Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #801

2015-11-11 16:28

Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!

Každý den tady v Německu přinášejí média znepokojující zprávy o nasunování systémových prvků NWO do struktur a procesů řízení země. Poslední zpráva je doslova jako vystřižená ze 30. let minulého století. Poslanec německého Bundestagu za CDU Eckhardt Rehberg totiž navrhl, aby absolventi německých univerzit po ukončení studií nastoupili povinně do jednoroční služby na pomoc uprchlíkům [1]. De facto by šlo o nucené práce, protože současný právní systém v Německu něco takového neumožňuje.

Poslanec doslova prohlásil: Potřebujeme povinnou službu, protože nemáme žádný jiný způsob, jak zvládat masivní vlny uprchlíků a jejich integraci. Zároveň dodal, že mládež by měla možnost „volby“, buď nástup do prezenční služby v armádě, anebo nástup do těchto nucených prací. De facto by tak šlo o kopii českého modelu civilní služby z doby, kdy v Česku fungovala základní vojenská služba. Poslanec ovšem už jaksi nedodává, že tato volba je pouze iluzorní, protože hlavní břemeno služby ve prospěch uprchlíků teď leží právě na bedrech Bundeswehru, takže je to taková ta volba typu poloprázdné anebo poloplné sklenice, kterou si vyberete raději. Rozumějte, není v tom žádný rozdíl, budete totiž sloužit uprchlíkům povinně buď v uniformě, anebo v civilním oblečení.

Tento plán by měl ulevit především pracovníkům charit, neziskovek a dobrovolnickým organizacím, které pod obrovským náporem migrantů už nezvládají svojí práci a systém organizace a pořádku kolabuje. Zpráva de facto říká, že pokud by takový zákon prošel, tak by odvedenci byli v podstatě nuceni sloužit uprchlíkům jako služky.Každý, kdo si myslí, že toto nemůže fungovat, bude mluvit jinak za 6 měsíců…, dodává poslanec.

VICE-Poslanec CDU chce zavést nucené práce pro německou mládež, aby sloužila a pomáhala uprchlíkům!