Podpořte kavárnu Sala Terrena v Bruntále!

Kontaktujte autora petice

Děkujeme a loučíme se!

2023-12-17 14:50:53

Vážení a drazí podporovatelé kavárny Sala Terrena v Bruntále,

letošní podzim a začínající zima pro nás nebyly obdobím, kdy se těšíme na konec roku, rekapitulujeme a plánujeme si vizi do dalších let. Po krásných měsících s vámi jsme nuceni se rozloučit a v prostorách bruntálského zámku skončit!

Jistě jste si všimli, že jsme zareagovali na vyhlášený záměr k hledání provozovatele naší kavárny tím, že jsme vyhlásili petici k její podpoře. Vzhledem k tomu, že jsme neznali důvod, proč Zámek Bruntál zveřejnil výzvu k hledání nového provozovatele, chtěli jsme vědět, zda svou práci děláme dobře či nikoliv. Nespokojenost zákazníků by pro nás byl transparentní a jasný důvod k tomu, abychom dobrovolně sbalili kufry a šli o dům dál. Vaše nesmírná a jasná podpora nás přesvědčila o tom, že přístup k zákazníkům a naše služby jsou v pořádku. Děkujeme vám tedy za krásné vzkazy a povzbudivá slova.

Proto nám nezbylo nic jiného než se výběrového řízení pro další období také zúčastnit, abychom obhájili existenci Sala Terreny v dalších letech. Domníváme se, že tento koncept je jedinečný a unikátní. Zjevně však o něj není v Bruntále zájem. Proto z prostor bruntálského zámku odcházíme do jiné lokality, kterou je nově vznikající Sala Hubertus v Karlově Studánce. Tam náš koncept oceňují a přejí si, abychom pomohli do Studánky přinést to, co jsme přinášeli dlouhou dobu i v Bruntále.

Za uplynulé období jsme dokázali, že to umíme. Vytvořili jsme podnik, kde jste se mohli zastavit nad šálkem výborné kávy, čaje nebo třeba domácí limonády. Jen u nás jste ochutnali bezlepkové, chutné a unikátní zákusky. Stali jsme se sladkou a „výtvarně-hudebně-literární kavárnou“ v krásných prostorách. Byli jsme místem přinášejícím kulturu a umění jiným stylem, než bylo doposud zvykem. Zakládali jsme si na skleněných a porcelánových výrobcích majících vysokou řemeslnou a estetickou hodnotu. Podporovali jsme lokální umělce, hudebníky a výtvarníky. Zavítala k nám však také i Sára Saudková či Vladimír Morávek.

Náš koncept tedy přesouváme tam, kde nás lidé ocení a kde si nás přejí. Pevně věříme, že nový provozovatel v Bruntále nebude náš projekt kopírovat, ale nabídne městu a zejména zámku to, co si přeje a proč byl vlastně vybrán. My jsme v Bruntále dokázali, že to umíme. Věříme v kvalitu našich budoucích služeb v místě, kde jsou nám nakloněni. Ono se lépe podniká v prostředí, kde vás podporují a kde o vás mají zájem. Sledujte naše sociální sítě. O otevření nové „Sala Hubertus“ vás budeme informovat.



410820959_663101532697768_8209921157329019451_n1.jpeg


Sala Terrena

Petice ukončena!

2023-12-08 09:34:05

Vážení podporovatelé. Dnešního dne jsme ukončili petici za podporu naší kavárny Sala Terrena. Bohužel, ač jsme se zúčastnili výběrového řízení, komise s naším projektem příští rok nepočítá a k 30. 12. 2023 končíme. Ano, i takové věci se dějí.

Děkujeme za vaši krásnou podporu. Sledujte dál naše sociální sítě, kde budeme přinášet podrobnější zprávy.

V úctě a s díky

Tým Sala Terreny.


Sala Terrena



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.