Petice za plnou čáru na pozemní komunikaci č. II/286 v obci Bradlecká Lhota (úsek od konce obce po hřbitov a stávající sjezdy)

Kontaktujte autora petice

Informace o úspěšnosti petice

2023-07-12 11:07:36

Dobrý den, všem,

dle aktuálních informací se v rámci příslušných úřadů (tzn. odbor dopravy Městského úřadu Semily, Policie Semily - dopravní inspektorát a Krajská správa silnic) vede na téma plné čáry v daném úseku diskuze. Odbor dopravy v Semilech (Ing. Karpíšková) mi dnes sdělila, že přijme opatření ke zvýšení bezpečnosti v daném úseku v obci Bradlecká Lhota.

Úřady se žádostí o plnou čáru zabývají, rozproudila se diskuze, takže děkujeme i za Vaší podporu formou podpisu na této petici.

Rád bych Vás poprosil, jestli byste mohli ještě získat někoho z Vaší např. rodiny, kdo by mohl petici do tohoto pátku 14.7.2023 podepsat. Abychom ještě drobně navýšili počet podpisů.

Děkuji.

Jan Bartoníček

PS: na online petici je cca 53 podpisů, na papírových verzích petice (na obecním hřbitově v Bradlecké Lhotě, na obecním úřadě v Bradlecké Lhotě a terénní) jsme na nějakých 80 podpisech.

Jan Bartoníček

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.