Děkujeme! Podpora policii ČR v boji proti extremismu v mešitách.

sadra

#51 Re: Re:

2014-05-04 18:45


Nepřihlášený uživatel

#52 Re:

2014-05-04 19:39

#6: -

mozna tak ty jsi nepripustny, pokud se ti neco nelibi, zaloz si svouji petici proti policii a tam si sbiej podpisy blaznu...

předsudek

#53 Re: ceska hovada

2014-05-04 21:13

#21: - ceska hovada

co to melete osobo? to zní jako že by sme měli držet hubu a krok aby sme náhodou nenasrali musla aby nám tu neudělali velký badabům. Víte co? Nasrat na celej Islám a jeho svatou válku, nasrat na všechny ty fašounský pedofilní hovada, nasrat na šaríju, nasrat na burky a hijaby, nasrat na halal!!!! 
Radši zemřu v tom čemu oni(vy?) řikáte svatá válka a před smrtí plivnu hrdě katovi do tváře, než žít ve svý zemi jako minorita.  A když sme teda český hovada - co sem kurva lezete????
Tohle na tý vaší bandě nechápu - lezete všude a všude hlásáte jak místní a jejich styl života sou hříšný. To je jako kdybych já jel do Ruska a začal tam hovadům s flaškou v ruce vysvětlovat že alkoholismus je špatnej a agresivní chování taky - co by se asi stalo?? Dostal bych po hubě a nad mým tělem by si pánové dali panáka. Já ale protože používám mozek, tam nejdu a podobný kokotiny nedělám. Vy to ale ve svý fanatický víře nechápete, nebo spíš vám vaše víra nedovoluje to chápat, nedovoluje vám respektovat cizího člověka pokud není muslim.

 


Nepřihlášený uživatel

#54 Re:

2014-05-04 21:44

#6: -  

 Jasne, nemeli boty namazane veprovym sadle, tak jak by si hnislamska mesita zaslouzila

w4rr10r

#55 Rakovina v Čechách a na Moravě

2014-05-04 23:39

O nadřazenosti Policie nad smečkou tmářů není pochyb. Islám není náboženství, není církev. Islám je shluk psychologických úzkostí, je pouhým tápáním pračlověka. Prorok byl pomýlený úžehem a nudou. Islám je na ústupu z Evropy. Máme svou historii, vytvořme si svoji budoucnost. Vše co máme, vše co zde stojí a leží bylo vytvořeno potem a krví našich dědů a báb. Naší prací. Přece si to, co máme nenecháme zbourat a ničit si pokrok? I když takový pokrok je také na prd. Ale máme systém založený na Křesťanství - vzájemná pomoc, školy, pojištění, zdravotnictví, důchod, zájmové kroužky. To máme a nikdo nám to nevezme. Ani tmáři.

Nepřihlášený uživatel

#56

2014-05-05 06:21

Vzhledem k tomu, že v současné době neexistuje na našem území náboženství, které by bylo agresivnější, než je Islám, tak je zapotřebí s touto hrozbou bojovat od samého počátku. Naši politici by se měli poučit z historie a uvědomit si, jak začal Nacismus.

Nepřihlášený uživatel

#57

2014-05-05 08:56

Policie konala svou práci podle zákona. Co se týká načasování zásahu, tak není důvod, aby se policie podřizovala plánu modliteb jakéhokoli náboženství, stejně jako se nemusí řídit tím, jestli zrovna někdo sedí v divadle, hraje sport, popíjí s přátely, spí, a nebo si čte knížku. Pokud byli maskovaní, tak k tomu zřejmě měli dost dobrý důvod a nechtěli riskovat svou bezpečnost, ani bezpečnost svých blízkých. Nečekanost zásahu je přínosná pro další vyšetřování z pohledu nezávislosti. Podporuji tento způsob ochrany bezpečnosti osob a majetku a bránění trestné činnosti. Dík.

Nepřihlášený uživatel

#58

2014-05-05 12:00

Komentáře netřeba, policie jednala správně.

Nepřihlášený uživatel

#59

2014-05-05 13:59

Demokracie by měla být založena na principu komunikace, ale to neznamená, že si může každý dělat co chce. Pokud bychom tolerovali jakýkoliv etremismus ohrožující stát a právní systém, můžeme rovnou povolit volné nošení zbraní.

Nepřihlášený uživatel

#60

2014-05-05 20:15

Už ze samotné podstaty islámu je toto náboženství v rozporu s naším právním řádem a proto jako takové nemá v civilizované zemi co dělat a argumentace "mírumilovný muslim" je stejná jako "mírumilovný nacista" tak se ptám:"Jak je možné jedno tvrdě potlačovat a druhé hájit?"

Nepřihlášený uživatel

#61

2014-05-05 20:53

Toto je naše země,pokud chcete žijte tu,ale respektujte naše tradyce a zákony.Nechte si svou víru,zákony a tradyce v srdci a rodině.
Avatar78

#62 Re: ceska hovada

2014-05-06 06:46

#21: - ceska hovada

Komu tady říkáš česká hovada?! Pokud se Ti tady nelíbí a neumíš česky tak odsud táhni a vem si sebou i ty musulmany ty krávo jedna nebeská! Takže my se jim budeme podřizovat ve vlastní zemi aby náhodou něco neudělali? S teroristy se nevyjednává a už v žádném případě se jim neustupuje! Na terorismus je jediný lék a to kulka! Nikdo sem muslimáky nezval a nikdo na jejich idiotskou ideologii zla a teroru není zvědavý!

Konrad

#63 Re: ceska hovada

2014-05-06 10:55

#21: - ceska hovada

Od člověka který neumí ani správně psát, si urážky nepřipouštím, přesto nemohu nezareagovat. Bude snad lepší když jim budeme ustupovat a vše povolovat?  Tím spíš budou stupňovat své nehorázné požadavky, neslučitelné s naší kulturou.

A na závěr: jaké hovado jste Vy? Vzhledem  k pologramotnosti nejspíš nebudete české hovado. Já třeba jsem slovenské hovado.


Nepřihlášený uživatel

#64

2014-05-06 19:01

chválíme vaši práci ,je prospěšná pro všechny a doufám,že tato akce v mešitách není poslední,držím palce at to jde dobře,jsem pro zrušení mešit v naší republice a o vyhoštění těchto lidí by mělo uvažovat celé vedení EU,ještě se budou europoslanci divit až bude vládnout muslim v Evropě.
Fr_von_Dr

#65 Špatný způsob zásahu!

2014-05-06 19:22

1)Policie postupovala opravdu špatně. Podle muslimských zvyklostí měli policisté vniknout do objektu, všechny bez milosti podřezat, vystřílet zásobníky do vzduchu, oslavně tančit, vyšechno natočit a dát na internet. To by pak neprotestovali. 2) Pokud se jim tu něco nelíbí, tak ať svobodně odcestují do nějaké svobodné musimské země mimo Evropu! Kde jsou, tam jsou problémy; můžou se vzít s opálenými kamarády za ruku!
Čech

#66 Re: další petice k tomuto tématu

2014-05-06 19:31

#1: - další petice k tomuto tématu

Je  smutné,že  už  i  pro  to,aby byla  práce  policie vykonávána pro  dobro  této  země,se  píší petice. V  normální  společnosti  by  se  toto nemuselo  dít. Arabové,kteří  se  zde  chtějí  utábořit  a  pomalu  roztahovat,porušili  zákon  této  země,tak o  čem je řeč?MOžná  o  tom,že  někdo  má  eminentní  zájem na  tom,aby  se  tato rozkradená a  zdevastovaná země  rozpadla  a tak  i  činnost  policie  je omezována  .Ačkoli  se  snaží  ze  všech  sil  hnát  k  zodpovědnosti  mnoho  špatností, její  práce je  ničena  podplacenými  soudci,kteří  často organizovaně spolupracují  zřejmě  s nejhorší  špínou,jaká  se  zde  může  vyskytovat.

Čech

#67 Re: ceska hovada

2014-05-06 19:34

#21: - ceska hovada

Na  toto je jen jedna  odpověď. Táhni,odkud  jsi přišla.Češi jsou zde  doma. Jenom  ti.Je  to česká  zem!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-05-06 19:36


Marian

#69

2014-05-06 19:36

Ať policie koná,co je v jejích silách.Pokud konat nebude,měli by začít konat všichni občané ČR.Ti,kterým záleží na budoucnosti jejich země,na budoucnosti jejich dětí.

Nepřihlášený uživatel

#70

2014-05-07 05:08

Kdo nehájí vlastní kulturu, není jí hoden. Muslimové chápou každý náš ústupek jako slabost. Jejich náboženství založil válečník Mohamed, lze od nich čekat něco jiného, než vraždy, znásilňování křesťanských dívek a podpalování koptských kostelů v Egyptě? Roman Szpuk

Nepřihlášený uživatel

#71

2014-05-07 05:39

Nikdo by neměl zneužívat naší ústavou garantované svobody vyznání k činnostem, jež jsou v rozporu s jejími dalšími ustanoveními. Policie ČR má ústavou dané právo dozoru nad jejím dodržováním. Vše je tudíž v naprostém pořádku.
Jen tak mimochodem - je velmi zvláštní, jak spokojeně si muslimové žijí v neislámských zemích, nejlépe s demokratickým sřízením. Utíkají z těch svých turbanových rájů, když je to jenom trochu možné a zásadně se tam už nevracejí. Místo aby si vážili klidu, života v bezpečí a většinou i slušného hmotného standardu, podrývají a škodí systému, který je a jejich potomky zachránil od marasmu jejich původní domoviny, kde jen mohou. Jářku, jsou mírně řečeno, zvláštní.

Nepřihlášený uživatel

#72

2014-05-07 05:59

Souhlasím

Nepřihlášený uživatel

#73 Re: ceska hovada

2014-05-07 06:25

#21: - ceska hovada

Kéž by učinili ti, před kterými tady tak ohnivě kapitulujete, tu zásadní chybu a skutečně spáchali nějakou shovadilost! Konečně by byl důvod je odsud vypráskat jednou pro vždy. Víte, madam, Češi, Moravané a Slezané tady byli už  před islámem a věřte, že tady budou ještě dloho po něm! O likvidaci našich národů se už pokoušeli i jiní, rozhodně mnohem zdatnější kujóni. Mezi datlemi a hromadami písku ať se třeba stavějí na hlavu, ale v téhle zemi jsme doma  a kdo to nechce pochopit, tomu jsem ochoten to vysvětlit i manuálně. Asi tak bych to viděl.

Jan Cicvárek, Čech jak poleno.


Nepřihlášený uživatel

#74 Re:

2014-05-07 14:58

#70: -

Mohamed nebyl válečník, nejdřív pomáhal v obchodě svojí o cca 20 let starší manželce, potom, když ho vyhodili z Mekky a utekl do Mediny, se stal spíše nájezdníkem, než válečníkem. Válčil tak, že přepadal karavany, nebo spící osady, které pak brutálně zmasakroval, a mučením vynutil ze zajatců informace o tom, kde mají schované peníze. V jeho životopise jsou o tom, jaký to byl "válečník" zajímavé detaily.


Nepřihlášený uživatel

#75 ruda

2014-05-07 15:52

Na všechny stejný metr - víte že v Saudské Arábii vás na letišti zavřou, když u vás najdou bibli?
Kdo chce nerušeně vyznávat islám, at nepobývá v české republice, nebo at se přizpůsobí.