Zachovejte Disco Nisa

ToLa

/ #7 Re: Re: Re: Re:

2012-11-14 12:57

#6: Martin Vít - Re: Re: Re:

Ono to máš stejné s Nisou... Lidé neměli posledních pár let kam chodit a museli se smířit s akcí stylu (shock + vodka za 30kč) 

Za to, že podobné akce. I když Morgan za korunu třeba ne, se v Edenu budou opakovat i když nebude Nisa dám ruku klidně do ohně a věř že se nespálim. Nám v Edenu nejde o to vydělat hlava nehlava, ale mít tam lidi, bez nich ti je Morgan za 30,- uplně k ničemu, protože nic nevyděláš.

V dnešní době musíš i u jediné diskotéky na okrese dělat vše proto aby lidi přišli, jinak se dostane do stadia v jakém je Nisa už několik let... "Kam jdem?" "Na Ves" Proč? "Protože nic jiného neni" A takto tam chodí 80% lidí. Prostě nemaj volbu.


Pokud se do tohodle stadia nechceš dostat v jakékkoliv odvětví, musíš pořád nabízet něco navíc a dneska když je hluboko do kapsy to jsou ceny. Nisa má super zvuk, výborný světla, ale to nikoho nezajímá. Uplynulé dva víkendy bylo vidět, že to jde, ale musí se prostě s cenou pod nákupku, ale i tak se to vyplatí. Nevyděláš za večer dvacítku, ale vyděláš třeba 10 a je jen na tobě, zda zvolíš, jestli ti to stačí nebo ne a chceš v tom pokračovat. 

Jsou reálně tři možnosti jak to dopadne:

  • Nisa přežije a transformuje se, tak aby se neopičila po Edenu a nedělala každou akci naschvál o 2kč níže než Eden (čímš si sama řekla o Mogana za 1kč)
  • Nisa zanikne a Eden pojede dál tak nějak jak to dělal do teď a lidi to bude bavit
  • Nisa zanikne a Eden skončí za pár měsíců protože se okouká jako vše a nezachrání to ani morgan za 1kč

Pokud by Nisa chtěla pokračovat dál, tak jak to vedla posledních pár let, tak to prostě nepřežije ať se to fanouškům líbí nebo ne...