Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

por. Dub

#1301 Re: Re: Švédský král a vláda odmítli decentně návštěvu totalitní vlády ODS a TOP09.

2012-12-19 17:13


Nepřihlášený uživatel

#1302 Re: Re:

2012-12-19 17:15

A řekněme si co taky přinesla ožebračení republik, dnes nejsou fronty na banány, ale na práci a tito protestující si ještě hladovky užijí, po vyjití školy nebudou mít práci

Nepřihlášený uživatel

#1304 Re: Trefné blogy k "Baboriádě"

2012-12-19 17:53

#1303: Jiří Weiss - Trefné blogy k "Baboriádě"

Weiss, pohnu hergot s tou peticí, pořád má soudružka méně podpisů než je těch proti. A to celá naše stranická organizace se podepsala už každý pětkrát! Chce to příště lépe připravit, Weiss! Nejen sesmolit petici, ale zajistit si dost podpisovatelů! Tomu říkáš masově-politická práce? Musíš po Gottwaldovsku - čelem k masám! Ty to chceš hodit na druhé. To není přístup komunisty. Podívej takoví sovětští komunisté: jaké měli překážky a jak se s nimi vyrovnali. I střílnu zalehli, když strana poručila. Vyhlaš třeba nějaké závazkové hnutí nebo socialistickou soutěž.  Třeba soutěž stranických muněk, která dodá více podpisů. Vítězná muňka může být odměněna zájezdem do KLDR. Soudruh Filip (krycí jméno Falmer) tam má známosti, ten by to zařídil! Nebo by mohli soudruzi z této muňky dostat od soudružky Baborové zadarmo doučovací hodiny. Možností je plno. Tak se snaž, soudruh Weiss! Čest práci!

Pryč z hrůzným kapitalismem

#1305

2012-12-19 17:54

Hrstka navedených studentů neúspěšnými pravičáky Rasochou a Hellerem pod vedením ředitelky, antisociální modré svoloče ODS,
jha to poslankyni parlamentu

Nepřihlášený uživatel

#1306 Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

2012-12-19 18:00

MIP

#1307

2012-12-19 18:04

"23 LET OD REVOLUCE A TAK SE PTAM KDE JE TA PROSPERITA A BLAHOBYT ,KTERY NAM TEHDY MOC SLIBOVALI TEHDEJSI HLAVY POMAZANE" se ptá rafinovaně nějaký Roman Marko z Ostrova nad Ohří, podle projevené inteligence asi bývalý žák soudružky Baborové. To já mám lepší otázku: kde je ten komunismus, který naší generaci slibovali dnes už před více než 60 lety. Dodnes pamatuji, jak náš soudruh učitel (povoláním obchodní příručí, ovšem kvalifikací majitel Rudé knížky), pedagog typu Baborová, nemilosrdně sfackoval spolužáka, který se smál, když nám soudruh líčil, jak se budeme mít v komunismu. Takže Marko, pořádek by měl být: nejprve ten komunismus, ten slibovali dříve!

Mik

#1308 Komentář

2012-12-19 18:12

Také si myslím, pokud byla zvolena lidmi, proč nějací mladí lidé, kteří ví jen z doslechu o komunismu, protestují. Komunismus je stejně dnes v jiné a mírné podobě, už by to nebylo jako kdysi. Ať dokáže činy, co je nebo není schopna vykonat a ne aby byla odsouzena proto, že je příslušnící nějaké politické strany..

Nepřihlášený uživatel

#1309

2012-12-19 18:38

Tedy Miku, soudružka, ačkoliv ještě ani neproběhlo ustavující zasedání krajské rady, už ukázala: poslala na jí a bolševikům nepohodlnou školu a tam nepohodlného učitele školní inspekci (estébáky a Lidové milice, jako druhdy, dnes k dispozice ještě nemá). Každému, kdo nemá zrovna bolševickou tupou lebku musí být jasno: soudružka ukázala to jediné, co jako správná komunistka umí: likvidovat třídního nepřítele. Sama ovšem zřejmě hrubě porušuje zákon: soudružka je totiž oficiálně "dlouhodobě nemocná". V tom případě je jasné, že jestliže pobírá dávky nemocenského pojištění, porušuje režim nemocných a práce neschopných, zneužívá tedy tyto dávky a parazituje na zdravotním pojištění, V tom případě je nutné, aby kontrola ze zdravotní pojišťovny toto hrubé porušení pravidel patřičně ocenila a soudružku komunistku patřičně i potrestala! Bolševický parazit nesmí užírat dávky těm, kteří je poctivě platí a nezneužívají!

Vláďa

#1310

2012-12-19 18:50

Paní Baborová.Nenechte se odradit křiklouny a populisty.Studenti jsou uváděni v omyl některými "nedoceněnými"učitely a profesory.Přeji Vám mnoho úspěchů,zdraví,rodinné pohody.Držím Vám palce.S úctou Vladimír Konvalina

Nepřihlášený uživatel

#1311

2012-12-19 19:01

Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa:

http://www.petice24.com/petice_za_podporu_namstka_hejtmana_judrsloupa
#1304 Re: Trefné blogy k "Baboriádě" 2012-12-19 17:53

#1312 Vystoupení sociologa a publicisty prof. PhDr. Jana KELLERA, CSc., na Vratimovském odborném semináři

2012-12-19 19:07

přepis videonahrávky


celá přednáška profesora Kellera na viz :

http://ihalo.cz/articles/view/1576206
........................................
Dnešní mladí si to neuvědomují. Žijí ve svém vlastním světě a širší souvislosti je, bohužel, v naprosté většině vůbec nezajímají.

Ti z kohorty 15-25 let, kteří studují na středních školách, jsou prakticky všichni studenti a ti, kteří mají nad 18-19 let, do 25 let, studují ze dvou třetin na školách vysokých. Všichni – středoškoláci i vysokoškoláci mají velice vysoká očekávání a myslí si, že budoucnost patří jim, protože o té budoucnosti jim toho jejich učitelé moc neřeknou.

Před posledními volbami byli tito mladí štváni proti seniorům. Ve skutečnosti jim v cestě nestojí senioři, ale prostřední generace, která ovládla pole v uplynulých dvaceti letech a ještě zhruba dvacet let bude mít obsazeny klíčové pozice a nejlukrativnější příležitosti.

Mladí v provizoriu

Nejmladší generace je velice sebevědomá, její perspektivy však nejsou příliš dobré. Udržuje si určitou životní úroveň pomocí dvou strategií. Tou první je »rodinná žebrota«, jak tomu říkají Francouzi. Mladí dlouho bydlí u svých rodičů a rodiče jim pomáhají finančně, pomáhají jim také se sháněním práce.

Druhou strategií, jak co nejvíce ušetřit, je, že odkládáte narození svého vlastního dítěte nebo vůbec děti nemáte. Podle posledních údajů výchova dvou dětí od narození do věku 24 let v dnešních cenách při průměrném příjmu přijde dnešní rodinu na zhruba 4 miliony korun. Toto ušetří ti mladí, kteří posunou narození svých dětí a omezí jejich počet na jedno nebo na nulu.

Mladí si neuvědomují provizornost své situace. Mimo jiné se právě oni stanou hlavní obětí navrhované penzijní reformy. Ti, kdož jsou dnes ve věku 15 až 25 let, půjdou do důchodu někdy v letech 2050-2060. Právě v té době bude velice nepříznivý poměr mezi ekonomicky aktivními lidmi a seniory, kteří budou brát důchod.

Ten poměr bude nejhorší v letech 2040-2060. Po roce 2060 se poměr zase zlepší, takže na jednoho důchodce bude připadat dokonce více ekonomicky aktivních než dnes. To znamená, že celá ta slavná penzijní reforma se dělá kvůli letům 2040-2060 (proto od 1. ledna platíme o 4 % více na DPH).

Kritická situace bude tedy zrovna v letech, kdy dnešní mladí ve věku 15 až 25 let, dokonce až 35 let půjdou do penze. Ti, kteří půjdou do důchodu ve 20. a 30. letech 21. století, na tom ještě tak zle nebudou. Smůlu budou mít teprve tehdy, pokud přežijí rok 2040.

Dnešní mladí ve věku 15 až 25, popřípadě 35 let se však nemohou dost dobře zapojit do penzijní reformy, začít si šetřit a doufat, že jim peníze ve fondech zůstanou – s výjimkou části mladých ve věku 30 až 40 let, kterým se dobře daří. Do 30 let to není žádná sláva.

Ti, kdo mají 15 až 25 let, jak už jsem řekl, v naprosté většině navštěvují střední anebo vysokou školu. Stěží si mohou z kapesného či ze stipendia platit na spokojené stáří do soukromých fondů. Dokonce i věková kohorta 25letých až 30letých na tom není nijak slavně.

Stojí na počátku profesní kariéry, což pro mnohé znamená, že mají nízké příjmy a jsou častěji ohroženi nezaměstnaností než ti, co mají nad 30 let. Je pro ně riskantní vstupovat do penzijních fondů, ze kterých ani v případě dlouhodobější nezaměstnanosti nebudou moci vystoupit. Navíc, protože se posunuje věk narození prvního dítěte, je mezi nimi mnoho matek na mateřské dovolené.

A rodiny s dětmi v tomto věku patří k sociálně vůbec nejslabším. Je pěkné, že se u nás říká, že celkově v populaci máme 10 % lidí pod hranicí bídy, ale v kategorii mladých lidí s dětmi je to více než 20 %. Tak vypadá ta část populace, pro kterou by mělo smysl pojistit se co nejlépe na své stáří.

Prostě nemají peníze. Peníze mají ti starší, generace revolučních studentů, kteří to už ale nestihnou, protože jsou moc staří na to, aby se jim to vyplatilo. To jsou klienti, na jejichž příspěvky si brousí zuby soukromé penzijní fondy.

Dnešní mladí budou muset ještě nějakých dvacet a více let čekat, než jim ty lepší pracovní příležitosti uvolní generace revolučních studentů z roku 1989. Tito lidé mají dneska kolem čtyřicítky a do penze půjdou někdy po roce 2035.

V té době ale už bude pro dnešní adolescenty příliš pozdě začít si spořit na stáří, i když se v roce 2035 dostanou k lepším příležitostem ve veřejném sektoru. Budou se blížit věku, kdy začnou být pro trh práce málo perspektivní, takže budou mít zase smůlu.

Zaměstnavatelé dají přednost mladším, než jsou oni, kteří budou mít stejné vzdělání, jako oni. Přitom ti, kteří mají dnes 15 až 18 let, si v případě vlády pravice zaplatí za celoživotní čekání na slušnou práci navíc ještě mastné školné. Ti, kdo jim ta místa obsadili, žádné školné platit nemuseli.

Nepřihlášený uživatel

#1313 Re: Re: ad 1271

2012-12-19 20:05

#1274: Kristýna - Re: ad 1271

Omlouvám se, známé, rozplývající se nad neschopným učitelem (resp. možná schopným všeho) skutečně nevozím, ale tato petice a diskuse je o něčem úplně jiném - o něčem, co by v demokratické společnosti nemohlo vzniknout!

Karel

#1314 Re:

2012-12-19 20:08

#4: demokrat -

Jestliže pedagog, který děti vede, je retardovaný ňouma, tak od dětí nelze nic jiného čekat, než se budou chovat jako pitomci. Pedagog, který děti ke svému zviditelnění využil, by měl být pro porušení pracovních povinnosti ze školy vyhozen.


Nepřihlášený uživatel

#1315 Re: Re:

2012-12-19 20:21

#1314: Karel - Re:

Jenomže - problém je v nedocenění učitelského povolání, za ty peníze, které jim "pravicové strany" přiřkly nově toto povolání přijímají většinou, jak uvádíte, "retardovaní ňoumové", kvalitní učitelé dožívají, novým by třeba právě paní Baborová zajistila lepší podmínky a požadovala by po nich také lepší výkony - toho se možná soudruh Rosocha bojí ... třeba by pak musel (teď už vlastně nemusel) obléct oranžovou vestičku!

Pepan

#1316

2012-12-19 20:24

Zajimalo by mě kdo ty studenty zmanipuloval,pročraděj neprotestuji proti současne vladě,ktera tak dobře okrada normalni lidi! dokonce už ztracejí jmeno v Evropě.
havrda

#1317 Re: Ty svině jedna fašistická,táhni si do své zlodějské ODS

2012-12-19 22:49

Odpoveď je adresována Odeesáckému debilovi,který vybízí k fašistickým útokům.#46: -  

 

Monika

#1318 Magoriáda

2012-12-19 22:57

Jak tak čtu příspěvky pravověrných, tak je mi čím dál víc jasné, že sem píšou jen samí magoři. Takovou úroveň mají výše uvedené příspěvky. Magoriáda pro baboriádu a zimoloriáda pro baboriádu, Jo akdyž jsem viděla soudružku učitelku Stráskou alias stínovou ministryni zdravotnictví, jak je mi udělalo blivno. Větší slepici nenajdeš. Tý dát zrní pod sklo, tak se umlátí. Kokokodák

Svatý Josef

#1319 Re: Re: Re:

2012-12-19 23:02

#1315: - Re: Re: soudržka Baborová bude vysílat sovětské rakety proti americkým a počítat na to matematické úkoly. A mimochodem má za to  nasolenou důtku, za propagaci komunismu.

 

Kristýna

#1320 Re: Magoriáda

2012-12-19 23:30

#1318: Monika - Magoriáda

Moniko, Vy jste jistě žačka Kohoutové ( ředitelka gymplu), že ano? Prosím Vás, proč sem chodíte  házet ty Vaše slovní výkaly? Takto se vyjadřuje dáma? Není to pro ženu krapet nedůstojné ? Jděte si vymýt ústa mýdlem :-) a  přečtěte si po sobě,co napíšete. Když uvidíte chybu nebo překlep,tak vpravo na pc máte takové tlačitko, je tam napsáno delete,tak ho občas použijte. Ale raději nám sem fakt nelezte.

Kdy Vás učili zájmeno týýý? A co znamená věta.. jak se mi udělalo blivno...?

Vaše příspěvky působí dojmem, že je nepíšete ručičkama,ale klovete zobáčkem.což by odpovídalo obsahu zprávy.

Jestli nemáte hlavu na krku jen proto, aby Vám nepršelo do krku a jste malililinko soudná, tak se podívejte,kdo tady používá vulgární slova... už víte?

Já bych řekla, že jen ti, co sem chodí provokovat od Rásochy, jinak nikdo, tak se nad tím zamyslete, protože s urážením a nadávkami a zesměšňováním toho v životě moc nedokážete.

Po maturitě vás všechny čeká skutečný život a já si myslím, že jednou budete tlouct hlavou o zeď na pracáku,kde budete stát frontu a hledat práci.

Ne, že bych to studentům přála, ale těm, co kydají hnůj na paní Baborovou, tak takovým to opravdu přeju.

 


Anonymous

#1321 Předmět

2012-12-20 00:07

Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa:

http://www.petice24.com/petice_za_podporu_namstka_hejtmana_judrsloupaNapsat komentář...

Monika

#1322 Re: Re: Magoriáda

2012-12-20 00:29

#1320: Kristýna - Re: Magoriáda 

 

Kristýnko jdi kdákat někam na slepičí vršek. Nevím, kdo tě učil čistit si zoubky, mě maminka,vždy pastičkou - na zuby. A tady si můžu kecat , co chci a jak chci , třeba i s chybama . Zájmeno ta, té, k té, tu , o té, s tou, je slengově ( pro blbce jako ty hovorově) 3.pád tý, a blivno to je, že je mi na blití z této podpory komunistický bábě Baborové a celé Ždimolově partě.
Stanislav Svítok

#1323 Proletáři všech zemí, vyližte si prdel!

2012-12-20 01:35

Tak pravil klasik, já za to nemohu. Je to krásně sprosté, že?!
Alena

#1324 Re: Magoriáda

2012-12-20 01:57

#1318: Monika - Magoriáda 

 Moniko, vezmi za ruku Rosochu a nabídněte spolupráci a své rozumy ministryni obrany. Hovno k hovnu by padlo, jistě by tam vaše názory a žvásty padly na úrodnou půdu, až lidé poženou vládu vidlema, poletíte s nima.

Monika

#1325 Re: Re: Magoriáda

2012-12-20 07:37

#1324: Alena - Re: Magoriáda : Alenko z říše komančů, hovno je schopno zúrodnit půdu, určitě znáš vojína Čonkina a teorii koloběhu hovna v přírodě. Ale tobě nekoloběhuje ani ta sláma v hlavě a už se těším, jak na vás vezmou vidle komunisti, až se dostanou úplně k moci. To zase bude lágrů a vyhazovů, co. Tak se honem utíkej zabezpečit, protože den je blízko. Jo a  bacha, pozítří je konec světa, tak si dej rumík a čekej

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...