Zachování lesa v Novém Městečku

Kontaktujte autora petice

Ukončení petice a další hrozba na Velkém Barochově

2022-01-28 21:34:12

Vážení přátelé.

 

Chtěla bych Vám z celého srce poděkovat za podporu a milé vzkazy. Díky vám se podařilo zabránit zničení lesíka v Novém Městečku. Proto jsem se rozhodla petici ukončit. Vřelé díky vám všem.

 

Občany obce Čerčany bych ráda požádala o pomoc ještě v jedné iniciativě.  Dne 2.2.2022 od 18h. bude zastupitelstvo rozhodovat o změně územního plánu. Polní pozemky ve vlastnictví rodiny starosty Richtera o rozloze 64 300m2 mají být změněny na stavební pozemky.

 

Pokud ho schválí, dají buldozerům zelenou k vjezdu na Velký Barochov. Mnoho šancí, jak situaci zvrátit, již není. Podaří-li se uspořádat místní referendum, ve kterém obyvatelé Čercan ODMÍTNOU VÝSTAVBU SATELITŮ v ČERČANECH, na VYSOKÉ LHOTĚ a NOVÉM MĚSTEČKU, podaří se snad megalomanské výstavbě v obci zabránit. 

 

Pro uspořádání referenda je potřeba podpis 30% oprávněných voličů s trvalým pobytem v Čerčanech (cca 600 podpisů obyvatel obce starších 18 let).

 

Podpisové archy je stále možné podepsat i v pekárně BENEA, hospodě u Škvorů nebo je vhodit do poštovních schránek členů organizačního výboru nejpozději do 16.30 úterý 1.2.2022 (BENEA) a 20.00 úterý 1.2 2022 (v ostatních případech). Více na www.cercanyvobraze.cz. Ráda též kamkoli osobně zajedu.

 

Po petici v roce 2019 a námitkách v roce 2020 jde o třetí dokument, kterým vás žádáme o podporu. Váš podpis na petici z roku 2019 či na námitce z roku 2020 není podpisem na podpisovém archu pro rederendum.



PRO PODPORU KONÁNÍ REFERENDA JE POTŘEBA SE PODEPSAT TEĎ.



PROSÍME, PODPOŘTE NÁS I PO TŘETÍ!!!!

 

Moc děkuji.

 

Jarka Fotrová


PharmDr. Jaroslava Fotrová



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.