Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Zákaz ODS a TOP 09

2012-11-22 13:36

#50: - Zákaz ODS a TOP 09

nejak se vam to, pane, plete: kapitalismus neni organizace, ale jinak to ma grady... jen tak dal.


Nepřihlášený uživatel

#52

2012-11-22 13:45

Kapitalismus není organizace, ale ODS a TOP 09, kteří podporují tuto ideologii snad organizacemi jsou.Nebo se pletu?

Nepřihlášený uživatel

#53 Vojta

2012-11-22 13:59

Každý člověk by měl být posuzován podle činů a výsledků práce. Platí to i o komunistické poslankyni. Hodnotit její práci bude možné až na počátku března příštího roku. Respektujme tzv. sto dní hájení. Tomu by se třeboňští gymnazisté měli naučit a ne se nechat zblbnout jedním učitelem, kterému zrovna nesedly výsledky voleb.
Marek

#54

2012-11-22 14:00

Politická agitace na školách nemá co dělat.

Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Vojta

2012-11-22 14:06

#53: - Vojta

Posouvate nekam jinam, vraci se stale motiv, ze jde o protest proti demokratickym volbam atd. Ucitel z Trebone prece nezpochybnuje vysledky voleb, on taky nezpochybnuje mandty, ktere komunisti ziskali. On dokonce neupochybnuje ani kolaci CSSD-KSCM, ale ohrazuje se proti tomu, zda bylo nutne a stastne, aby radni pro skolstvi byla jmenova komuistka. Kdyby tohle CSSD nechtela, tak se tomu prece umi ubranit. Na tohle porad odpoved od hejtmana Zimoly nedostavame.  Navic v ocich mnoha lidi, vcetne mych, precxe CSSD mohla vest jednani o sestaveni jine koalice. Nechme komunisty jim samym...


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:06

Hlavně by sis měl uvědomit, že voleb se mohou zůčastnit jen!!! podotýkám jen demokratické strany.

Pavouček

#57 Re:

2012-11-22 14:07

#4: demokrat -

Ano. Ale podívejte se jen na ty reakce tady v diskuzi. Vždyť je to jen nadávání, urážení, nic věcného. (Holt když naše vláda pochází z této "úrovně", nemůžeme se divit, jak to u nás vypadá že). Paní Baborovou lituji, musí to být strašný tlak a osobně bych velmi zvažovala, jestli pro takové lidi pracovat a ztrácet svoji energii.

A pravé pozadí protestů? Vždy se ptejme, kdo by měl prospěch z toho, pokud by odešla. Protože za většinou toho, co se u nás děje, jsou peníze, moc.  To je ten pravý škůdce, ten zneužil ostatní lidi a nic netušící studenty, ten se chce někam dostat.

Normálně uvažující člověk se ptá po profesní zdatnosti, schopnostech, cílech politika. Ty politické strany by se měly zrušit. Stojí nás miliardy a jen lidem blbnou hlavu. Cíl by měli mít přece všichni stejný - prosperitu a dobrou správu naší země a spokojenost občanů. Aby mohli prožít klidný, pohodový a užitečný život. To by měl být cíl politiků. Ne osobní prospěchářství, tunely, zlodějiny a lži.

 


Nepřihlášený uživatel

#58 46

2012-11-22 14:08

Podávám trestní oznámení na neznámého pachatele, autora článku 46. Je zde naplněna skutková podstata TČ Podpora teroristického útoku.
Martin

#59 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:10

#22: - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

ČSSD byla první a KSČM druhá. Je správné, že první dvě strany utvořily koalici, přesně tak jak si je lidé zvolili, tato koalice má největší podporu lidí už jen z logickýho hlediska podle výsledků voleb. Jak někdo může kritizovat paní Baborovou, kterou ani nezná? Je tu zřejmý antikomunismus a nebýt jednoho či více nedemokratických lidí, kteří si zřejmě léčí komplexy, tak se neděje nic. KSČM vždy respektovala volby a také proto byla v opozici, šla vždy právní, ústavní cestou a výsledky voleb respektovala. Proč se někteří chovají nedemokraticky a nehodlají paní Baborovou uznat? Místo, aby demonstrovali proti asociální vládě, proti korupci a aférám na politické scéně, tak se nechají zlanařit pár lidmi a jsou sami proti sobě. Proč nedemonstrovali kvůli parkanové, kvůli jihočeskému hejtmanovi, proti nečasovi s kalouskem, proti rathovi, proti kubicemu, letiště Havel, atd....? Češi zase ukázali jak jsou hloupý národ. Je to k pláči, myslel jsem, že vývoj a myšlení lidstva jde dopředu, bohužel jsem se spletl.

Ach, ta kratka pamet...

#60 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:11

#16: - Re: Podporuji paní Baborovou

No a proc se na vladni urovni toleruji lide jako Karolina Peak i s tou jeji pseudostranou LIDEM, podle Vasi pokrivene logiky to uz meli slozit davno - nikdo je nevolil, nemaji prazadny mandat, ten meli, kdyz byly cleny Veci Verejnych, tem lide dali v demokratickych volbach hlasy  a ty nebyly preferencni, aby zaskrtali, ze chteji Peak at uz bude kopat za kohokoliv.. Ze je CSSD prodejna, vi kazdy clovek od doby opozicni smlouvy, tehdy taky nikdo nesel do ulic, proc se jako paktuje levice s pravici.. Ted je to levice s levici, Bohuminske usneseni zakazuje spolupraci jen na vladni urovni, o krajich se nemluvi, tak jakypak podraz. Prestante merit dvojim metrem a uvedomte si, ze podstatna cast politicke reprezentace mela kdysi stranickou knizku.

Yaesu_897

#61 Re: jsem absolventkou ČB škol

2012-11-22 14:14

#48: Oluna - jsem absolventkou ČB škol

Hezký den,

ZŠ O. Nedbala je nyní asi celkem v pohodě, co se politiky týká tak tam snad našemu synovi nehrozí nějaké módní "oblbování", třeba stran "moderního" výkladu husitství, nebo pokud učitel řekne (naštěstí v jiné škole) "doba komunismu" tak bych mu jednu střihl za uši:)... Sympatická prý byla reakce učitelky na synovo oznámení - "Naši volili komunisty". On je sice mluvka, ale vzpoměl jsem si, jak si dělali v sedmé třídě mého ročníku čárky, kdo kouká na ZDF a já tam prohlásil, že "nám nejde barevně a zrní, ale až táta koupí zesilovač, tak se  určitě koukat budu":) To jsou paralely.

Olmik

#62

2012-11-22 14:16

Souhlasím, takto pojatá demokracie může ublížit nám všem. Respektuji výsledky voleb, neboť mi není známo, že by byly jakkoliv zpochybněny!

Nepřihlášený uživatel

#63 Nav

2012-11-22 14:18

Za socialismu byli absolventi našich škol se svými znalostmi na světové špici. To se nyní změnilo, bohužel ne k lepšímu. Myslím, že je nutno zasadit se za zvýšení platů učitelů, aby tento trend dovedli do vítězného konce. Vzhledem k jejich aktivitám při těchto protestech zfanatizovaného mládí se zdá, že naši pdagogové jdou po správné cestě. Poslední ať zabouchne dveře od chlíva.

#64 Re:

2012-11-22 14:20

#3: dolfik -  

 Ty jsi úplně vobyčejnej VOCAS :-))) ... nemá cenu psát více ...

taky učitel

#65 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:21

#59: Martin - Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Martine, souhlasím s Vámi. Již to na diskusích zaznělo a opakuji, že tyto "akce" silně připomínají zfanatizovanou  hitlerovskou mládež či padesátá léta minulého století. Myslím, že rodiče žáků na jmenované škole by to neměli nechat být. Situaci by měl řešit zřizovatel, což je krajský úřad a Česká školní inspekce. Dále si myslím, že některé výroky již lze považovat za trestný čin.

 


Nepřihlášený uživatel

#66

2012-11-22 14:33

Mgr. Vítězslava Baborová byla demokraticky zvolena, je tudíž nutné jí dát příležitost! Neodsuzovat člověka, který ještě neměl možnost nic dokázat a ani nijak nepochabil.
pamětník

#67 POZOR ! POZOR !

2012-11-22 14:42

Přesně tak podobně vznikla tzv. HITLEROVA MLÁDEŽ!! Tito puberťáci jsou lehce zmanipulovatelní a odhodláni vykonat vše, co jim VŮDCE nařídí. Př. když jim vůdce (učitel) nařídí: běžte a zapalte Baborové dům, tak to na 90% udělají. Proto by se o toho učitele měla začít zajímat PČR dokud je ještě čas.....!!!!

#68 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 14:44

#29: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou 

 Můžete mi prosím laskavě sdělit co je na nynější straně KSČM nedemokratického ?

Venca

#69

2012-11-22 14:45

Slušní lidé nemají ustupovat neřádům a zlodějům. Uvědomte si,zde nejde jen o nějakou Mgr. Baborovou, ale o pošlapání základních principů demokracie - výsledků voleb. Kde je ta-Pravda, láska a demokracie?
dada

#70 Re:

2012-11-22 14:45

#6: Jiri Valter -  

 je to uz trapne, pouzivejte skutecna fakta, sam sinektere veci overte

nez je zacnete pouzivat vuci treti osobe 

Jaromír Habr

#71 Trvám na demokracii

2012-11-22 14:49

Trvám na demokracii, navzdory skutečnosti, že současná garnitura ji (zne)užívá jako masku pro počínání zcela nedemokratické.

Trvám na demokracii, a to zcela nekompromisně, tím spíš, že v okamžiku, kdy se demokracie současné garnituře přestane vyplácet, hodí její torzo bez skrupulí přes palubu a bude se snažit udržet u moci všemi prostředky. Což se právě začíná dít.

Trvám na demokracii jako na výborné strategii - porazit nepřítele jeho vlastní zbraní, a to bez použití násilí z naší strany!

Obviňovat studenty pak není zcela na místě - my to jsme, přesněji naše generace, kdo dopustil, aby jim byly účelově vymývány mozky. Je třeba obrátit svoji pozornost vůči těm, kteří jsou už ve věku, kdy jsou nebo mají být lidé názorově vyvinutí a tudíž nesou za své jednání plnou odpovědnost. Je třeba vyzvat učitele potažmo ředitele předmětných škol, aby začali plnit své povinnosti vyplývající z jejich povolání. A jestliže oni budou studenty naopak podněcovat k nerespektování či porušování demokratických principů, zahájit neprodleně kroky k jejich okamžitému odvolání.

Jessy

#72 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-22 15:10

#22: - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

Vážený, koalice se přeci nevolí, to by jste měl vědět, ta se uzavírá dle volebního programu a podle situace. Nevím proč se všichni divíte. Obě strany, které uzavřeli koalici jsou strany levicové. To co předvádí někteří studenti je úsměvné. Volby do poslanecké sněmovny vyhrála ČSSD a je demokratické, že byla odstavena těmi, kteří uzavřeli politickou dohodu. Ten samý případ je zde. Voliči levice si určitě nepřáli koalici s pavicovou stranou! Řeči o extrémistické straně je jen rétoryka, která se zrovna hodí.

Gustav

#73

2012-11-22 15:11

Je rozdíl protestovat proti špatné funkci nějakého orgánu (vlády) a proti výsledkům voleb.
Dokud se u nás budou smět veřejně lidé taxovat nikoliv podle svých schopností a pracovních výsledků, ale podle politické příslušnosti, nelze mluvit o demokracii.
Problém je vyvolán vládními stranami, které demokraticky zvolené strany označují slovem nedemokratické.

Nepřihlášený uživatel

#74 Irena

2012-11-22 15:13

Je dobře, že vznikla tato petice. Z většiny komentářů je vidět, jak nízkého IQ je většina diskutujících.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...