Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#801

2015-11-11 16:28

Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

Každý den tady v Německu přinášejí média znepokojující zprávy o nasunování systémových prvků NWO do struktur a procesů řízení země. Poslední zpráva je doslova jako vystřižená ze 30. let minulého století. Poslanec německého Bundestagu za CDU Eckhardt Rehberg totiž navrhl, aby absolventi německých univerzit po ukončení studií nastoupili povinně do jednoroční služby na pomoc uprchlíkům [1]. De facto by šlo o nucené práce, protože současný právní systém v Německu něco takového neumožňuje.

Poslanec doslova prohlásil: Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci. Zároveň dodal, že mládež by měla možnost „volby“, buď nástup do prezenční služby v armádě, anebo nástup do těchto nucených prací. De facto by tak šlo o kopii českého modelu civilní služby z doby, kdy v Česku fungovala základní vojenská služba. Poslanec ovšem už jaksi nedodává, že tato volba je pouze iluzorní, protože hlavní břemeno služby ve prospěch uprchlíků teď leží právě na bedrech Bundeswehru, takže je to taková ta volba typu poloprázdné anebo poloplné sklenice, kterou si vyberete raději. Rozumějte, není v tom žádný rozdíl, budete totiž sloužit uprchlíkům povinně buď v uniformě, anebo v civilním oblečení.

Tento plán by měl ulevit především pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnickým organizacím, které pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje. Zpráva de facto říká, že pokud by takový zákon prošel, tak by odvedenci byli v podstatě nuceni sloužit uprchlíkům jako služky.Každý, kdo si myslí, že toto nemůže fungovat, bude mluvit jinak za 6 měsíců…, dodává poslanec.

VICE-Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!


Nepřihlášený uživatel

#802

2015-11-12 05:06

Řízená migrace jako prevence neřízené? O suchu, vodě, migraci a hloupém homo sapiens

K uprchlické vlně letošního roku nejeden politik mezi řečí pronesl větu, že příští rok přijde uprchlíků mnohem více – a to kvůli suchu a nedostatku vody.  Jinými slovy, že kvůli vodě uprchlíci do Evropy přijdou tak či tak. A vyznělo to jako jako nenápadné sdělení, že řízená migrace je lepší, než migrace neřízená, ke které tak či tak dojde, a to z důvodu klimatických změn.

Že problematika sucha a zásobování vodou začíná být vážná, o tom svědčí nejen rok co se opakující horká léta a celoroční nedostatky srážek v podobě deště a sněhu, ale i fakt, že tématikou se letos velmi zaobíral i Senát České republiky a nadále se jí věnuje (zde, zde).  A v jiných evropských zemích tomu zřejmě nebude jinak.

Náš známý klimatolog Václav Cílek na jedné ze svých přednášek hovoří nejen o vodě, ale o souvislosti mezi klimatickými změnami a vlnami migrace, a to nejen napříč lidskou historií, ale především v souvislosti se současností.

Evropa a migrace

Na Maltě právě začal summit EU a afrických zemí (zde), řešena má být m.j. evropská podpora zemědělství na území Afriky tak, aby původní obyvatelstvo neodcházelo. Evropa se chystá vydat na pomoc africkým zemím miliardy.

Může se zdát, že jsem v článku smíchala tři zdánlivě nesouvisející témata – migraci, ubývání vody a požáry v Indonésii. Opakuji, že si netroufám tvrdit, že za horkými léty, suchem a nedostatkem srážek stojí činnost člověka a že by srážek i bez lidského zásahu neubývalo, netroufám si ani tvrdit, že současná sucha nejsou pouze záležitostí několika let a pominou jak přišla.

Ale trvám si na tom, že tempo, jakým lidstvo v posledních sto letech ničí základní – tzn. biologickou podstatu své existence – nemá v lidské historii obdoby. A stokrát mohou národy chtít jiné vůdce a jiné vlády, ale pokud lidstvo nezmění postoj k hodnotám, požene se do záhuby.

Jestli je naše atlantická kultura – současný vrchol 26-ti tisíciletého vývojového cyklu lidstva, započatého po vymření neandertálců – právě v ohrožení vlivem migrace či vlivem klimatických změn anebo vlivem souhrnu obojího, nepovažuji za tolik důležité, jako to, že lidstvo je ve fázi velké transformace.

A možná tu transformaci chce někdo mít pod kontrolou tak, že v očekávání velké neřízené migrace ji preventivně organizuje, aniž by hovořil o pravém důvodu a způsobil tím paniku. A mezitím Evropě nařídil m.j. šetrné splachování… A nejspíš především ve svém zájmu, ale to by bylo na jiný článek…

Související: Nepřítelem není Rusko, nepřítelem je sucho a Islámský stát

VICE-Řízená migrace jako prevence neřízené? O suchu, vodě, migraci a hloupém homo sapiens


Nepřihlášený uživatel

#803

2015-11-12 05:14

Velký zájem o ruské systémy PVO S-400 Triumf a zainteresovanost v jejich nákupu jsou vyvolány jedinečnými charakteristikami těchto systémů, domnívá se vojenský expert Konstantin Sivkov.

„Komplex S-400 nemá analogy mezi západními vzory. Je to komplex jedinečný co do svých bojových možností, a nemá ve světě rovnocennou obdobu. Například americký systém THAAD má menší dostřel a nestřílí za horizont. Je výhradně protiraketový, a může střílet jen na balistické cíle", podotkl doktor vojenských věd a pozorovatel novin Vojenno-promyšlennyj kurjer Konstantin Sivkov.

Více: Velký zájem o ruské systémy PVO S-400 Triumf a zainteresovanost v jejich nákupu jsou vyvolány jedinečnými charakteristikami těchto systémů, domnívá se vojenský expert Konstantin Sivkov.

Rusko posílá zdokonalené protiletadlové raketové komplexy S-400 Triumf k hranicím NATO, a toho by se měly Spojené státy obávat, píše pozorovatel časopisu National Interest.

 V tomto týdnu některá masmédia s odvoláním na prohlášení náčelníka tiskové služby Západního vojenského okresu plukovníka Olega Kočetkova oznámila, že v Západním vojenském okruhu Ruska roste počet protiletadlových raketových komplexů S-400 Triumf a protiletadlových raketových a dělových komplexů Pancir-S. Podle informace pozorovatele ohrožuje tato skutečnost převahu NATO ve vzduchu.

„S-400 je nejpokrokovějším systémem protiraketové obrany, a jejich rozmístění podél hranice s NATO může zpochybnit schopnost aliance dominovat v případě konfliktu s Ruskem", praví se v článku.

Jak vysvětlil vojenský expert Robert Farley, má baterie komplexů S-400 ve výzbroji rakety tří typů určených pro zasažení vzdušných cílů v různé výšce. Maximální bojový dolet rakety země-vzduch dosahuje 400 kilometrů, rakety kratšího doletu však nahrazují tento nedostatek větší rychlostí a lepší schopností ničit pohyblivé cíle. S-400 mohou také sestřelovat balistické rakety.

Podle informace experta, rozmístění S-400 v Kaliningradu by mohlo ohrožovat vzdušné operace NATO v Evropě.

Více: Rusko posílá zdokonalené protiletadlové raketové komplexy S-400 Triumf k hranicím NATO, a toho by se měly Spojené státy obávat

VICE-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#804

2015-11-12 17:21

Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásil náměstek šéfa ruské diplomacie Alexej Meškov na tiskové konferenci v MIA Rossia Segodnia.

 „Po zahájení ruské operace se podle odhadu struktur OSN vrátilo do svých domovů v Sýrii přes milion lidí", řekl Meškov.

Podle údajů OSN se od začátku ozbrojeného konfliktu v Sýrii stali z více než pěti milionů lidí uprchlíci.

VICE-AP: uprchlíci děkují Putinovi za operaci v Sýrii

Operace vzdušných a kosmických sil RF v Sýrii, jejímž cílem je podpoření pozemní operace vládní Svobodné syrské armády a zničení infrastruktury teroristické fronty IS, byla zahájena 30. září. Za tuto dobu zlikvidovala ruská letadla přes dva tisíce objektů teroristů, včetně velitelských stanovišť, skladů a cvičných polygonů.

Včera bylo oznámeno, že vnější hranice Evropské unie překročil od 1. ledna do 1. listopadu 2015 1 milion 200 tisíc nelegálních migrantů, což je v dějinách EU absolutní rekord.

Více: Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil


Nepřihlášený uživatel

#805

2015-11-13 10:11

Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Jak už jsme nedávno informovali [1] o tom, že původem dánská neziskovka Refugees Welcome (Uprchlíci, vítejte!) chystá k výročí 17. listopadu vyslat do Prahy zástupce své německé pobočky z Berlína, tak dnes se celá situace vyostřuje. Společnost Mafra, která je provozovatelem režimního loutkového serveru iDnes.cz, dnes spustila ve spolupráci s pražskými organizátory chystaného pouličního hlasování za nového prezidenta, který bude koordinován stejnými osobami z okolí pražských systémových neziskovek napojených na zahraniční fondy a americké velvyslanectví, internetové hlasování [2], jakého prezidenta by lidé (přesněji řečeno čtenáři iDnesu) volili dnes. Prostě volby prezidenta nanečisto.

Kdyby šlo o hurá akci redaktorů iDnesu, nevěnovali bychom tomu pozornost. Jenže to není hurá akce. Naše redakce obdržela informace z významné pražské PR agentury, že jde o internetový spin (propagační projekt) na objednávku. Volby nanečisto jsou prý spinovou akcí plánovanou pražskou pobočkou organizace Refugees Welcome z Dánska, kterou zaštítí právě její česká buňka ve spolupráci s neziskovkami, které spolupracují s fondy George Sorose, a iDnes tak provádí na objednávku marketingovou upoutávku na tuto chystanou pouliční akci! Jde o placený promo spin. Akce má všechny prvky organizované provokace a především odvedení pozornosti od kritické situace s uprchlíky v Evropě, proti kterým prezident Zeman ostře vystupuje. Má totiž být odvedena pozornost od něčeho jiného, že Karel Schwarzenberg zcela reálně navrhoval, aby ČR přijala půl milionu uprchlíků, ale co je horší, aby se o tyto uprchlíky podělily české domácnosti [3].

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!


Nepřihlášený uživatel

#806

2015-11-13 16:39

RF je ochotna přihlédnout ke všem datům o místě pobytu teroristů v Sýrii

RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin v Sýrii, spolupracovat s Washingtonem, nehledě na to, že jeho akce v Sýrii jsou prováděny za narušení mezinárodního práva, prohlásil prezident Vladimir Putin.

VICE-Islámský stat v detailech

„Mezitím RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin. Máme dokonce jisté zkušenosti ze spolupráce se Svobodnou syrskou armádou. Ruské letectví zasadilo několik úderů na uvedené jí cíle. Přitom jsme vyloučili místa vyznačené veliteli SSA jako nacházející se pod její kontrolou", sdělil Putin.

„Mimochodem to potvrzuje, že nebombardujeme tak zvanou umírněnou opozici a civilní obyvatelstvo", dodal prezident.

Zdůraznil, že Moskva je připravena ke spolupráci s Washingtonem,"nehledě na to, že se jeho akce v Sýrii konají za narušení mezinárodního práva: nemá ani příslušnou rezoluci Rady bezpečnosti OSN, ani žádost syrského vedení."

Více: Prezident RF Vladimir Putin hovořil v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20 o vojenské operaci VKS RF v Sýrii proti teroristům fronty Islámský stát, o reakci Západu na akce ruských vojsk v arabské republice a o postoji Moskvy v souvislosti se syrským konfliktem vcelku. Hlava státu komentoval kromě toho situaci na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#807

2015-11-14 08:13

Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

aříž se v pátek večer stala terčem zřejmě bezprecedentního teroristického útoku: při sérii násilných incidentů, při nichž zněla střelba i výbuchy bomb přišlo podle různých francouzských zdrojů o život nejméně 140 lidí. Počet zraněných se odhaduje také na desítky. A možná až stovka osob je držena jako rukojmí.

Francouzského prezidenta Françoise Hollandea musela evakuovat ochranka ze stadionu Stade de France, kde se právě konal přátelský fotbalový zápas mezi Francií a Německem. Tento krok následoval poté, co v komplexu došlo k zřejmě dvěma explozím. Na místě zahynuli asi čtyři lidé.

Nyní je Hollande na ministerstvu vnitra, kde spolu s ministrem vnitra Bernardem Cazeneuvem řídí krizový štáb.

Kolem půlnoci vyhlásil výjimečný stav, který má platit po celém území Francie. Zároveň se rozhodl uzavřít francouzské hranice. Zvlášť mimořádná bezpečnostní opatření platí pro oblast pařížské aglomerace.

Mnoho obětí je po střelbě v místní kambodžské restauraci před stadionem. Dalších 15 obětí si vyžádala střelba v koncertní síni Bataclan, kde byli podle posledních informací diváci zajímáni jako rukojmí. Hovoří se až o stovce zadržovaných osob. Podle zpravodajství BBC bylo či je na místě šest desítek osob.

VICE-Teroristický útok v Paříži na fotbalovém utkání Francie-Německo, 140 mrtvých, videa

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 9.11.2015

Úvod – O pádu ruského airbusu A321 nad Sinají a o jeho vyšetřování, o prohlášeních USA a VB, že letadlo havarovalo v důsledku teroristického útoku, o účelu těchto informací. O rozdmýchávání emocí a na rozdíl od toho o klidném vyšetřování příčin Egyptem a Ruskem. O prohlášení J. Kerryho z 29. září, že ruská letadla začnou padat, bude-li Rusko s IS stát bojovat samo a o zahájení ruských operací v Sýrii 30. září bez ohledu na plány USA.  O americkém sestřelení íránského letadla v roce 1988. O roli VB v informacích.

07:22 – O Egyptu a jeho odolnosti proti Muslimskému bratrstvu a o destabilizaci Egypta

10:56 – O 1. listopadu jako Dni smutku v Rusku a sdělení Putina, že nikomu se nepodaří Rusko zastrašit

12:17 – O karikaturách Charlie Hebdo, zesměšňující pád A321 a o postoji Evropy k Rusku

14:35 – O Banderovcích a demonstracích v Černé Hoře.

16:51 – O Ukrajině a telemostu mezi Kyjevem a Doněckem

18:08 – O vyostřování situace na Donbasu

19:06 – O USA a jejich roli četníka, o Obamovi a americké politice expanze a kolonizace

22:05 – O Ćíně a měně bitcoin, o BRICS

23:38 – O Číně a Tchaj-wanu a jejich setkání v Singapuru

25:52 – O konfliktu na hranicích Arménie a Ázerbájdžánu

27:22 – O Katalánsku a Španělsku a možné přeměně hranic EU. O historickém islámu, o migraci a roli Íránu. O Kurdistánu a Turecku a roli ISIL a USA. O celosvětovém islámském chalífátu

 VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 9.11.2015


Nepřihlášený uživatel

#808

2015-11-14 09:17

Týdeník EU o „ruské propagandě“ zahájil činnost, občané budou pravidelně informováni o článcích, které nemají číst. „Vydali jste se po správné cestě, soudruzi“

Tak dlouho EU pracovala na kontrole informací, až se dílo zdařilo a od 4. listopadu je na světě týdeník, který bude občany pravidelně informovat o článcích, kterým nemají věřit – týdeník bude bořit „kremelské mýty“, které šíří tzv. „proruské propagandistické weby“. Video, o kterém psal AE News (zde) je tak vlastně jen malou součástí této velké akce k umlčení všech, kteří mají na dění ve světě jiný pohled.

Cituji ze zprávy, kterou přinesl server Neovlivní: „Nový komunikační útvar EU s názvem StratCom East je etablovaný nezávislý online deník EUobserver, buňka která začala vznikat v létě a jejímž smyslem je “čelit pokračující dezinformační kampani” vedené Kremlem. Jak dále informoval EUobserver », s jednotkou spolupracuje více než 300 novinářů, blogerů, aktivistů z nevládních organizací i vládní úředníci z celé EU. Tým už zveřejnil první týdenní raport. Jde o informační bulletin s názvem Disinformation Review. “Hlavní náplní je ukázat evropské veřejnosti velký počet dezinformačních útoků, kterým čtenáři v Evropě musí čelit každý jeden den.”

Dále cituji, že týdeník vznikl i přesto, že některé státy EU byly proti (některým ještě zůstal zdravý rozum):

„EUobserver citoval nejmenovaného diplomata, který se serveru svěřil, že lidé ze StratComu zatím strávili nejvíc času snahou překonat námitky některých členských států. Ty se domnívají, že by se orgányEUneměly vměšovat do toho, jaké zprávy média přinášejí. “Vzhledem k těmto skeptickým postojům je vznik týdeníku velkým pokrokem,” řekl listu diplomat.“

VICE-Týdeník EU o „ruské propagandě“ zahájil činnost, občané budou pravidelně informováni o článcích, které nemají číst. „Vydali jste se po správné cestě, soudruzi“


Nepřihlášený uživatel

#809

2015-11-15 07:07


Nepřihlášený uživatel

#810

2015-11-15 07:10

FAKTA KDO STOJI ZA SMRTI NARODU A KADDAFIHO-Putin hovoří o Johnu McCainovi a smrti Kaddáfího

RUSKO JAKO AGRESOR ZKRS TENHLE PROJEV-Proslulý projev Putina na konferenci v Mnichově CZ titulky

TO SE NELIBILO ZAPADU-Prečo musela zomrieť Líbia a Kaddáfi?


Nepřihlášený uživatel

#811

2015-11-15 12:07

Evropská unie a Austrálie potvrdily, že osud sankcí proti Rusku je těsně napojen na splnění Minských dohod, praví se v společném prohlášení hlav Rady Evropy a Eurokomise Donalda Tuska a Jeana-Clauda Junckera a také australského premiéra Malcolma Turnbulla k závěrům jejich schůzky mimo rámec summitu G20 v Turecku.

„Potvrdili jsme naši podporu překonání konfliktu na východě Ukrajiny a dospěli jsme ke shodě, že sankce proti Rusku, jež byly přijaty jako odpověď na tento konflikt, jsou zcela jasně napojeny na naprosté splnění minských dohod," prohlásili lídři EU a Austrálie.

Rusko víckrát prohlásilo, že není stranou vnitřního ukrajinského konfliktu, neúčastní se událostí na jihovýchodě Ukrajiny a má zájem na tom, aby Ukrajina překonala politickou a ekonomickou krizi mírovou cestou.

Více: Evropská unie a Austrálie potvrdily, že osud sankcí proti Rusku je těsně napojen na splnění Minských dohod, praví se v společném prohlášení hlav Rady Evropy a Eurokomise Donalda Tuska a Jeana-Clauda Junckera a také australského premiéra Malcolma Turnbulla k závěrům jejich schůzky mimo rámec summitu G20 v Turecku.

PRO LID ČR UTAJENO MEDIAMA-Tisková konference Vladimíra Putina k sankcím a Ukrajině.Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#812

2015-11-16 11:47

Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?

Ač mám rozepsaný obsáhlý článek k tomu, co se právě odehrálo v Paříži, vkládám video, které mi potvrzuje, že v hlavní roli byl fotbal. Jak už jsem zmínila v diskusi pod prvním článkem k teroristickým útokům (zde), nejvýznamnější na nich považuji to, že šlo o fotbalový stadion a na něm o zápas mezi Francií a Německem, tzn. mezi dvěma mocnostmi, které udávají tón současnému dění v Evropě.

Mým pohledem šlo o vzkaz GP (přes Mossad a Izrael?), že Evropa se má spojit s Ruskem a dokonce pracovat na jeho propojení s USA a společně se má tato křesťanská strana světa spojit k boji proti islámské straně, přičemž z tohoto souboje (naplánována 3. světová) vzejde tým proti čínsko-indické straně světa. Výsledkem budou dva nové týmy: na straně jedné náboženství, které vzejde ze souboje křesťanství a islámu a na straně druhé bude náboženství taoismu a budhismu.

Tyto nové týmy budou představovat vrchol globalizace tím, že dvě  strany hřiště – svět už nebude kam zvětšovat (leda je pak spojit proti novému soupeři – tzv. mimozemšťanům).

Jako první byl teroristickými útoky zasažen fotbalový stadion, nejvíce ale budova Bataclan, kde právě probíhal koncert skupiny Eagles Of Death Metal. Obojí mě zaujalo, nejvíce ale skupina, která tehdy koncertovala. Zdánlivě s fotbalem neměla žádnou souvislost, ale ukázalo se, že tato skupina ve velkém spolupracuje na propagačních videích různých společností a že její hudba byla použita i pro propagační video firmy NIKE, které je celé o fotbale přičemž v hlavní roli je fotbal anglický (FC Arsenál, klub červenobílé barvy a jeho nejdéle působící trenér-manažer Arséne Wenger). Čímž se mi potvrdila souvislost s útoky na fotbalovém stadionu, kde se hrál zápas Francie-Německo.

VICE-Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?


Nepřihlášený uživatel

#813

2015-11-16 11:48

Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!

Unikátní autentické video nahoře zachycuje, jak francouzská policie čelí palebné přesile teroristů z automatických zbraní během přestřelky u klubu Bataclan. V jednom okamžiku dokonce teroristé zasypou policisty dávkou ze samopalu, až odskakují jiskry od zaparkovaných aut, o které se projektily odrážejí a francouzští policisté se dávají na ústup. Video zcela jasně dokazuje, že francouzská policejní reforma z roku 2009, kdy policistům nový služební zákon zakázal používat automatické zbraně při výkonu služby bez zvláštního povolení ministerstva vnitra, způsobila během prvotních okamžiků bizarní situaci, že policie de facto nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti útočníkům.

Zoufalý je potom ve videu pohled na skrčeného policistu za autem, který drží v ruce 9mm služební pistoli, anebo záběr na vyděšeného policistu, který v pudu sebezáchovy ustupuje před dávkou ze samopalu. Ve Francii platí jedny z nejpřísnějších zákonů ohledně držení zbraní, které se vztahují dokonce i na policisty. Je otázkou, a zcela správnou, kolik životů by se podařilo zachránit, kdyby někdo z návštěvníků koncertu v klubu Bataclan měl u sebe zbraň a mohl klást ozbrojený odpor útočníkům. Jak by dopadl útok, kdyby z několika stovek návštěvníků by jich třeba jen 5 nebo 10 mělo legálně držené zbraně?

Další zajímavé video je svědecký záznam z okamžiku zahájení střelby právě uvnitř klubu Bataclan během koncertu americké kapely Eagles of Death Metal.

VICE-Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!


Nepřihlášený uživatel

#814

2015-11-16 11:54

Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 
„Víte, je zřejmě absolutně nereálné očekávat, že by se dvacetiminutová schůzka mohla stát nějakým průlomem ve dvoustranných vztazích. Dvoustranné vztahy jsou takové, jaké jsou. Neshody jsou takové, jaké jsou. Současně je ale — řekněme to takhle — pochopení bezalternativnosti dvoustranného dialogu alespoň při projednávání existujících problémů rovněž takové, jaké je", řekl Peskov, když odpovídal na otázku novináře o tom, co si v Kremlu myslí o schůzce Putina s Obamou, a jestli se dá označit za průlomovou ve vztazích mezi Moskvou a Washingtonem.

Více: Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.

Po sérii teroristických činů, které otřásly Paříží, Polsko prohlásilo, že nevidí žádnou politickou možnost pro přijímání uprchlíků. Varšava souhlasila s tím, že v rámci programu přerozdělování běženců, kteří dorazili do Evropy, přijme během dvou let 7 tisíc lidí. První skupina uprchlíků měla dorazit do Polska na začátku příštího roku.

„Do Evropy nedávno dorazily statisíce Syřanů. Můžeme jim poskytnout pomoc při vytváření armády", cituje slova šéfa polské diplomacie agentura Reuters. Waszczykowski zdůraznil, že v tomto případě budou moci „odjet bojovat, aby osvobodili svou zem".

Více: Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.


Nepřihlášený uživatel

#815

2015-11-17 08:02

Předsedkyně ultrapravicové francouzské strany Národní fronta Marine Le Penová vyzvala k okamžitému přerušení příjmu migrantů do Francie.

„S cílem prevence Marine Le Penová požaduje okamžité přerušení příjmu migrantů do Francie a okamžité zastavení jejich rozmísťování po francouzských komunách, městech a vesnicích", říká se v oficiálním kommuniké strany.

V prohlášení se připomíná, že jeden z teroristů-sebevrahů se dostal do Francie přes Řecko — obyčejnou cestou nelegálních migrantů, jejichž vlna v tomto roce zaplavila země EU.

Více: FRANCIE NEBUDE BRAT UPRCHLIKY

Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 39letý muž bydlel v útulku pro běžence. Svým sousedům ze Sýrie před několika dny řekl, že „Paříž bude uvržena do hrůzy a děsu", a také vyprávěl o přípravách exploze. V současné době žádná informace o spojení zatčeného muže s pařížskými teroristickými činy není, stejně jako o tom, že v Německu a v Severním Porýní-Vestfálsku se plánují útoky, „situace je však velmi vážná", dodal mluvčí Generální prokuratury.

Více: Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 

Rozhodnutí o prodloužení sankcí proti Rusku v dosavadní podobě bude znamenat konstataci smutné skutečnosti nedostatečně rychlé realizace minských dohod, prohlásil ministr zahraničních věcí SRN Frank-Walter Steinmeier ve svém vystoupení ve výboru Evropského parlamentu pro mezinárodní záležitosti v pondělí.

 

 „Učiníme-li rozhodnutí o prodloužení sankcí v jejich dosavadní podobě, zdůrazníme tím smutnou skutečnost, že nedostatečně rychle realizujeme minský proces", řekl Steinmeier, jehož vystoupení se vysílá živě na webových stránkách Evropské komise.

Více: ŽE SI RUSKO CHRANI ZAJMY TAK MU ZASE DAME SANKCE


Nepřihlášený uživatel

#816

2015-11-17 08:20

Masakr v Paříži v kontextu reality

V souvislosti s děním v Paříži Tereza Spencerová shrnuje celé dění na Blízkém východě od vzniku Islámského státu. Její článek vkládám.   

S politiky a spojenci, které Evropa v posledních dekádách má, už žádné skutečné nepřátele ani nepotřebuje. Jde to už nějak moc rychle. Před dvěma týdny ruský airbus s 224 lidmi na palubě, v týdnupřes 40 zabitých lidí v Bejrútu, další masakry v Bagdádu, teď Paříž, letos už podruhé, byť skutečný výčet akcí Islámského státu (Daeše) po celém světě a jen v letošním roce je samozřejmě mnohem delší, a to do něj netřeba ani počítat válku v Sýrii.

Za prvé. Válku a následný krvavý chaos na Blízkém východě rozpoutal Západ a Daeš podle všeho vzniklv Camp Bucca, americkém zajateckém táboře, v Iráku, a to někdy v letech 2004 až 2006. Tehdy v něm byl vězněn nynější „chalífa“ Daeše Abú Bakr Bagdádí a další duchovní vůdci Daeše, přičemž jeho páteř tvořízneuznaní stratégové ze Saddámovy tajné služby, která byla rozprášena po americké invazi do Iráku. Nedávno odtajněné dokumenty Pentagonu navíc ukazují, že tajná služba americké armády DIA už na počátku roku 2012 považovala Islámský stát za „strategický nástroj“, přičemž generál Michael Flynn, který loni odstoupil z postu šéfa DIA, letos v srpnu v rozhovoru pro Al Džazíru konstatoval, že Obamova administrativa nedbala na varování zpravodajců, podle nichž zahraniční podpora syrským rebelům pomáhá vzestupu Daeše.

„Myslím, že to bylo rozhodnutí. Myslím, že to bylo vědomé rozhodnutí,“ shrnul generál Flynn s tím, že Bílý dům přihlížel vzniku a posilování Daeše coby nástroje ke svržení Bašára Asada a nechával na Perském zálivu a Turecku, aby džihád v Sýrii financoval. To vše pak vysvětluje i mediálně nafukované výsledky amerických náletů proti Daeši. Penzionovaný generál Jack Kean ho letos v létě při senátním slyšení popsal následovně: „Pětasedmdesát procent náletů, které v současnosti provádíme, končí tím, že se naše letadla vracejí, aniž by shodily bomby, většinou proto, že nemohou najít cíl nebo ho nejsou s to přesně identifikovat.“

Za druhé. USA nechávají Perský záliv a Turecko, aby džihád v Sýrii financovaly a vyzbrojovaly. Saúdové a Katar tak činí v zápalu šíření svého nenávistného vahhábismu, Turecko v puzení svrhnout Bašára Asada a ovládnout region, výsledek je ale stejný. Britský The Guardian letos v srpnu uvedl, že americké tajné služby mají v rukou „nepopiratelné“ dokumenty a flash disky, které mohou v plném rozsahu odhalit míru aliance mezi Ankarou a Daešem. Byly objeveny po loňském náletu na dům „ministra financí“ Islámského státu Abú Sajjáfa, který mimo jiné řídil i ropné obchody IS v Sýrii. Jen prodejem ukradené syrské ropy do Turecka si Islámský stát loni mohl přijít až na čtyři miliony dolarů denně, byť konzervativnější odhady mluví o 10 milionech dolarů měsíčně.

Černé ropné kšefty, stejně jako dodávky zbraní, výbušnin, potravin nebo historických památek ukradených v Sýrii, jsou už delší dobu „veřejným tajemstvím“, odhalujícím i reálné poměry uvnitř NATO – někteří členové aliance aktivně podporují mezinárodní terorismus, zatímco další o tom všem vědí do posledního detailu, ale mlčí a nechávají si trumfy k příhodnému vydírání.

VICE-Masakr v Paříži v kontextu reality


Nepřihlášený uživatel

#817

2015-11-17 13:19

Bývalý český prezident Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

 „Já myslím, že pokud se ještě smí říkat názory, a já si myslím, že už to v Evropské unii moc dlouho možné nebude, tak je pochopitelné, že lidé názory vyjadřují", uvedl Klaus.

Státní svátek je podle něj příležitostí, aby se předvedli všichni.

Více: Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.

Více: Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.


Nepřihlášený uživatel

#818

2015-11-17 13:29

IS varuje USA a Rusko (videa),USA odmítají uprchlíky, Rusko potvrdilo teroristický útok na A321, Hollande volá po velké koalici, EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy

 

Jestli uprchlická krize nechávala západní svět stále v klidu, po masakru v Paříži z 13. listopadu se jeho postoje mění. A ač evropští politici stále volají, že není důvod odmítat uprchlíky, jejich řeč už nezní tak přesvědčivě. Polsko se ihned nechalo slyšet, že žádné uprchlíky nepřijme (zde), nově se ale ozvalo sedm států USA, které se rozhodly zablokovat v americkém kongresu plán na přijetí 10-ti tisíce uprchlíků ze Sýrie (zde).

 EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy, dojde i na článek 5 NATO?

Evropská unie po pátečních útocích v Paříži poprvé ve své historii aktivuje článek unijní smlouvy o tom, že ostatní země napadenému státu poskytnou pomoc a podporu všemi prostředky. Francouzský ministr obrany Jean-Yves Le Drian řekl, že jeho kolegové tuto žádost Paříže jednomyslně podpořili. O konkrétní podobě chce Francie s partnery jednat dvoustranně.

Le Drian přitom naznačil, že může jít jak o přímou podporu a zapojení do operací v Sýrii a Iráku, tak o převzetí části úkolů, které francouzské jednotky nyní plní jinde ve světě.

 VICE-IS varuje USA a Rusko (videa),USA odmítají uprchlíky, Rusko potvrdilo teroristický útok na A321, Hollande volá po velké koalici, EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy

 

Nepřihlášený uživatel

#819

2015-11-17 17:37

Skupina ruských Vzdušných a kosmických sil (VKS) se základnou v Sýrii vykonala v úterý 65 bojových vzletů, v jejichž důsledku bylo zničeno 6 velitelských stanovišť teroristické fronty Islámský stát, prohlásil náčelník Generálního štábu armády RF armádní generál Valerij Gerasimov.

„Skupina VKS RF, jež je dislokována na letišti Hmeimim v Latakii, vykonala 65 bojových náletů z 98 plánovaných na den. V důsledku leteckých úderů bylo zlikvidováno 6 velitelských stanovišť IS, 8 muničních skladů, 4 továrny na výrobu fugasů a raket a 6 palivových skladů," řekl Gerasimov.

Ruské strategické bombardéry Tu-160, Tu-95MS a Tu-22 jsou zapojeny do operace Vzdušných a kosmických sil RF v Sýrii. Referoval o tom ministr obrany RF Sergej Šojgu v úterý prezidentu RF Vladimiru Putinovi v Národním centru řízení obrany RF.

Více: Vzdušných a kosmických sil (VKS) se základnou v Sýrii vykonala v úterý 65 bojových vzletů, v jejichž důsledku bylo zničeno 6 velitelských stanovišť teroristické fronty Islámský stát, prohlásil náčelník Generálního štábu armády RF armádní generál Valerij Gerasimov.

Prezident RF Vladimir Putin nařídil přípravu společného s francouzským námořnictvem akčního plánu pro Sýrii.

„V nejbližší době se má do oblasti naších akcí dostavit francouzský oddíl vojenských lodí v čele s letadlovou lodí. Je třeba navázat přímý styk s Francouzy a pracovat s nimi jako se spojenci. Náčelník Generálního štábu a ministr obrany dostali příslušné pokyny. Spolu s nimi musí být vypracován plán společných akcí jak na moři, tak ve vzduchu," řekl Putin obraceje se na kapitána prvního stupně Olega Krivoroga.

Putin nařídil posádce křižníku Moskva, aby navázala kontakt s francouzskou skupinou v čele s letadlovou lodí v místě jejího působení ve Středozemním moři v zájmu boje s Islámským státem.

Více: RUSKO A FRANCIE SPOLECNE PROTI ISIS

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský kolega Francois Hollande budou jednat 26. listopadu v Moskvě o boji s terorismem, oznámila tisková služba Kremlu.

V průběhu telefonického rozhovoru rovněž oba lídři projednali rozšiřování dvoustranné a mnohostranné spolupráce, jejímž cílem je čelit mezinárodnímu terorismu.
 
„Má se na mysli, že na schůzce v Moskvě bude 26. listopadu pokračovat osobní dialog o otázkách boje s terorismem i o dalších aktuálních tématech", praví se ve zprávě.

Více: Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský kolega Francois Hollande budou jednat 26. listopadu v Moskvě o boji s terorismem, oznámila tisková služba Kremlu.


Nepřihlášený uživatel

#820

2015-11-18 14:17

Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

Od minulého pátku jsou mainstreamová média zaplavena stovkami článků a rozborů analýz a komentářů, co by se mělo udělat, co se zanedbalo, jak bojovat proti teroristům a jaké zaujmout politické stanovisko. Všichni politici a novináři mainstreamu se však úzkostlivě brání tomu nejspolehlivějšímu řešení, které od pradávna sloužilo k ochraně životů. Tím nejspolehlivějším řešením je zbraň. Terorismus totiž vychází paradoxně z konceptu silové teorie řízení státu, kterou si přivlastnil jedinec. Toto šokující konstatování je nutné trochu rozebrat.

Pokud se podíváte na terorismus jako takový, je to způsob prosazování konkrétních zájmů skrze násilí a vraždy nevinných lidí. Tyto činy mají šokovat, zastrašit nebo vyvolat konflikt. Když terorista vezme zbraň a začne střílet do nevinných lidí, je to zločin. Teď ale udělejme velký filmový střih. Jsme v Iráku. Rok 2003. Američané bombardují Bagdád. Během jediného náletu jejich bomby pozabíjejí na 5,000 civilistů. Nejsou to vojáci, jsou to obyčejní lidé. Jenže v tomto případě prý nejde o terorismus, hlásí média. Západní média, i ta francouzská, svorně hovořila jen o začátku „vojenské operace“. Ale pozor, copak Islámský stát a jeho teroristé se nepovažují za vojáky? Nejde prý o terorismus ani přesto, že invaze do Iráku neměla mandát OSN. Stejně jako tento mandát nemělo bombardování Srbska a Bělehradu v roce 1999, které vešlo do podvědomí pod názvem „humanitární“. Všechno to byly teroristické činy, ovšem s tím jedním rozdílem, že šlo o státní terorismus.

Státní terorismus

Pokud srovnáte státní terorismus, ať už ten americký (Irák, Afghánistán, Sýrie), nebo francouzský (válka v Alžírsku, nebo vražda libyjského vůdce Muamara Kaddáfího operátorem francouzské rozvědky, který dostal rozkaz přes satelitní telefon k popravě Kaddáfího přímo od tehdejšího prezidenta Sarkozyho), nebo ukrajinský (genocida obyvatelstva na Donbasu) s terorismem „privátním“, třeba takovým, jaký provozuje ISIL nebo Al-Kajda, tak s hrůzou zjistíte, že prostředky terorismu se neliší. Liší se pouze jejich nálepka a mediální prezentace. Liší se úhel pohledu, co média označují za terorismus a co pouze za vojenskou misi. Zatímco jeden terorismus je eufemisticky a slovíčkařením zlehčován na „vojenskou mírovou operaci“ anebo „zahraniční misi“, tak ten druhý terorismus je označován těmi nejhoršími názvy a média se mohou pominout, aby vyjádřila svoji účast, třeba stupidním bannerem s nápisem „Pray for Paris“.

Projev státního terorismu USA v Iráku – Bombardování Bagdádu

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Státní terorismus USA – Oběti bombardování Srbska v roce 1999 – Americká stíhačka zaútočila na srbskou rodinu, která se stěhovala do nově postaveného domu. Pilot si „spletl“ traktor a valník s vojenským transportérem s protiletadlovým systémem…

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?


Nepřihlášený uživatel

#821

2015-11-19 14:37

Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa

Otázka tzv. „základního příjmu“ (viz úvodní video) je v Evropě už dlouho probírána a zvažována. Základní příjem je neokeynesiánská metoda, jež je podobna Rooseveltovu plánu a která nalézá východisko z krize v dostání peněz dolů, ke spodním vrstvám obyvatelstva, ovšem s bonusem navíc – sází nikoliv na plánované hospodářství, nýbrž na seberealizační potenciál obyvatelstva, jemuž je ponecháno na vůli, jak naloží s výhodami plynoucími z odstranění rizik samostatně se rozhodující existence. S touto teorií poprvé přišel Belgičan Van Parijs a první referendum o zavedení základního příjmu „náhodou“ proběhlo ve Švýcarsku v roce 2012 (více).

Základní mzda jako řešení nepotřebnosti pracovní síly?

A jsme zpět u základní mzdy, jakožto řešení toho, že západní ekonomika je v koncích, protože k efektivitě jí díky technologiím stačí jen minimum pracovní síly. Jak v přednášce Ilony Švihlíkové, tak v článku Milana Zeleného je zdůrazňována role přírodních zdrojů a nebezpečí jejich dalšího drancování. Povznést asijské a africké země na úroveň západní kultury by znamenalo další a tím již neudržitelné drancování. Řešením tedy není dostat zbytek světa na úroveň atlantické kultury, ale atlantickou kulturu na úroveň zaostalých kultur.

A tímto pohledem, kdo bude za „základní příjem“ vděčný a tím poslušný a kdo naopak se bude bouřit? Je to Evropan nebo uprchlík, přes koho lze „restartovat“ lidstvo? Čí hodnoty je vhodné podporovat a čí naopak zastavit?

Krize člověka atlantické kultury (bílého člověka?)

Ale především – jak si Evropa, resp. atlantický člověk, představuje svůj další růst, zastaví-li příval uprchlíků a nezmění-li nic na svém konzumním a tím drancujícím způsobu života? Vždyť je tak či tak v koncích! Kolik pracovních uplatnění už zrušil jen proto, že si výrobky koupí za pakatel, protože vyrobené za minimální mzdu někde na opačném konci světa? Nakolik přistoupil na své ovládnutí tím, že všechno roste v supermarketech a jediné co potřebuje, je dostatek peněz?  Nakolik přistoupil na své zotročení tím, že za cenu vlastního zadlužení prahne po každé nové technologii a módním výstřelku a vším tak živí systém korporací a bank, který ho vede k sebezáhubě? A dochází dokonce atlantický člověk k přesvědčení, že k udržení těchto „hodnot“ už nepotřebuje nic jiného, než zbraň v ruce?

VICE-Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa


Nepřihlášený uživatel

#822

2015-11-22 17:14

Není co dodat !!!

Nepřihlášený uživatel

#823

2015-11-22 18:08

Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!

Dostávám mnoho dotazů do redakce AE News, proč si myslím, že papež je kandidátem NWO a proč Vatikán je centrem antikrista a také centrem demolice křesťanství v Evropě. Podle ovoce poznáte je, říká se v  Bibli. A kdo se dobře dívá a pozoruje podivné sbližování se Vatikánu s Islámem, tak musí pochopit, že papež již dávno nechrání zájmy křesťanů, ale razí tvrdou agendu NWO s cílem demografického překreslení mapy Evropy islámem. Nyní se ukazuje, že nemusíme pro dříví chodit do lesa, protože nám křičí přímo před vlastním prahem.

Vláda ČR totiž tento pátek, ve světle teroristických útoků z Bartolomějské noci v Paříži minulý pátek, schválila poskytnutí 200 milionů korun [1], a to se podržte, římsko-katolické církvi skrze její neziskovou dceřinku Charita ČR[2], aby učila tisíce migrantů (které Německo chystá vrátit do ČR, mimochodem) tomu, co je to demokracie, aby jim zajistila byty a rekvalifikace. Kdyby bylo 1. Apríla, tak by si člověk řekl, že je to velmi nepovedený vtip, že by katolíci učili muslimy demokracii, což je dvojnásobný oxymoron. Jak by mohli muslimy učit jinověrci, které muslimové neuznávají jako výkladové autority, a už vůbec ne o demokracii, o které ani samotná římsko-katolická církev toho moc neví, viz. její skandální a nechutné církevní restituce na vrub českých daňových lopotníků, které prosadil právě Vatikán skrze svojí lobbistickou kliku v ČR známou pod krycím názvem „Česká biskupská konference“.

VICE-Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#824

2015-11-23 04:24

Stojím pro veškerou společnou akci a její ukončení jak z NATO , tak z EU a jejím ukončením !! Je to pakt vrahů,násilníků a likvidátorů lidských práv a svobod !!!!

Nepřihlášený uživatel

#825

2015-11-23 14:19

Kyjev společně s Kremlem odsoudily útok Pravého sektoru na sloupy elektrického vedení na Krym. Kyjev nemá dobrovolnické prapory pod kontrolou!

Neobvykle smířlivá reakce Kremlu přišla v odezvě na noční útok Pravého sektoru na jihu Ukrajiny v Kersonské oblasti na dálkové vedení vysokého napětí, které zásobuje Krym ukrajinskou elektřinou. Oddíly Pravého sektoru spolu se skupinou muslimských obyvatel Krymu, zejména etnických Tatarů, zničily několik stožárů s vedením vysokého napětí a po celý den bránily ukrajinským energetikům v jejich opravě [1]. Do celé věci se nakonec musel vložit Kyjev, který vyslal na místo vojáky národní gardy spolu s dobrovolníky z oddílů kersonské domobrany, která de facto nahradila rozpadlou ukrajinskou armádu, která přestala existovat a operuje pouze v klíčových oblastech na Ukrajině, mnohdy jen na papíře. Vojáci se dostali na místě samém do potyčky se členy Pravého sektoru a s několika Tatary, jak ukazuje video nahoře.

Tichá reakce Moskvy je způsobená tím, že Kremlu je zcela jasné, že útok na elektrické vedení je dílem Pravého sektoru, který není pod kontrolou ukrajinské vlády, ale amerického velvyslanectví v Kyjevě. To nadále podporuje Pravý sektor a financuje výplatní pásky jeho žoldáků. Kyjev ihned vyslal na místo skupiny energetiků, aby dodávku elektřiny obnovili, protože elektřina pro Krym je součástí dohody Ukrajiny a Ruské federace ohledně dodávek plynu pro Ukrajinu na nadcházející zimu. Smlouva uzavřená v září tohoto roku stanovuje, že Ukrajina zajistí smluvní dodávky elektřiny, pitné vody a bezpečnost komunikačních kabelů, včetně terestrického roamingu mobilních operátorů pro Krym. Na oplátku Moskva zajistí Ukrajině dodávky plynu za zvýhodněnou sazbu garantovanou Evropskou komisí, která se stala platebním garantem úhrad za ruský plyn pro Ukrajinu.

vice-Kyjev společně s Kremlem odsoudily útok Pravého sektoru na sloupy elektrického vedení na Krym. Kyjev nemá dobrovolnické prapory pod kontrolou!