Iniciativa "Neotevírejme komunistům dveře"

suplent z trebone

#1 "Neotvirejme komunistum dvere"

2012-12-18 14:39

ta suplika je moc hezky sepsana... kdo ze to ty dvere komunistum otevira? snad ne nadmiru spokojeni obcane teto republiky, kteri ziji v nadbytku bez obav o budoucnost, kteri s radosti vitaji kazdou zminku o nasich schopnych spoluobcanech, vetsinou z rad ods ci top o9, kteri jako pravi sokolove lvi silou rozkradaji tuto republiku a kteri si kralovskymi prebendami kupuji verbalni prostituty z ct1, ct2, ct24,tv nova a novinare "nezavislych platku jako mf dnes, lidove noviny, pravo a dalsi??? Nebo snad ty dvere oteviraji duchodci a nemocni lide, kteri v tomto raji gauneru a moralnich deviantu zivori na pokraji spolecnosti? Jiste jim neotviraji dvere ruzni vlkove a dukove z katolickeho kleru, kteri drancuji tuto republiku jako kdysi spanele jizni ameriku. doporucuji vam petici za zruseni demokratickych voleb. jen tak se muze ta tlupa nano lupicu  s vasi pomoci jeste nejakou dobu udrzet u moci.

obcan

#2 neotvirejte komunistum dvere

2012-12-18 14:52

K obsahu petice mam nasledujici stanovisko : Rozkradenim a vydrancovanim bolsevickeho vetesnictvi, ktere nam zde komancove zanechali se jakoby mavnutim proutku z ekonomicky negramotnych alkoholiku, nikotinove a drogove zavislych kreatur nasi obrozene kulturni fronty/fuj za ten vyraz/- lepe soubyznysu stali novodobí kapitani prumyslu. Vzpomente, co tu vzniklo soukromych bank, jejichz "vlastnici" okradli sve spoluobcany casto o zivotni uspory, aby pak stahli v klidu roletu a prestehovali se do portugalska ci kam.Kolik kratochvilu, kozenych, kocabu,krejciru a podobnych moralnich autorit a la hevel/klaus tito dva velikani s plnou tlamou masaryka u nas blahe pameti vypestovali.Z masaryka si vzali pro sebe typycke parafrazovane rcení NEBAT SE A NAKRAST!!!!! a takovym kreaturam delate za jidassky gros apologeta? fuj s vami! nebo - salus populi suprema lex? spis vybranych jedincu, neni-liz pravda.Tak slezte ze semika a jdete vykydat koze hnuj!
krestan

#3 neotvirejte komunistum dvere

2012-12-18 15:07

.Nejsem socialni pripad, ani polistopadovy privatizator ceskovsko-jezkovskeho typu.bigotni, tzv. vulgarni antikomunizmus leninskeho typu, jehoz jste zrejme zanicenymi stoupenci je priznacny pro za bolsevika kulturni pracovniky a umelce, dnes pro tzv.celebrity.tato skupina lidi,se vyznacuje bigotni servilnosti k vladnoucimu rezimu jako takovemu. mam k dispozici kompletni protekroratni lidove noviny, vlajku, a jine, kde nekteri i pozdeji od komunistu tolerovani a korumpovani narodni umelci peli unisono chvalu na velikeho pritele ceskeho lidu adolfa hitlera, na shromazdeni a tryznach za heydricha prisahali vernost velkonemecke risi a zadaly tvrdy trest pro bestie, ktere podlou rukou, vedenou zidobolsevickymi plutokraty zavrazdili pritele ceskemu narodu po vudci nejmilejsiho, r.heydricha. höger,bohac,kohout,mrazek,burian a jini,o zenach pomlcim,s penou u ust vzyvali konecne, totalni vitezstvi velkonemecke rise.10.kvetna 1945 se z nich jakoby zazrakem stali odbojari a nekompromisni bojovnici proti nemecke okupaci. v roce 1948 jeste v lednu vyrvavali unisono, ze totalita bude bita, aby po 25. unoru hbite zakladali akcni vybory narodni fronty a vstupovali hromadne do ksc. vzpomenme si na pany marvana,jiz zmineneho bohace,vejrazku,vzdyt vite kteri to vsichni byli.pak prisel rok 1968, nekteri se pomylili, aby po prichodu breznevovych vyslancu z pomyleni vystrizliveli a horlive konsolidovali kulturni frontu.unisono podepisovali antichartu. po roce 1989 lhali, ze podepisovali jenom presencni listinu. a prisel listopad 1989 a tumas certe kropac, od prosince do ledna se z nich stali demokrate s.r.o.byvali cestni clenove nekolika desitek brigad socialisticke prace, uvedomeli soudruzi a soudruzky se mavnutim proutku premenili na nejskalnejsi bolsevikobijce pod sluncem,proti kterym byli bratri masinove provincnimi liberaly.
stali se z nich celebrity. koureni, chlast a drogy vc pohlavni promiskuity se pro ne staly neodmyslytelnym synonymem.zacali tocit filmy o debilite komunistu,estrady jako za komousu, ale nyni proti nim,no zkratka k pobliti.herecka, ktera zadala psi smrt pro dr.horakovou, soudruh pisalek ruml sen./otec soucasneho antikomunisty a pasaka koz jana rumla/, ktery kdysi zadal s penou u tlamy pro dr. horakovou psi smrt na strankach rudeho prava najednou vystupuje na letne jako mesias humanity a te prave, nefalsovane a ryzi demokracie.tu mas certe kropac! ja si pamatuji, jak svobodna evropa vysilala sifry pro diverzanty jako byli masinove a jak diverzanti vrazdili a delali sabotaze podle pokynu svych chleborarcu z wiesbadenu, kde byla centrala americke cia.Vy,a vubec me to neprekvapuje, schvaluje surove vrazdy bratri masinu.jiste se mnou , v souladu s jeho primitivnim antikomunistickym smyslenim bude spontalne souhlasit, ze by mel byt rehabilitovan a posmrtne vyznamenan radem bileho lva sexualni vrah vaclav mrazek, ktery v padesatych letech vrazdil a pak sexualne zneuzival zeny a divky na chomutovsku. jeho obeti bud chodily do pionyra a nektere treba byly i clenkami svazu ceske mladeze.predstavte si ,jaky to byl hrdina ten vaclav mrazek a jak hrdinne uz tenkrat jako bratri masinove bojoval tvrde a nekompromisne proti totalite. jiste, argumentujete zatarasy na hranicich, ale super "berlinskou zed" mezi mexikem a USA, ktera tam stoji stale a kde se strileji chudaci z mexika, kteri jdou ilegalne do usa za praci, jako veverky na honu. To vam zrejme ani trochu, vazeni humaniste nevadi...jsem zvedav, kolik lidi vam tu supliku ve prospech moralnich deviantu a antidemokratu podepise...

Vlastenec Kléma

#4 Těm ksindlům z gymplu

2012-12-19 10:57

ne jeden den hladovky,ale nedat jim nažrat až zdechnou.Dětičky zlodějů a gaunerů.
Mara

#5 Re: Těm ksindlům z gymplu

2012-12-19 19:51


Nepřihlášený uživatel

#6 Občan

2012-12-21 15:17

V úvodu se píše, že se jedná o smutné prvenství. Myslím, že signatáři této petice používají slovovní spojení, které dobře vystihuje podstatu současného stavu ve společnosti. Pro někoho to skutečně může být smutné prventství. Ale pro každého jinak. První skupinou smutných občanů jsou ti, kteří byli postiženi minulým režimem nebo s jeho formou vládnutí nesouhlasili a vítězství KSČM u nich vyvolává nepříjemné vzpomínky na situaci před rokem 1989. Pro ty je to smutné prvenství a chápu je. Nicméně si myslím, že od té doby uplynulo 23 roků a situace je jiná.

Smutné však může být i pro ty občany, kteří z KSČ přešli po revoluci do tzv. "demokratických stran" budovat si pokračování další kariéry a nyní, když jejich strany neuspěli v demokratických volbách, mohou ztratit místa a vliv. Smutné taktéž může být pro různé zbohatlíky, kteří by v případě přijetí zákona "O prokázání původu majetku" o majetek přišli. V těchto případek by mě jejich smutek nevadil.

První skupině, jejichž smutek chápu, bych doporučil, aby místo této petice sepsali petici, která by tzv. demokratické strany nutila přijmout:
1)zákon o prokázání původu majetku,
2)zákon o všeobecném referendu,
3)zákon o hmotné odpovědnosti politiků a úředníků,
4)zákon o ztrátě mandátu poslance, pokud (volený zastupitel)je vyšetřován pro úmyslný trestní čin.
Pokud by tyto zákony byly sepsany lépe než zákon o přímé volbě prezidenta a byly tyto zákony v praxi naplňovány, věřím, že by KSČM nezískala tolik hlasů.

Druhé (výše popsané) skupině "smutných" bych doporučoval tuto petici podepsat.
Josef

#7 Vymyté mozky

2012-12-23 20:19

Milí prosťáčkové, v devětaosmdesátém došlo k převratu, který měla pod palcem StB. Vznikly "vyvolené" kasty, které rozkradly ("zprivatizovaly") majetek nás všech. Rozdělily si politiku, podnikání, šoubyznys a další sféry. Rovná šance zde nebyla nikdy. Tito výlupkové (estébáci, jejich děti a kamarádi) ovládli též firemní sféru. Jak to dopadlo, víme všichni: velké firmy byly vytunelovány a zlikvidována pracovní místa. Lidé byli vyhozeni na dlažbu. Armáda nezaměstnaných se ještě znásobila poté, co přestal fungovat normálním způsobem trh, malé firmy byly udušeny a po zavedení "politiky škrtů" i zlikvidována pracovní místa ve státní sféře. "Ušetřené" peníze padly na konto nesmyslných a předražených zakázek korupčníků a jejich kmotrů, kteří je loutkově řídí. Došlo i k darování části našeho území Vatikánu. Toto vše je evidentní vlastizrada.
Současná KSČM? Jako jediná má v programu referendum a jako jediná může tento bordel dát zase do pořádku a pomoci drtivé většině slušných lidí, kteří do "vyvolených" kast nepatří, jsou okrádáni o peníze, o práci, zadlužováni a hozeni do spárů zločinných exekutorů.
Pochybuji, že to můžete pochopit. Přečtěte si alespoň stránky www.analyza.wz.cz

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Vymyté mozky

2012-12-25 18:09

jirkaW

#9 Re: Re: Těm ksindlům z gymplu

2012-12-30 15:00

#5: Mara - Re: Těm ksindlům z gymplu

Místo ".. hrdina.." bych napsal: ".. vůl !! "

Karel

#10 Tuneláři serou strachy

2013-01-01 10:50

Kdo jiný by se více bál současné demokratické KSČM (nabízí v programu referendum), nežli dětičky zlodějů a tunelářů, kmotrové vzniklí z podvodných privatizací a korupčníci? Milí konzumenti jejich propagandy, zapojte mozkové závity! Chceme důstojný život pro všechny, ne umírání slušných lidí bez peněz na ulici a bohatnutí gangsterů! Byl jsem podnikatel, ale moji firmu udusili ožebračením mých zákazníků. A já nepatřím mezi "vyvolené" kamarádčofty. Proto volím KSČM!
Pepa

#11

2013-01-15 19:11

Těm "ksindlům z gymplu" vyjadřuji plnou podporu!
Neboť jisté, zpitomělé, zatoulané, bečící ovečky se zřejmě touží vrátit do ovčince rodné strany, která je velmi demokratická, ostatně má to v názvu, že? Vrátit se pod srp a kladivo a Velkého V.I.Lenina, touží po zatuchlém smradu komunistických blábolů...Ostatně soudruh Filip a jeho "spolubojovníci" za KSČM v parlamentu mají stejné prebendy, jako ostatní poslanci...není co dodat.
Hajnej

#12 ach jo ...

2013-01-18 00:05

Komunistum mám za zlé dvě věci: teror v padesátých letech a pak to, že v roce 1989 předali vládu bolševikum ... A vo tom to je.

Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Vymyté mozky

2013-01-18 13:18

#7: Josef - Vymyté mozky

Za 23 let od státního převratu uskutečněného v roce 1989 pod názvem "sametová" revoluce pravicová vláda

rozkradla vše co komunisti vybudovali.  Proto volím již jen KSČM.  Eva -

Martin

#14 Re: Tuneláři serou strachy

2013-01-21 23:49

#10: Karel - Tuneláři serou strachy

LooooooooooL....demokratická KSČM, sněhobílý dehet a suchá voda, toho se chci jednou dožít :-)))


Nepřihlášený uživatel

#15 Všem komunistům!

2013-01-22 19:31

Proč se dosud komunisti nazývají komunisty? Zřejmě proto, že se stále hlásí ke "Komunistickému manifestu", dokumentu, který je pro slušného člověka nepřijatelný - vyzývá k diktatuře proletariátu a znárodňování (musíte si to přečíst....).
A demokracie bohužel vede k převaze levice, protože demokracie je vláda většiny ("Počítá jen hlavy a ne mozky" - W. Churchill) a tato většina, bez ohledu na vlastní přínos, chce mít vždy všeho stejně.......
Josef

#16 Kokoti...

2013-07-20 10:02

Kolik vás tu je, vy kokoti? Jedině komunisté mohou tento bordel dát do pořádku, zkonfiskovat mafiány, tuneláře, podvodné restituenty, kmotry a korupčníky - a umožnit slušným lidem žít bez toho, aby se nemuseli obávat o práci, o penzi a další věci, na které mají mít právo! Pryč s mafiánským kapitalismem!!!

Nepřihlášený uživatel

#17

2013-07-20 11:53

Víte, co bylo na komunistech nejhorší?

......


To, co přišlo po nich...
videafilosofie.webnode.cz

#18

2013-11-08 10:42

Kterou stranu mi doporučíte abych volil, když nemám vzdělání a jsme dlouhodobě nezaměstnaný a jsem proti kapitalismu?
Jsme pro větší rovnost a decentralizaci, ale chci více komunismu a méně trhu.

Komunismus se uplatňuje i v současných firmách. Spolupracovníci si také vyjdou vstříc podle svých potřeb (franto podej mi hasák, dám ti za to 20 Kč...).

Volil jsme stranu demokratického socialismu sds.cz, protože piráti neměli ambice jít do vlády :)
Ta strana byla na kandidátkách KSCM, protože není tak známá aby se dostala přes 5%...

Sociální demokraté kašlou na věci jako družstva (to tu bylo i za první republiky).
Soukromé vlastnictví je jen kategorie (podmnožina) veřejného i podle kapitalistických práv..
Planeta a externality jsou společné...
Když někde uděláte plot a řeknete že to je vaše, tak to vaše stejně má dopady na celek...

Nic, určitě tu nepíšu nic převratného a objevného.. :)

Jen citát z Orwella (který se hlásil k levici):
Kdo ovládá minulost, ovládá budoucnost: kdo ovládá přítomnost, ovládá minulost.