Otevřený dopis premiérovi Sobotkovi - Ukrajina

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13 Objektivita

2014-09-02 15:23

Jak je vidět z komentářů, tak lidi absolutně ztrácí jakoukoliv objektivitu a zásadně vidí jen to, co chtějí. Když vyjdou davy lidí na Majdanu protestovat a vynutí si svržení vlády (vyzbrojení maximálně dlažebními kostkami a Molotovovými koktejly, maximálě s částí radikálů, kteří použíjí něco tvrdšího), vidím v tom vůli lidu ke změně, jako třeba v listopadu 1989 u nás. Když na východě Ukrainy skupina ozbrojených radikálů převezme vládu, obsadí vládní budovy, vynutí si naprosto zmanipulované a nekontrolované referendum pod hlavní zbraní a vyhlásí nezávislot, tak pardon, ale takoví lidé jsou teroristé obdobného kalibru, jako ti, proti kterým samotné Rusko bojovalo v Čečensku. Zároveň si lidi dost pletou proti-ruský postoj s odporem vůči tomu, co dělá Ruská vláda. Proti Rusům nemám vůbec nic! Ale silně pochybuju, že by se tady u nás někomu líbilo, kdyby nám tady třeba Poláci obsadili Slezsko, provedli si tam pseudo-referendum podle svých potřeb a pak Slezko připojili k Polsku. Nebo kdyby Slováci žijící v Brně popadli zbraně, obsadili budovy místní samosprávy, vyvolali pseudo-referendum o připojení ke Slovensku a následně vyhlásili nezávislost Brněnské Lidové Republiky. 

Odpovědi

ivo

#15 Re: Objektivita

2014-09-02 17:44:04

#13: - Objektivita 

Vynutit zastřelením 100lidí, upálením 50 lidí v Oděse,zákazem ruštiny a genocidou vlastního obyvatelstva to jsou ty pravé evropské hodnoty že pane. 

odinn

#39 Re: Objektivita

2014-09-03 18:08:01

#13: - Objektivita 

 Problém je,že pokud jsme uznali to co se stalo v Kyjevě tak se nemůžeme divit až molotovy budou lítat kdekoliv v evropě.Prostě schvalujeme neústavní cestu-byť jde nakonec jen o výměnu mafiánů a ne jejich odstranění.A bez toho by válka nebyla.Osobně neschvaluji podporu ani jedné strany-v konečném důsledku to vyjde stejně-bude to průšvih ať to dopadne jakýmkoliv způsobem.Uvnitř Ukrajiny momentálně vládne silnější-v parlamentu i v oblastech,stát neexistuje.


Nepřihlášený uživatel

#59 Re: Objektivita

2014-09-10 07:44:00

#13: - Objektivita 

 Člověče, co to tady měktáš, uvědom si, že ruskojazyční Ukrajinci byli ve své zemi ukráceni ve svých základních lidských právech. Ve druhé třídě ZŠ se děti učí, že hrušky se nedají sčítat s jablky. Je to jasné?

KocmanP

#70 Re: Objektivita

2014-09-13 10:39:08

#13: - Objektivita 

 A vy zase vidíte jen to co je v oficiálních médiích. Kromě toho, váš příspěvek už je starší, a už některá oficiální média propustila pravdu. Ukrajinci jsou fašisté, podporované USA a NATO. Ani nevíte co je USA a NATO zač! Znáte vůbec slovo ilumináti ? Víte co od kud pochází věta "Nový světový řád."? Víte že oni tahají za nitky?  Pokud se o to budete více zajímat, zjistíte že možná v Rusku jsou zločinci, to i tady, všude jsou, nikdo není dokonalý. Ale USA, ta slavná "demokratická" země, která to má jen v papírech je hotová Satanová říše zla! A věřte že jsou 100x horší, především s tím co plánují do budoucna. Souvisí s tim i zmiňovaný Nový světový řád. Doporučuji si v google vyhledat:

1)11. září   - není to jen tak obyčejné datum.
2)Ilumináti
3)Nový světový řád

A zaručuji vám, že přijdete na to jak hrozné to tu je. Mají vliv i tady, Schwarzemberk je jeden z nich :-)

Klára N,

#87 Re: Objektivita

2014-09-19 13:49:14

#13: - Objektivita 

 

 Evidentně nevíte nic o tom, jak to na Východní Ukrajině vypadá, pokud to dokážete srovnávat s Polskem a Slezskem. Východní UKRAJINCI! jsou rusko jazyční obyvatelé této oblasti. Nikdo se tam nestěhoval, neemigroval. Lidé byli nespokojení s tím, co se děje v jejich zemi, nechtěli být pod nadvládou fašistů, kteří se sami jmenovali na své posty. Tak začali protestovat. Rusko jako takové, s tím nic společného nemělo. Dá se ale očekávat, že Rusové žijicí u hranic pomohou Ukrjincům v jejich těžké situaci. Takže ano, Rusové pomáhali. ( vlastně stejně jako EU a USA pomáhá samozvancům v Kyjevě!!!)Ruská armáda s tím nemá nic společného. Nebo si myslíte, že pokud by Rusové chtěli obsadit toto uzemí, tak by to tam vypadalo takhle? Ruská armáda je jedna z nejlepších, mají zbraně a výcvik, o kterém se Vám může nechat jenom zdát.

Lidé by měli využívat i jiné zdroje než pouze proti ruskou propagandu.

 

Žádní rusové neokupovali Ukrajinu. Ta oblast patří odjakživa rusům( ted s Ukrajinským občanstvím ). To ale vy nemůžete stejně nikdy pochopit, není to urážka, pouze konstatování faktů - musel byste žít v SSSR.

 

- Vycházím z toho, že i přesto, že jsem se narodila v ČR, konkrétně ve východní Ukrajině, Moskvě a i v Sevastopoli mám příbuzné, které jsem pravidelně celý svůj život navštěvovala.