PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Etana

#209 Re:

2015-02-06 10:15

#208: -  

 pokud by matkou paterčat nebyla Romka, ona a děti by nečelily rasistickým útokům, proti kterým, budete se divit, nikdo tak nevyváděl jako kvůli pokárání Kláry. A to leckdo přál dětem i matce smrt, mučení atd.

Jo, čeští rasisti, to je kapitola sama pro sebe...pořád řvou, že nejsou rasisti, že jsou jen spravedliví:))

 

 

Navíc znevýhodnění matek vícerčat před matkami, co to ze sebe sypou po jednom je diskutabilní...prvních pár let je určitě náročných, ale zase, rychleji mají po mateřské dovolené a můžou se, pokud je manžel neuživí, vrátit do pracovního procesu bez velké ztráty odbornosti atd., zatímco matka, která rodí dejme tomu třikrát za pět let je doma mnohem déle a co si budeme namlouvat, návrat do práce pak má mnohem těžší.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#213 Re: Re:

2015-02-06 11:54:59

#209: Etana - Re:  

 O kom, prosím mluvíte - sypou to ze sebe po jednom?  Já takové rodiny  tedy neznám. Ano, rodiny v mém okolí mají i více dětí, ale jsou to rodiny, kde se dokážou o všechny děti postarat sami rodiče a  nenatahují ruce neustále po nějakých finančních příspěvcích, o děti pečují sami, bez pečovatelek,  a bez mediální pozornosti. Děti většinou studují střední školy i VŠ,  a jsou velice slušné.  Ano, jsem spravedlivá, všichni by měli dostávat podporu od státu tehdy, pokud ji potřebují. Pokud se o  paterčata stará houf pečovatele,  terenních pracovnic,  snad i prarodiče, otec na nemocenské a matka se vlastně nepohne, jen  diriguje,   dostali  byt, vybavení bytu, elektroniku,  mají honorář z natáčení,  a peníze ze sbírky, pravidelné finanční příspěvky státu a nikdo nekontroluje , zda splňují podmínky pro poskytování... tak to není porovnatelné  třeba se čtyřčaty, natož s rodinami, kde je pět a více dětí. Je to vypočítavost, otec by měl především řádně chodit do práce, tedy pracovat, hledat zaměstnání, kde vydělá maximum a matka se zapojit do práce kolem dětí.  Třeba aspoň  pravidelně vařit. 

Ta maminka, která rodí vícekrát,   neustále vnáší do systému daně za období, kdy pracovala. Slečna Kiňová snad ani nepracovala,  nehledala si ani zaměstnání , když měla jedno dítě,  a žili v holobytu...

Nelze srovnávat nesrovnatelné.  někdo se snaží sám a někdo se snaží si vše vyřvat. 

quiler

#2829 Re: Re:

2015-04-08 18:40:39

#209: Etana - Re:  

 Já to spíš vidím,že otevření i skrytí rasisté jsou v cikánském etniku a jejich nenávist ať vůči Čechům či komukoliv je evidentní a zřejmá - stačí být s cikány v jakémkoliv vztahu - vždy poznáte nenávist  nejen v očích ale i činy !