Petice proti rušení praktických škol

Alimak

#301 Re: Negunguje dobre v UK - nebude ani v Ceske Republice

2013-01-02 22:20

#296: Katie Dev - Negunguje dobre v UK - nebude ani v Ceske Republice

To, že to nefunguje i jinde, co naše "chytré hlavy pomazané" vymysleli, víme již dlouho. Bohužel, to, co tady se budovalo od konce 2. svět. války ve speciálním školství, zmizí jedním škrtem pera nějakého "dysdebi.a". A za 10-15 let se bude pracně obnovovat jako mateřiny - nebudou budovy, kantoři, učebnice, pomůcky. A budeme zase tam, kde v roce 195. - otázkou ale zůstává, zda se najdou nadšenci, kteří tomu obětují své nápady na pomůcky, trpělivost k těmto dětem a čas. Dnes se bohužel velmi často setkávám s názorem, když je blbej, tak je blbej a nic umět nemusí, on to za něj někdo udělá, tak mu zaplatíme. To jeden jenom kouká. A pozor!!! - rodiče nejsou Romové, ale vysokoškolsky vzdělaní lidé na vysokých pracovních postech.


Nepřihlášený uživatel

#302 VOLTE KARLA NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:03


http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
Monika - já volím našeho Karla

#303 Volte Karla konečně odsoudil poválečný odsun sudetských Němců.

2013-01-19 23:08


Volte Karla, konečně odsoudil poválečný odsun sudetských Němců.

Někdo se tomu snad diví? Šláfenberk dobře ví, co dělá a může prasknout smíchy, jak mu k tomu vypatlané hlavy panáčkují. Jemu stačí lidově promluvit a už mu padají k nohám - óóó kníže pán....óóó jak nám rozumí....óóó nic ze sebe nedělá...óóóó jak je úúúúžasný ...copak vážně nechápete, že podle skutků jejich poznáte je a ne podle šišlavých kydů?


A někteří čecháčci hlavně v Praze mají v hlavě úplně nasráno a nejraději by s ním i souložili..
Mirek

#304 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:24


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.
http://vtipy.netroof.eu/item/9796/z-nas-se-nepoere/

Nepřihlášený uživatel

#305 Volte Karla

2013-01-21 13:51

Igorek

#306 Re: Ne a ne

2013-01-30 01:20

#9: Gordon - Ne a ne

Na druhou stranu je potřeba říci, že pokud se budou rušit určité méně využívané školy, nebude problém zvýšit kvalitu ostatních škol, které pak mohou už od první třídy úzce spolupracovat s velkým množsvím profesionálů, ať už to jsou výchovní poradci, logoped...


Nepřihlášený uživatel

#307

2013-02-20 14:23

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#308

2013-02-23 17:41

Skutečně je třeba rozlišit co dětem škodí a co jim prospívá.To by měli rodiče po dohodě s učiteli rozhodnout a zvážit už při zápisu.

Nepřihlášený uživatel

#309

2013-05-07 17:34

pracuji v SŠ,ZŚ a MŚ Třinec,Jablunkovská 241 a opravdu si myslím,že dědí s určitými handykepy patří do spec. zařízení
Petra

#310 Re: úpadek celého školství

2013-05-12 23:40

#5: Jana - úpadek celého školství

Bravo!!!!! Výborný názor, stokrát podtrhávám a podepisuju!!!!!

M.N.K.

#311 Re:

2013-07-29 15:12

#152: Danuš -  

 Jak se mohla naučit číst a PSÁT vaše dcera, když vy sama píšete jako neandrtálec?! Váš styl psaní = CHAOS. :-(


Nepřihlášený uživatel

#312

2013-08-13 12:42

Naprosto souhlasím.
janinka

#313 Re: Re:

2013-11-08 08:49

#29: hana - Re:  

 naprosto svama ve vsem souhlasim neumim si predstavit ze ma dcera ktera chodi do specilni tridy aby byla zarazena do zakladni skoli ted ma same jednicky i dvojky ale v zakladni skole byse ji tak nevenovali pri poctu 25deti a to jejich i nekde vic chodi do stoda a jsem naprosto spokojena i mali se tam moc libi..at se tam nahore zamysli co to bude znamenat pro ty deti a rodice.SPECIALNI SKOLI NERUSITTTTTTTT...

 


Nepřihlášený uživatel

#314 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-08 20:52


Nepřihlášený uživatel

#315 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 07:39

ilona

#316 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 07:43

Macek1966

#317 Re: praktické školy ano

2013-11-10 09:29


Nepřihlášený uživatel

#318 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 11:38

Rení

#319 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 12:07


Nepřihlášený uživatel

#320 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 12:44


Nepřihlášený uživatel

#321

2013-11-10 14:46

Nedovedu si tuto blbost přectavit v provozu to je opravdu katastrofa

Nepřihlášený uživatel

#322 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 18:01

kotrc

#323 Re: praktické školy ano či ne

2013-11-10 19:40

Martina Jandová

#324

2013-11-11 20:55


Nepřihlášený uživatel

#325

2013-11-16 09:04

Nezodpovednost a arogance ze strany socialni politiky v tomhle state, uz presahuje meze zdraveho rozumu...Jak dlouho jeste budeme mlcet..? Mirek Kvitek