Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #815

2015-11-17 08:02

Předsedkyně ultrapravicové francouzské strany Národní fronta Marine Le Penová vyzvala k okamžitému přerušení příjmu migrantů do Francie.

„S cílem prevence Marine Le Penová požaduje okamžité přerušení příjmu migrantů do Francie a okamžité zastavení jejich rozmísťování po francouzských komunách, městech a vesnicích", říká se v oficiálním kommuniké strany.

V prohlášení se připomíná, že jeden z teroristů-sebevrahů se dostal do Francie přes Řecko — obyčejnou cestou nelegálních migrantů, jejichž vlna v tomto roce zaplavila země EU.

Více: FRANCIE NEBUDE BRAT UPRCHLIKY

Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 39letý muž bydlel v útulku pro běžence. Svým sousedům ze Sýrie před několika dny řekl, že „Paříž bude uvržena do hrůzy a děsu", a také vyprávěl o přípravách exploze. V současné době žádná informace o spojení zatčeného muže s pařížskými teroristickými činy není, stejně jako o tom, že v Německu a v Severním Porýní-Vestfálsku se plánují útoky, „situace je však velmi vážná", dodal mluvčí Generální prokuratury.

Více: Občan Alžírska byl zatčen ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsku na podezření z účasti v sérii teroristických činů v Paříži, oznámil v pondělí německé agentuře DPA oficiální mluvčí Generální prokuratury SRN.

 

Rozhodnutí o prodloužení sankcí proti Rusku v dosavadní podobě bude znamenat konstataci smutné skutečnosti nedostatečně rychlé realizace minských dohod, prohlásil ministr zahraničních věcí SRN Frank-Walter Steinmeier ve svém vystoupení ve výboru Evropského parlamentu pro mezinárodní záležitosti v pondělí.

 

 „Učiníme-li rozhodnutí o prodloužení sankcí v jejich dosavadní podobě, zdůrazníme tím smutnou skutečnost, že nedostatečně rychle realizujeme minský proces", řekl Steinmeier, jehož vystoupení se vysílá živě na webových stránkách Evropské komise.

Více: ŽE SI RUSKO CHRANI ZAJMY TAK MU ZASE DAME SANKCE