Petice proti rušení praktických škol
nerušit
Mám 11letého syna který chodil na základní školu v Rohatci , potíže jsme měli již v 1.tř ale z doměním že za neustálého se učení a doučování jsme si mysleli že to zvládnem a bude líp.Po ukončení 4.tř se známky a celkové chování mého syna zhoršili a tak po poradě ve škole a PPP jsme se rozhodklli, že bude chodit do Zvláštní školy, i když jsme jako rodiče samozdřejmě nechtěli přijat fakt, že zrovna náš syn!Ale co se nestalo, syn se zapojil úžasně, našel si kamarády kteří se mu nesmějí, chodí do školy rád,dobře se učí, jsem štastná ,že jsme měly navýběr, a proto mě zaráží jak v této době kdy je 21století má někdo takové právo vzít jiným dětem stejnou volbu školy, protože v normálních školách se snimi nikdo mazlit nebude , no a podepíše se to na jejich duši , protože je společnost odepíše jako nejhorší a nejhloupější děti, které budou jen propadat a trpět, tak prosím zvažte jestli máte právo zasahovat do jejich života a co jim můžete nabýdnou vy ?
Josef
Učila jsem na zvláštní škole, a proto si myslím, že je potřeba tyto školy zachovat a to za předpokladu, že do těchto škol budou umísťované děti, které potřebuji více individuálního přístupu a více prostoru na zvládnutí ani ne tak teoretických znalosti, ale spíše praktických dovednosti, které budou ve svém životě více potřebovat a uplatňovat k seberealizaci.
Nerušit praktické školy!!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
dodatek k příspěvku # 284
....
Re:
rušení spec. škol
Negunguje dobre v UK - nebude ani v Ceske Republice
Někdo by měl mít zdravý rozum!!!!!
zvlaštní praktické školy
Sám jsem byl v roce 1995 kvůli hyperaktivitě vložen
Sám jsem byl v roce 1995 kvůli hyperaktivitě vložen na přání třídní uřitelky s obhájením: Nestíhá učení a brzdí ostatní schopné žáky, do Zvláštní Školy na Praze 3.
Neskutečné co tam bylo za "děti" 15 - 18 letí romové v 8. a 9. třídách (nejen romové aby to nevypadalo rasisticky ale i bílé etnikum) co nás mlátili, kopali do krve, kradli svačiny, boty, peníze a vše se jim povolovalo, učitelé byli na ně krátcí, byli napadány jako by to byli jejich kamarádi, no a my to museli 2 roky vydržet.
Dodnes to je stejné, protože můj dobrý kamarád je můj tehdejší (dnes již 50 letý) kantor a vypráví mně, že to co bylo ve filmu Bastardi, je na těchto školách denním chlebem (nemyslím vraždu atp. ale to chování dětí k žákům i kantorům).
Já bydlím na Žižkově, a kdo zná co je Žižkov ví proč podepisuji !
Mám 7 leté dítě co půjde do ZŠ tady na Žižkově a nerad bych aby to dopadlo jako na konci toho zmíněného filmu ve 3. dílu jak po zrušení ZvlŠ/PrZŠ do třídy dorazí děti z těchto škol mezi děti které se učí, chovají se rovně a "zatím" jsou "normální"...
| This discussion has been closed. |
Takhle snad ne!