Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 19:55

#103: Štěpán Kopřiva - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou 

 Nejlepší roky v této zemi byly 1972-89 ! Naprostá pohoda ! Je stlipak kopřivo víte ,že kapitalisti zavraždili za 1.republiky 199 hladových demonstrantů a cca 400 jich těžce zranili ? Že poskoci kapitalistů v 50.letech zavraždili na 600 nevinných lidí ? Po komunistech zůstalo obrovské bohatství  a to je dnes rozkradeno a ještě šílený dluh !!Kdo vás platí ?

niki

#127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 19:57

#103: Štěpán Kopřiva - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Pane jste v pořádku?každým rokem v tom vašem kapitalistickém blahobytu čr spáchá sebevraždu 200 dětí a dalších 2000 se o ni pokucí,mužete si vsadit na to že se toto za těch komunistu nedělo a co jediné umí dnešní modly je to,že vytahují komunismus 50 let ale už si netroufnou srovnávat 80 léta stím co se děje u nas ted!

komuniste vše ukradly?Asi tady není spousta lidi v pořadku,komuniste nic neukradly pokud by tomu bylo tak jak káží dnešní zloději tak by nebylo co privatizovat-krast,nevážení hlupáci jediný kdo tady okradl celý český lid byly listopadoví zločinci,zkoukněte co ještě patři čr -NIC vše rozkradeno !

Sebr

#128 Re: Jsou opravdu tak blbí nebo podplacení ?

2012-11-22 19:59

#5: Dan - Jsou opravdu tak blbí nebo podplacení ?

---já bych ještě přidal, aby si zjistili chování jejich rodičů před rokem 1989. Pokud rodiče nechodili do ZŠ. Taky bych velmi uvítal zásah školní inspekce vůči bezmozkovi Rosochovi, protože politika ve školách a na akademické půdě nemá co dělat! Vždyť se jedná o bezzásadového člověka!

Štěpán Kopřiva

#129 Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

2012-11-22 20:00

#105: Cantore - Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

KSČM není demokratická strana. Plně navazuje na KSČ a rozporuplně (odchylky od správné linie, chyby jednotlivců) se distancovala pouze od monstrprocesů z 50. let. Existuje paragraf (nebudu hledat jeho číslo, sám o tom jistě víte) o zločinnosti komunismu, užívání jeho symbolů atd. Nebudu polemizovat o demokratičnosti současného systému, jenom musím zdůraznit, že mi to připadá až drzé, když to po mě chce zastánce komunistů, případně přímo komunista (másla na hlavě má KSČ za 40 let neomezené vlády dost). A věřte, že  mě jakákoliv tolerance vůči komunistům v zemi, kde žiju, štve dostatečně. Být po mém, je tato zločinecká organizace postavena mimo zákon. Ještě něco nechápete???

Profesor

#130 Třeboňské bahno, potěr a starostlivý rybář Rosocha

2012-11-22 20:06

Do jižního kouta českého kotce zatím demokracie nedorazila a tak pomatené žactvo z třeboňského gymplu uvyklé se flákat něco chce :) " CHCEME TOHO KOHO, CHCEME JENOM MY " :))))) Klasický případ asociálního ega a sebecentrismu vyjadřující se slovy " JÁ CHCI ". Kohoutová, do toho všeho snáší zlatá vejce v podobě pseudodemokratických polodementních definicí a Rosocha tiše před zrcadlem onanujíc se ukájí nad úžasnou popularitou, kterou mu přinesli pubescenti. Ti samozřejmě v třeboňském gymplu nemohli dostat správnou odpověď na elementární otázky o demokracii, proto dnes pobíhají a vykřikují " JÁ CHCI ". To vše pomine, avšak zůstane v nich hřká pachuť manipulace. Nakonec je to tak dobře, pubescenti si na vlastní kůži vyzkouší co znamená věta ŠKOLA HROU.
Cantore

#131 Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

2012-11-22 20:12

#129: Štěpán Kopřiva - Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum "Být po mém..."  No ale není jen po vašem. Nežijete v této zemi sám a tudíž musí být po vůli většiny. A jestliže se většina vyjádří v nějakém smyslu, menšina by měla uznat porážku a podřídit se. To jsou slova Miroslavy Němcové z kongresu ODS. Jestli se vám ale protiví celé zřízení, (a jesli jste takový pan Zásada, jak se tváříte, tak zřízení, které připouští existenci KSČM by vám vydit mělo), nebuďte srabi a bojujte proti němu a nečechrejte si ega na jedné - z hlediska země poměrně bezvýznamné ženské.

 

Všeho do času!

#132

2012-11-22 20:13

V pořadu Toulky českou minulostí jsem slyšela, že po roce 1848, vymoženosti revoluce, předek Karla Schvanzenberga likvidoval jeden po druhém - lidumil. Karel nechce zústat pozadu a tak se snaží lidem škodit. Proč jezdí za dětmi do škol a štve je proti výsledku voleb. Co jim slíbil, že budou u něho dělat kočího?Je to trapné,jak jim média pomáhají. Před protesty 17. listopadu, dělali do poslední chvíle mrtvé brouky, jako by se nic nepřipravovalo, těmto dělali reklamu celý den, Radiožurnál, TV. A šlo o všechny i o moderátory, oni si neuvědomují, že jsou jen zaměstnanci. Pánové, jsme na jedné lodi.

Nepřihlášený uživatel

#133

2012-11-22 20:20

Jsem pro KSČM Vyhrajte a nastolte konečně pořádek v naší vlasti. Držím palce.

Nepřihlášený uživatel

#134

2012-11-22 20:22

výsledky voleb jsou jasné, kdo je nerespektuje porušuje volební zákon a chová se protiústavně
Štěpán Kopřiva

#135 Re: Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

2012-11-22 20:28

#131: Cantore - Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

Samozřejmě mi vadí, jak je to zřízeno v současné ČR. Korupce, klientelismus, mafiánské manýry všemocných jedinců... ODS mi nepodsouvejte, to opravdu není mé hobby... ČSSD se podle mě může chovat poučeně a nepaktovat se se stranou, která je už jednou zlikvidovala, jesltiže to ovšem není jen 5. kolona... A ta ženská není tak bezvýznamná, je to celoživotní komunistka, která do partaje vlezla v roce 1978, tedy v době, kdy jakožto učitelka opravdu nemusela, kdyby nebyla kovaná. A být  kovanou komunistkou v oboru školství není dobré...

Štěpán Kopřiva

#136 Re: Třeboňské bahno, potěr a starostlivý rybář Rosocha

2012-11-22 20:32

#130: Profesor - Třeboňské bahno, potěr a starostlivý rybář Rosocha

S váma je docela sranda, nechcete se projevit knižně?

jasan

#137 Re: Re: Re: Re: Protestuji proti veřejnoprávníém médiím

2012-11-22 20:33

#106: Štěpán Kopřiva - Re: Re: Re: Protestuji proti veřejnoprávníém médiím

Plamený řečníku , mohl bys uvést alespoň jednu oběť kterou má KSČM na svědomí ? Ty jsi skutečně případ pro nějakou ústavní péči.

Jayne

#138

2012-11-22 20:34

pokud je komunista na správném místě , má k tomu předpoklady , je mi jedno, víc mi vadí Nečas, který pochází z tvrdě kované komunistické rodiny, sám kandidát KSČ- takže podporovatel všech těch komunistických prasáren, jen o sametovce převlíkl hábit - aby byl u koryta...to je něco tak odpornáho, bezpáteřního, že by jeden blil. Zrovna tak to platí i o Přemyslu Sobotkovi - pilného studenta VUMLU
Cantore

#139 Re: Re: Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

2012-11-22 20:36

#135: Štěpán Kopřiva - Re: Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum Tohle už zavání paranoiou. Já vám nepodsouvám žádné ODS, co to plácáte ? Já jsem pouze citoval z projevu Miroslavy Němcové na kongresu ODS. Vidím, že diskze s vámi se rovná házení hrachu na zeď. Přeji vám mnoho úspěchů ve vašem "boji" a brzké uzdravení.

 

Midori

#140 Pro Kopřivu

2012-11-22 20:37

Pozoruji vaše připomínky a zdá se mi, že nedokážete vnímat.
Dvě věci: 1) stav po tz. revoluci: rozkradeno, rozprodáno, zadluženo, justice pouze pro vládní mafiánskou vrstvu - stav společnosti je mnohem horší než před 89 r.
2) Že byste respektoval demokratické volby? Pláčete, že lidé konečně chápou co se děje a volí levicově? Měl byste to respektovat.
Daniel

#141

2012-11-22 20:44

Paní Baborová byla demokraticky zvolena,na jakýkoli protest by vůbec neměl být brán zřetel.Je to opravdu nechutné,kolem nás je tolik dobře maskované špíny a tolik zlodějen(včetně té poslední superzlodějny s církevními restitucemi)a většinový názor je zcela ignorován!!Realizujte se v jiných záležitostech,vážení protestující,republika je rozkradena,už nám toho zde moc nepatří,a to včetně médií(což je do budoucna velice nebezpečné pro český národ!).A studenti, pokud ještě nemohli volit,vzhledem ke svému věku,jistě využijí možnost v příštích volbách.Přeji jim k tomu šťastnou ruku.
kantor

#142

2012-11-22 20:46

Mám vnuka studenta, moje děti studovaly a já také. V tomto věku mají normální mladí lidé úplně jiné zájmy než politiku. Kdo jsou ti kteří je štvou a využívají a zároveň nevědí, že děti by měly mít úctu k dospělým, ženě a jejich zájem má být především studium. Vědí vůbec a starali se ti ukřivdění studenti kdo byl min. volební období na této funkci? Nevyužívejte děti k špinavostem.

Nepřihlášený uživatel

#143 Falešné podpisy v petici

2012-11-22 20:51

Zdravím všechny statečné "protikomunistické bojovníky" a velké demokraty, kterým není trapné, zadávat do petice smyšlená jména, aby později mohla být zpochybněna. Žádný prostředek k vydupání a vyvzdorování vaší "pravdy" a vám není odporný, viďte ?

Nepřihlášený uživatel

#144 Re:

2012-11-22 21:03

#6: Jiri Valter -  

 nebo zloděj z ODS ! Kapitalisti vraždí každý den po celém světě !

Občan s logikou

#145

2012-11-22 21:16

Je třeba zdůraznit, že tyto akce narušují základy demokratické společnosti. Cituji: …"Článek 3. Listiny základních lidských práv a svobod : Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení"...
Takže každý, kdo chce bránit a znemožnit vykonávat funkci řádně zvolené krajské radní pro oblast školství a kultury Mgr. Vítězslavě Baborové, jen kvůli jejímu politickému přesvědčení, se může dopouštět trestného činu. To se týká i pokusu o znemožnění účasti KSČM na řízení a veřejné správě v Jihočeském kraji.
Jan Hus o pravdě

#146 Najednou se bojí, že přijdou o penězovody

2012-11-22 21:18

Vážený pane hejtmane,
z výše uvedených důvodů Vás žádáme, abyste se nenechal, se svými spolupracovníky, zviklat nátlakovou akcí části občanů a abyste v souladu s výsledky voleb umožnil výkon funkcí zvolených zastupitelů podle rozhodnutí zastupitelů Zastupitelstva Jihočeského kraje a uzavřené povolební Koaliční smlouvy.
Zdena

#147 Re: nesouhlas

2012-11-22 21:21

#42: -  

Vy něco říkejte o zločinecké organizaci. Sám máte fašistické a demagogické úvahy. Dejte si hadr na palici a vemte si pilulku, v lepším případě zavolejte Chocholouška. Tak co nepřihlášený č.42, máte strach se přihlásit, to je ubohost co píšete.

Podporuji Baborovou

#148 Rosocha se vybarvil: Chceme koalici s Jihočechy a lidovci

2012-11-22 21:21

Propadli ve volbách a vzaly se jim klíčky od kasičky.Po proběhnuvších krajských volbách v r. 2012 se ČSSD v Jihočeském kraji rozhodla uzavřít koalici s KSČM. Níže podepsaní občané, považují výsledky voleb a povolební vyjednávání zvolených reprezentantů politických stran v Jihočeském kraji za plně demokratické a v souladu s právním řádem ČR.
mage

#149 Re:

2012-11-22 21:23

#6: Jiri Valter -

Vy zločineckou babiznu znáte osobně, že tak přesně víte co chce udělat.

Štěpán Kopřiva

#150 Už jsem se nasmál dost...

2012-11-22 21:34

Znovu se v duchu vracím k době, kdy tady padala kuratela bolševika a opět si s chutí připomínám, jak tady padaly brady spoustě "politologů" a "ekonomů"... Stálo to za to. Bohužel to tu svazáci a komunisti kolem prognostického ústavu umožnili rozkrást nebo přímo spolurozkradli, ale stálo to za to. Vládli nám dementi, teď nám vládnou veksláci a mafiáni. Ale komouši, kteří mi zlikvidovali půl rodiny jako třídu a dědu přímo zabili už tu nikdy snad vládnout nebudou. A když se tu jedna soudružka ukáže, stávkují studenti, kteří jsou poučeni - naděje do budoucna. Vytočený a bezmocný komunista - moje spokojenost a mručení... (nezvyk, co...?) Tady končím, pobavil jsem se sdostatek...:-)



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...