Děkujeme! Podpora policii ČR v boji proti extremismu v mešitách.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21 ceska hovada

2014-05-01 07:01

Jste fakt paka ale pak se nedivte az se tu neco vazneho stane jako treba v USA utok na New Yorska dvojcata pak bych se nedivila kdyby se tu v cz neco podobneho stalo vi Cesky idijoti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: ceska hovada

2014-05-02 09:31:52

#21: - ceska hovada

Kdo vymění svobodu za bezpečí a pohodlí, nebude mít ani svobodu, ani bezpečí a pohodlí. Sama jsi hovado a idiot.


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: ceska hovada

2014-05-04 15:43:08

#21: - ceska hovada

no lol....možná se něco stane tobě ...asi půjdeš na obřízku, pokud už jí nemáš...a zabalí tě do hadrů

předsudek

#53 Re: ceska hovada

2014-05-04 21:13:58

#21: - ceska hovada

co to melete osobo? to zní jako že by sme měli držet hubu a krok aby sme náhodou nenasrali musla aby nám tu neudělali velký badabům. Víte co? Nasrat na celej Islám a jeho svatou válku, nasrat na všechny ty fašounský pedofilní hovada, nasrat na šaríju, nasrat na burky a hijaby, nasrat na halal!!!! 
Radši zemřu v tom čemu oni(vy?) řikáte svatá válka a před smrtí plivnu hrdě katovi do tváře, než žít ve svý zemi jako minorita.  A když sme teda český hovada - co sem kurva lezete????
Tohle na tý vaší bandě nechápu - lezete všude a všude hlásáte jak místní a jejich styl života sou hříšný. To je jako kdybych já jel do Ruska a začal tam hovadům s flaškou v ruce vysvětlovat že alkoholismus je špatnej a agresivní chování taky - co by se asi stalo?? Dostal bych po hubě a nad mým tělem by si pánové dali panáka. Já ale protože používám mozek, tam nejdu a podobný kokotiny nedělám. Vy to ale ve svý fanatický víře nechápete, nebo spíš vám vaše víra nedovoluje to chápat, nedovoluje vám respektovat cizího člověka pokud není muslim.

 

Avatar78

#62 Re: ceska hovada

2014-05-06 06:46:48

#21: - ceska hovada

Komu tady říkáš česká hovada?! Pokud se Ti tady nelíbí a neumíš česky tak odsud táhni a vem si sebou i ty musulmany ty krávo jedna nebeská! Takže my se jim budeme podřizovat ve vlastní zemi aby náhodou něco neudělali? S teroristy se nevyjednává a už v žádném případě se jim neustupuje! Na terorismus je jediný lék a to kulka! Nikdo sem muslimáky nezval a nikdo na jejich idiotskou ideologii zla a teroru není zvědavý!

Konrad

#63 Re: ceska hovada

2014-05-06 10:55:47

#21: - ceska hovada

Od člověka který neumí ani správně psát, si urážky nepřipouštím, přesto nemohu nezareagovat. Bude snad lepší když jim budeme ustupovat a vše povolovat?  Tím spíš budou stupňovat své nehorázné požadavky, neslučitelné s naší kulturou.

A na závěr: jaké hovado jste Vy? Vzhledem  k pologramotnosti nejspíš nebudete české hovado. Já třeba jsem slovenské hovado.

Čech

#67 Re: ceska hovada

2014-05-06 19:34:28

#21: - ceska hovada

Na  toto je jen jedna  odpověď. Táhni,odkud  jsi přišla.Češi jsou zde  doma. Jenom  ti.Je  to česká  zem!


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: ceska hovada

2014-05-07 06:25:16

#21: - ceska hovada

Kéž by učinili ti, před kterými tady tak ohnivě kapitulujete, tu zásadní chybu a skutečně spáchali nějakou shovadilost! Konečně by byl důvod je odsud vypráskat jednou pro vždy. Víte, madam, Češi, Moravané a Slezané tady byli už  před islámem a věřte, že tady budou ještě dloho po něm! O likvidaci našich národů se už pokoušeli i jiní, rozhodně mnohem zdatnější kujóni. Mezi datlemi a hromadami písku ať se třeba stavějí na hlavu, ale v téhle zemi jsme doma  a kdo to nechce pochopit, tomu jsem ochoten to vysvětlit i manuálně. Asi tak bych to viděl.

Jan Cicvárek, Čech jak poleno.