Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #993 nalezeno na netu

2012-12-07 13:26

Ten pan učitel Rosocha - doufám, že to mám správně - je z Třeboně. V Třebíči se nedělo nic. To zvorali redaktoři Parlamentních listů, kteří nejen že si pletou Třeboň a Třebíč - asi tam v životě nebyli - ale neumí ani gramatiku, zejména shodu podmětu s přísudkem. Potvrzuje se pravidlo, že blbost je jaksi holistický problém. Pan učitel vypadá v televizi jako poslední spravedlivý, ale ani neví, o čem je Bohumínské usnesení, když se ho dovolává. Mele něco o totalitě, ale té skutečné si nevšímá. Přesně ilustruje, jaká je velká většina dnešních učitelů - voličů TOP 09. Když jsem se jich před volbami ptala, proč se svým platem volí pravici, čučeli na mě a nechápali. Když se moje dcera - ne v Třeboni, ale v Českých Budějovicích na hotelovce - zeptala pana učitele v hodině ZSV neboli občanské nauky, plamenně hovořícího o tom, že levicové vlády zvyšují daně, proč tedy zvyšuje daně současná pravicová vláda, bylo jí řečeno, ať mlčí nebo že pan učitel bude muset kvůli rozhořčení opustit třídu. Nepřipomíná vám to něco?