Otevřený dopis premiérovi Sobotkovi - Ukrajina


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Zbavte se kyjevské junty

2014-09-16 08:14

#1: - Zbavte se kyjevské junty 

 plně souhlasím, asi někdo sleduje jen část dění ve světě, s válčením nesouhlsím, ale jediný stát, který by měl dostat přes prsty jsou amíci, největší agresor všech dob, zneužívají své postaveni mnohem víc než rusáci, sami si zničili dvojčata, aby Busch dosáhl intervence a dosáhl profitu pro svou ropnou společnost, krizi vyvolali taky amíci a kde je zodpovědnost, svět ovládají Rockefeleři a Rotschfildi a popud na Ukrajině taky přišel ze západu. S válkami celkově nesouhlasím, ale Putin taky neni debil, zná moc dobře hry tajnych služeb a to čím krmí tv veřejnost je k smíchu. Trochu širší záběr všeobecného rozhledu by to chtělo než každý poleze EU a NATO s USA do prdele.


Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2014-09-16 09:26

#16: -  

 UASA, EU taky příliš moci a neveřejně v " jedněch rukách" a vede to  tak akorát k pošlapání tradic a svobbody jen co se víc rozjede světový řád....


Nepřihlášený uživatel

#78 Re:

2014-09-16 09:27

#18: -  

 

Bořivoj Tydlitát

#79 podpisy doručeny

2014-09-17 16:01

Tento týden jsem poslal seznam prvních 380 podpisů pod peticí na úřad vlády.

Děkuji všem signatářům za podporu!

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-17 16:42


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-17 18:43



Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Zadarmo?

2014-09-18 17:42

#4: - Zadarmo? 

 Jste zářným příkladem vymytého...nelze napsat mozku, jeho absence je zřejmá. Normální člověk, který používá zdravý rozum ví, že celá akce je pečlivě proti Rusku připravena a řízena. Kým, jak a proč je také jasné. Agresoři z USA a EU chtějí ovládat svět a zlikvidovat největší země, které by jim v tom celosvětovém terorizmu mohli zabránit. Vrazi made in USA nám po pádu totality názorně 25 let ukazují, že oni jsou tím celosvětovým zlem. Rozpoutávají stále nové vílky k čemuš jim slouží vylhané zímiky stejně jako Hitlerovi, se kterým jsi jsou dnes již rovni neboť stejně jako on rozpoutávají celosvětové válečné peklo. Rusové nejsou svatoušci, ale nejsou blázni a mají zkušenost s prohrou.  Po pádu režimu si vaří pouze na své písečku a nešíří zlo a teror do světa jako největší zločinči z USA


Nepřihlášený uživatel

#83

2014-09-18 17:45

Normální člověk, který používá zdravý rozum ví, že celá akce je pečlivě proti Rusku připravena a řízena. Kým, jak a proč je také jasné. Agresoři z USA a EU chtějí ovládat svět a zlikvidovat největší země, které by jim v tom celosvětovém terorizmu mohli zabránit. Vrazi made in USA nám po pádu totality názorně 25 let ukazují, že oni jsou tím celosvětovým zlem. Rozpoutávají stále nové války k čemuš jim slouží vylhané zámiky stejně jako Hitlerovi, se kterým jsi jsou dnes již rovni neboť stejně jako on rozpoutávají celosvětové válečné peklo. Rusové nejsou určitě svatoušci, ale nejsou blázni a mají zkušenost s prohrou.  Po pádu režimu si vaří pouze na svém písečku a nešíří zlo a teror do světa jako zločinči z USA


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Zbavte se kyjevské junty

2014-09-18 20:40

#1: - Zbavte se kyjevské junty 

 Ano, tento názor má každý uvažující člověk !!!

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-18 23:36


míša

#86 Re: RUSKÁ PROPAGANDA Aljony V.

2014-09-19 13:45

#66: Zuzka - RUSKÁ PROPAGANDA Aljony V. 

Nechápu, jak můžete reagovat na něco, o čemž nic nevíte! Tupě sledujete televizi, a věříte všemu, co se kde řekne.

Pochybuju, že jste byla někdy na Ukrajině, a tušíte vůbec něco o poměrech tam. Ruština je jazyk, kterým se ve Východní Ukrajině mluvilo odjakživa!!!! Ti lidé tam, nejsou přistěhovalci! Jsou to rusko jazyční UKRAJINCI!!!!

Klára N,

#87 Re: Objektivita

2014-09-19 13:49

#13: - Objektivita 

 

 Evidentně nevíte nic o tom, jak to na Východní Ukrajině vypadá, pokud to dokážete srovnávat s Polskem a Slezskem. Východní UKRAJINCI! jsou rusko jazyční obyvatelé této oblasti. Nikdo se tam nestěhoval, neemigroval. Lidé byli nespokojení s tím, co se děje v jejich zemi, nechtěli být pod nadvládou fašistů, kteří se sami jmenovali na své posty. Tak začali protestovat. Rusko jako takové, s tím nic společného nemělo. Dá se ale očekávat, že Rusové žijicí u hranic pomohou Ukrjincům v jejich těžké situaci. Takže ano, Rusové pomáhali. ( vlastně stejně jako EU a USA pomáhá samozvancům v Kyjevě!!!)Ruská armáda s tím nemá nic společného. Nebo si myslíte, že pokud by Rusové chtěli obsadit toto uzemí, tak by to tam vypadalo takhle? Ruská armáda je jedna z nejlepších, mají zbraně a výcvik, o kterém se Vám může nechat jenom zdát.

Lidé by měli využívat i jiné zdroje než pouze proti ruskou propagandu.

 

Žádní rusové neokupovali Ukrajinu. Ta oblast patří odjakživa rusům( ted s Ukrajinským občanstvím ). To ale vy nemůžete stejně nikdy pochopit, není to urážka, pouze konstatování faktů - musel byste žít v SSSR.

 

- Vycházím z toho, že i přesto, že jsem se narodila v ČR, konkrétně ve východní Ukrajině, Moskvě a i v Sevastopoli mám příbuzné, které jsem pravidelně celý svůj život navštěvovala.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-19 13:54


JBMNT - jebem NATO

#89 STOP NATO

2014-09-19 16:40

Celá akce na Ukrajině je uměle vytvořená agrese. A když ,,mírumilovní demonstranti" zapalovali členy pořádkových jednotek, západ tomu nadšeně tleskal.

Protestující na Majdanu byli údajně upláceni, mnoho z nich dostávalo mzdu od svého zaměstnavatele - oligarchy, ve stejné výši, jako by byli v práci.

Puč byl úspěšný. A proč má vlastně na celé ,,akci" zájem USA? Jejich ekonomika krachuje a Obama razí cestu parazitního imperialismu po vzoru svých předchůdců. Veskeré finanční rezervy národních bank musí být kryty zlatem. A kde myslíte, že se teď nachází Ukrajinské zlaté rezervy? V Rusku? Ne, v USA.

Málokdo z vás asi postřehl, že USA po desítkách let zrušila vývozní embargo na svoji superlehkou ropu, vše proběhlo v tichosti, bez zájmu médií.

Málokdo z vás také postřehl vzrůstající vliv ekonomické krize v USA, lidé nakupují za potravinové lístky do zásoby, regály supermarketů jsou čím dál prázdnější, systém vyplácení sociálních dávek vykazuje ,,chyby", lidé začínají protestovat proti Obamovi, ale to se tutlá.

Spousta z Vás si myslí, že proruští povstalci jsou teroristé. Doporučuji shlédnout video materiál z těchto oblastí, vydalo by to na dlouhe hodiny. Podívat se na to, jak obyvatelé vlastními těly brání průjezdu mírotvůrců z Kieva a na to, jak podél silnic nadšeně mávají a zdraví ,,teroristy", kteří nasazují životy, aby ochránili své domovy a domovy svých rodin, před pravidelným odstřelováním.

Buďme rádi, že se Prezident Putin nenechal vyprovokovat k vojenské agresi, protože to je poslední, co zatím v parazitní strategii USA ,,neklaplo".

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-20 10:09


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-20 10:27


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-20 17:02


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-22 00:53


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-22 04:26


Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-09-30 22:45


Bořivoj Tydlitát (autor)

#96 oficiální odpověď Úřadu vlády

2014-10-12 14:27

Dne 8.10. jsem obdržel e-mailem oficiální odpověď z úřadu vlády. PDF soubor konvertovaný do PNG přikládám. Myslím, že obsah odpovědi nemusím rozsáhle komentovat - signatáři této petice jsou jistě inteligentní lidé a dokážou ho snadno interpretovat sami.

Pokud se jednoho dne nechceme probudit s pohledem do hlavně ruského tanku, nezbývá nám, než pokračovat. Tato vláda nás neochrání.

 

Pavel Korec

#97 Pokud jste z Prahy, nebo o víkendu projíždíte,

2014-10-19 20:29

můžete se o víkendu zastavit na Staroměstském náměstí, kde pokračuje sbírání podpisů pod další podpisové akce. Během posledních víkendů se tu podepsalo několik tisíc občanů a neméně turistů ze zemí EU. www.maidan.cz

Luboš

#98 Re: Re: Zbavte se kyjevské junty

2014-10-19 21:46

#2: Jiří - Re: Zbavte se kyjevské junty 

 Asi je to třeba připomínat .....  pořád bude.


Nepřihlášený uživatel

#99 Re: oficiální odpověď Úřadu vlády

2014-10-19 21:50

#96: Bořivoj Tydlitát (autor) - oficiální odpověď Úřadu vlády 

 Samozřejmně že nás asi tato vláda neochrání.To není ( se domnívám ) pro nikoho žádná novinka.

1939 ruce vzhůru,1968 ruce vzhůru = armáda k ničemu včetně politiků.

Jsme prostě taková komická ( pro svět ) republika kašparů ?

Kolikrát mám i velké podezření,že tento stát je nadále řízen z Kremlu.

A možná se z daleka vůbec nepletu.

EU a NATO bude asi jen zástěrka k vůli politice.....

Na druhou stranu bud´te rád,že vám alespon´takto odpověděli.

Např.já jsem napsal a poslal doporučenou cestou ( s dodejkou ) dopis na Pražský hrad,tj.konkrétně kanc.prez.republiky.

Kancelář dle razítka převzala dopis dne 14.5.14.

Výsledek ? ,do dneška žádná odpověd´!!!!!!!

ps.Jinak co se týká takové odpovědi jakou vám poslali,můžu vás ubezpečit,že takovéto skoro identické odpovědi posílají tyto úřady i ostatním.

Někdy to na mě dělá takoví dojem,že na každou žádost již mají předem připravené odpovědi.

( Možná podle již nějakého předepsaného vzoru ).

Vilém Schick 

 

 

Ruby

#100 Re: Re: Zadarmo?

2014-10-20 06:45

#5: J.M. - Re: Zadarmo? 

 Otevři oči, Putin chce znova své původní území a ještě by si smlsnul na Finsku,zaslepenče,to tady bylo již dříve a všichni se potom hrozně divili,jak se to mohlo stát?????