Děkujeme! Podpora policii ČR v boji proti extremismu v mešitách.

předsudek

/ #53 Re: ceska hovada

2014-05-04 21:13

#21: - ceska hovada

co to melete osobo? to zní jako že by sme měli držet hubu a krok aby sme náhodou nenasrali musla aby nám tu neudělali velký badabům. Víte co? Nasrat na celej Islám a jeho svatou válku, nasrat na všechny ty fašounský pedofilní hovada, nasrat na šaríju, nasrat na burky a hijaby, nasrat na halal!!!! 
Radši zemřu v tom čemu oni(vy?) řikáte svatá válka a před smrtí plivnu hrdě katovi do tváře, než žít ve svý zemi jako minorita.  A když sme teda český hovada - co sem kurva lezete????
Tohle na tý vaší bandě nechápu - lezete všude a všude hlásáte jak místní a jejich styl života sou hříšný. To je jako kdybych já jel do Ruska a začal tam hovadům s flaškou v ruce vysvětlovat že alkoholismus je špatnej a agresivní chování taky - co by se asi stalo?? Dostal bych po hubě a nad mým tělem by si pánové dali panáka. Já ale protože používám mozek, tam nejdu a podobný kokotiny nedělám. Vy to ale ve svý fanatický víře nechápete, nebo spíš vám vaše víra nedovoluje to chápat, nedovoluje vám respektovat cizího člověka pokud není muslim.