Svržení vlády

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Svržení vlády

Pro policii extrémista

#1 Proč?

2014-09-01 07:26

Proč ptám se už dávno není tato stránka někde masově propagována ??Proč nejsou odkazy rozeslané po soc.sítích? Proč není tíštěná reklama v novinách nebo nevydáváte vlastní tisk nebo nejsou letáky rozeslané do celé ČR? Proč mám podepsat něco co někdo napsal,tím svůj vztek ventiloval a dále je jen ticho po pěšině.Proč už dávno nestojí náš národ v ulicích Prahy? Proč proč proč........nedat nahlas najevo že již se nebude opakovat cinkání klíčů,že jediná správná reakce na to jak nám tyhle prasata vládnou je defenestrace a to opravdu jediná,když si tyhle prasata i uzákonili možnost použití dost hrubé síly proti těm co nesouhlasí.Proč se bát toho že pár nás zemře.Bez boje se tu dále jen budem ohýbat k zemi utahovat opasky a békat jak oni chtějí.Já sám za sebe říkám a již díkyva tomu mám nálepku jakou mám,ale je mi to jedno.Klidně budu stát v první lajně když bude třeba.Za kvalitnější život mojich dětí a dětí jejich dětí rád umřu.Nebojím se Kalouskovi za to co "provedl" prase nenažraný prohnat kulku palicí,všichni máte stejnej názor ale dokážete max.mrmlat u piva v hospodě a skutek utek.Proto až tady bude někdo kdo se ke mě chce přidat .....kdo to doopravdy myslí vážne a bude stát za názorem že řečma a peticema nic nezmůžem a jediná správná volba je naházet ty zmetky na vidle a kůly ať mi napíše a dáme odpověď na všechny tyto proč.Natisknou se letáky utvoří se síť lidí kteří náš názor budou tlumočit a dále šířit a snad se povede konečně tento hluchý a smutný národ probrat a dovést k tomu že se těchto hovad z předchozích režimů zbaví a dá možnost mladým lidem kteří se nevracejí do minulosti a znají současné postupy jak v ekonomii tak v ostatních odvětvích  ukázat že to jde lépe a bez korupce a podvodů.Lidem kteří nejsou nijak propojeni s dnešnímy politiky a jejich kamarády.Osobně jsem pro lágr pro každého znich a zmrazení a zabavení beškerého majetku co si na úkor nás obyč.lidí nakradli.     Kontakt na mne gobulin@seznam.cz


Nepřihlášený uživatel

#2

2015-10-02 19:21

V Cechach by mela nastoupit vlada proletariatu, tridni boj jej jedinym moznym zpusobem svhnout vladu dacanu a oligarchu.
Mám své názory a svobodu na nesvobodné planetě

#3 Re: Proč?

2015-12-27 21:06

#1: Pro policii extrémista - Proč? 

 Problém je v tom že pokud se něco takového bude masově propagovat, tak i tato "demokratická" vláda nebude mít problém lidi kteří jí budou ohrožovat umístit do věznic. Ovšem když jse něco takového rozvine tak bude mít podporu celé Evropy ve zneškodnění "hrozby".

123

#4 Re:

2015-12-27 21:09

#2: -  

 S tím nesouhlasím. Podle mne by se neměla zvýhodňovat žádná skupina. Ve vládě by měli být dobrovolníci kteří nebudou pobírat plat a budou sloužit občanům.