Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#901

2016-01-01 10:25

Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

Netrvalo to dlouho. Kapitalismus na český způsob si začal vybírat daň už i v oblasti, o které Miloslav Šimek a Jiří Grossmann psali v 60. letech humorné povídky a někomu to připadalo jako bizarní výlet do dávné minulosti, která se už nikdy nebude opakovat. Jenže, nikdy neříkej nikdy. Už před mnoha lety se ukázalo, že systém kapitalismu v ČR se nepovedl. Zdravotní péče hrazená státem byla v roce 1990 nahrazena systémem veřejného zdravotního pojištění, které přivedlo k bankrotu v 90. letech desítky nemocnic v celé republice, stovky ambulancí a způsobilo to zhoršení dostupnosti lékařské péče pro obyčejné lidi.

Dnes si kvalitní lékařskou péči může dovolit jen movitý člověk, který si může dovolit podstoupit náročný zákrok na soukromé klinice. Plebs se musí spokojit se standardem a doplatkem. U starých lidí je předepisování generik natolik neoblíbené, že většinu peněz z důchodu utratí důchodci za plně hrazené léky, protože generika nemají takovou účinnost, jako značková léčiva. Je to poznat především u těch léků, které obsahují dodatečné aktivní složky, které třeba tlumí některé vedlejší příznaky, které generika úplně ignorují.

Nový systém zdravotnictví po roce 1989 zavedl novou sortu pacientů s označením PTP (Pacient s trvalou péčí). Jakmile je osoba zařazena do této skupiny, začíná pro ní hotové peklo. Pojišťovna začne od pacienta dávat ruce pryč a rodina v zoufalství musí jít buď žebrat do TV Nova, nebo za Dobrým Andělem, nebo jít sbírat víčka od PET lahví. Systém zdravotnictví v českém kapitalismu na trvale nemocné pacienty zapomněl. Postarej se sám, občane, když je teď ta demokracie.

VICE-Další ostuda pro Českou republiku: Země nemá peníze na obědy pro školáky z chudých rodin. Víčka od PET lahví na nemocné děti byly jen začátek. Miliardář Tykač dělá sbírku na obědy pro děti ve státních školách!

NA ZBROJENI NACISTU NA UKRAJINE PRACHY SOU NA ZBROJENI IS V SYRII PRACHY SOU ALE PRO NAŠE DĚTI!!!!!TO NEJSOU

 fašisti na Ukrajine, banderovci, pravý sektor, obrázky ktoré vám média neukážu, pogromy na rusky hovoriacich ludí na Ukrajine.

VICE-fašisti na Ukrajine

VICE 75 % UKRAJINCU NECHTELO VALKU TU SI MUŽETE SIMNOUT USA ARMY VOJAKU AJI-Ukraine Crisis: Death and destruction continues in Eastern Ukraine (Dokument, Anglické titulky)


Nepřihlášený uživatel

#902

2016-01-01 10:25

PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

Rok 2015 je za námi a lidé na Silvestra, kromě bujarého veselí, také občas bilancují. Přemýšlí, jestli ten starý rok byl dobrý, nebo byl špatný, co se mohlo udělat lépe a co se nepovedlo. Přiznám se, že tenhle sport nepraktikuji, protože minulost je pouze vzpomínkou a právě vzpomínky by měly být pečlivě selektovány na Silvestra, aby člověk neupadl spíš naopak do deprese, co všechno člověk za poslední rok dodrbal. Každý konec je pouze začátkem něčeho nového. Pokud bych se měl ohlédnout zpět za rokem 2015, tak je to především jedna věc, která mne opravdu těší. Rodina věrných čtenářů AE News se úspěšně rozrůstá.

Stejná rodina se po celý rok zasluhovala o to, že každý měsíc se nám podařilo vysbírat finanční příspěvky v potřebné výši a mnohdy dokonce i něco navíc. Podařilo se to i teď v prosinci, kdy už od 23. prosince máme vybráno přes 100% cílové sumy nezbytné pro zachování provozu AE News na příští měsíc. Čtenáři AE News byli i v prosinci mimořádně štědří a patří jim za to obrovský dík. Je to důkaz toho, že naše články, komentáře a videa se čtenářům líbí, a že máme jasnou a trvalou podporu z jejich strany.

Uplynulý rok však přinesl i ne tak pěkné události. Mediálních útoků proti AE News přibylo velmi mnoho, kromě České televize a obligátních tiskovin se k honu proti našemu serveru přidal i Český rozhlas a dokonce i některé servery alternativy, sice málo významné, ale stejně je to smutné. Odpor proti migrantům je v Česku značný, ale odpor proti politikům a jejich pro-migračním postojům je velmi slabý. Je zvláštní sledovat, jak přes 80% občanů ČR má z uprchlíků obavy, tak stejně velká část těchto voličů by i dnes volila ANO, ČSSD a KDU-ČSL, které jsou příčinou této situace. Právě tato vláda přišla s myšlenkou „dobrovolných“ kvót na uprchlíky, a to je to nejhorší řešení v celé Evropě. To je ten Mnichov 1938, to je ta II. a zejména III. republika Emila Háchy, kdy cílem nebylo klást odpor, ale co nejlépe a nejaktivněji se přizpůsobit a vlastní iniciativou se zalíbit páníčkovi. Je zajímavé, že tehdy to byl páníček z Berlína a dnes je to pro změnu panička z Berlína. Historie má zvrhlý smysl pro humor v tom, jak se opakuje.

VICE-PF 2016 – Přání do nového roku všem čtenářům AE News ve znamení boje proti instalaci NWO v ČR a na Slovensku

VOLIM SPD 


Nepřihlášený uživatel

#903

2016-01-02 11:10

VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]

Na základě mnoha přání od čtenářů jsem připravil do češtiny titulkovaný záznam novoročního projevu německé kancléřky Angely Merkel, abychom měli spolu s projevem Miloše Zemana a Vladimira Putina možnost srovnání myšlenkových obsahů jednotlivých projevů. Projev Angely Merkel vyvolal v Německu mezi voliči poprask, protože Angela se v celém projevu vyjadřovala v tom smyslu, že Německo je zemí uprchlíků a ne Němců. Projev je plný výzev k přijímání uprchlíků, přesvědčování o tom, jakým budou přínosem pro Německo a zároveň opatrné naznačování, že toto je teprve začátek a Němci se musí připravit a obětovat sami sebe daleko více, než kolik se obětovali dosud.

Multikulti je out! Teď frčí Willkommenskultur!

VICE-VIDEO: Novoroční projev německé kancléřky Angely Merkel [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#904

2016-01-02 11:10

Jsou informace, které je třeba šířit. Otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata a expolitika NATO, dopis Jozefa Banáše Angele Merkelové, je takovou informací

Kdysi jsem v jednom dokumentu, už si nevzpomínám v jakém, slyšela větu, že kdyby mocní světa museli povinně vyslat svá vnoučata do země nepřítele, žádné války by nikdy nebyly. V té větě je poselství, že pravda je velmi prostá – je to láska. A ta se netýká jen válek, ale vůbec podmínek života a obyčejného lidského štěstí v těch zemích, do kterých by vůdcové světa svá vnoučata byli nuceni poslat. Pravda by najednou byla zcela jasná. O takové pravdě je otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata aexpolitika – viceprezidenta Parlamentu NATO, který podepsal mírovou výzvu proti nové válce v Evropě, Jozefa Banáše Angele Merkelové. Na přelomu roku tento dopis už prošel některými českými weby, ale protože dobré věci je nutné šířit, vkládám jej i zde.

VICE-Jsou informace, které je třeba šířit. Otevřený dopis slovenského spisovatele, diplomata a expolitika NATO, dopis Jozefa Banáše Angele Merkelové, je takovou informací


Nepřihlášený uživatel

#905

2016-01-02 11:11

„ODVAHA – Veľká národná a proruská koalícia“. A vznikne v Česku „Putinova strana“?

Slovanská strana vyzývá na souboj rusofoby a v březnu 2016 chce vstoupit do parlamentních voleb.„Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia sa bude uchádzať o Vaše hlasy v nadchádzajúcich parlamentných voľbách, ktoré sa budú konať 5. marca 2016. Vopred Vám ďakujeme za dôveru“ – více zde.

Pozrite si zoznam 150 kandidátov strany „Odvaha – Veľká národná a proruská koalícia“ v parlamentných voľbách 2016 (5. marca). Lídrom kandidátky je finančný analytik z Košíc Ján Pavliš“ –  kandidátka a zdrojzde.

VICE-„ODVAHA – Veľká národná a proruská koalícia“. A vznikne v Česku „Putinova strana“?


Nepřihlášený uživatel

#906

2016-01-02 11:11

VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]

Připravil jsem pro čtenáře AE News titulkovaný překlad projevu prezidenta Ruské federace Vladimira Putina, který pronesl krátce před silvestrovskou půlnocí. Projev byl úplně jako z jiného světa a velmi mně překvapil. Vladimir Putin věnoval celý projev významu a funkci rodiny, což je v dnešní Evropě u politiků unikát. Koncepce ochrany rodiny je totiž zakázaným tématem NWO. Cílem NWO je destrukce tradiční rodiny, doslova latentní genocida, kterou je možné vidět už i v ČR na krocích, které dělá (nebo spíš nedělá) česká vláda. Nedostatek peněz pro děti, hlad ve školách, ale na druhé straně špičková péče o migranty a uprchlíky a proces fertilizace a urychlování arabské porodnosti, zejména v Německu.

VICE-VIDEO: Novoroční projev prezidenta Ruské federace Vladimira Putina [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#907

2016-01-03 20:02

VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!

 

Řádění muslimů v Evropě nebere konce. Jalová slova politiků, která nabádají Evropany k toleranci, narážejí na holá fakta a brutální realitu v jednotlivých metropolích evropských měst. Muslimové představují dnes a denně obrovské riziko, které bezprostředně ohrožuje životy občanů evropských zemí. Ve videu můžete vidět, jak se v Bruselu baví muslimská mládež. Nejprve, za provolávání výkřiků „Alláhu Akbar“, odtlačili zaparkovaný automobil ke schodům metra a shodili ho dolů do vestibulu metra. Následně se rozhodli, že vyhodí do povětří vánoční strom. To se ovšem tak docela nepovedlo, protože podomácku vyrobená trhavina neměla zamýšlený účinek, ale na zapálení stromu to holt stačilo.

 

VICE-VIDEO: Muslimové v Bruselu (p)odpálili vánoční strom a shodili auto ze schodů do metra!


Nepřihlášený uživatel

#908

2016-01-03 20:04

Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny

Parlamentní listy si dali trochu té víceméně záslužné práce s vyhledáním těch nejdrsnějších, nejvulgárnějších, nejhrubších a nejneserióznějších výrazů lidí, adresovaných prezidentu M. Zemanovi, lidí, kteří si zřejmě myslí, že svými ubohými, vulgárními, společensky naprosto neúnosnými, ale bohužel také i platným českým zákonům odporujícími výrazy posílí své ego, postavení, případně renomé a svůj význam ve společnosti. Tito lidé, mezi nimiž mj. figuruje i řada hodnostářsky a společensky vysoce postavených osob, např. tu profesor, tu europoslanec , bývalý předseda pravicové politické strany, poslanec Parlamentu ČR, jindy zase režisér, novinář, režisér, herec či hééérečka, socioložka či zkrachovalý novinář a podobní rádoby inteligenti a intelektuálové, jinými slovy lidé, kteří se snaží být ne kapánek, ale o celé moře chytřejší, než je celý národ. A hlavně, že se svým psychopatickým onanováním „udělají“ na výše zmíněných vulgarismech a urážkách hlavy státu.

Tyto „hnusárny“ PL předložili tiskovému mluvčímu prezidenta Jiřímu Ovčáčkovi s žádostí, aby se klidně a poněkud se silvestrovským nadhledem pokusil o jejich okomentování, pokud možno s lidským, humánním způsobem a s nadhledem, zde: [1].

     Nemá smysl ze široka rozvádět obsah těchto vyjádření, neboť předpokládám, že každý soudný čtenář je schopen učinit si svůj osobní ( ať už kladný či záporný) názor na výroky i osoby-autory těchto výroků. Proto si dovolím uvést jen ty hlavní perly a „vypíchnout“ (připomenout) slova či věty s přidáním jména autorů, které byly adresovány hlavě státu, prezidentu Zemanovi, ostatně posuďte sami:

Profesor Martin C. Putna: Zeman? Hnědorudý šmak. (Hnědorudý šmak = Nedemokratičnost. To, že mu jsou vlastně ty nedemokratické režimy blízké. To neustálé zdůrazňování, že Rusko je náš spojenec. Má-li se západní demokracie bránit jednomu strašnému zlu, měl by se spojit s jiným strašným zlem, jímž je podle mého soudu Putinovo Rusko, tak tato volba je špatná,“ říká Putna).

Socioložka Jiřina Šiklová: Miloš Zeman podporuje názory nevzdělaných lidí neschopných uvažovat, kteří stále přemýšlejí jako za komunistů ve stylu „Kdo za to může? Třídní nepřítel. Buržoazie. Židi, Amerika, islám“. Má jej za diabetika a jak významně podotýká, k tomu ještě „chlastá“. „To je velice špatná prognóza, výraz těžkého poškození mozku“ říká „odbornice“ přes zdraví, bývalá členka KSČ Šiklová.

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek: m.j.: Kdyby většina národa milovala islám, chodil by Miloš Zeman do mešity.

VICE-Česká sluníčková fronta sahá k používání fekálního slovníku proti prezidentu Zemanovi čím dál častěji. Když dojdou argumenty, létají od pánů doktorů, docentů, herců a héreček výkřiky jako z nádražní restaurace IV. cenové skupiny


Nepřihlášený uživatel

#909

2016-01-04 17:16

Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!

Vážený čtenář promine, ale dovoluji si předložit určitou úvahu o budoucím  možném vývoji, nebezpečích, které si možná neuvědomujeme, protože kouřová clona je tak hustá, že vlastně nevidíme, o co se tu hraje. Má analýza vychází z poznání, které jsem načerpal díky studiu Bible, kterou považuji za nejlepší zbraň, kompas, pro dnešní dobu, abychom byli plně vyzbrojeni, pro každé dobré dílo.

Původní záměr dalšího článku byl totiž takový, shromáždit všechny možné důkazy dnešní archeologie, aby čtenáři pochopili, že Bible byla sepsána pod inspirací Zdroje života. To, že došlo k jejímu zneužití a překrucování, není vina autora, ale skutečného GP, aby nás zavedl na scestí, abychom nepochopili. Rozhodl jsem se předložit lepší důkaz skutečné inspirace a nadčasovosti než je rýpání se v hlíně. Bible je totiž živou knihou, proto je její obsah i dnes velmi aktuální. Ukazuje nám totiž, co se brzy stane. Bude tedy velice záležet na každém z nás, na čí straně budeme v den skutečného rozhodnutí.

Patříte-li k nekritickým obdivovatelům Vladímíra Putina, neměli byste v čtení pokračovat!

V roce 1983 Jurij Andropov, šéf tehdejší KGB, spolu s se svými nejbližšími spolupracovníky, vypracovali tajnou akci, dali ji jméno „Golgota“ [1]. Jejím cílem bylo přesvědčit obyvatele tehdejšího Sovětského svazu, že myšlenka socialismu a následně komunistické společnosti, je tou jedinou správnou cestou pro celé lidstvo. Celá akce, její průběh, byla naplánována na 30 let.

V první etapě mělo dojít k usmrcení socialismu, uvrhnout veškeré socialistické obyvatelstvo do víru toho nejtvrdšího kapitalismu 19. století. Lidé zdejšího regionu byli totiž tak okouzleni plnými výlohami západních zemí, stylem života, který byl založen jen a jen na uspokojování tělesných potřeb, že si nebyli ochotni vážit hodnot, které jim socialismus poskytoval.

Druhou fází mělo být poskytnutí určitého světla a přeformátování myšlení, aby lidé začali opět toužit po sociální rovnosti, kdy zavedení socialismu s lidskou tváří již nemělo proběhnout formou revoluce, ale uvědoměním si, že každý člověk má právo na určitý standart.

Třetí fází měla býti obnova socialistické společnosti, její vzkříšení. Proto název Golgota. Mnozí čtenáři dnes asi netuší co se na Golgotě stalo. V roce 33 n.l. byl na tomto místě popraven Ježíš Kristus, ten byl během třetího dne vzkříšen k životu.

Nyní se podívejme na jiné místo Zjevení, je to 13. kapitola 16 až 18 verš. Je zde popisováno, jak jsou osoby označovány symbolem tří šestek a proč. Rok 2016 je z numerologického hlediska, rokem ďábla [3]. I to je hodně důležitá informace. Divoké zvíře již zajistilo obrazu (OSN), takovou autoritu, že globální politika bude stále častěji formulována právě touto organizací. Všechny národy se budou muset podřídit. Podřízenost na sebe bere označení čísla. Protože je důležité, aby v mysli lidstva zvítězila doktrína falešného proroka, proto bude možno pozorovat, jak OSN bude tlačit ostatní státy, aby následovali politiku Ruska.

Po pádu Eura a Dolaru bude obchodu vládnout BRICS, kde vůdčí silou bude opět Rusko. Politika sankcí, které bude OSN a BRICS uvalovat, povede nejspíš k tomu, aby země přešly k bezpeněžnímu systému obchodu. Proto budou lidé s otevřenou náručí přijímat označení na svá čela, či ramena. Teď teprve začíná dávat smysl, proč hnutí CAJGAJST (pozn. šéfredaktora VK: Název bych raději ponechal v původním německém tvaru „ZEITGEIST“, což v překladu znamená „Duch času“) podporuje čím dál více osobností, kteří vlastní obrovské finanční prostředky.

A jaké nebezpečí tento vývoj přináší? Putinův projekt je konkurenční doktrínou, která má dát lidstvu zapomenout na Boha a jeho Boží království. Každý člověk, který tuto náhražku přijme, se stane odpůrcem Boha. Všichni máme svobodnou vůli, a proto se musíme rozhodnout sami za sebe.

 VICE-Operace Golgota: Demontáž SSSR nebyla cestou likvidace socialismu, ale jeho posílení a znovuzrození skrze utrpení, chaos a proces poznání pravdy o kapitalismu!


Nepřihlášený uživatel

#910

2016-01-04 19:46

Kdo nešťourá,ten nikoho nenasere..tak na co NATO??? A co mi přinesla EU jako obyčejnému člověkovi? Nové zastávky,více škodlivin v jídle a spousty dalších zátěží pro lidskou mysl,která je už tak dost zatížená ? ...ZRUŠME TO A UŽ SE KONEČNĚ PROBUĎME ! ..je čas stáhnout kalhoty a ukázat půlky těm cvokům!

Nepřihlášený uživatel

#911

2016-01-05 12:49

VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]

Nový rok nezačal v USA vesele. V Oregonu vypuklo ozbrojené povstání proti federální vládě. Přibližně 150 ozbrojenců okupuje federální budovu ve Federal Land at National Wildlife Refuge ve městě Burns v Oregonu. Celá krize vypukla kvůli soudnímu bezpráví a letitým sporům o pozemky, které si federální vláda v Oregonu přivlastňuje na základě půdního zákona na ochranu přírody i v takových situacích, kdy nejde o ochranu přírody, ale o zájmy businessmenů a lobbistů z Washingtonu. Ozbrojené povstání vypuklo ale z jiného důvodu. Dva farmáři likvidovali ohněm náletové plochy z neudržovaných federálních pozemků, ze kterých jim na jejich pole vítr zanášel plevel a bodláčí.

Farmáři provedli kontrolovaný výpal federálních pozemků, ovšem federální vláda je obvinila ze žhářství. Místní soudce státu Oregon je nejprve odsoudil k několikaměsíčnímu trestu odnětí svobody. Když si ale svůj trest odseděli, zasáhl federální soudce, kterému se trest nezdál dostatečný a vynesl další rozsudek s tím, že další trest si oba odsedí ve federální věznici v Kalifornii ve věznici Terminal Island. To vyvolalo v Oregonu pozdvižení a ozbrojené povstání, protože za jeden již odseděný trest nesmí být udělen další. Jde o odepření práva na spravedlivý proces.

Trpělivost v USA se zločinnou Obamovo loutkovou vládou přetekla a tátové od rodin vzali do ruky zbraně, vyšli v Oregonu do ulic a obsadili federální budovu správní budovy federálních pozemků v Oregonu. Vyzývají všechny patrioty z Ameriky, aby si přivezli zbraně, munici a připojili se k nim k ozbrojenému odporu. Chtějí osvobodit území a pozemky, které nyní vlastní v Oregonu federální vláda, vláda vyslala do Oregonu FBI, její zástupci mají s milicemi teď vyjednávat.

VICE-VIDEO: V USA se schyluje k revoluci, v Oregonu vypuklo ozbrojené povstání! Operace Jade Helm byla jasnou přípravou na tuto situaci. Bude se opakovat Waco masakr? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#912

2016-01-06 07:59

včera sem se kolem 10h večer koukl na ČT H.....  a tam jak prej naše ČR armada odvádí dobrou praci tam kde sou bojovnici IS KAZDEMU JE JASNE ZE NEMAME BOJE SCHOPNOU ARMADU A PLUS SE V ČT PRIZNALO ZE SE POSILAJ ZBRANE ISLAMISTUM NE IRACANUM plus beželo video jak RUSKA FEDERACE NIČÍ ROPU a USA si to převzalo jako za svoje neznaj autorske prava asi!!!KAŽDÉMU JE JASNÉ ŽE ČR PODPORUJE IS DODAVKAMA ZBRANÍ A AJI PRAVY SEKTOR NA UKRAJINE PROTI CIVILISTUM

Ruské letectvo zničilo v Sýrii během týdne 17 kolon autocisteren, řekl náčelník Hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF generálporučík Sergej Rudskoj.

Více: TOHLE VIDEO BYLO VYSILANO V ČT JAKO ŽE USA BOMBARDUJOU IS ROPU PRITOM VIDEO PATRI RUSKE FEDERACI!!!!

Ruské letectvo za minulý týden zničilo v Sýrii tucet přečerpávacích stanic pohonných látek na území, nacházejícím se pod kontrolou teroristů, prohlásil oficiální mluvčí Ministerstva obrany Ruska, generálmajor Igor Konašenkov.

Více: RF LETECTVO NIČÍ ROPU DAIS IS BOJOVNIKUM

VICE-TURECKO OBCHOD S ROPOU A ROPNA ZAŘÍZENÍ LETECTVO RF NIČÍ VICE VIDEI A FOTEK


Nepřihlášený uživatel

#913

2016-01-06 08:44

VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]

V Německu se provalil obrovský skandál. Státní a zemská policie tajila pět dnů mohutnou vlnu organizovaného zločinu páchaného uprchlíky. Ti totiž během oslav Nového roku okrádali v Kolíně nad Rýnem a v Hamburku stovky Němců, ale nezůstalo jen u toho. Mladíci osahávali německé dívky během oslav příchodu nového roku na intimních místech a v jednom případě došlo dokonce ke znásilnění, oběť leží s otřesem mozku v nemocnici v Kolíně nad Rýnem a policie obšancovala vstup k nemocnici, aby novináři nemohli dovnitř.

Hrozba intifády a strach policie?

Policie vůbec nezasáhla! Celou dobu byla schovaná a řádění davu migrantů přihlížela z povzdálí. Němci nechápou, proč policie nezasáhla. Podobně se schovává i policie v Belgii. To není náhoda. Začínají se šířit zvěsti, že policie má v Německu tajné nařízení ze shora, aby se migrantů nedotýkala. Podle odborníků by totiž hrozilo vypuknutí intifády v Německu, tedy svatého povstání Arabů. Hrozba intifády je všudypřítomná, přiznal nejmenovaný policista zády ke kameře a s počítačově změněným hlasem na ZDF. Zatím měl s intifádou zkušenosti pouze Izrael na palestinských územích, ale byly to zkušenosti pokaždé krvavé.

Rozmlátit hlavu, bezvědomí a potom sex!

Dívka je prý pořezaná (jinde se uvádí poškrábaná) v obličeji a pachatel jí několikrát praštil hlavou o obrubník nebo o zeď, a poté jí znásilnil, když byla v bezvědomí. Německá televize informaci popřela, že dívka má jen „lehká zranění“, ale co to znamená lehká zranění, to ARD neupřesnila. V Německu je 1 milion uprchlíků, kteří přišli do země jen za rok 2015. Mnoho z nich je negramotných, nikdy nechodili do školy. To se týká především migrantů z Afriky, kde školní docházka neexistuje v moha zemích. Prakticky 75% migrantů nemá cestovní pas. Pasy migranti zahazují poté, co dorazí na pobřeží Itálie a Řecka. Proč to dělají, to je jasné. Nechtějí buď být identifikování kvůli spolupráci s Islámským státem, anebo nejsou ze Sýrie a bojí se, že by je v Evropě nepovažovali za uprchlíky před válkou.

VICE-VIDEO: Uprchlíci v Kolíně nad Rýnem okrádali a znásilňovali na Silvestra stovky Němců! Policie a úřady to tajily pět dnů, aby neutrpěl novoroční projev Angely Merkel! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#914

2016-01-06 08:45

50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…

Nechci být škodolibý, ale z ohlasu občanů, kteří kdysi rádi a se zájmem četli Britské listy, s postupem času a poznáním, že se zaměření a obsah BL výrazně mění k horšímu, od Britských listů se odvrátili. Konkrétně většina z nich soudí, že BL měli ještě úroveň, pokud tam působil „pan“ novinář Štěpán Kotrba. Po jeho odchodu to „prý“ byl totální propad a obrat o 180° k horšímu, tedy z pohledu čtenářů. Toto jen konstatuji, hlubší nebo konkrétnější důvody nezmiňuji, abych snad nebyl nařčen z nevhodných, příp. sprostých pomluv a urážek, stejně jako ostrakizování současného vedení BL.

Že nejsem daleko od pravdy toho, co hlásá titulek dokazuje skutečnost, neřku-li zoufalost samotného pana dr. Čulíka, který žadoní, ne-li žebrá o přízeň a čtenost BL. Je velmi, velmi ubohé, jak se pan Čulík podbízí a dokonce (falešně) varovně vyzývá občany, aby četli Britské listy: Ve vlastním zájmu, prosíme, rozšiřujte informace Britských listů! Pan Čulík je sice v zoufalé situaci při hodnocení současných názorů a postojů českých občanů na celkovou politiku, ale vždy si umí poradit. Jak sám přiznává, ještě nedávno se média věnovala tématu iracionálního antikomunismu, který nahrazoval jakoukoliv smysluplnou veřejnou debatu o problémech, které bylo nutno řešit. Jenom zapomněl zmínit, že on sám se svými BL jim v tom vydatně sekundoval. Nyní média a politikové objevili iracionální nové, velmi dobře fungující téma, totiž nesmyslný strach z jinakosti a z uprchlíků. To je živá voda na Čulíkův mlýn.

VICE-50 odstínů invaze: Britské listy nabádají ke kriminalizaci svobody slova o uprchlících. Zakázali psát, zakázali zpívat! Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci, nadávky polykej, to jsou jen vandráci, migrují s pomocí sluníček v neziskovkách…


Nepřihlášený uživatel

#915

2016-01-06 14:20

Komunikační strategie vlády k imigraci

Politický poradce premiéra Oto Novotný a žid Ivan Gabal si pozvali tým prominentních sociologů a společně připravují pro vládu komunikační strategii, pomocí které chtějí zmanipulovat a zpracovat českou veřejnost, aby se přestala bránit a polevila v odporu k dovozu imigrantů.

Nejprve hodlají prostřednictvím sociologie zjistit, kde jsou ta citlivá místa a na koho se zaměřit. Následně pomocí metod psychologie a propagandy zaútočit na společnost a zvrátit veřejné mínění ve prospěch jejich ideologie.

Jejich pravým záměrem je multikulturalismem rozvrátit tradiční národní státy, rozbořit etnickou homogenitu a dovézt si nové voliče. Řeči typu "bez imigrantů se neobejdeme, ekonomika je potřebuje ..." fungují jen jako zástěrka.

VICE-Komunikační strategie vlády k imigraci 2016


Nepřihlášený uživatel

#916

2016-01-07 17:50

LŽI NOVINKY .CZ HIT 

Silvestrovské útoky na ženy páchali syrští žadatelé o azyl, tvrdí kolínští policisté

Řadoví policisté z Kolína nad Rýnem ve čtvrtek odmítli oficiální informace svého vedení o tom, že totožnost pachatelů tamních sexuálních útoků během silvestrovské noci není známá. Policisté tvrdí, že pachateli jsou z velké části syrští žadatelé o azyl, kteří do Německa dorazili před pár týdny. Napsal to deník Die Welt.

LŽI O UTOKU Silvestrovské útoky na ženy páchali syrští žadatelé o azyl, tvrdí kolínští policisté

FAKTA O UTOKU

Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?

Zprávy o rozsáhlých nepokojích v Kolíně nad Rýnem v noci ze Silvestra na Nový rok byly hlášeny až 4. ledna – a teprve po zveřejnění v New York Times. Do té doby německý mainstream tolerantně mlčel (vizvideo a článek šéfredaktora -VK-).

Hlavní nádraží Kolína se nachází v blízkosti katedrály a kousek od hospod a barů, kde dav slavil Nový rok. Zde došlo k sérii útoků proti ženám.  Skupina mužů v počtu až 100  ženy napadla  – bylo jim vyhrožováno, byly oloupeny a sexuálně zneužity.

Policejní náčelník Kolínu nad Rýnem Wolfgang Albert informoval, že stížnost podalo 90 žen, které oznámily uloupení cenností, peněženek a telefonů. Podle Alberta ženy říkaly, že byly napadeny osobami „arabského a severoafrického vzhledu“.

Podle policie, útoků se zúčastnilo celkem až 1000 lidí, a policie v určitém okamžiku ztratila nad děním kontrolu. Podle očitých svědků byli útočníci ve stavu krajní intoxikace. Policie jasně říká, že tato skupina „podvodníků, zlodějů a chuligánů“ vznikla v blízkosti nádraží a že skupina nemá žádný vztah k poslední vlně uprchlíků z válečných zón. Zdroj z ministerstva vnitra Severního Porýní-Vestfálska hlásil, že jde o „skupinu uprchlíků ze severní Afriky z před dvou let, jejíž integrace do společnosti zjevně nebyla úspěšná.“

Časopis Bild informoval, že k podobnému útoku, ale menšího rozsahu, došlo v Hamburku na Albert Ganz-Platze.  Útočníci na ženy  nejdříve jen pískali, volali „fena, svině“ a „ficken, ficken“, poté je začali osahávat. Většina z obětí jsou ženy ve věku 18-24 let. Mnohé uprchly do hospod a barů pod ochranu vyhazovačů. Policie zatím přijala šest oznámení, ale Bild píše, že postižených je mnohem více,  ale stydí se podat stížnost.

„Známe metodu, kdy vyhlížejí podnapilé osoby, aby je okradli. Ale tyto násilné excesy, tento cílený, dokonce bych řekl organizovaný přístup je nový,“ upozornil viceprezident německých policejních odborů Arnold Plickert. Ten nazývá zločin bezprecedentním porušením ústavních práv a argumentuje, že právní stát se musí chránit, a to i v případě, že je to v rozporu s politickými cíli. Doplnil, že tyto případy nemohou být použity pro zvýšení radikalizace.

VICE-Sexuální silvestrovské násilí v Německu – dosud neznámé násilí. Co se čekalo?


Nepřihlášený uživatel

#917

2016-01-07 17:53

Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!

Náš server AE News informuje už od roku 2014 o tom, jak nejvyšší mocenské struktury v ČR jsou ve vleku a klientelistickém postavení vůči nevládním organizacím, neziskovkám, ambasádám a různým subjektům, které ovládají domácí i zahraniční politiku. Mnoho občanů se ptá, jak je možné, že servilita vlády ČR ve vztahu k EU a Bruselu dosahuje mezí, které bez obav bychom mohli označit za vlastizradu. Uniklé emaily ze soukromého emailu Bohuslava Sobotky však odhalují nyní i veřejnosti, že to, o čem na AE News už dva roky píšeme, před čím varujeme, kdy upozorňujeme na loutkové role vlády ČR, na servilní zvedání telefonů páníčkům z různých ambasád, je pravda a teď si o tom můžete i přečíst, jak takové loutkové mocenské divadlo vypadá.

Osobně se mi hnusí představa prolézání cizích emailů. Ale pozor, Bohuslav Sobotka je veřejný činitel. A veškerá komunikace veřejného činitele je veřejná. Tak to platí např. v USA, kde Hillary Clinton teď čelí skandálu, že pro svojí komunikaci nepoužívala vládní zabezpečený email. Nerozumím tomu, jak je možné, že premiér ČR používá pro komunikaci nezabezpečený email u veřejného emailového poskytovatele Seznam.cz, to prostě vůbec nechápu. A jako veřejný činitel by měl důsledně používat pro řešení vládních věcí a pro výkon své funkce pouze vládní šifrovaný PGP email a se silným bezpečným heslem.

Místo toho si Bohuslav Sobotka píše s politickým poradcem Oto Novotným, který mu posílá notičky a rady, co by se mělo udělat tady, támhle, co si myslí NGOs (neziskovky), co si myslí holandský velvyslanec, jak je třeba připravit průzkum veřejného mínění u Medianu, aby se prefabrikace průzkumu povedla správně a vrátila toužebné výsledky (o výrobě výsledků průzkumů na míru politickým stranám jsme psali už v roce 2014 v rozsáhlém rozhovoru zde).

V dokumentech je právě komunikace i mezi panem poradcem Novotným a šéfem agentury STEM. V září 2014 vynadal pan Novotný šéfovi STEMu Janu Hartlovi za to, že průzkum STEMu vyšel pro hnutí ANO mnohem lépe, než pro ČSSD, a že se mu zdá, že je výsledek ANO nadhodnocený v průzkumu, a že by to mohlo ohrozit budoucí spolupráci ČSSD se STEMem. Další průzkum už vyšel lépe pro ČSSD od STEMu a pan Novotný byl spokojený. Náš článek o manipulaci s průzkumy vyšel na podzim v roce 2014 a vyvolal poprask, ale mainstream nám nevěřil, protože jsme prý pro-kremelský server. Jsme rádi, že nyní nezávisle na tom může veřejnost vidět, že situace je přesně taková, jak nám tehdy vylíčil pan Petr v rozhovoru.

Hackeři z White Media však provedli ucelenou kompilaci emailů spolu s vládními dokumenty, a tak se na ně podrobně podíváme. Prvním dokumentem je Imigrační politika vlády, kde pan poradce Novotný navrhuje systém prefabrikovaných průzkumů, které mají zmanipulovat veřejné mínění tak, aby odpor veřejnosti proti migraci opadl. Navrhuje zapojit neziskovky, rozhlas a televizi a manipulovat s veřejným míněním skrze emoce.

VICE-Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!


Nepřihlášený uživatel

#918

2016-01-11 08:48

Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!

Boj hackerů ze skupiny White Media s českou vládou se rozhořel naplno. Hackeři dnes v podvečer na svém webu zveřejnili další várku emailů (balík č. 3) a tentokrát už to není žádná legrace. Trofejní kolekce emailů ze schránky Bohuslava Sobotky totiž obsahuje i tajné materiály tzv. Protiteroristických opatření, které by měly být v ČR přijaty. V dokumentu je však odhaleno, že jde de facto o kopii německého zákonaNationale Sicherheitsgesetzz poloviny loňského roku. V dokumentu se totiž uvádí stejné hrozby, které v Německu ošetřuje nový zákon ohledně národní bezpečnosti. Vláda chce sledovat provozovatele webů, kteří jsou „původcové závadových stránek“, což je doslova okopírovaný termín právě z německého Nationale Sicherheitsgesetz, který lze implementovat na jakoukoliv webovou stránku, která je jenom trochu v rozporu s principy a tezemi III. systémového kroku nasunování NWO v zemi.

Vláda dále chce ustanovit retenci dat mobilním operátorům, zachytávání IP adres a portů nejen odchozího zařízení, ale i cílového příjemce. A to je opět okopírované z německého zákona. Jde o to, že policie tak může stíhat nejen provozovatele „závadové“ stránky, ale i veškeré návštěvníky. Čistě teoreticky, pokud by tyto úpravy zákona vstoupily v platnost, tak navštívení stránek White Media by bylo stejným trestným činem, jako provozování těchto stránek.

Dále se v dokumentu navrhuje, aby provozovatelé portálů jako třeba Seznam.cz nebo Centrum.cz měli stejnou povinnost uchovávat nejen „queries“ (dotazy), ale i celou datovou komunikaci, tedy dotazy uživatele vkládané přes klávesnici a celý metadatový seznam pohybu na portálu, jako mají tuto povinnost soukromí podnikatelé v komunikacích v ČR. To znamená povinnost 100% logování a 100% retence dat na vstupu po dobu 6 měsíců, v některých případech až 12 měsíců. Toto nemá nic společného s terorismem, protože teroristé určitě nebudou na Seznamu.cz hledat plán na výrobu plastické trhaviny, zbraně nebo stingery.

BALIČEK.Č.3

Screeny č. 4 až 11 : Do soukromé schránky si 19.11. přeposlal dokument Min. vnitra podléhající utajení.

Screeny č. 8 až 11 : Vláda chce, stejně jako v Německu, pod hlavičkou "protiterorist. opatření" posílit omezování a sledování internetu. Místo imigrantů budou pronásledováni nacionalisté, budou mazány proti-imigrační komentáře, poroste cenzura.
Screeny č. 2, 14 .. : Protlačování svých lidí do dozorčích rad veřejnoprávních médií

VZKAZ ZRÁDCŮM NÁRODA : Pokud bude někdo z nás zatčen, nebo zařídíte zrušení našeho webu, dostanou se na veřejnost kompletní obsahy Email schránek Sobotky a dalších členů jeho gangu. Navíc by vám pak hackeři vyhlásili totální válku. Nacionální revoluci nezastavíte a za každé pronásledování nacionalistů přijde radikální odveta.

VICE-Hackeři uveřejnili další emaily Bohuslava Sobotky, tentokrát došlo i na tajné dokumenty. Vláda chce sledovat weby, provozovatele, anonymní sítě i koncové návštěvníky „závadových“ webů!


Nepřihlášený uživatel

#919

2016-01-16 20:29

Důvodů, proč odmítám EU, je mnoho, počínaje prohlubujícími se ztrátami v ekonomické oblasti přes ztrátu národní suverenity a ničení identit evropských národů. Dlužno dodat, že alarmující je i totalitní charakter celé EU, který můžeme ilustrovat na procesu ratifikace primárního práva EU. Nedemokratické opakování referend, dokud občané nehlasovali tak, jak si představitelé EU přáli. Tlaky hraničící s vydíráním, které EU vyvíjela na neposlušné členské státy. Nedávné přehlasování východních států kvalifikovanou většinou ohledně povinných kvót a vyhrožování uzmutím dotací neposlušným zemím už byla poslední kapka a číše mé trpělivosti s tímto molochem přetekla. Pokud by mělo dojít k integraci a sbližování evropských národů, musí takový proces jít přirozenou cestou zdola a nahoru a ne direktivně v opačném směru, jak to dnes můžeme vidět u Evropské unie. Jako zastánce diverzity světa na bázi zachování jednotlivých identit a odpůrce totalitarismu nemohu s takovou byrokratickou institucí souhlasit.


Nepřihlášený uživatel

#920

2016-01-19 11:07

Co se děje, když premiér země používá freemail u veřejného poskytovatele? Vektory útoku z pohledu plausability provedení a možnosti jeho opakování. Je iluze silného hesla jen „placebo efekt“? Jsou White Media jenom whistleblowery?

Náš šéfredaktor se v pátek na Svobodném rádiu rozpovídal na téma uniklých emailů premiéra ČR Bohuslava Sobotky a zmínil se i o našem soukromém rozhovoru, který jsme na toto téma vedli. Protože do redakce přišlo několik dotazů na toto téma, připravil jsem malý článek, který by měl (snad) některým odpovědným politikům otevřít oči. Nedělám si iluze, že by se něco plošně změnilo ve zvyku českých politických elit používat emailové služby Seznamu nebo Gmailu, ale minimálně zodpovědní bezpečnostní „poradci“ by měli zajistit, aby k tomuto již nikdy nedošlo.

Hackeři z White Media právě dnes uveřejnili další (už celkem čtvrtou) várku emailů a na mainstreamu se můžeme o nich dočíst jako o „extrémistech“, třeba zde. Nevím, co je tím myšleno, když se o někom říká, že je extrémista (znamená to, že to je každý, kdo nejde tzv. s hlavním proudem?), ale pokud je tím myšleno extrémní chování, které někoho ohrožuje, potom takovým extrémistou je právě Bohuslav Sobotka a všichni jeho poradci, kteří tolerují nebo dokonce preferují komunikaci s premiérem vlády o citlivých informacích přes freemailového providera.

VICE-Co se děje, když premiér země používá freemail u veřejného poskytovatele? Vektory útoku z pohledu plausability provedení a možnosti jeho opakování. Je iluze silného hesla jen „placebo efekt“? Jsou White Media jenom whistleblowery?


Nepřihlášený uživatel

#921

2016-01-20 06:53

Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

Televize Ukraine Today v pátek v podvečer odvysílala investigativní dokument s názvem Čeští přátelé Kremlu. Mladá filmařka Olga Malčevská se v něm pokusila vysvětlit, proč prezident Zeman sdílí více názor Kremlu na ukrajinskou krizi, než aby zaujal stanovisko stejné jako všichni ostatní představitelé EU. Zda v nejtemnějších barvách, jak praví titulek v Parlamentích listech [1], nevím.

     Ovšem po přečtení této informace mohu jen těžko konstatovat, že jsem pochopil snahu O. Malčevské o vykreslení postoje M. Zemana k ukrajinské krizi a jeho postoj ke Kremlu. Film jsem neviděl a i kdyby ano, nejsem odborník na tuto oblast, abych mohl fundovaně výsledek O. Malčevské odborně zhodnotit. Nicméně informace PL.cz jsou pořád jen popisek či výtah z filmu této mladé režisérky, takže ucelený obraz, resp. zhodnocení a efekt jejího „pokusu“ si lze jen těžko představit. Podle toho, jak je film-dokument popisován se spíše přikláním k názoru, že mladá režisérka svým způsobem vypracovala dost chaotický a nepřesvědčující popis na filmový guláš pro zpestření politického jídelníčku, resp. menu v EU a Bílém domě., potažmo politické elitě Ukrajiny.

Jakkoli je film-dokument zpracováván jako investigativní, který má své specifika, přesto lze snahu o efektivní politicky angažovaný výsledek mladé režisérky spíše považovat více za chaotický, než za dílo, vypovídající o realitě a pravdivosti jejího možná dobře myšleného tématu a záměru. Domnívám se, že měla-li v úmyslu natočit dokument, který měl vykreslit a vyznít pro Miloše Zemana negativně, jak napovídá sám titulek článku, pak se jí to, podle mého soudu nepodařilo. Pokud však měla v úmyslu M. Zemana vykreslit když ne zrovna pozitivně, tak alespoň reálněji a věrohodněji, pak se jí to nepodařilo rovněž.

   Podle obsahu článku se ve filmu objevuje nebo účinkuje řada lidí, kteří jako by měli vnést do problému větší světlo, ale ani volba některých těchto osob není zrovna šťastná a přesvědčivá. Za všechny stačí jmenovat Martina C. Putnu, který poskytuje svůj názor a pohled, když přirovnává okupaci ČSR Hitlerem k okupaci Ukrajiny Ruskem a který zdůraznil, že Zemanovi nevěří ani slovo a že by měl být souzen jako zločinec. Pozoruhodná je také zmínka o Karlu Schwarzenbergovi o kterém se vyjádřila jako o člověku aristokratického původu, intelektuálovi, který však při volbě prezidenta ČR nezískal dostatečnou podporu voličů a také věnovala zajímavý záběr na intelektuála Schwarzenberga, spícího ve Sněmovně.

VICE-Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

TED USA FAŠOUNI SE SNAŽI PRES UKRAJINU SVRHNOUT NAŠEHO PREZIDENTA KTEREJ CHRANI VLAST NEZABRALA ČERVENA KARTA TAK ZKUSIME PRES UKRAJINU USA ZABILI J.F.KENNEDYHO KVULI TOMU ŽE SEL PO TYCH CO CHTELY VZIT LIDEM SVOBODU A PRAVO TAK SE TED SNAZI NAM SVRHNOUT PREZIDENTA

JFK ve svém zásadním projevu "prezident a tisk" který přednesl v roce 1961 a směřoval jej k zástupcům "čtvrté velmoci," varoval před lidmi, kteří v současnosti pomocí metod, které rovněž popisuje, vládnou světu.

Jedná se o celosvětovou "jednolitou a bezohlednou konspiraci, která spoléhá především na tajné prostředky pro rozšiřování sféry svého vlivu."

Není pochyb o tom, proč musel být JFK odstraněn dřív, než sionistům napáchá svou činností značné škody.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)


Nepřihlášený uživatel

#922

2016-01-20 06:57

VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Americký republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump si opět pustil ústa na procházku a tentokrát si opravdu nebral servítky. Vyzval k zákazu vstupu Muslimů na území USA. To vyvolalo doslova pozdvižení na druhém břehu Altantiku, kde o tomto výroku diskutovali britští poslanci. Projednávali občanskou petici podepsanou převážně britskými muslimy a neziskovkami, které ji zorganizovaly. Petice volá po zákazu vstupu Donalda Trumpa do Velké Británie.

VICE-VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa

V analýzách Valerije Pjakina velmi často zaznívá názor, že přistěhovalecká politika EU sleduje dva cíle: prvním je zájem státních elit USA, které si přejí rozklad Evropy, resp. oslabení EU tak, aby nad ní USA měly ještě větší moc, než mají. Druhým je zájem globální elity (GP), která si přeje likvidaci amerického stylu života, naplno fungujícího v USA a v Evropě a nevynalezla k tomu lepší způsob, než výměnu původního amerického a evropského obyvatelstva za primitivnější – v USA za Hispánce a v Evropě za muslimskou populaci.

Pro celý svět přitom platí, že GP stěhuje centrum příští moci do Číny a do – Íránu! Írán má být tím, který ve finále (po boji mezi křesťany a sunnitskými muslimy) zavede v Evropě „správný“ islám (šíitský) a vytvoří chálifát. Především ale nahradí evropské mozky, a to především svými znalostmi o jaderných technologiích, protože nic jiného, než udržování chodu jaderných elektráren v Evropě nebude nutné.

Ponechám teď stranou, nakolik si evropští přisluhovači amerických státních zájmů uvědomují, že USA i Evropa jsou jen figurky na mnohem vyšší šachové partii a zůstanu teď u té vyšší, u globalizační šachové partie. Až na výjimky, v USA i v Evropě ji pochopili jen někteří (a věřím, že i náš prezident Zeman) zatímco Rusko se v ní orientuje už dlouho. A ze své optiky Rusko hraje šachovou partii nejen s blbci v USA a v EU (příhodnější pojmenování nelze najít), ale i s těmi, kteří si na šachovnici světa přivlastnili figurky nejvyššího kalibru a kteří jsou známí pod zkratkou GP.

Ano, Rusko na Blízkém východě (Sýrie, Írán) i v Africe (Egypt) hledí na své zájmy – zatímco GP tam má své. A nyní se dostáváme k pointě vloženého videa o „chudé“ Africe. Když pomineme fakt, že Rusko se od dob VŘSR mělo ocitnout na úrovni afrických a blízkovýchodních zemí – tzn. pouze jako území zdrojů pro GP, pak tady máme fakt, že Rusko se snaží prosadit takovou globalizaci (Miroporiadok – Světový řád), který bude všechny národy respektovat jako rovnocenné a tedy partnerské. A to je něco zcela jiného, než co realizuje GP, a to přes organizace jako Unicef, Červený kříž či různé jiné organizace, zajišťující Afričanům lékařskou pomoc (Bill Gates) či potravinovou a ve finále i uprchlickou pomoc.

VICE-Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa


Nepřihlášený uživatel

#923

2016-01-20 09:57

FAKTA a mezi VIP SE RADÍ RUSKO GP sou iluminati co ovladaj tenhle svět proti lidem plus vám sem dám videa realné v CANADE V USA kde ten stary ..... keca o tvorech co ziji vsude po světě mezi nami aji

DULEŽITÉ-Official Real Proof That Aliens Exist, Canadian Politican Exposes That 4 Species Of Aliens Are Here

DULEŽITÉ-Advice from ETs by Paul Hellyer, former Minister of Defense of Canada

Tajná smlouva

  • Iluze, která nastane, bude tak obrovská, že unikne jejich vnímání.
  • Ti, kdož uvidí, budou považování za blázny.
  • Vytvoříme oddělená vzezření, aby zabránila možnosti vidět spojení mezi námi.
  • Budeme se chovat, jako kdybychom nebyli spojeni, abychom udržovali iluzi naživu.
  • Našim cílem bude vykonat jeden krok za čas, aby nikdy nepadlo na nás samotné podezření. To jim také zabrání vidět změny tak, jak budou nastávat.
  • Budeme vždy stát nad relativním polem jejich zkušeností, neboť my známe tajemství absolutna.
  • Vždy budeme pracovat společně a zůstaneme spojeni krví a utajením. Toho, kdo promluví, postihne smrt.
  • Ponecháme jim krátkou dobu života a jejich mysle slabé, i když budeme předstírat, že děláme opak.
  • Budeme využívat znalostí vědy a technologie lstivými způsoby, takže nikdy neuvidí, co se děje.
  • Budeme používat měkké kovy, urychlovače stárnutí a sedativa v jídle a vodě a také ve vzduchu.
  • Budou pokryti jedy kamkoli se otočí.
  • Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet své mysle. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.
  • Jedy budou absorbovány prostřednictvím pokožky a úst, budou ničit mysl a reprodukční systém.
  • Z toho všeho se budou rodit mrtvé děti, ale tuto informaci budeme skrývat.
  • Jedy budou schovány ve všem, co je obklopuje, v tom co pijí, jedí, dýchají a nosí.
  • Musíme být důmyslní v dávkování jedů, neboť mohou dohlédnout daleko.
  • Naučíme je, že jedy jsou dobré, s veselými obrázky a hudebními tóny.
  • To pomůže k vůli pomáhat. Získáme je, aby prosazovaly naše jedy.
  • Uvidí, jak se naše produkty používají ve filmu, postupně si na ně zvyknou a nikdy nepoznají jejich skutečný účinek.
  • Když zplodí dítě, vstříkneme jedy do krve jejich dětí a a předsvědčíme je, že to je pro jejich dobro.
  • Začneme s tím brzy, když bude jejich mysl mladá, zaměříme se na to, co děti milují nejvíce, na sladkosti.
  • Když budou mít zubní kazy, vyplníme jim zuby kovy, které usmrtí jejich mysl a ukradne jim budoucnost.
  • Až bude jejich schopnost učit se narušena, vytvoříme lékařství, které je učiní nemocnějšími a způsobí další nemoci, na které vytvoříme ještě další léky.
  • Uděláme z nich naší mocí poddajné a slabé před námi.
  • Budou vyrůstat deprimovaní, pomalí a otylí a když si k nám přijdou pro pomoc, zahrneme je ještě většími jedy.
  • Zaostříme jejich pozornost na peníze a materiální statky, takže se mnozí z nich nikdy nespojí s vnitřním já. Rozptýlíme je sexem, vnějšími lákadly a hrami, takže nikdy nebudou sami v souladu s všeobjímající jednotou.
  • Jejich mysli budou patři nám a oni udělají, co řekneme. Jestliže odmítnou, najdeme způsoby, jak implementovat mysl měnící technologie do jejich životů. Strach budeme využívat jako svou zbraň.
  • Ustanovíme jejich vlády a uvnitř nich založíme opozici. Budeme vlastnit obě strany.
  • Vždy budeme skrývat svůj cíl, ale provedeme náš plán.
  • Naše rodiny se nikdy nebudou mísit s jejich. Naše krev musí zůstat vždy čistá, to je ta cesta.
  • Donutíme je zabíjet se navzájem, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budou nám poskytovat svou práci a my budeme prosperovat z jejich dřiny.
  • Budeme je prostřednictvím dogmat a náboženství držet oddělené od Jednoty.
  • Budeme kontrolovat každý aspekt jejich životů, říkat jim, co si mají myslet a jak.
  • Jemně a mírně je povedeme, ale necháme je si myslet, že se vedou sami.
  • Skrze naše frakce mezi nimi bude rozdmýchávat nepřátelství.
  • Když se mezi nimi rozsvítí světlo, uhasíme ho výsměchem, či smrtí, tím, co nám bude nejlépe vyhovovat.
  • Donutíme je vytrhávat si navzájem svá srdce a zabíjet své vlatní děti.
  • Toho dosáhneme využitím nenávisti jako svého spojence, hněvu jako svého přítele.
  • Nenávist je zcela zaslepí a nikdy neprohlédnou, že z jejich konfliktů se vynořujeme jako jejich vládci. Budou vytíženi zabíjením se mezi sebou.
  • Bodou zalití svou krví a budou zabíjet své sousedy, pokud nám to bude vyhovovat.
  • Budeme z toho obrovsky těžit, neboť nás neuvidí, neboť nás vidět nemohou.
  • Budeme prosperovat z jejich válek a umírání.
  • Budeme to opakovat stále znovu a znovu, dokud nebude dosaženo našeho konečného cíle.
  • Budeme pokračovat v nucení, aby žili ve strachu a zlosti, prostřednictvím obrazů a zvuků.
  • Použijeme všechny prostředky, abychom toho dosáhli.
  • Prostředky budou poskytovány díky jejich práci.
  • Donutíme je nenávidět sama sebe a své sousedy.
  • Vždy před nimi budeme skrývat božskou pravdu, že všichni jsme jeden. To se nesmí nikdy dozvědět!
  • Nikdy nesmí poznat, že barva pleti je iluze, vždy si musí myslet, že si nejsou rovni.
  • Krok po kroku, krok po kroku se budeme blížit svému cíli.
  • Převezmeme jejich půdu, zdroje a bohatství, abychom nad nimi vykonali naprostou kontrolu.
  • Donutíme je akceptovat zákony, které jim ukradnou poslední zbytky svobody, které mají.
  • Postavíme finanční systém, který je navždy uvězní, bude udržovat je samotné i jejich děti zadlužené.
  • Když budou společně klít, nařkneme je ze zločinů a světu prezentujeme jinou verzi, neboť budeme vlastnit všechna média.
  • Budeme používat média ke kontrole toků informací a jejich vyznění v náš prospěch.
  • Když proti nám povstanou, rozmačkáme je jako hmyz, neboť nic jiného nejsou.
  • Budou bezbranní cokoli udělat, neboť nebudou mít žádné zbraně.
  • Rekrutujeme některé z nich, aby uskutečnili naše vlastní plány, slíbíme jim život věčný, ale žádný takový nebude, neboť nejsou jedni z nás.
  • Rekrutové budou nazýváni “zasvěcenci” a budou indoktrinováni věřit falešným obřadům průchodů do vyšších sfér. Členové těchto skupin, kteří se budou domnívat, že jsou s námi v jednom celku, nikdy nepoznají pravdu. Tu pravdu se nesmí nikdy dozvědět, neboť by ji obrátili proti nám.
  • Za svou práci budou odměněni pozemskými věcmi a skvělými tituly, ale nikdy se nestanou nesmrtelními a nepřipojí se k nám, nikdy nepřijmou světlo a nebudou cestova ke hvězdám.
  • Nikdy nedosáhnou vyšších realit, neboť zabíjení svého vlastního druhu bude blok k přechodu k osvícení. Tohle nikdy nepoznají.
  • Ach ano, iluze svobody bude tak obrovská, že nikdy nezjistí, že jsou našimi otroky.
  • Pravda bude ukryta v jejich tváři, tak blízko se nebudou schopni zaměřit, dokud nebude příliš pozdě.
  • Až bude vše hotovo, realitu, kterou jsme pro ně stvořili, je bude vlastnit. Tato realita bude jejich vězením. Budou žít v sebe-klamu.
  • Až bude náš cíl splněn, začne nové éra tyranie.
  • Jejich mysli boudou spountány jejich vírami, vírami, které jsme ustanovili za pradávných časů.
  • Ale pokud by někdy zjistili, že jsou rovnocenní, zahyneme. TOHLE SE NESMÍ DOZVĚDĚT.
  • Pokud někdy zjistí, že by nás společně mohli porazit, uskuteční akci.
  • Nesmí se nikdy dozvědět ani to, co jsme udělali, neboť pokud by se to dozvěděli, nebudeme mít prostor utíkat, neboť bude snadné vidět, kdo jsme, až závoj spadne. Naše akce odhalí, kým jsme a oni nás uloví a nikdo nám neposkytne úkryt.
  • Toto je tajná smlouva, kterou budeme žít zbytek svých současných a budoucích životů, neboť tato realita transcenduje mnoho generací a životních období.
  • Tato smlouva je zpečetěna krví, naší krví. Námi, těmi, kteří přišli z nebe na Zemi.
  • O této smlouvě se NIKDY NIKDO nesmí dozvědět, že existuje. Nesmí být NIKDY zapsána či řečena kýmkoli z nás, vědomí toho by bylo příčinou uvolnění hněvu PRVOTNÍHO STVOŘITELE nad námi a my bychom byli vrženi do hlubin, odkud jsme přišli a zůstali tam až do konce času nás samotné.

Tohle patří k té SMLOUVĚ tam je psáno že přišly z nebes

Zjevení Janovo 12, 7  - 12

  • 7A strhla se bitva na nebi: Michael a jeho andělé se utkali s drakem.
  • 8Drak i jeho andělé bojovali, ale nezvítězili, a nebylo již pro ně místa v nebi.
  • 9A veliký drak, ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který sváděl celý svět, byl svržen na zem a s ním i jeho andělé.
  • 10A slyšel jsem mocný hlas v nebi: „Nyní přišlo spasení, moc a království našeho Boha i vláda jeho Mesiáše; neboť byl svržen žalobce našich bratří, který je před Bohem osočoval dnem i nocí.
  • 11Oni nad ním zvítězili pro krev Beránkovu a pro slovo svého svědectví. Nemilovali svůj život tak, aby se zalekli smrti.
  • 12Proto jásejte, nebesa a všichni, kdo v nich přebýváte! Běda však zemi i moři, neboť sestoupil k vám ďábel, plný zlosti, protože ví, jak málo času mu zbývá.“

Nepřihlášený uživatel

#924

2016-01-20 10:46

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#925

2016-01-20 11:00

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů