Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Kamjdu

#226 Podporuji paní Baborovou.

2012-11-23 02:04

Ač bych komunisty nevolil, dokonce v minulém režimu jsem s nimi měl konflikty a i vyslýchání na STB, tak ale v tomto případě jednoznačně podporuji paní Baborovou. Je mi smutno ze zmanipulovaných studentů bez vlastního vytříbeného názoru, nesečtělých, povrchních a tedy vlastně v jistých směrech hloupých, že se nechají kantorem s morální poruchou zmanipulovat.
Petr Kosíř

#227 Re:

2012-11-23 02:09

#6: Jiri Valter -

Komu tato paní ublížila? Jakýpak její soudruzi? Pokud vím tak původní KSČ již dávno neexistuje, to byste měl po těch 20 letech snad vědět. Její nástupkyně je KSČ Miroslava Štěpána. Tady se však jedná o KSČM. A pokud se vám to nelíbí, je třeba se obrátit na ministerstvo vnitra k zastavení činnosti obou komunistických stran a ne pořádat fašistický lynč na nevinnou ženskou. Kdyby komunisti u nás povraždily 100 milionů, tak by tahle republika už byla léta bez obyvatelstva. Dokonce by byl vyvražděn téměř celý tehdejší SSSR!!! Jak by proboha mohli vyhrát 2. světovou válku s tím zbytkem obyvatel?! Je vidět, že jste nejen velmi, velmi špatný student, ale nedovedete dokonce používat ani mozek. Ani se tomu v dnešní době nedivím. A nakonec pokud uznáváte kolektivní vinu, tak byste se měl jako nácek - fašista odstěhovat mimo EU.

Já jako středopravičák se za vás jenom stydím, stejně tak jako za tzv. "pravicovou" vládu ODS, Top09 a další nevolené. Je to zlodějská banda, která zde naprosto zdiskreditovala pravicovou politiku a dokončila to zatím posledním zvyšováním daní. Na tuto vládu a zkorumpované osoby si však nedovolíte stejně tak na kmotra pana Dlouhého z Hluboké. A co třeba paní Parkanová nebo Kalousek, mám-li zůstat v jižních čechách ti vám nevadí? A nebo bolševický kandidát na prezidenta pan Fišer, ten také ne? Rozkradené miliony a miliardy nevadí, zprivatizovaný stát taky nevadí ale jedna obyčejná, poctivá ženská ta vám tedy vadí. Pro mě jste jen velký zbabělec.

Josef

#228 Pravicové mafie v této zemi se neštítí vůbec ničeho

2012-11-23 02:40

Jde jim totiž o to, aby uhájily před okradenými a podvedenými lidmi nakradené a podvody získané majetky a miliony. Proto intrikují, kupují si naivní studenty, média.Přitom se neustále ohánějí demokracií a svobodou, přestože ve skutečných demokraciích by většina z nich dávno byla za mřížemi. Až jednou praskne, kolik toho nakradly (dříve či později se to stane),bude jim Evropa malá.Stále více z nich čiší strach,že jejich lumpárny nezůstanou věčně bez trestu a že vylhaná propaganda zabírá na lidi stále méně. Přitom jim bylo úplně jedno, že svými podvody uvrhnou spousty lidí téhož národa do svízelné životní situace nebo do vyložené bídy.Proti nim jsou nepřevlečení komunisti slušní lidumilové.Mafie nenávidí komunisty proto, že ti chtějí spravedlivější svět, zatímco ony při privatizaci preferovaly džungli bez zákonů, kde krádeže byly oslavovány jako hrdinské činy a umožnily jim rychle a pohádkově zbohatnout.Doba vymknutá z kloubů šílí.

Nepřihlášený uživatel

#229 Re:

2012-11-23 05:18

#2: kapitalisty přesvědčený socialista -

Hlavně že ty, socialista, můžeš mít vlastní názor. Ostatním ho upíráš. Jak komunistiké.


Nepřihlášený uživatel

#230 Komunista = vrah a zlodej.

2012-11-23 05:22

divim se, ze vubec maj ty rudy svine odvahu vylejzat, to je stejny, jako kdyby se tady promenadovali narodni socialiste se svastikou a blekotali neco o tom, ze se poucili.
jime

#231

2012-11-23 06:35

Nechápu,je KSČM stranou v tomto státě? JE!
Byla Mgr. Baborová zvolena v demokratických volbách?
ANO! Proč tedy píšeme podpory, proč o tom diskutujem?
LiduskaPulec

#232

2012-11-23 06:59

hlas lidu-hlas Boží...se říkávalo...sami se rozčilujeme, že politici ignorují přání lidu..a volby je hlas lidu.Pokud se našla většina, která chce tu, či onu stranu, musí se to respektovat, ať se to jednotlivci líbí ..pokud se mu to nelíbí, ať se vynasnaží převědčit další, že je to blud..ať se sám angažuje a snaží se něco přínosného pro tuto společnost udělat.
Vlasta

#233

2012-11-23 07:33

Nenechte se, prosím, zastrašit - máte právo ukázat, zda tu funkci odborně zvládáte. Váš syn na Václaváku mluvil moc dobře, chtěla jsem mu podat ruku, ale už odešel.

Nepřihlášený uživatel

#234

2012-11-23 07:56

Nechápu, proč neprotestují proti našim ekonomům, škody jimi způsobené od roku 1989 přesahují, odhaduji, 1 bilion Kč....

Nepřihlášený uživatel

#235 Re:

2012-11-23 08:22

#6: Jiri Valter -  

 jinak v pohodě - souhlasíš s pravicovými zloději?


Nepřihlášený uživatel

#236

2012-11-23 09:10

Volby jsou nejvyšší forma demokracie, kdy lid vyjádří svoji vůli. Krajské volby byly čestná,demokratická soutěž názorů, programů a osobností politických stran. Baborová a KSČM v nich uspěli. Jinak v každých volbách vždycky někdo prohrává. To patří k demokracii a né vždy vyhrává náš kandidát a naše strana kterou volíme. Studenti v jihočeském kraji vlastně zpochybňují voliče, že nejsou schopni při svém rozhodování koho volit, vzít v potaz i morální rozměr své volby. A to už je útok na demokratické zřízení.
Rony59

#237

2012-11-23 09:14

Osobně se domnívám, že celá tato situace je vyvolána účelově ve prospěch zdechající kobyly(ODS, TOP 09, KDU-ČSL,LIDEM . . . ).Byli a jsou zde zmanipulovaní a zneužiti mladí lidé(děti), kteří nemají reálnou představu o skutečném stavu v naší zemi, společnosti.

Nepřihlášený uživatel

#238

2012-11-23 09:31

Podporuji paní Báborovou.Jednoznačně!!!Dnešní učitelé a jejich žáci-až na výjimky-jsou zpracovávání kapitalistickou verbeží více než za komunistů.Morálka naprosto rozvrácená.Před školama a nejen tam jen samí zhulenci a nadrogovaní.Ať již kouří cigarety či marijanku.Učitlé naprosto nekompetentní ať odborností tak morálkou.Stači projít kolem diskošek a je cítit pouze marih.a chlast.To jsou dnešní studenti-až na výjimky,těm se omlouvám.Kdysi mohli studovat všichni a zdarma,dnes pouze bohatí i když mnohdy totálně blbí-papínek vše zaplatí.Soukromé školy chrlí jen samé nevzdělance za peníze bohatých papínku,mnohdy podnikajících na hraně zákonů.To je výsledek po 23 letech.Už aby tady byli komunisté a s tou modrou pakáži zatočili.
Modra socka

#239 Komunistům nevěřím ani dobrý den.

2012-11-23 09:38

Když se soudruzi ohánějí demokracií, je to vždy lež, neboť jen diktatura proletariátu a každému dle jeho potřeb je jejich hlavní krédo. Nebojte - bude hůř - soudruzi se už chystají - bohužel velký rudý bratr co je podpíral stojí na hliněných nohách. I v rusku je to o penězích. A u nás taky, neboť pravda a láska a jeho "Nejsme jako oni" která jim zachránila krk byla také uplacena.

Nepřihlášený uživatel

#240 Re:

2012-11-23 09:39

#6: Jiri Valter -

Nemáte v tom trochu binec, nebyly to miliardy ? ...

_

#241 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-23 09:50

#22: - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

A to vám nevadí, že ve vládě je strana LIDEM, kterou vůbec nikdo nevolil, že zákony se schvalují za pomoci hlasu souzeného poslance a těsnou většinou jednoho hlasu? Pravice se nechová demokraticky ale totalitně. Straší totalitou ale sama se chová totalitně. To je horší, než kdyby mlčela.

myslím - tedy jsem.

#242 Re:

2012-11-23 09:55

#46: -

Kde bydlíš ty?? V tvém případě by nestačily jen dvě facky aby se ti rozsvítilo.

V čem bydlel a jezdil za komunistického režimu  pitoň jako jsi ty?

Nepřítel tupců

#243 Max Weber atd.

2012-11-23 09:58

Z hlavy nevím, jestli to bylo v Politice jako povolání anebo ve Vědě jako povolání, kde se Max Weber zabýval tím, zda politika patří za katedru anebo ne. Dospěl k závěru, že pedagog by v žádném případě neměl zneužívat svého postavení ke kázání politických názorů a k aktivizování studenstva. Jeho slova by si měli študáci a jejich učitelé přečíst. A Max Weber, to nebyl žádný "podezřelý" socialista či dokonce marxista, to byl myslitel náležející k ideologickému fundamentu (pokud vůbec něco takového existuje) kapitalismu. Jeho slova si měli tito "nejpravověrnější pravičáci mezi všemi pravičáky" připomenout.

Nepřihlášený uživatel

#244 Re:

2012-11-23 09:58

#238: -

"Kdysi mohli studovat všichni a zdarma,dnes pouze bohatí i když mnohdy totálně blbí-papínek vše zaplatí." Pletete se: dříve zdalekja nemohli studovat všichni, rozhodne ne děti vyhozených/ vyloučených ze strany, děti se špatným kádrovým původem, špatným posudkem (např. z uliční organizace KSČ), na některé obory (např. práva) mohli vstoupit jen lidé s nejlepším kádrovým původem. Když se dělaly přijímací zkoušky na VŠ, tak adept s dělnickým původem měl body dopředu, stejně jako je měl adept, jehož rodič (rodiče) byli v KSČ. Potom už mohl být sebeblbější a dostal se všude. Moje známá pracovala v té době na studijním odd. jedné fakulty, takže vím, co se tam dělo za čachry, na jaké intervence kdo mohl stuzdovat (KV KSČ). Z omylu vás usvědčují i čísla: dnes studuje na VŠ 57 procent populačního ročníku, za socialismu (v 70.- 80. letech) to bylo 10-15 procent.


Nepřihlášený uživatel

#245 měli by si zmapovat minulost svých Re: Jsou opravdu tak blbí nebo podplacení ?

2012-11-23 10:01

#5: Dan - Jsou opravdu tak blbí nebo podplacení ?

Hlavně by si měli zmapovat minulost svých rodičů a jejich členství v KSČ. Jistě to nebude zanedbatelný počet.

pavouk

#246 Re:

2012-11-23 10:10

#3: dolfik -

Člověče a výchova v duchu pravicové hysterie,případnš patolízalů co se přimknou k tomu kdo je u vesla,to je ready?

anka

#247 Zprávně Dolfíku

2012-11-23 10:12

#3: dolfik - Zprávně Dolfíku !!!!!!!!!!! Pryč s těma komoušema !!!

 

Zuzana

#248 Re: Re:

2012-11-23 10:16

#244: - Re:  

 Chci se zeptat, když máte takový přehled o procentech studujících, máte také čísla, kolik z těchto vystudovaných vysokoškoláků a i středoškoláků má práci dnes a kolik za, jak říkáte,totáče? Bylo by to jistě zajímavé. Jde o to, s jakým prospěchem a kolik procent se tam dneska drží díky sponzorským darům vlivného papínka a kolik jich ani nestuduje a dostane diplom (viz ostudná Plzeň). Troška kritiky dnešního systému školství by nevadilo. Mgr.Baborové přeji, aby vydržela, to co se proti ní podniká, je ostuda, studenti skákají podle jednoho zfanatizovaného profesora. Místo aby učil, vymývá dětem mozky.

Petrbudvar :):)

#249 Re: Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

2012-11-23 10:23

#129: Štěpán Kopřiva - Re: Krátká lekce logiky pro omezenější publikum

ODS není demokratická strana. Plně navazuje na privatizační zloděje a rozporuplně (odchylky od správné linie, chyby jednotlivců) se distancovala pouze od mrázka. Existuje paragraf (nebudu hledat jeho číslo, sám o tom jistě víte) o zločinnosti kradení, užívání jeho symbolů atd. Nebudu polemizovat o demokratičnosti současného systému, jenom musím zdůraznit, že mi to připadá až drzé, když to po mě chce zastánce odeessáků, případně přímo odeessák (másla na hlavě má ODS za 20 let neomezené vlády dost). A věřte, že  mě jakákoliv tolerance vůči odeessákům v zemi, kde žiju, štve dostatečně. Být po mém, je tato zločinecká organizace postavena mimo zákon. Ještě něco nechápete???


Nepřihlášený uživatel

#250 Re: Re: Re:

2012-11-23 10:24

#248: Zuzana - Re: Re:

Píšete: "zaplaceného profesora, který má dozajista dobré napojení na  Hlubokou" A na tohle máte nějaké důkazy? Pokud ano, tak konejte ve vztahu z orgánům činným v trestním řízení. Pokud ne, nešiřte nepodložené bludy. Stoupencem současného školství rozhodně nejsem, ale upřít mu přinejmenším nelze, že je oproti tomu předchozímu otevřený, nikomu nevnucuje žádnou státní ideologii, jak tomu bylo dříve, kdy všichni museli projít povinným školením marxismu-leninismu. A pokud jde o zaměstnanost vysokoškoláků? Na socialismu musel pracovat všichn, jinak tady byl paragraf za příživnictví. Takže mnozí vědci a VŠ učitelé po Srpnu pracovali jako skladníci či hlídači. Dnes práci najde ten, kdo udělá rozumné rozhodnutí, tedy nebude studovat práva, ale nějaký technický obor. Je tohle pro vás snad nesvoboda?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...