Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

alena

#976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Znudění studenti hledající sama sebe :))))

2012-12-06 15:01

#975: demokrat - Re: Re: Re: Re: Re: Znudění studenti hledající sama sebe :)))) 

 To je pravda, je to tlachání o ničem. Kdyby tady fungovala justice tak jak má, tak by musela pozavírat především ty pravičáky co tady rozkradli stát.. ¨Je potřeba co nejdív změnit justici ! http://www.petice24.com/za_spravedlivou_justici

profesor

#977 Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 16:15

a tak se i stalo. Děti vedené fašisty Rosochou a Kohoutovou sešly z cesty sebereflexe, občanské sounáležitosti a slušnosti. Plodementní názory některých, zde diskutujících, připomínají zločiny někdejšího systému a přitom jsou patologicky servilní k současnému. Proč asi?... Připomenu jen několik výsledků z jeho zločinecké podstaty. Havlova amnestie měla za následek stovky zavražděných, zmrzačených a znásilněných lidí a dětí. Byli zničeny konkurenceschopné komodity ( strojní průmysl, potravinářský průmysl, textilní průmysl, zemědělství atd. ) s jediným cílem. Aby se z české republiky stal znovu vazal a montovna. Tentokrát však v jiné režii. Vztahy ve společenosti jsou terminovány mafiánskou morálkou, která ze své přirozenosti preferuje korupci, zločin a lež. Ve vládě je strana, kterou nikdo nevolil. Korupce je na takové úrovni, že se stala společenskou normou. Církve dostávají majetek na ukázání a který nemusejí nijak prokazovat atd.. Je čas neměřit, zda je levá je delší pravé, ale snažit aby obě pracovaly pro republiku. To je totiž to jediné, co nám dovolí mít budoucnost.

Nepřihlášený uživatel

#978 Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 17:35

#977: profesor - Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

 Myslím, že byste se měl trochu vzpamatovat. Nazývat někoho fašistou je na žalobu. Síla anonymity je jistě velká, ale tohle je opravdu trochu moc. Ani jednoho z nich neznáte, tak se vyvarujte takových soudů.

profesor

#979 Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 19:47

#978: - Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Víte co milý nepřihlášený uživateli. Vždy dávám přednost slušnosti před hulvátstvím a sprostotou. Ve Vašem případě nemohu jinak, než tak, aby jste si políbil ......... Opovězte si člověče na několik otázek. Byly volby demokratické ? Mohl jít každý svobodně volit ? Jsou volební výsledky vyjádřením voličů v nich zůčastněných ? Proč byla volební účast taková jaká byla ? A proč nebyla větší ? Až si na tyto otázky poctivě odpovíte, tak se zeptejte pubescentů a jejich vůdců z třeboňského gymplu proč vyhrožují někomu, kdo byl úspěšný v demokratických volbách. Ten, kdo neuznává výsledeky demokratických voleb je buďto fašista nebo komunistický fanatik !  Ano, mohl jsem se zmýlit, připouštím. Pan Rosocha a madam Kohoutová mohou býti docela dobře  komunistickými fanatiky. V žádném případě ani jeden z nich není demokrat !!!


Nepřihlášený uživatel

#980 Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 20:11

#979: profesor - Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

 Nepřihlášená jsem jen proto, že zde bylo zneužívané mé jméno a o to už nestojím.

Představte si, že všechny zůčastněné znám a na rozdíl od Vás s nimi diskutuji a komunikuji. Ani jeden z nich NIKOMU nevyhrožuje a nikdo z nich neříká, že nerespektuje volby. To je Váš výklad a ještě možná pár lidí, který se pořád opakuje. Ani jeden volič si nezvolil paní Baborovou na úřad školství, tak tady prosím nemluvte nesmysly. Do funkce ji navrhl pan Zimola a zvolilo ji krajské zastupitelstvo v rámci koalice. To, že někdo ve volbách skončil na druhém místě neznamená, že se musí koalice účastnit. To také byla volby pana Zimoly. Takže přestaňte mluvit o demokracii, když sám demokracii nerespektujete a neumíte v ní žít. Pokud byste to uměl, nechal byste studenty vyjádřit svůj názor a nechal je v poklidu demonstrovat za to, za co oni sami považují za nutné demonstrovat. A že mají za co! Myslím, že vůbec nevíte, co demokracie znamená a jak v ní žít. Tohle všechno je totiž její součástí.

Eddard Stark

#981 Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 20:45

#980: - Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Mám dojem, že studenty svůj názor vyjádřily dostatečně a to už by snad stačilo.


Nepřihlášený uživatel

#982 Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 21:59

#981: Eddard Stark - Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

 Třeba ten dojem nemají...já ho také nemám a i spousta dalších lidí ho nemá, tak to respektujte..děkuji

profesor

#983 Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 22:32

#980: - Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Vážená paní,

slibuji, že již naposledy reaguji na Vaši hloupou odpověď . Tak tedy ještě jednou, a speciálně pro Vás. Tvrdíte, že : " Ani jeden volič si nezvolil paní Baborovou na úřad školství ". Buďte prosím tak laskavá a nahlédněte na http://www.kraj-jihocesky.cz/index.php?par[id_v]=1721&par[lang]=CS. To je prostě výsledek DEMOKRATICKÝCH VOLEB. A Vaše hodnocení o tom, že někdo, kdo ve volbách skončil na druhém místě ještě neznamená, že se musí koalice účastnit, je přímo exkurzí  do totalitárních systémů !  Domnívám se, že jste záměrně zapomněla dodat to , že se úspěšná strana může také účastnit koalice a dokonce může delegovat svého člověka na " post " jehož obsazení je výsledkem koaličních dohod ! Tak to prostě je ! Nezapomínejte prosím, popisovat věci  jako celek a v souvislostech. Se samozřejmostí mě vlastní jsem pochopil, že jediní, kdo se můžou vyjadřovat ke stavu  české demokracie made in totalita  jste Vy, Rosocha a Kohoutová. Tak to s nimi hezky proberte a seznamte nás tady na diskuzi s výsledky vaší skupinové terapie.  Možná Vám Vaše polopravdy budou papat pubescenti , ale radím Vám, ven s tím raději nechoťe, děláte si jenom ostudu a někteří Vás budou dokoce považovat, no řekněme za  ....

kantor

#984 Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 23:27

#983: profesor - Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Profesor má pravdu. Už by bylo skutečně načase, aby studenti přestali s nerozvážnými aktivitami. Demokracie je i o tom, že respektuji názor toho druhého, byť s ním nesouhlasím. Studenti mně bohužel připadají jako rozmazlené děti, které si svou "pravdu" chtějí "vydupat".


Nepřihlášený uživatel

#985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-06 23:53

#984: kantor - Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

 Ano, to jste řekl velice správně, vyslechnout si názor druhého. Ale tady nikdo neposlouchá, jen uráží.

Ještě bych se Vás ráda zeptala (bez jakékoliv záště): Mluvíte o vydupání i u stávek odborářů?

kantor

#986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 00:53

#985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

U odborářů je to přece úplně něco jiného. Odbory jsou od toho, aby (mimo jiné) hájily zájmy zaměstnanců. Tato vláda už má velmi malou důvěru lidí. Nedaří se jí řádně vybírat daně, nedaří se jí účinně bojovat s korupcí a rozkrádáním státu.  A tak "utahuje opasky těm, kteří se nemohou bránit."Zvyšuje daně, šetří na důchodcích a sociálně slabých,....

 

jup

#987 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 00:58

#985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Stávky, aby byly legální, musejí dodržovat jisté zákony. Jinak jsou nelegální.

Petice proti paní Baborové porušuje zákon o peticích.  Konkrétně se jedná o Petiční zákon 85/1990 Sb. ze dne 27. března 1990 o právu petičním, který říká "§ 1,(4) Petice nesmí vyzývat k porušování ústavy a zákonů, popírání nebo omezování osobních,  politických nebo jiných práv občanů pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo  jiné smýšlení, náboženské vyznání a sociální postavení, nebo k rozněcování nenávisti a  nesnášenlivosti z těchto důvodů, anebo k násilí nebo hrubé neslušnosti."

Zdůraznil jsem Vám to, co petice porušuje. Paní Baborová má právo vykonávat funkci, do které byla navržena. Mů§že se té vám i mně líbit, nebo ne, ale to je asi tak vše. To, že státní orgány dosud nezasáhly je znamním toho, že ČR není právním státem. Podobně by byla nezákonná petice, která by omezovala třeba někoho vykonávat funkci protože je homosexuál, člen ODS, nebo katolík.

Ještě nějaký dotaz?

jup

#988 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 01:10

#985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Ještě dodatek: Vzpomínáte, jak chtěli odboráři stávkovat a na předsednictvu vlády jim dala sekretářka  rozhodnutí soudu o nelegálnosti jejich stávky? Můžeme o tomto rozhodnutí polemizovat, ale stávka tím byla prohlášena za nelegální a proto byla ukončená (resp. nebyla zahájená).


Nepřihlášený uživatel

#989 Re: Re: Re: Re: Znudění studenti hledající sama sebe :))))

2012-12-07 03:37

#973: Monika - Re: Re: Re: Znudění studenti hledající sama sebe :))))

LOL :-))) Překlad pro Vás - laugh out loud (hlasitě se smát)

Diskuze s lidmi Vaší intelektuální úrovně mě vždy pobaví. Končí totiž pokaždé stejně. Druhé straně dojdou argumenty a tak  vytáhne demagogii nebo urážky (tak jako u Vás v hospodě).

Kdyby jste můj příspěvek pochopila zjistíte o čem jsem psal a že komunista nejsem. Pro mě jsou současní komunisté opravdu jen neškodnou skupinkou snílků toužících po moci, tak jako každá politická strana. Protože netrpím stejnou fanatickou paranoiou jako Vy, vůbec se návratu minulého režimu nebojím. Když se racionálně zamyslíte a občas vytáhnete paty z hospody, uvidíte, že je rok 2012, existují společenství jako je EU, NATO, železná opona je pryč a světu (celému) vládne kapitalismus a konzum. A to je ten důvod proč se minulé časy nikdy nevrátí. Touha po penězích je jednoduše větší, než ideál čistého komunismu. Dokonce i předseda KSČM Filip dělá k poslancování advokacii aby měl více peněz.

Děkuji za reakci a těším se na Váš další, jistě plodný, výplach :-))))


Nepřihlášený uživatel

#990 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 09:34

#984: kantor - Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ... 

 soudružka nemá v této pozici šanci a pokud ano tak tento stát není demokratický???


Nepřihlášený uživatel

#991

2012-12-07 09:36

myslíte si že by mohl v roce 2012 vykonávat fašista v německu tuto funkci,já myslím že ne??

pokud nevíte tak se zeptejte třeba německého prezidenta

Děkuji
kantor

#992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 13:02

#990: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

O demokracii máte opravdu divné představy. Dejme tomu, že paní Baborová se rozhodne rezignovat. Co myslíte, že  se stane? Radním pro školství  bude jiný člen zastupitelstva, opět komunista či sociální demokrat.   A to si myslíte, že nebudou probíhat ve středním školství změny, o kterých hovořila paní Baborová? Studenti a jejich sympatizanti jsou naivní. Pan Zimola má pravdu. Až se studenti "vydemonstrují", snad dostanou rozum a sednou si s hejtmanem k jednacímu stolu.


Nepřihlášený uživatel

#993 nalezeno na netu

2012-12-07 13:26

Ten pan učitel Rosocha - doufám, že to mám správně - je z Třeboně. V Třebíči se nedělo nic. To zvorali redaktoři Parlamentních listů, kteří nejen že si pletou Třeboň a Třebíč - asi tam v životě nebyli - ale neumí ani gramatiku, zejména shodu podmětu s přísudkem. Potvrzuje se pravidlo, že blbost je jaksi holistický problém. Pan učitel vypadá v televizi jako poslední spravedlivý, ale ani neví, o čem je Bohumínské usnesení, když se ho dovolává. Mele něco o totalitě, ale té skutečné si nevšímá. Přesně ilustruje, jaká je velká většina dnešních učitelů - voličů TOP 09. Když jsem se jich před volbami ptala, proč se svým platem volí pravici, čučeli na mě a nechápali. Když se moje dcera - ne v Třeboni, ale v Českých Budějovicích na hotelovce - zeptala pana učitele v hodině ZSV neboli občanské nauky, plamenně hovořícího o tom, že levicové vlády zvyšují daně, proč tedy zvyšuje daně současná pravicová vláda, bylo jí řečeno, ať mlčí nebo že pan učitel bude muset kvůli rozhořčení opustit třídu. Nepřipomíná vám to něco?

Nepřihlášený uživatel

#994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

2012-12-07 13:42

#992: kantor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie zvítězila zapomeňte ...

Jakýkoliv komunista nepatří mezi slušné lidi zrovna tak,jako fašista.I nadále by mělo platit,že s komunisty a fašisty se nemluví!!!  A ten kdo se jim podbízí se svou spoluprací klesá charakterově na jejich úroveň a zaslouží si stejné odsouzení.


Nepřihlášený uživatel

#995 Re:

2012-12-07 13:46

#991: -

Milá holčičko. Podívej se   http://www.youtube.com/watch?v=SKw8mjOO5eg

Pak zjistíš, že fašistům jako Braun, kteří věnovali svůj intelekt na vyvražďování národů a zabíjení lidí stavějí pomníky...

Hrůza , ale přesto tak je. Až se naučíš německy, podívej se někam na net .de a záhy zjištíš na jak tenkém ledě jsi.


Nepřihlášený uživatel

#996 a ještě něco pro holčičku

2012-12-07 14:29

http://www.youtube.com/watch?v=GxiJJS5W65A
00 : 43 sec záznamu Kennedy a Braun ...

Nepřihlášený uživatel

#997 Re: Re: 995

2012-12-07 14:53

#995: - Re:  

 komu tady budeš říkat holčičko ty komunistcká svině

996

#998 Re: a ještě něco pro holčičku

2012-12-07 14:54

#996: - a ještě něco pro holčičku 

 podívej se raději na video s vrahem Gotwaldem


Nepřihlášený uživatel

#999 Re: Re: a ještě něco pro holčičku

2012-12-07 15:51

#998: 996 - Re: a ještě něco pro holčičku

Hloupé děti, když dostanou ve škole pětku, tak říkají "Pepík ji taky dostal!" Opravdu musíte svou hloupost tady demonstrovat?

 


Nepřihlášený uživatel

#1000 Re: nalezeno na netu

2012-12-07 15:53

#993: - nalezeno na netu

Přippmíná mi to dobu komunistické normalizace v 70. letech.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...