Snaha o povolení Protestantské církve svaté Korony

Kontaktujte autora petice

Snaha o povolení Protestantské církve svaté Korony

2023-04-14 19:24:39

Podpisem petice prokážete cennou pomoc pro naše řízení proti Ministerstvu kultury, které se ze všech sil brání vydat povolení o vzniku naší Protestantské církve svaté Korony.

                    Děkujeme.

Podpisem se nepřihlašujete za člena církve, ale potvrzujete, že podle vašeho názoru vám tato církev nevadí a má právo na svou existenci.

PS: Bylo by skvělé, kdybyste tuto petici přeposlali k podpisu i dalším lidem, se kterými byste chtěli v radosti, úctě, lásce, vděku a víře v Boha duší i v ně ztrávit zbytek tohoto života.  :-)))

 

Schéma principu víry Protestantské církve svaté Korony (PCSK) podle Břetislava

Protože moudrost nespočívá v dosaženém vzdělání, v množství titulů, moci či statků, hledejte ji v tom, jak člověk nabyté zkušenosti, znalosti a schopnosti umí použít srdcem.

Lidé si většinou neumějí představit a pochopit Boha jinak než jako termín "náhoda". Zprvu je to v běžné soutěži o přežití obvyklé. Pokud k vám věk nepřichází sám, ale přichází v doprovodu moudrosti, pokory, lásky, vděku a životního nadhledu, uvědomujete si, že všechno "náhodné" se děje přesně tak, jako by to bylo řízeno Bohem. Postupně oponu životního hemžení, chtění, strachu a mámení nejen vlastní existenční důležitosti prohlédnete a uvidíte, že úplně všechno zapadá do naší logické koncepce existence Boha, kdy Bůh má 2 funkce. První a nejvyšší spočívá v jedinečnosti, k jejímuž pochopení je nezbytná dualita. A ta je ve druhé funkci, kterou chápeme jako pozitivní a na stejné úrovni má i negativního zástupce chápaného, jako Ďábel, kterým je na úrovni první šéfem. Díky tomu jsme schopni odlišit dobo od zla, pravdu od lži, lásku od nenávisti a vnímat a definovat celé spektrum Božího království na Zemi.

Moderní doba zhoubné parazitní individualizace trhá mocnou společnost na jednotlivé spotřebně ovladatelné a vystrašené kousky rodiny, děti a všechno s hesly "Rozděl a panuj!", "Neprodáš - zahyneš!", "Chtěj hned - zaplatíš později!", "Slibem neurazíš.", "Splň si naši nabídku snů s výhodným úvěrem!", "Není důležité, koho volíš, ale kdo počítá hlasy!", "Lež ve jménu zisku je základem obchodního úspěchu!". Přítomné místní Peklo za to nabízí bezprostřední spotřební radovánky a povrchní uspokojování se na dluh s úpisem ne Duše, ale času a bioenergie svého marněného života těla a nemysli.

Každé náboženství světa je postaveno na moudrosti, laskavosti, naděje a empatie, jako skvěle využitelný zdroj řízení, kontroly a těžby vazalů nalákaných na vhodného proroka nebo jeho svatořečený tým pro naději na smysl bytí. V našem případě se jedná o tragický příběh Ježíše i Korony položivší život v Jeho jménu, za což byla svatořečena jako patronka epidemií.

My se snažíme pochopit Boha jako soubor mnoha Duší podobný lidským buňkám v koncepci jimi oživených těl.

Pokračování v petici...

https://www.petice.com/snaha_o_povoleni_protestentske_cirkve_svate_korony


Břetislav Nový



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...