Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

M

#1026 Re: #201:Mlok

2012-12-09 09:29

#201: Mlok -

mne zase pobaví,když se toneláři a fanatici ohání demokracií

RUDACH

#1027 Re: svatá pravda

2012-12-09 11:03

#2: kapitalisty přesvědčený socialista - Nezbývá než SOUHLASIT A ZATLESKAT!!!!!!!!!!!!

 

vera

#1028

2012-12-09 11:14

Tam patří,je z oboru.
rudach

#1029 Re:

2012-12-09 11:18

#6: Jiri Valter - Jiří Valtře,ty jsi ale kokot

 


Nepřihlášený uživatel

#1030 Kariéra pana Mgr. Martina Rosochy.

2012-12-09 15:55

http://rosocha.blog.respekt.ihned.cz/c1-45955830-proc-jsem-zatim-neutekl-ze-skolstvi

Proč jsem zatím neutekl ze školství
24. 11. 2009 21:36 - Martin Rosocha,
..............
Učím již (nebo teprve?) šestým rokem. S přestávkami. Zakusil jsem práci na ministerstvu, pracoval jako prodavač, okusil učitelství na vysoké škole, byl nezaměstnaný, pracoval v zahraničí… Do školství se ovšem vracím. Nyní na střední, konkrétně na gymnázium. Odpověď na otázku "proč?" :

Kdo Vás a vaše kvality zná Mgr. Rosocho, tak si tu otázku ani nemusí pokládat.

Holt škola v PLZNI je škola v PLZNI.
Re: Ale hezky žvatlá

#1031 DOMINIK HOŘEJŠÍ - v článku popisuje hodinu zeměpisu

2012-12-09 15:57


http://jihocesky.blog.idnes.cz/c/219847/Gymnazium-Trebon-Dominik-Horejsi.html

Gymnázium Třeboň - Dominik Hořejší

Ideální škola je taková, kterou s chutí navštěvují nejen studenti, ale i učitelé. K nastolení tohoto stavu je potřeba dosáhnout harmonického soužití obou dnes velmi často znepřátelených stran. Žáci musejí mít chuť se vzdělávat. Jejich učitelé jim musejí vědomosti předávat vhodným způsobem.
Největším problémem ale zůstává kvalita vyučujících.

Bohužel, daleko větší část dnešních vyučujících se tomuto povolání věnuje proto, že nebyli dostatečně dobří a učitelství jim zbylo jako poslední varianta.
Jak má studenty bavit hodina, kdy se s nimi učitel dokáže do krve hádat, že Evropská unie má 29 členů a že hlavním městem Austrálie je Sydney.

/ Takový blb je tedy učí zeměpis /



Dominik Hořejší, Gymnázium Třeboň, Třeboň

Nepřihlášený uživatel

#1032 Propagace Komunismu je trestný čin pozor!!!!!

2012-12-10 19:04

Propagace Komunismu je trestný čin pozor!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1033 Re:

2012-12-10 21:12

#3: dolfik -

dolfi, dolfi.... jsi vůl.


Nepřihlášený uživatel

#1034 Re: Re: Od Portos pro 1015 k ?To nejlepší nakonec ...

2012-12-10 21:44

#1017: 1015 - Re: To nejlepší nakonec ...

Vážený 1015,

zvracím jen vyjímečně , ale jak jste přišel na ty višně mi prozradíte?.

Raději zalehněte k svému oblíbenému Blesku a ani se nesnažte přijít na to jak velkolepě umíte ze  sebe udělat nemalé přirození obojího pohlaví. Závidět Vám to může i leckerý jiný ze zdejších přispěvatelů.

Kdyby jste měl střílet do demonstrantů , určitě postřílíte své kolegy ostrými namísto gumou a ještě budete chtít odměnu.Vy jste si spletl čtivo , blesk je na www.blesk.cz , a vemte si raději silnější brýle pane 1015.

 

Aramisovi se z Vás udělalo špatně, jdu mu pro kbelík.    Ve Vašem případě je 4+2=69

 

 

kdemohkrad

#1035 Re:

2012-12-11 14:16

#3: dolfik -

vase inteligence, zrejme nedeformovana snad ani dokoncenym zakladnim vzdelanim   koverguje k nule...

kdemohkrad

#1036 Re:

2012-12-11 14:20

#6: Jiri Valter -

pokud by mel kandidovat absolutni debil rozumu mdleho, tak vasi kandidaturu nikdo neohrozi....

kdemohkrad

#1037 Re: Re: Re:

2012-12-11 14:28

#1014: - Re: Re:

mluvite mi z duse, ta vase kvetnata suplika nema chybu...jak to rikaval blahe pameti vaclav havel mezi svymi trabanty u alkoholovych dychanku na male strane u tygra... ty komunisty je potreba zlikvidovat, ale humanne, nesmite si pri jejich likvidaci zlomit nehet, nebo nedej boze, rozcuchat si pesinku. vam patri kralovstvi nebeske ...

Vojtěch Straka

#1038 Re: Propagace Komunismu je trestný čin pozor!!!!!

2012-12-11 21:01


Nepřihlášený uživatel

#1039

2012-12-11 23:24

Všichni jsou už v Německu? Ano, na trzích a v obchodech…

Dramatický propad kupujících zaznamenávají v těchto dnech nejen obchody s potravinami, ale i s oblečením, hračkami, prostě se spotřebním zbožím. Lidé, mající akční rádius alespoň do sto kilometrů od hranic, totiž vyjíždějí za nákupy do sousedního Německa. A nejde o spanilé jízdy…. Na plzeňském náměstí se lidé pohledají…
Autor: Hans Štembera
Popisek: Žena nakupující potraviny v supermarketu
11.12.2012 19:40

Trhy na plzeňském náměstí jsou viditelně slaběji navštěvované než v minulosti. Ceny jsou tu totiž poměrně vysoké. Ostatně, v případě několikatisícového denního nájmu za stánek se není čemu divit. Klobása za 55 korun, deset deka prejtu bratru za třicet korun, stejné množství ovaru ještě o něco více. „To bych musel trkat,“ sdělil jeden z návštěvníků trhů pro ParlamentnListy.cz. „Na stojáka stojí deset deka prejtu pár korun. Grog se bojím koupit a svařák si radši vychutnám v Německu.“ I v kamenných obchodech se zatím zástupy nekonají. Kdo má auto, jede do Bavorska.

Psali jsme:

Češi v příhraničí při nakupování zapomínají na vlastenectví, říká žena z Německa
Češi kradou maso a další jídlo. Hašek: Vládo, jídlo se stává luxusem

Pokud jste ze severozápadních Čech, míříte za nákupy do Saska. Levnější je tam prakticky vše, stejně jako u západočeských sousedů v Bavorsku – značkové oblečení, sportovní potřeby, samozřejmě potraviny. „Je to opravdu globalizace. Vaši lidé kupují naše bavorské sýry, které se dělají většinou z českého mléka,“ říká jeden z dopravců. Nedodá však, že naši zemědělci to německým zpracovatelům prodají velmi rádi – vždyť jim nabízí v průměru za litr mléka o korunu víc. Vánoční trhy v Lipsku, Drážďanech, Regensburgu, Norimberku, Mnichově nebo Pasově – všude tam je spousta Čechů. Ti ale samozřejmě chybějí v prodejnách nebo na náměstích v tuzemsku. V diskontech se pomalu domluvíte česky, čeština je slyšet ze všech stran…
Módní oblečení a boty jdou na dračku

Dům módy Garhammer ve Waldkirchenu, zhruba 80 kilometrů od hraničního přechodu Strážný na bavorské straně Šumavy, praská ve švech. „Čechů je tu hodně,“ říká pro ParlamentniListy.cz jeden z majitelů této rodinné firmy Johanes Christoph. „Registrovaných klientů máme kolem 60 000, z toho 1200 z České republiky. A to jsou ti, kteří chtějí nám dát na sebe kontakt a využívat další výhody. Náhodných zákazníků od vás je ale daleko víc,“ dodává spokojeně jeho bratr Christoph. Také už připravili internetové stránky i prospekty v češtině a ze 400 zaměstnanců již několik hovoří česky. A to je v městečku o 10 000 obyvatelích, které není ani okresní. Módní oblečení je u až o třetinu levnější a servis se nedá srovnat – to říká drtivá většina z návštěvníků tohoto obchodního domu.

Anketa

Jezdíte také nakupovat do zahraničí?

Ano, často a nejen před Vánocemi. Vždy na větší nákup, aby se to vyplatilo, nežiju totiž v pohraničí
53%
Ano, alespoň jednou před Vánocemi, nasát tu atmosféru
5%
Ne, nejezdím, jsem spokojený(á) s nabídkou v Česku
2%
Ne, jezdil(a) bych, ale mám to daleko. A na větší nákup párkrát do roka nemám
40%

265
Celkem hlasovalo:

„Nechápu, jak se uživí,“ říká jeden spokojený kupující, táhnoucí ke svému autu na bezplatném parkovišti, vzdáleném jen co by kamenem dohodil dvě velikánské tašky. „Tolik zaměstnanců, kávu zdarma a ještě takové ceny. A když si žena vybírala spodní prádlo, obsluha byla zhruba v jejích letech. Klukovi zas pomáhal zhruba stejně starý teenager….!“

Téměř nákupní zájezdy se konají do většiny diskontů Aldi a Edeka po celé bavorské straně Šumavy. Jezdí sem i majitelé hotelů z Čech, pro které je to nejlevnější způsob nákupu. „Makro je obrovsky drahé, to jednotlivé české markety mají zboží v akci levnější. Raději zajedu deset kilometrů za hranice a jsem spokojený,“ dozvěděli jsme se od majitele jednoho železnorudského hotelu. Obyvatelé jihočeských a západočeských sídel začínají využívat i pravidelná železniční spojení v příhraničí,a obtěžkáni taškami či bágly podporují německou, respektive bavorskou ekonomiku.

Psali jsme:

Armádní obchodování bez souhlasu vlády. Na obraně to zavání zločinem
Policie nakoupí elektroniku do aut za 300 milionů korun
Novela o nákupu vojenského materiálu umožní obejít překupníky zbraní

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE
Vybrat přezdívku

#1040 Předmět Příspěvek 1039 zde a stránky 77 až 80 petice proti paní Baborové

2012-12-12 00:36

Napsat komentář...
Příspěvek 1039 zde s stránky 77 až 80 komentářů u petice proti paní Baborové jsou jasným důkazem, jak chce třeboňská mladá "inteligence" diskutovat s hejtmanem Zimolou. Děkujeme vám, děti. Až dospějete, ozvěte se znovu. Zatím nezapomeňte umýt ouška, vyčistit zoubky, vyčůrat a hajdy na kutě!
Ale hlavně,

#1041 že nám nevládnou komunisté! :)

2012-12-13 00:16

Máme pětinové platy, než mají lidé na západě, ale hlavně že nám nevládnou komunisté, máme všechno zboží dražší o 20 procent, než na západě, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na ubytovnách, počet lidí vyhlašujících osobní bankrot, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, okresy jsou řízené kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží, tak jak to udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami naších korun svůj osobní měšec a měšec stranické pokladny ODS, ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, na kongersu vládní strany ODS jsme viděli aroganci kmotrů ODS, kteří přijeli několikamilionovými auty s registračními značkami za několik stovek tisíc korun, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté, na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko, ale hlavně, že nám tady nevládnou komunisté, do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl, ale hlavně že nám nevládnou komunisté! :o)))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#1042

2012-12-13 10:02

NESTOUDNÍ KOMUNISTÉ ! Dovedete si představit demokratické fašisty? Nepoučitelní zločinci a nevzdělaní přisluhovači zla, styďte se !
Slezi

#1043 Re:

2012-12-13 17:49

#4: demokrat -  

 Srovnávat to s padesátými léty trošku více mimo......tady nikomu nehrozí poprava.


Nepřihlášený uživatel

#1044

2012-12-13 19:17

Studentům třeboňského gymnázia, kde jsem před lety maturovala, přeji z celého srdce,aby neokusili nezaměstnanost,aby po maturitě sehnali ideální teplé místečko s měsíčním platem minimálně 20 000 Kč, služebním autem i telefonem. A pokud to štěstí mít nebudou a práci neseženou nebo skončí u pokladny Penny marketu,nechť si vzpomenou na dobu,kdy zfanatizováni rádobykantorem Rásochou, podepisovali přihlouplé petice za odstoupení komunistické radní.
Domnívám se,že Rásocha( nedokáži o něm psát jako o panu Rásochovi) zneužívá své studenty, kteří ze strachu podepisují něco, čemu nerozumí.
Slovan

#1045

2012-12-13 19:22

Učitelka na správném místě, alespoň se děti budou dovídat také pravdu a nejen pravičácké lži.

Nepřihlášený uživatel

#1046

2012-12-13 20:41

KSČM je demokratická strana. Zmatení študáci odvolávající se k období nejhlubšího stalinismu jsou směšní.

Nepřihlášený uživatel

#1047 Ladislav Ludvík

2012-12-13 20:42

Rozhodně nejsem komunista, ale protestovat proti výsledkům demokratických voleb mi příjde naprosto absurdní. Budiž to omluveno mládím a nezkušeností mnohých demonstrantů. Pokud by paní Mgr. Baborová navrhla nějaký nesmysl, jsem první, kdo bude protestovat, ale protestovat proti výsledkům demokratických voleb je absolutní nesmysl. Navíc jsem si zběžně projel výsledky voleb a jsem naprosto přesvědčen, že kdyby všichni známí a příbuzní dnešních protestujících šli k volbám, tak dnes vůbec nemuseli protestovat...
JM

#1048 ...

2012-12-13 20:44

Současnou vládu odmítají miliony občanů, vláda neodstoupí. Proč by měla odstoupit p. Baborová kvůli názoru pár desítek mladíků, kteří jsou zmanipulovaní prolhanou českou televizí?
JM

#1049 Re:

2012-12-13 20:51

#1046: -

A zmanipulovaní, z ČT se totiž nikdy nic pozitivního na téma komunismus nedozvěděli, protože úkolem ČT je dělat politiku, nikoli informovat o faktech, mnozí z těch puberťáků ani neví, že zde byl před rokem 1989 vyrovnaný státní rozpočet a neskutečné dluhy, které nadělaly polistopadové vlády budou oni (my) splácet.


Nepřihlášený uživatel

#1050

2012-12-13 21:29

Mgr. Baborová byla zvolena ve svobodných volbách. Nelze ohýbat demokracii jak se to komu hodí. Je příznačné, že o demokracii poučují ti, kteří svým jednáním sami sebe usvědčují z vlastní nedemokratičnosti. Augustovič



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...