Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Václav Vlk ml.

#1251 Demokracie a svoboda projevu

2012-12-18 23:29

I když nerad komentuji jakákoli internetová fóra viz. Novinky.cz, jedná se totiž o velmi anonymní sdělení, které dokážete jen napsat, ale při nějakém otevřeném rozhovoru nebo diskusi na podobné téma mlčíte a jen přihlížíte.
Musím zareagovat na příspěvky, které se týkají demokracie. Většina myslím, že i ta nadpoloviční většina lidí, kteří píší do tohoto vlákna, žila z 90% svého života v totalitním státě, který neuznával žádnou formu demokracie. Nyní zde každý píšete o tom, že toto nemá nic společného s demokracií. Bohužel se všichni mýlíte. Petice a forma protestu je základním kamenem demokratického státu, každý jedinec má právo se vyjádřit ke svému názoru, to že tento názor má naprostá většina mladých lidí je fakt a není čemu se divit. Stejně jako většina z vás pokud je to možné, stávkuje kvůli kravinám. Taky vám nikdo neříká, že je to nedemokratické, nikdo vám neříká, naučte se dějiny, jděte se vzdělávat, aby váš plat byl větší a nemuseli jste demonstrovat. Ne to vám studenti neříkají. To že ČSSD vyhrála volby je fakt, to nikomu neberu, ale stojím za studenty už z několika aspektů. Není přece možné, aby se hejtman jihočeského kraje choval tak arogantně. Takto se přeci nemůže chovat člověk, který už v názvu strany má slovo demokratická. Nemyslím, teď to, že sestavil vládu s KSČM, ale to, jak jedná se studenty. Druhý fakt je ten, že studenti mají být naší chloubou, ty zvedají úroveň našeho státu a ne, že jim budeme říkat, co mají a nemají dělat, to jste mohli za minulého režimu, nyní máme svobodu projevu! A studentům máme být vděčný. Studenti mají velké zásluhy na demokracii v našem státu. VELICE MĚ MRZÍ, ŽE MNOZÍ Z VÁS TAK RYCHLE ZAPOMÍNAJÍ NA MINULOST.

NEBOJÍM SE SVŮJ PROJEV VYJÁDŘIT. ČEHO SE BOJÍTE VY, ŽE PÍŠETE POD NICKEM? MOŽNÁ TO MÁTE JEŠTĚ ZAFIXOVÁNO Z MINULOSTI. MÁME DEMOKRACI MŮŽETE PSÁT POD SVÝM JMÉNEM!

Autor této petice

#1252 Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

2012-12-18 23:36

petra

#1253 Re: Re:

2012-12-18 23:52

#96: - Re:

To není pravda. Studenti už došlo tal daleko, že už dokonce trvají na tom, aby v koalici žádní radní za KSČM nebyli. Takže jim nejde jen o radní pro školství. Nelži prosím!!!!

petra

#1254 Re: Demokracie a svoboda projevu

2012-12-18 23:56

#1251: Václav Vlk ml. - Demokracie a svoboda projevu

Milý Václave a to, že studenti nechtějí přijmout výsledky voleb, ze kterých naprosto pochopitelně a v souladu s právem vzešla koalice s KSČM je podle tebe demokratické? Ono je to studentům stejně k ničemu, ať si klidně blbnou a hrají. Myslíš si, že pár studentíků, pro které je to všechno jeden velký adrenalin, bude brát někdo v úvahu, když sto tisíc lidí demonstrujících na Václaváku ničeho nedosáhlo? To už se určitě tamní krajská koalice klepe celá strachy!!!

peman

#1255 Tisíce lidí na václaváku k výročí chrchly

2012-12-18 23:58

petra

#1256 Re: Re: To je ta slibovana prosperita?!?!?

2012-12-19 00:03

#1245: Milous 33 let - Re: To je ta slibovana prosperita?!?!?

To víš, že jo Milouší! Lidí přijde k volbám nurčitě víc, ale o to víc jich bude volit levici včetně komunistů. Tak se můžeš těšit, pane chytrý! A za to všechno může současná vláda. Proti ní by měli studentíci bojovat a ne proti jedné ženské, o které sami nic neví a už ji odsuzují a urážejí. Nic nespáchala a už by ji tu někteří magoři nejraději zastřelili. To je hrůza, kam jsme tu demokracii dopracovali. Lidi jako jsi ty, by se měli stydět a odletět někam do vesmíru, protože na Zemi mezi slušnými lidmi pro vás není místo.

kulak

#1257 Re:

2012-12-19 00:06

#42: -  

KSČM je zločinecká organizace a zločinci mají stavět v okovech silnice, při útěku bez milosti zastřelit ze samopalu

 ------------------

Plně s Vámi souhlasím, je nutno začít od ODS a STOP10 - to jsou zločinecké organizace jak vyšité, neb jsou plné překabátěných "komunistů" a jiného póvlu vydávajícího se za "demokraty".

Student z Třeboně

#1258 Pravidla Gymnázia Třeboň

2012-12-19 00:08

Děti zahrajme si fotbal, ale když prohraje naše družstvo, tak porážku neuznáme a budeme protestovat, až vyhrajeme my.
JK

#1259 Demokracie dle českých juvenilů

2012-12-19 00:21

Všichni jsme byli mladí, všichni jsme byli blbí a nezkušení, ale jak je blbá a naivní dnešní mladá generace, to snad nemá obdoby. Taková čistá esence stádovitosti, manipulovatelnosti, dogmatičnosti a neschopnosti samostatného racionálního myšlení, to musí mít nějakou konkrétní příčinu, to nemůže být náhoda. Proboha čím je krmili?
A toto má být naše naděje na lepší, demokratickou budoucnost. "Demokraté" pro které je demokratické pouze to, co chtějí oni, resp. jejich loutkovodiči. S tímto materiálem se spíše než k demokracii dopracujeme k regulerní totalitě, nejspíše fašistické.
Monika

#1260 Re: Do škol politika nepatří !!!

2012-12-19 00:29

#1232: Zkušený pedagog - Do škol politika nepatří !!! :koho jsi ty zkušený učiteli učil? Tak tento příspěvek je doklad o tom, jak vypadalo naše školství za totáče. Takovíto blbci učili a možná že ještě i učí a říkají si ZKUŠENÍ. No nazdar. Napiš svoje jméno ať je jasný kdo jsi.

 


Nepřihlášený uživatel

#1261 Re: názor

2012-12-19 00:32

#101: Tomáš - názor

Ahoj Tome, hezký příspěvěk, souhlasím s Tebou.

Tak se spoj s ostatními studenty, kteří s tebou suhlasí a pro změnu zabojujte pro paní Baborovou.

Určitě by jí to dodalo sílu a moc potěšilo. Měj se a držím palce:-)

Monika

#1262 Re: Re: Číhošť

2012-12-19 00:33

#1239: karvas - Re: Číhošť : ty jsi ale idiot, co? Do mojí rodinyse  nes...Moje rétorika je křišťálově čistá oproti zrůdnostem, které produkují komunisti na těchto stránkách. Židy nech napokoji a  do bolševiků kopni. Kdyby nebylo komunistů tak naše země byla dnes na úrovni Švýcarska. To ví i malé děti.

 

Josef Novák

#1263 Hrách na stěnu házet....

2012-12-19 00:41

Já osobně se domnívám, že ideologickým nástupcem předlistopadové KSČ je ODS a její odnože. To znamený ty strany, které byly založeny s cílem podchytit ty voliče, kteří jsou nespokojeni s ODS, aby v konečném důsledku všechny hlasy zůstaly kmotrům. Nevím, proč studenti neprotestují proti kandidátovi na prezidenta, který v době normalizace vstoupil do KSČ, či proti jinému, který se snažil o absolvování VÚMLu. Každého je třeba hodnotit podle činů a ne podle politické příslušnosti. Někomu ale stačí protikomunistická rétorika pod hlavičkou tzv. pravice a dotyčný má přitom plné kapsy "odkloněných" miliónů. Ale hlavně, že to neni komunista. S listopadem 89 jsem já osobně spojoval velké naděwje a zlobil se na ty, kteří byli skeptičtí, pochybovační či kritičtí. Mezi ty patřil na sklonku svého života i Karel Kryl. On již tehdy vycítil kam směřujeme. V dobách, kdy jsme ještě tleskali tak on viděl sklánět naší držku stále níže a níže. Teď už s ní v té zemi ryjeme a ještě tomu někteří tleskají a nazývají to demokracií. Tehdy v tom roce 1989 naše mládež věděla, kde je pravda a kde lež. Při pohledu na některé dnešní angažované svazáčky si říkám, zda jsou hloupější než ta generace z osmdesátéhodevátého nebo naivnější či povrchnější a nebo už soudruzi dovedli, poučeni předchozí dobou, svoji propagandu ve sdělovacích prostředcích do dokonalosti... No, ale studentíci opravdu potřebují léčbu šokem a proto já osobně podporuji školné na vysokých školách, které chce zavést politruk Tolja. A ve výši značné... I když to odnesou i ti mladí, kteří mají v hlavě víc než ideologické piliny. Jo, angažovaná menšina holt vždycky utlačuje ten zbytek světa... Tož, čest kapitalistické práci, mladí páni manažeři!
Jiří Peman st.

#1264 Václav Vlk ml. #1251 Demokracie a svoboda projevu

2012-12-19 01:10

Další advokát,

Občes si přečtu moudrosti tohoto autora.
Jenom je mi divné, proč je to Václav Vlk st. On taky existuje nějaký Václav Vlk ml.? A taky píše mudrosti? A poradí mi někdo kde? Rád bych si je přečetl. Jistě jsou stejně kvalitní, jako u taťky.
------------------
http://www.translide.cz/transexualka-chce-zalovat-armadu

Žena, kterou odmítla česká armáda přijmout kvůli transsexualitě, se cítí poškozena a diskriminována. Chci vysoké odškodné, říká Jaroslava Brokešová. Podle ministerstva obrany by se měla nejprve odvolat proti rozhodnutí komise a teprve poté jít k soudu.



http://www.translide.cz/transexualka-chce-zalovat-armadu

Václav Vlk mladší,

je naopak přesvědčen, že armáda Brokešové žádnou újmu nezpůsobila. "Armáda je oprávněna ji odmítnout přijmout do služebního poměru, protože má závažné onemocnění, které se může v budoucnu projevit. Armáda ji neodmítá, protože je žena, ale protože je nemocná. Je to, jako kdyby mě nechtěli přijmout, protože mám ploché nohy," tvrdí Vlk.
Minem

#1265 Je to smutné, ale

2012-12-19 01:16

Češi budou vždy bojovat proti minulosti aniž by se podívali pravdě (budoucnosti) do očí. Zbabělé, ale laciné a lehké.
rapoma

#1266 Studenti v Č.B.

2012-12-19 01:24

Studenti v Českých Budějovicích jsou zmanipulovaní šašci od svého učitele. Nerespektují výsledky voleb a nemají právo chtít odstoupení Mgr.Baborové!
Ani mrtvému nedají pokoj.

#1267 Na tom internetu jsou ale hajzli.

2012-12-19 01:33

sumec

#1268 Re: Stávka (manipulace) studentů

2012-12-19 05:36

#20: Pravičák - Stávka (manipulace) studentů

 

Zákaz činnosti a propagace
politických stran a hnutí, zákaz reklamy

 

  • § 32

 

(1) Ve školách a
školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí
ani jejich propagace.

 

(2) Ve školách a
školských zařízeních není povolena reklama, která je v rozporu s cíli a obsahem
vzdělávání, a reklama a prodej výrobků ohrožujících zdraví, psychický nebo
morální vývoj dětí, žáků a studentů nebo přímo ohrožujících či poškozujících
životní prostředí.

Je třeba něterým ten zákon dát přímo pod nos aby věděli že to vůbec existuje

Jiří Jahoda

#1269 Studentům a především novinářům !

2012-12-19 06:36

Dejte si velký pozor , aby za tím co zde dnes presentujete, nebyla nějaká cílená politická manipulace. Budí to vše dojem, že jste použitým nástrojem v politickém boji. Položte si otázku co se stane když by koalice ČSSD a KSČM pod nátlakem odstoupila ? Kdo si sedne na jejich místa ! Podívejte se dobře , kdo je nejaktivnější ve vedení vašcih protestů, na koho má, mimo vaší pozornost vazby jak rodinné, pracovní, kamarádské a nakonec i politické!
Řepa

#1270 Re:

2012-12-19 06:52

#2: kapitalisty přesvědčený socialista -

Zajímavé je, že petici na podporu soudružky komunistky, která má v Jihočeském kraji rozhodovat o budoucnosti našich dětí, z 99 % podepisují příznivci KSČM ze všech koutů republiky, ale jen minimum petentů (většinou současných nebo bývalých) členů KSČM a KSČ z Jihočeského kraje. Bylo by dobré, soudruzi, kdybyste se starali o věci ve vašem regionu a nechali na Jihočeších, komu svěří osud svých dětí do rukou. Máme plné právo žádat, aby normalizační soudružka hlásící  se hlásí kekomunistickému hnutí, které má svědomí miliony lidských životů, nechala NAŠE děti na pokoji. Je 21. století, komunismu a marxistům už dávno odzvonilo. Protestujeme proti tomu, aby Zimola a prodejní socani obchodovali s budoucností národa. Zimola předvedl, jak mu na mladých lidech záleží. Soudruzi, jste jen tragikomický spolek starých fosilií. 40 let s vámi úplně stačilo!!!!

Petr

#1271

2012-12-19 07:50

Dobrý den, je mi 23 let a jsem studentem v Českých Budějovicích. Ve volbách jsem volil KSČM a jsem na to hrdý. Stojím za celou levicovou politikou, která se snaží něco udělat s tou pravičáckou chátrou, která nás tady už několik let trýzní a omezuje náš rozvoj jak ekonomický tak společenský.

Nepřihlášený uživatel

#1272 ad 1271

2012-12-19 08:56

Mne je 55 a Váš příspěvek je smutným výsledkem "budování demokracie" v Česku po 5 desetiletích totalit. Nicméně respektuji Váš názor i výsledek voleb a stydno je mi za "třeboňské studenty" prosazující bolševický totalitní systém, prosazovaný současným estabilshmentem, složeným z ODS (modré nástupkyně bývalé KSČ), TOP9 (platformou politických migrantů) a samozvané LIDEM (Peakepartaje).
Kristýna

#1273 Re:

2012-12-19 09:02

#1271: Petr -

:-), že by se objevil alespoň jeden student,který používá hlavu ?

Milý Petře,je mi o 15 let více než tobě a i já stále volím KSČM. Můj otec je komunista, občas se dostávám do situace,kdy mi někdo řekne: Tvůj táta je komouš? A následuje zhnusený škleb. Naučila jsem se na to reagovat. Vím,že plno těch lidí čeká,že vezmu zpátečku a budu se za tátu omlouvat. Nedělám to.  Nemám důvod. S úsměvem se na ně obráčím a řeknu : Ano je a já jsem na něj hrdá. A je ticho :-).

Nedávno jsem vezla jednu známou v autě,která stále rozebírala "úžasného " Rásochu a spol. a nadávala na komunisty,že by se nemohla s nikým od komunistů bavit, tak jsem zabrzdila u krajnice a řekla, že dcera jednoho komunisty jí právě veze zadek v autě( a zadarmo), tak ať vypadne, že do cíle to má cca 25 km, že to dojde. Otočila o 180 stupňů a začala se bránit,že to řekla v legraci.

Je mi z toho, co se teď děje na gymnázium v Třeboni moc smutno, ale jsem strašně ráda,že se našlo tolik slušných a přemýšlejících lidí,kteří se postavili na stranu paní Baborové, i když,co si budeme povídat, nejde jen o paní Baborovou, to je jen taková zástěrka. Tady jde o něco úplně jiného....

 

 

Kristýna

#1274 Re: ad 1271

2012-12-19 09:05

#1272: - ad 1271

Vážený pane, jste na špatné diskuzi a v úplně jiné petici.

Měj byste raději odejít .

Děkuji !

Škorpil, Budějice

#1275 Re: Re:

2012-12-19 10:36

#1270: Řepa - Re:  

Vy porušujete pravidla  demokracie, to je ten hlavní důvod proč je zde tato petice. To je již věcí celé země, kde   v ostatních krajích sami žádáte   nefér   podporu . Pokud tohle  nechápete, jste stejní jako noramilzační komunisté , možná ve vás klíčí ještě něco horšího.  Vy máte totalitu  pod kůží mnohem  více, než si dokážete  vůbec představit.  




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...