12:08

#165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kláře a petici ANO 

 Vaše nápady už nejsou ani moc vtipné, nedávno poroda -  budou to skoro dva roky,   od té doby o její domácnost pořád někdo pečuje. Je to podobný argument, jako když  slečna matka řvala před bytovkou: "No a co, že se (Klára) nevyspala, my jsme se taky nevyspali".

Takže se snad už shodneme, že  Mgr. Rulíkové a petici velké ANO  a slečně matce - více uvážlivosti a  co nejvíc času na výchovu a práci kolem rodiny. 

Tak a  Vy teď můžete zase přesvědčovat další:-)))

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-05 12:13



Nepřihlášený uživatel

#168 Ohřáté jídlo

2015-02-05 12:42

Ohřáté jídlo je nezdravé. Hromadí se v něm volné radikály, urychlí
stárnutí těla a zkalí mysl.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-05 13:18



Nepřihlášený uživatel

#170 Klárinko

2015-02-05 13:45

sluníčko, moc ti držíme palce, já i mamka, víme, jak jsi hodná a objetavá. Hodně pus posíláme a nedej se.

Stana
Nepřihlášený uživatel

#171 Re: Re: z jine diskuze

2015-02-05 14:34

#142: Etana - Re: z jine diskuze 

 už se ptám asi podesáté a pořád nikdo nedokáže odpovědět...jaká špína se hází na paní Rulíkovou? Co je to za úděsné lži a kdo je šíří? A proč? To bude takový cirkus vždy, když nějaký státní úředník dostane od šéfa pokárání?

Mila Etano

asi proto ze tu naivitu na kterou si tady hrajete vam nikdo neveri

vam jde jenom o ty penize na TU, aby se to prevedl na Kinovou a Kroscena ze?

 

 Okopčeno z diskuse na stránkách ČT:

Tom 10. 1. 2015 23:03 (!) Reagovat 9 +1 –1 1

ROHLÍKY K NEZAPLACENÍ aneb Naši milí milovičtí

Je mi líto, že se celá kauza smrskla na rohlíkovou aféru, potažmo na „boj dvou bývalých kamarádek o peníze“. Podstata je v něčem jiném. Takže opět pro pořádek: Problém s transparentním účtem (dále TÚ) nastal už v létě 2014, kdy Saša chtěla mít neomezený přístup k TÚ (vyslovila obavu, že by Klára mohla finance z TÚ zneužít ve svůj prospěch). To ovšem není možné. Veřejnou sbírku (realizovanou prostřednictvím TÚ) zřídil Klub dvojčat a vícerčat o. p.s. (dále KDaV). Protože od roku 2014 KDaV již není občanským sdružením, není možné, aby měl k financím spravovaným touto organizací přístup kdokoliv jiný než statutární zástupce (tím je t. č. Klára), popř. Správní rada. Finance nelze zneužít; Klára odpovídá za vedení TÚ (i ostatních financí KDaV) Správní radě, ta zase radě Dozorčí. Vyúčtování a využití finančních prostředků z veřejné sbírky musí organizace vykazovat krajskému úřadu (v tomto případě magistrátu Prahy). Když v létě Klára zjišťovala, zda lze finance převést na soukromý účet rodiny (což byl požadavek Saši), zjistila na MHMP, že to možné sice je, ALE nadále bude organizace povinna na vyžádání MHMP doložit, jak byly finance využity (tedy předložit doklady, smlouvy, paragony, faktury, atd.). Saša byla informována, že po převodu na jejich účet PŘIJDE O SOCIÁLNÍ DÁVKY. Zřejmě proto se na toto téma více neozvali!!! Poté, co Klára využila finance POUZE na ČISTOU MZDU dvou ze tří terénních pracovnic (tedy na 1,5 úvazku svých zaměstnankyň) – jakožto odpovědný zaměstnavatel (podnikatel by mzdy asi nevyplatil, byl-li by v druhotné platební neschopnosti), Saša vyvolala skandál a vyjadřovala se na sociálních sítích o Kláře nenávistně a jako o zlodějce. Na to reagovala redaktorka OnaDnes se žádostí o rozhovor s Klárou. Je šokující, že MPSV, které nemá se sbírkou (tedy s TÚ) od začátku vůbec NIC společného, si zčistajasna může dovolit říci, že pracuje na převodu TÚ na jinou organizaci, aniž by toto s Klárou vůbec bylo konzultováno!!! To je ovšem pro organizaci, která po dobu své letité existence byla vždy transparentní a nikdy neměla žádné problémy s klienty ani s úřady, velmi DEHONESTUJÍCÍ VÝROK a může tak do budoucna poškodit její dosud dobré jméno…! Toto jsou bohužel holá, leč o to více pravdivá a neoddiskutovatelná fakta. Tomáš Karger

Etana

#172 Re: Re: Re: z jine diskuze

2015-02-05 14:59

#171: Stana - Re: Re: z jine diskuze 

  A co má emotivní výrok Saši společného s peticí za Kláru, psanou údajně proto, aby  MPSV přehodnotilo vytýkací dopis? Klára si také servítky nebrala, popravdě vykřikovala do kamery velmi vulgární slova na adresu rodiny paterčat....ony si ty baby nemají co vyčítat.

 

Slova o podnikatelích, která ve svém příspěvku používáte jsou také velmi dehonestující a poškozují obrovskou skupinu občanů ČR, důsledkem pak je opakované volení komunistů a socialistů do vlády...to vám nevadí?

Snažíte se pěkně rozdmýchat co největší virvál okolo celé lapálie, proč to děláte? Kvůli penězům nebo aby vám byla Klára patřičně vděčná a závislá na vás?


Nepřihlášený uživatel

#173 Re: Ohřáté jídlo

2015-02-05 15:00

#168: - Ohřáté jídlo 

 Možná by tedy  bylo ve Vašem případě správné, přejít na vitariánství. Nic se neohřívá a zbytky z předešlého dne můžete bez omezení konzumovat. Možná ušetříte,  rozhodně se Vám  již nebude zatemňovat mysl - pokud si to myslíte. 

 google praví (pokud to neznáte), že:

  • vitariánství - kombinuje veganství a syrovou stravu (stravu rostlinného původu, která nebyla upravena při teplotě vyšší než 48 °C). Vitariánství se dále dělí na sprutariánství(konzumaci jedlých klíčků semen rostlin) a džusariánství (konzumace nápojů vyrobených především z ovoce a zeleniny).

Nepřihlášený uživatel

#174 Re: Re: Re: Re: z jine diskuze

2015-02-05 15:05

#172: Etana - Re: Re: Re: z jine diskuze 

 Děláme to proto, že tohle je pravda :-)))  Chápu, že to těžko oceníte, protože Vy  rozdmýcháváte něco zcela jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#175 Re: Re: Ohřáté jídlo

2015-02-05 15:06

#173: - Re: Ohřáté jídlo 

 V České republice se ročně vyhazuje třetina zakoupených potravin...nejspíš to vyhazujou všechno cikáni, konkrétně Kiňová