Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#776

2015-11-04 17:50

Zvláštní den: Polsko a východní Evropa žádají NATO o zvýšenou ochranu před agresivním Ruskem, Rusko slaví Den národní jednoty na počest vítězství nad Polskem a Forbes do třetice vyhlásil Putina Mužem roku

Mimořádný summit východních zemí NATO

V rumunské Bukurešti právě probíhá summit představitelů devíti členských zemí NATO, které leží na východní hranici Aliance. Mimořádný středeční summit má potvrdit společný požadavek, aby Severoatlantická aliance jako celek v těchto zemích v reakci na chování Ruska posílila svou vojenskou přítomnost. Mimořádnou schůzku svolal polský prezident, který na polském území požaduje stálé základny NATO, schůzky se nezúčastnil prezident Zeman, který dal přednost návštěvě Pardubického kraje a opět tak jednou je za černou ovci  (více) .

Bez stálé vojenské přítomnosti NATO ve Východní Evropě se nepodaří zdržet „agresivní politiku Ruska“, prohlásil polský ministr obrany Tomasz Siemoniak (zdroj).

Evropa v rozkladu imigranty, ale pořád ve strachu z Ruska?

Nerozumím mimořádnému summitu východních zemí, volajícím po základnách NATO ve východní Evropě, údajně nutných v obraně před ruskou agresí. Nemá snad Evropa v současnosti jiného nepřítele, a to z jihu, před kterým ji Rusko naopak chrání tím, že likviduje příčinu migrace – IS? To se Evropa už opravdu zbláznila? A opravdu jí nic neříká ani to, že Putin byl Forbesem opět vyhlášen mužem roku? Jistě, tyto západní ankety, podobně jako Nobelovy ceny, nemají valnou výpověď, ale ráda bych připomněla, že poprvé se tak stalo poté, co USA a Británie musely sklopit uši, když v otázce chemických zbraní v Sýrii byl zastaven jejich plán o bombardování Asada a přednost dostalo ruské řešení!

Forbes: Putin opět nejvlivnější postavou světa

Putin nadále potvrzuje, že je jedním z mála světových politiků, jehož vliv mu umožňuje realizovat své představy.  Sankce proti Rusku, pád rublu ani recese ruské ekonomiky nesnížily jeho popularitu, která v červnu dosáhla rekordní výše 89%.  „V říjnu začal bombardovat síly IS v Sýrii, setkal se s prezidentem Sýrie a ukázal slabost USA a NATO v tomto regionu, čímž obnovil vliv Ruska v zahraničí, „- píše Forbes. Na druhém místě skončila Angela Merkelová, na třetím Barack Obama

Jestli ruské bombardování IS Evropa nazývá „agresí“, pak tedy jen houšť. Kde ale je ta ruská agrese, které se bojí Evropa, momentálně právě Polsko a východní Evropa a s ní i Česko, které solidárně také žádá o základny NATO? Jestli Evropa nemá jiný problém, než budovat základny NATO proti Rusku, pak je to s ní ještě horší, než se obzvláště v letošním roce ukazuje. A nezbývá, než Rusku jeho dnešní svátek závidět (zde video z loňských oslav).

VICE-Zvláštní den: Polsko a východní Evropa žádají NATO o zvýšenou ochranu před agresivním Ruskem, Rusko slaví Den národní jednoty na počest vítězství nad Polskem a Forbes do třetice vyhlásil Putina Mužem roku


Nepřihlášený uživatel

#777

2015-11-05 14:37

Ukrajina je každému ukradená. Češi se více zajímají o Islámský stát než nejasný konflikt na východní hranici EU. „Podstatné je, že v České republice vznikl masivní a dlouhodobý lidový konsensus o tom, že radikální islámské skupiny představují akutní hrozbu,“ říká v rozhovoru pro Sputnik známý český sociolog Petr Hampl.

Sputnik: Podle čerstvého průzkumu CVVM se Češi mnohem více zajímají o vývoj situace s Islámským státem, než o Ukrajinu? Proč? Ukrajina je přeci geograficky blíž…

Petr Hampl: Nejde přece o vzdálenost v kilometrech, ale o to, jak je dění podstatné pro naši bezpečnostní situaci. Ať už na Ukrajině sympatizujeme s kýmkoliv, nikdo nepředpokládá, že by se problém mohl přelít do České republiky. Navíc jsme si vyzkoušeli, že ukrajinská imigrace nepředstavuje problém.

VICE-Rada Evropy jmenovala české islamofoby. Je mezi nimi i Zeman

Na druhou stranu dění na Blízkém východě je pro nás důležité, protože s ním souvisí imigrační toky bezprostředně ohrožující lidi v českých zemích.

78 % dotázaných považuje Islámský stát za bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku, 89 % vidí v IS hrozbu pro Evropu. Co na tyto výsledky říkáte?

Více: Ukrajina je každému ukradená. Češi se více zajímají o Islámský stát

Na straně Islámského státu bojuje 25 až 30 tisíc cizích bojovníků, mj. z Ruska a jiných zemí Asijsko-Tichomořského regionu, prohlásil náměstek ministra obrany Ruska Anatolij Antonov na třetí poradě ministrů obrany zemí ASEAN a dialogových partnerů.

„Dnes bojuje na straně ISIL 25 až 30 tisíc cizích teroristů, mj. ze zemí Asijsko-Tichomořského regionu a bohužel také z Ruska. Když se vrátí domů s potenciálem násilí a extremismu, budou propagovat radikální myšlenky v našich zemích, anebo organizovat diverze", řekl náměstek ministra.

Antonov zdůraznil, že jedním z klíčových společných úkolů je zabránit vývoji podle podobného scénáře.

Více: Na straně Islámského státu bojuje 25 až 30 tisíc cizích bojovníků, mj. z Ruska a jiných zemí Asijsko-Tichomořského regionu


Nepřihlášený uživatel

#778

2015-11-05 16:57

Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“

Ticho jako po pěšině. Bílý dům a Obamova administrativa mlčí jako zařezaná. Video, které se záhy po pádu ruského Airbasu nad egyptskou Sinají dostalo na internet, je podle všeho pravdivé a autentické. Děsivé záběry [1], které zachycují explozi dopravního letadla, jsme uvedli v našem článku jako jedni z prvních na české zpravodajské scéně. Jak se teď ukazuje, záběry pořízené profesionální televizní videokamerou s velkou ohniskovou vzdáleností opravdu zachytily okamžik útoku. Podle všech indicií se zdá, že na palubě explodovala nálož. Na videu není totiž vidět ani kouřová stopa řízené rakety, takže je vysoce pravděpodobné, že nálož byla umístěna přímo v letadle.

Egypt se snaží od samého počátku mlžit. Již dvě hodiny po nálezu černé skříňky totiž Káhira přispěchala s prohlášením, že na záznamech není nic zvláštního a že letadlo mělo zřejmě technickou poruchu. Uvážíme-li, že záznamy z černé skříňky se analyzují i několik týdnů, než vyšetřovací komise vynese nějaký názor, tak to prostě vypadá, že Egypt se snaží celý incident zamést pod koberec. A je k tomu dobrý důvod.

 

Obamovy obavy

Spojené státy jsou teď v situaci, kdy jakékoli odhalení a spojení tragédie ruského letu s Muslimským bratrstvem bude vodou na mlýn Kremlu, který tvrdí už několik měsíců, že islamisty v Sýrii nedělí na umírněné a radikální, protože mezi nimi nevidí žádný rozdíl. A právě Muslimské bratrstvo je „umírněný“ spojenec č. 1 americké administrativy v regionu (vedle „neumírněného“ Islámského státu), protože Washingtonu stálo toto spojenectví i za podražení samotného Husního Mubaraka, bývalého neomezeného vládce Egypta. Ten šel po Muslimském bratrstvo jako vzteklý pes a zakazoval jejich činnost, protože o Muslimském bratrstvu tvrdil (a zřejmě správně),  že to jsou teroristé.

Američané jsou ve volbě svých spojenců diletanti, zdálo by se. Ale to je velký omyl. Američané nemají žádné spojence, jenom subjekty k momentálnímu použití. Tato tzv. „toaletní politika“ americké administrativy, kdy je schopna a ochotna z hodiny na hodinu odepsat jakéhokoliv spojence a spláchnout ho jako použitý toaletní papír na záchodě, je doslova pověstná. Podstata je v tom, že se to zrovna americké vládě hodí, a to je varovným prstem pro každého, kdo by chtěl s Američany kolaborovat.

VICE-Zdroj z Bílého domu: „Ruský Airbus má na svědomí Muslimské bratrstvo, věrný spojenec USA!“


Nepřihlášený uživatel

#779

2015-11-05 18:46

USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku. Byly však odmítnuty, a tak přešly k činům. Prohlásil to bývalý ukrajinský premiér Nikolaj Azarov v rozhovoru pro italský list Il Giornale.

„Na jedné straně, demonstranti, kteří se objevili prakticky odnikud, začali obsazovat státní instituce, a na druhé straně, začala naprosto neuvěřitelná intervence USA do vnitřních záležitostí suverénního státu. Přišla ke mně Victoria Nulandová, diplomatická poradkyně prezidenta Obamy a dala mi ultimátum: buď sestavím novou vládu národní jednoty, která uspokojí protiruské síly, nebo Amerika nebude stát stranou událostí", řekl Azarov.

Bývalý premiér, podle svých slov, při rozhovoru s Nulandovou zdůraznil, že jeho vláda je zákonně zvolena a dvakrát získala důvěru.

„Já jí přímo řekl, že ukrajinskou politiku určuje ukrajinský lid a ona nemůže jednat takovým tónem s jeho zákonným zástupcem", prohlásil Azarov.

VICE-Putin: reálnými „loutkáři“ loňských události na Ukrajině byly USA

Když Kyjev odmítl podepsat asociační dohodu s Evropskou unií, USA, podle Azarovových slov, daly ukrajinským úřadům ultimátum: „souhlasit se sestavením vlády národní jednoty, kterou vytvoří protiruské síly". V opačném případě Amerika slíbila, že „nebude stát stranou událostí".

Poté se po celé zemi začala šířit vlna protestů proti ukrajinské vládě, přičemž, podle informací ukrajinských tajných služeb, protestující dostávali příkazy bezprostředně od Američanů.

„… Hlavní štáb demonstrantů se nacházel na Velvyslanectví USA v Kyjevě, které převrat ve značné míře financovalo", poznamenal Azarov.

Více: USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku


Nepřihlášený uživatel

#780

2015-11-06 14:28

„Nejvyšší představitel státu mluví nahlas o tom, o čem si obyčejní lidé a politici pouze šeptají: o tom, že uprchlíky posílají do Evropy záměrně, o následcích islamizace, o tom, že by tito lidé neměli dostat volební právo“.

Tak zhodnotil v interview pro radio Sputnik nedávná slova Miloše Zemana z jeho vystoupení na oslavách na počest výročí vzniku nezávislého Československa a během právě ukončené cesty do Pardubického kraje bývalý poradce exprezidenta Václava Klause, šéfredaktor portálu Protiproud Petr Hájek:

Není to poprvé, co prezident mluví o zcela očividných věcech, které část evropských politiků prostě přechází mlčením, a tváří se přitom, jako by nynější migrační vlna byla jevem spontánním. Zeman má bezesporu ve svých předpokladech pravdu, hlavní ale je, že má odvahu k tomu, aby to vyslovil nahlas.

© AFP 2015

V tisku můžeme najít tvrzení, že Rusko svou vojenskou účastí v Sýrii záměrně provokuje odchod migrantů do Evropy.

Myslím si, že všechno je právě úplně naopak. Víme, že v důsledku úspěšných akcí ruských vojenských sil v Sýrii se začala situace poprvé, po dlouhém čase stabilizovat. Objevila se možnost najít mírovou cestou řešení syrského problému. Podle různých svědectví se už do svých domovů vrátilo přes sto tisíc lidí. Takže výmysly o vině Ruska jsou hrou s falešnými kartami.

Viděl jste sám ty uprchlíky?

Jsou to vesměs mladí, silní a dobře oblečení lidé, mnozí mají ty nejmodernější gadgety. Prezident naprosto správně upozorňuje na to, že se jako živým štítem chrání ženami a dětmi, čímž vytvářejí patřičný obrázek pro české a evropské sdělovací prostředky. Jsou mezi nimi samozřejmě i tací, kteří prchají před válkou. Těch je ale minimum. Jsme svědky nezastřené mediální manipulace.

Více: Nejvyšší představitel státu mluví nahlas o tom, o čem si obyčejní lidé a politici pouze šeptají


Nepřihlášený uživatel

#781

2015-11-06 15:43

Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli

Je důležité vědět v jaké historické době dnes žijeme? Na tuto otázku se pokusím odpovědět v tomto pojednání. Dnes je 16.9.2015, když píši tento článek, den, kdy mnoho lidí v Evropě přemýšlí nad obrovskou vlnou uprchlíků, která se k nim valí ze všech stran Afriky, blízkého východu, Afghánistánu a podobně. Proč se to děje? Propaganda nám říká, že je to z důvodu válečného utrpení, které v oblastech domoviny uprchlíků probíhá. Je zde ale jedna zvláštnost. Proč tak neučinily tito lidé už před třemi čtyřmi lety, kdy u nich válečný konflikt vznikl? Je také zvláštní, jak je většina z nich oblečena, co mají v rukách, kolik mají finančních prostředků. Logika rozumu tedy předkládá pouze dvě možná vysvětlení.

Za prvé, čekali tito lidé na dobu, až nashromáždí dostatečné množství finančních prostředků v uprchlických táborech, kde se po celou dobu většinou skrývali, protože mohli v těchto uprchlických táborech čile obchodovat. A pak mohli vyrazit na cestu.  Za druhé, našel se nějaký velmi bohatý sponzor, který je na takovou cestu vybavil. První možnost je z mého pohledu nepravděpodobná, protože proč bych utíkal z místa, kde se mi tak dobře ekonomicky daří. U druhé možnosti mne musí napadnout, kdo a proč má takový zájem na přemístění tak velkého množství lidí na Evropský kontinent. Vím, že je na internetu mnoho komentátorů, které tyto události vysvětlují. Jejich pohled se také opírá o mnoho událostí, které nastaly daleko dříve, než k těmto migračním vlnám začalo docházet.

VICE-Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli


Nepřihlášený uživatel

#782

2015-11-07 12:37

Teroristické skupiny v Sýrii jsou spojeny s tajnými službami Západu, řekl čečenský prezident Ramzan Kadyrov v interview televiznímu kanálu NTV.

 „Všichni překrásně víme, že, tak říkajíc, umírněná opozice a teroristické organizace jsou připraveny Západem a Evropou… svůj úkol splnily: vytvořily teroristickou organizaci silnou a nyní se musí rozjet do svých domovů", řekl Kadyrov.

Již dříve Kadyrov řekl, že jeho mluvčí vede jednání s umírněnou opozicí v Sýrii.

Více: Teroristické skupiny v Sýrii jsou spojeny s tajnými službami Západu


Nepřihlášený uživatel

#783

2015-11-07 14:00

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

V další analýze Valerij Pjakin komentuje roli Íránu v souvislosti s vytvářením evropského kalifátu, jeho účast na vídeňských jednáních o Sýrii a jeho význam v procesu globalizace, hovoří o Sarkozyho prohlášeních v Moskvě, o situaci v Jihočínském moři, o Kurdech a dalším.

Úvod – O schůzce ve Vídni na konci října a o rozhodování světových mocností o Sýrii a Asadovi. O účasti Íránu na jednáních a o jeho roli v procesu globalizace jako vůdce evropského kalifátu, který v Evropě zavede správný islám a zároveň nahradí současnou evropskou technologickou úroveň. O roli Ruska v tomto procesu a o závislosti všech současných světových procesů na Rusku. O hrozbě celosvětového konfliktu, který si GP nepřeje, proto řešení současné situace ve světě nechává na Rusku, o historické roli Ruska.

21:45 – O návštěvě Sarkozyho v Rusku a jeho prohlášení, že Rusko je nutné respektovat. Opět o roli Íránu.

30:45 – O situaci v Jihočínském moři a o vyhrocování vztahu mezi USA a Čínou.

34:12 – O IS a Kurdech

35:40 – O spolupráci Stalina s Globálním prediktorem, o Hitlerovi  a o prvních snahách o rozvrácení Evropy, o válce mezi SSSR a Německem.

44:48 – O vyslání vojenských specialistů USA do Sýrie

47:07 – O povolebním chaosu v Zakarpatí a v oděské oblasti.

50:38 – O letadle A321, o předčasných závěrech o příčinách pádu a o vyšetřování pádu letadla.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

Více: USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku

Více: ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky, které o ní informovaly jen okrajově," řekla Sputniku spoluorganizátorka pražského mítinku k výročí oděského masakru Oksana Zapletalová.


Nepřihlášený uživatel

#784

2015-11-08 08:22

Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí

Krátký film „Desátá mocnina“ vznikl v roce 1977 a dávno tomu jsem se o něm dozvěděla z předmluvy k jedné astrologické knížce člověka, který mě v životě nejvíce oslovil, dnes už nežijícího Dane Rudhyara. Předmluvu napsal kalifornský psycholog PhDR James Fadiman ze Standford University a k filmu uvádí: „Film divákům dává pocit kontextu, pocit skutečné proporce jejich místa ve Vesmíru. V jedné sekvenci spatříte postavu, v další se vznesete a hledíte na kus země, který je desetkrát větší, než postava, řekněme úsek pláže s lidmi. Potom vystoupíte ještě výš, do další zvětšeniny. Pozorujete nyní celou pláž, na jedné straně vlny, na druhé straně domy v ulicích. Po několika dalších obrázcích se díváte na Slunce a planety, které na širokém horizontu galaxie vypadají jako drobounké tečky. Když se pak krok za krokem vracíte zpátky na pláž, uvědomujete si svou bezvýznamnost, ale zároveň i svou osobní středovost v tom všem“.

Nejvyšším zikkuratem té doby byla Babylonská věž, podstatné ale je, že kružítko a úhelník se staly základními symboly globálního architekta – toho, který má kořeny v Sumeru, Babylonu a v Egyptě a který se po zkušenosti s Atlantidou rozhodl řídit svět pohledem „desáté mocniny“.

Globální prediktor je naprostý pragmatik a důsledně se drží architektury, kterou odkoukal od Boha, a to je řád planet, čísel a geometrických tvarů, vytvořený v Sumeru a Babylonu. GP není žádný žrec a vizionář, napojující se na božské vize, GP je suchý ziskuchtivý pragmatik, kolem kterého božské vize ani neprošly, natož aby z nich vycházel. GP je tím, který chce Boha přelstít, protože sám se na Boha pasoval a skutečných žreců a vizionářů (obzvláště ruských) se bojí.

Ale závěr je takový, že člověk míní, Bůh mění.  Stokrát může být GP zdatný ve věcech astrologie, numerologie a se svými pravítky, kružítky a pyramidami si hrát na architekta zeměkoule,  pro něj obzvláště platí, že „GP míní, Bůh mění“.

VICE-Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí


Nepřihlášený uživatel

#785

2015-11-08 11:09

Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS, píše The New York Times.

Na začátku operace označil Bílý dům společné lety s arabskými zeměmi za příznak „solidarity v boji s IS." Ale po té, co USA „vstoupily do kritické fáze syrské války," když přijaly rozhodnutí o vyslání na pomoc rebelům kommandos a také několika bitevních letounů do Turecka, věnuje se vzdušným úderům proti IS většinou pouze Washington. Arabští partneři „tiše nechali USA, aby vedly hlavní bojové operace v syrském nebi," a radši se „věnovali jiným věcem." Washington tak nikoli poprvé zjistil, že jeho spojenci „nejsou jaksi přítomní," praví se v článku.

VICE-Írán nebude spolupracovat s USA v boji proti teroristům v Sýrii

Saúdská Arábie a Spojené Arabské Emiráty (SAE) vyslaly větší část svých vojenských letounů na potlačení rebelů v Jemenu. Jordánsko také rozhodlo projevit solidaritu se Saúdskou Arábií po popravě svého pilota příslušníky IS a rovněž se zaměřilo na Jemen. Bahrajnská letadla zaútočila v Sýrii naposledy v únoru, Katar ještě v letech pokračuje, ale jeho přínos je velmi skrovný. Ale spojenci USA stále dovolují Američanům používat své základny, připomíná list.

Více: Zatím, co USA hodlají zaktivizovat vzdušné útoky proti teroristům z fronty Islámský stát, spojenci Washingtonu na Blízkém Východě začali ho nechávat samotného proti IS

JAK JISTE VÍ KAŽDÝ ČLOVĚK KDYZ NECHATE USA SAMOTNE PROTI ISIS POJOVAT TAK ŽÁDNÉ VYSLEDKY NEBUDOU ZASE BUDE NIČENO JINÉ MISTO S CIVILISTY A PAK SE ZAS TO BUDE SVADET NA RUSKO JAK KUNDUZU ALE PROBLEM BYL TEN ZE TO ARMADA USA PRIZNALA ZE PREJ OMYLEM ZNIČILA CIVILNI NEMOCNICI Z TOHO SE NEVYKOUSOU CELOU DOBU V TV VÁM VŽDY PREDHAZUJOU INFORMACE JAKO KUS FLAKOTY HNUS PROPAGANDA MANIPULACE MYSLI LIDI OTEVRITE OCI V TV NENI NIKDY VSE CO SE ZLATI TAK JAK NOVINKY,TOPKY,IDNES,BLESK, JA BYCH VAM TU MOHL VYPSAT ŠECKY MEDIA CO VAM LŽOU OD POČATKU ODĚSE V UKRAJINE PO MAJDAN NA UKRAJINE A PO BOMBARDOVANI UKRAJINY JAK TO JE REALNE A FAKTIVNE KDO TAM NICI CIVILNI DOMY, SKOLE,ATD KAZDEMU JE DNES JASNO ZE USA TAM MAM SVE VOJAKY PRAVY SEKTOR,DOKTRINU,A MAJDANISTY,


Nepřihlášený uživatel

#786

2015-11-08 13:50

Německá spolková vláda byla předem informována o nadcházejícím přílivu uprchlíků, oznámil list Welt am Sonntag.

Podle jeho údajů se o příslušnou informaci s Berlínem podělil už na jaře šéf evropské pohraniční agentury Frontex Fabrice Leggeri.

VICE-Německý politik: Merkelová vyprovokovala chaos, když slibovala nemožné

V březnu informoval o rekordním počtu uprchlíků snažících se dostat do Evropy. V červnu zdůraznil na zasedání poslanců spolkového sněmu, že „nepravidelné překračování hranic z Turecka do Řecka se ve srovnání s loňským rokem zvýšilo o 550%". Tyto údaje byly předány ministerstvu vnitra a kanceláři spolkové kancléřky.

Na jaře Leggeri rovněž prohlašoval s odvoláním na zdroje Frontex, že „Libyi je připraveno opustit 500 tisíc až jeden milion migrantů".

Více: Německá spolková vláda byla předem informována o nadcházejícím přílivu uprchlíků


Nepřihlášený uživatel

#787

2015-11-08 16:38

Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog, vědecký pracovník katedry strategických výzkumů římské university LUISS Germano Dottori v interview pro Sputnik International.

Při rozboru úlohy Ruska a jeho lídra Vladimira Putina na světové aréně je, podle vědcova mínění, třeba především „připomenout jeho projev na Valném shromáždění OSN, který byl jedním z nejdůležitějších za všech časů." Dottori zdůrazňuje, že Putin „znovu potvrdil úlohu Ruska jako garanta stabillity" ve světě, což je velmi blízké Evropanům znepokojeným chaosem na svých hranicích.

„Myšlenka, že Rusko může sehrát úlohu „stabilizátora", pozvedla image země a operace RF v Sýrii se stala prvním krokem k vytvoření tohoto nového obrazu," prohlásil Dottori.

VICE-Co Putin a Obama řekli v OSN?

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ

V pasáži o vztahu evropských obyvatel k ruskému prezidentovi politolog poznamenal, že nehledě na pokusy západních masmédií připravit ruského lídra o autoritu, stává se svérázným orientačním bodem pro prosté lidi a získává stále větší popularitu. Putin „probouzí naděje a očekávání" pokud jde o překonání evropské krize prohlubované nekontrolovanou migrací, míní politolog.

Více: Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog

Vladimiru Putinovi se podařilo navrátit Rusku image země, jež je garantem světové stability, což se líbí prostým Evropanům, řekl politolog


Nepřihlášený uživatel

#788

2015-11-08 17:26

Většina občanů Polska je proti rozmístění uprchlíků na území jejich země, svědčí údaje nedávného průzkumu uspořádaného polským Centrem pro průzkum veřejného mínění (CBOS).

Pode údajů průzkumu se proti přijetí běženců přicházejících do Evropy z Blízkého východu a Afriky vyslovilo 51% dotázaných, pro bylo 43% Poláků.

Sociologové rovněž analyzovali publikace a komentáře na téma uprchlíků na internetu. Jak vyšlo najevo, negativní vztah k uprchlíkům mají na internetu autoři 81% komentářů. Hlavními kritérii rozhodujícími o nepřátelském vztahu k migrantům je jiné náboženství a kultura. Badatelé zdůrazňují, že Poláci se obávají toho, že uprchlíci nebudou respektovat polské světské a náboženské tradice, budou se chovat agresivně vůči polským ženám, budou v Polsku prosazovat islám, který účastníci internetových diskusí často označují za „náboženství nenávisti".

Více: POLACI NECHTEJI BEZENCE PRUZKUM


Nepřihlášený uživatel

#789

2015-11-08 18:15

Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie národní bezpečnosti, kterou hodlá premiér předložit 23. listopadu, píše Times.

Mezi další hrozby podobné úrovně patří nestabilita, spojená s přílivem migrantů do Evropy, a dále pak terorismus, činnost extremistických skupin typu Islámský stát a šíření horečky ebola.

Více: Velká Británie je připravena označit Rusko za hrozbu vyšší úrovně v rámci nové strategie

J USA CHCE HODIT VSE NA RUSKO ZASE TO CO DELA ONA HNUS HNUS

 


Zdaleka ne všechny války rozpoutané americkou vládou byly zdařilé, napsal The National Interest.

Na prvním místě je Britsko-americká válka 1812-1815, neboli, jak jí ještě říkají, Druhá válka za nezávislost.

V článku se praví, že USA byly na tuto válku špatně připravené. Vpád do Kanady zkrachoval. Na moři se Američanům podařilo dosáhnout určitého úspěchu, ale převaha byla nicméně na straně Královské vojenské flotily. Britští vojáci spálili a vydrancovali Washington a americké armádě se jen velmi obtížně podařilo ubránit Baltimore.

Více: VALKY USA DEJINY TIRANIE


Nepřihlášený uživatel

#790 AGRESE USA V EVROPE

2015-11-09 09:56

Vysoce postavení vojenští úředníci Pentagonu navrhli, aby bylo do evropských zemi vysláno víc amerických vojáků na základě rotace, oznámil list Wall Street Joournal. Podle slov vrchního velitele sil NATO v Evropě, generála Philipa Breedlova bude rozhodnutí přijato během „nejbližších pár měsíců“.

Na konferenci v Simi Valley (stát Kalifornia) podpořil náčelník štábu armády Spojených států Mark Milley návrh na vyslání dodatečných vojsk do Evropy za účelem jejich dočasného rozmístění. Podle jeho slov USA zdokonalují výcvik vojáků, aby mohly čelit různým hrozbám ze strany Ruska, mimo jiné i hybridním válkám, jejichž součástí je propaganda a netradiční taktiky. Jak zdůraznil Milley, jsou daná opatření „nezbytná k tomu, aby zabránila dalším konfliktům v Evropě".

Více: USA VOJSKA SE ROSIRUJI PO EVROPE!!!

Venezuelský ministr obrany Vladimir Padrino v neděli oznámil, že letadlo americké pobřežní stráže proniklo do vzdušného prostoru jeho země.

 „Před osmačtyřiceti hodinami startoval výzvědný letoun pobřežní stráže Spojených států z letecké základny NATO na ostrově Curaçao a pronikl do naší letové oblasti", uvádí agentura AVN Padrinova slova.

Více: letadlo americké pobřežní stráže proniklo do vzdušného prostoru jeho země.

VICE CO SE VAM UTAJILO-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC


Nepřihlášený uživatel

#791

2015-11-09 14:38

Za podpory ruského letectva a s účastí místní domobrany převzala syrská armáda pod svou kontrolu strategickou osadu Ghmam vzdálenou 25 km severozápadně od Lázikíje, informuje zpravodaj RIA Novosti.

Na začátku října se syrské armádě podařilo získat kontrolu nad osadou Ghmam, potom ji ale opět obsadili bojovníci ze skupiny Fronta an-Nusrá. Před třemi dny se syrským vojákům opět podařilo bojovníky odtud vyhnat, teď tu armáda buduje opevnění a připravuje se k dalšímu postupu.

VICE-Ruské letectvo použilo v Sýrii výkonnou bombu KAB-1500

„Obsazení osady komplikovaly hluboké tunely vyryté bojovníky v jejím okolí", zdůraznil v interview pro ruské novináře generál syrské armády, který útok na osadu Ghmam řídil. Ruskému bitevnímu letectvu se ale díky výkonným 250kilogramovým leteckým bombám podařilo opevnění teroristů značně poškodit.

Ruské letectvo rovněž poškodilo dělostřelectvo bojovníků. Kromě toho se ruským letadlům podařilo zabránit přesunu posil, zbraní a proviantu pro bojovníky do Ghmamu ze sousedního městečka Rabbia

Více: Za podpory ruského letectva a s účastí místní domobrany převzala syrská armáda pod svou kontrolu strategickou osadu Ghmam vzdálenou 25 km severozápadně od Lázikíje

RUSKO JEDE S FAKTY PROTI ISIS CIA CO PATRI K USA RUSKO POTREBUJEM JAKO EVROPA BEZ RUSKA KRACHNEM EKONOMICKY!!!!A RUSKO ZADNOU AGRESI VUCI EVROPE NEVYVIJÍ TAK AT USA RACI VYPADNE S EVROPY SE ZAKLADNAMA NATO SOU V EVROPE K NIČEMU

JEDINEJ KDO NAS OHROZUJE JE EU A USA A NATO!!!


Nepřihlášený uživatel

#792

2015-11-09 16:11

Čína vstupuje do dění v Sýrii. O Británii, Číně a tragédii A321

O pádu ruského airbusu A321 nad Sinají jsem psala jen dvakrát – poprvé pouze informativně, aniž bych k tomu měla názor (zde), podruhé v souvislosti s tím, že letadlo letělo do Petrohradu, čímž už s tím názorem, že jeho pádem půjde o ovlivnění veřejného mínění v Rusku a k ruským akcím v Sýrii a že let do Petrohradu byl zvolen právě proto, že Petrohrad byl odjakživa „slabým místem Ruska“ (zde). V druhém článku jsem také zmínila, že mohlo jít o podobný teroristický útok, jaký stál za nehodou v Lockerbie (tedy nikoliv o sestřelení ze země).

A zmínila jsem, že Rusko moc dobře ví, o co jde, proto je odmítavé k urychleným závěrům o teroristickém útoku. V „PS2“ u druhého článku jsem dále zmínila, že pořád nechápu roli Íránu v celém dění. V diskusních reakcích jsem pak různě několikrát zmiňovala souvislost mezi vídeňskými jednáními o Sýrii, která proběhla ve dnech 29.-30. října a skončila v podstatě triumfem Ruska, které k jednáním přizvalo Írán, a mezi pádem letadla hned 31. října, tzn. ihned poté, co začal běžet čas dvou týdnů, po kterých se vídeňská jednání mají zopakovat. A na kterých už má dojít k nějakému konečnému rozhodnutí o pozici Bašaara Asada a tedy o řešení Sýrie.

Čína vstoupí do jednání o Sýrii

Příští schůzka o pozici Bašaara Asada a o řešení situace v Sýrii se uskuteční za přítomnosti nového účastníka -Číny (zde). Když si to pro sebe shrnu, tak co nepodařilo dojednat mezi Cameronem a Čínou na setkání ve VB, tzn. vytlačení Ruska ze Sýrie, o to bude proveden nový pokus na vídeňské schůzce 14. listopadu. Ovšem za zcela nové situace – Rusko už na tuto schůzku přijde jako zraněno a oslabeno, protože s pocitem viny za smrt 224 nevinných lidí.

Rusko v boji se všemi, s Globálním prediktorem obzvláště

Za sebe si to shrnuji tak, že GP se nevzdává a že skóre GP vs. Rusko se blíží k 1:1. Bude velmi důležité, za koho bude na příští schůzce „kopat“ Čína a obzvláště, za koho bude „kopat“ Írán, o který především a ze všeho nejvíc jde a nakolik se Írán nechá zlákat představou naplánované vůdčí role na euroasijské straně hřiště, kterou má tvořit evropský chalifát. A nakolik tuto jeho roli Evropa podpoří. Ale Rusko udeřilo jako první tím, že do hry vtáhlo Írán dříve, než to učinili GP.

Abych to shrnula, mým pohledem Rusko nyní nestojí tolik proti zájmům státních elit Západu (energetické zdroje Íránu do Evropy místo ruských, které mají podržet dolar) , ale především proti zájmům GP, kterého v této chvíli reprezentuje Británie a Čína. A Írán, kolem kterého se současný střet točí!

VICE-Čína vstupuje do dění v Sýrii. O Británii, Číně a tragédii A321


Nepřihlášený uživatel

#793

2015-11-09 18:07

Požadavek vystoupení z Evropské unie považuji za rozumný a správný, protože nám Brusel nepřináší nic dobrého. Taktéž útočný pakt NATO je třeba opustit a nepodílet se dále na jím páchaných zvěrstvech.


Nepřihlášený uživatel

#794

2015-11-10 14:22

Politika západních států v nejbližší době může přivést evropskou společnost k násilným revolucím a úplnému zbavení ekonomických a politických práv, domnívá se americký politolog Paul Craig Roberts.

Příčinami takové katastrofy bude hned několik faktorů, především jde o ekonomickou politiku Západu, předpokládající růst finančního sektoru jako podílu hrubého domácího produku. Dalším faktorem je vytvoření takzvaných ofšorních pracovních míst — například v USA se snižuje účast ve výrobě zboží a službách, které se uskutečňují na trhu. Podle slov Robertse tyto dva faktory připraví lidi o ekonomické perspektivy. A ke ztrátě perspektiv politických přivede vytvoření Transatlantického a Transtichooceánského obchodního partnerství, která „odstraňují politickou suverenitu a mění vlády v globální korporace", domnívá se politolog.

VICE-Roberts: pro západní média je snadnější vymýšlet o Rusku pohádky

„Demokracie je prostě nahrazována korporativní mocí", píše Roberts a zdůrazňuje, že podobná partnerství nezastupují zájmy společnosti, ale slouží zájmům korporací". Poté, co bylo uzavřeno partnerství, vládu je možné považovat za privatizovanou. Už nemají smysl zákonodárné orgány, prezidenti, premiéři a soudy", říká politolog

Více: Politika západních států v nejbližší době může přivést evropskou společnost k násilným revolucím a úplnému zbavení ekonomických a politických práv


Nepřihlášený uživatel

#795

2015-11-10 16:04

Odvolání na íránskou a severokorejskou raketovou jadernou hrozbu maskují skutečné plány USA usilujících o získání vojenské převahy, prohlásil v úterý ruský prezident Vladimir Putin.

„Ubezpečovali nás, že systém protiraketové obrany a jeho evropský segment jsou určeny k ochraně před íránskými balistickými raketami, my ovšem víme, že situace s íránským jaderným problémem byla urovnána, příslušné dohody byly podepsány a dokonce byly schváleny příslušnými parlamenty. Přesto ale práce na systémech protiraketové obrany pokračuje", prohlásil Putin.

USA a spojenci ignorují obavy Ruska – Putin

„Znamená to tedy, že odvolání na íránskou a severokorejskou raketovou jadernou hrozbu pouze maskují skutečné plány, jejich pravým cílem je neutralizace strategického jaderného potenciálu jiných jaderných států, kromě Spojených států a jejich spojenců, především, samozřejmě, naší země, Ruska. A tedy i snaha získat rozhodující vojenskou převahu se všemi odtud plynoucími následky", zdůraznil ruský prezident na poradě věnované situaci v obranném a průmyslovém komplexu.

USA a spojenci ignorují obavy Ruska

Spojené státy americké a jejich spojenci pokračují v budování systémů globální protiraketové obrany, přitom neberou ohled na obavy Ruska, ani na návrhy ke spolupráci, prohlásil v úterý ruský prezident.

„Jak je známo, Spojené státy a jejich spojenci pokračují v budování systémů globální protiraketové obrany. A ani na naše obavy, ani na návrhy ke spolupráci bohužel ohled neberou. Mnohokrát jsme poukazovali na to, že podobné akce pokládáme za pokus o narušení existující parity v oblasti raketových jaderných zbraní a v podstatě o podlomení celého systému globální a regionální stability", prohlásil Putin.

Více: Odvolání na íránskou a severokorejskou raketovou jadernou hrozbu maskují skutečné plány USA


Nepřihlášený uživatel

#796

2015-11-10 16:47

Od začátku konfliktu na jihovýchodě Ukrajiny požádalo asi 900 tisíc Ukrajinců Federální migrační službu o status, který by jim umožnil delší pobyt anebo stálé bydliště v RF.

Podle údajů migrační služby, v době od 1. dubna 2014 přijelo do Ruska a dosud zůstává v naší zemi něco přes jeden milion obyvatel jihovýchodu Ukrajiny. Na území 69 subjektů RF bylo zřízeno 369 provizorních ubytoven, v nichž bydlí 20 980 lidí včetně 6777 dětí mladších 18 let. V soukromém sektoru je ubytováno přes 552 tisíc lidí.

„V době od začátku r. 2014 až do 13. července 2015 podalo žádost o poskytnutí azylu 366 701 lidí, a o status běžence — 6015 lidí", oznámil rezort.

Podle údajů migrační služby o povolení k dočasnému pobytu požádalo přes 224 tisíc lidí, a dalších 124,7 tisíc Ukrajinců (včetně rodinných příslušníků) se chce zapojit do státního programu pomoci Dobrovolnému přesídlení krajanů.

Více: UKRAJINCI V RUSKU CHTEJ ZUSTAT


Nepřihlášený uživatel

#797

2015-11-10 19:07

VICE O DOPINGU V RUSKU FAKTA CO A JAK JE ZASE SE VÁM LŽE OBČANÉ ČR A VŠECH ZEMÍ!!!!V TV SAMÉ LŽI!!!

1)Tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov má za to, že Světová antidopingová agentura (WADA), která obvinila ruské sportovce ze systematického používání dopingu, nepředložila žádné důkazy.

„Když se objevují nějaká obvinění, pak musí být podložena důkazy. Dokud nejsou, pak se dají nějaká obvinění jen těžko přijmout, jsou neodůvodněná", prohlásil Peskov.

Více: (WADA), která obvinila ruské sportovce ze systematického používání dopingu, nepředložila žádné důkazy.

2)Šéf Federální lékařsko-biologické agentury Vladimir Ujba prohlásil, že použití dopingu ruskými sportovci musí Světová protidopingová agentura (WADA) dokázat u soudu, a jinak budou to nepodložená obvinění s cílem diskreditovat Rusko před OH.

 Nezávislá komise WADA doporučila, aby nebyla ruský atletům dovolena účast v OH 2016 v Rio de Janeiro. WADA se svém referátu doporučila vyloučit Všeruskou atletickou federaci ze všech soutěží pod záštitou IAAF.„Je to provokace a nic více. Aby činili podobná prohlášení, musejí mít potvrzení vzorky, které by byly dokázány u soudu. Jde tedy o další výpad proti Rusku s cílem ho vyprovokovat a zkompromitovat", podotkl Ujba.

 
3)Ministr sportu RF Vitalij Mutko novinářům prohlásil, že nikdo ve světě nechce, aby byl ruský sport stejně silný, jako byl sovětský, to je otázka politiky.

 

 Německá televize natočila několik filmů o systematickém používání dopingu ve sportu, mj. ruskými atlety.

„Sport — to je rodina. Mezinárodní olympijský výbor a další velké sportovní organizace — to je rodina. Světová protidopingová agentura (WADA), jíž převádíme pravidelně po jednom milionu USD, provádí vlastní politiku. Ukázali film o dopingu v Rusku, tak je třeba hned založit komisi. A když bude skandál v jiné zemi, nikdo žádnou komisi nezaloží. To je jistý politický nástroj, a nemáme to snadno. Ve velké politice nikdo nechce, aby ruský sport zaujal místo sovětského. Všichni se diví, jak to, že jsme si mohli vybojovat tři zlaté ve Vancouveru, a pak jsme vyhráli v soutěži družstev v Soči", řekl Mutko.

Více: Ministr sportu RF Vitalij Mutko novinářům prohlásil, že nikdo ve světě nechce, aby byl ruský sport stejně silný, jako byl sovětský, to je otázka politiky.


Nepřihlášený uživatel

#798

2015-11-11 05:19

VIDEO: Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!

Redakci AE News dnes upozornil jeden z našich čtenářů na skandální video na serveru Aktualne.cz [1], které pochází ze série naučných videí určených pro střední školy v České republice. Projekt s názvem „Jeden svět na školách“ je výtvorem z dílny systémové neziskovky Člověk v tísni. Ta spolupracuje s americkým velvyslanectvím na několika projektech, včetně projektů v zahraničí, kde pomáhá ve spolupráci s americkým ministerstvem zahraničí krýt některé operace amerických tajných služeb. Mezi největší průsery této neziskovky z její spolupráce s americkým ministerstvem zahraničí patří provalení operačního krytí na Kubě, kde došlo k zatčení dvou českých politiků, pánů Pilipa a Bubeníka, kteří prováděli práci pro americkou rozvědku pod diplomatickým krytím [2].

Zakladatelem Člověka v tísni je studentský předák z listopadu 1989, Šimon Pánek. Jeho neziskovka se záhy po roce 1990 stala systémovou organizační složkou americké rozvědky na území ČSFR pod operačním krytím tehdy ještě západoberlínského ústředí americké zpravodajské služby pro východní Evropu. Člověk v tísni úzce spolupracuje s americkou vládní organizací USAID, která poskytuje operativní krytí pro západní zpravodajské služby v nestabilních zemích [3]. Současné rozhodnutí Člověka v tísni zapojit své aktivity i dovnitř republiky je tak zcela novým trendem a obrovským rizikem pro národní bezpečnost.

Projekt „Jeden svět na školách“ má charakter a všechny znaky tzv. akčního vzdělávacího plánu z první poloviny 50. let minulého století, kdy docházelo ke změně prvorepublikového vzdělávaní na vzdělávání centrálně plánované a řízené. Současná situace, kdy lidé v souvislosti s uprchlickou krizí přestávají věřit mainstreamu a dokonce svým vlastním vládám, je tak naprosto nezbytné pro režim, aby upevnil svoji moc, a to nejlépe skrze výchovu ve školách.

VICE-VIDEO: Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!


Nepřihlášený uživatel

#799

2015-11-11 14:50

Jaký pak okupent Krymu Rusku Krym patrí sou na to aji smlouvi a sak uvidite sami jak lid je spokojen s Ruskem ze je na Krymu lidi Krym nebyl nasilne prevzat on krym zachranil od Praveho sektoru Kyjevske armady rizene USA aby tam nebylo to co je ted v Ukrajine!!!a plus Rusko pomaha Evrope tim ze niči ISIS jediná zem ktera se postavila ISIS ktere je dotovano USA Rusko jako jediná zem bojuje proti ISIS a USA zas zavadi sankce ted na sport pak na to ze ISIS patri Rusku lež pak další lži sami uvidite brzo v TV jak tam vám budou lhat plus aji na netu na Novinkach,Idnes,Topkach,atd
 
PROJEV který vám byl utajen-Krymský projev Vladimira Putina

VICE CO VÁM BYLO UTAJENO-Putin : Krym podobný Kosovu , Západ je přepisování její vlastní pravidlo Book ( Celý projev )

Italský politik Silvio Berlusconi navštívil 11. září Krym.  Tam se bývalý italský premiér setkal s Vladimirem Putinem. Silvio Berlusconi  přijel na Krym na soukromou návštěvu. Prezidentův mluvčí Dmitrij Peskov již dříve oznámil, že zde dojde k soukromé schůzce prezidenta Putina a Berlusconiho. Před návštěvou Krymu strávil Berlusconi dva dny v Soči a návštěva Krymu vyšla z jeho iniciativy.

VICE-„Okupant“ Putin na Krymu. A setkání s Berlusconim. Videa

neobracejte se k zady k Rusku vime sami kdo je vinikem vseho je to zapad sami vidime furt v TV agresi vuči Rusku az je to uz k smichu!!!!!od USA jak se snaži lhat vsem zamim


Nepřihlášený uživatel

#800

2015-11-11 15:23

Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy

     Ve světě se na různých místech a různými způsoby pomalu, nenápadně, o to víc razantně realizují zvrhlé myšlenky globalizace podle scénáře USA, resp. jejich predátorů. Lidé si jen stěží uvědomují, že události, odehrávající se na Ukrajině, mnohem dříve v Gruzii, Jižní Osetii, Iráku, Afghánistánu, Libyi, Egyptě, nebo naposledy v Sýrii pod taktovkou teroristického bloku ISIS jsou něco víc, než obyčejné, dnes už běžné dobyvačné války za účelem získání nějaké nadvlády nad lidmi nebo státem, jehož bohatství (ropa, plyn aj.) by se takto chtěli zmocnit. Není tomu tak, ale také tomu není ani proto, že by teroristé z ISIS bojovali proto, že jim to přikázal sám Prorok (tedy Alláh).

Je samozřejmé, že propaganda vydatně používá či zneužívá náboženskou motivaci ve smyslu islamizace dobývaných území a jeho obyvatelstva, ale jakkoliv se tomu dá téměř věřit je to jen klasická zástěrka pro naprosto jiné účely a cíle. Ty mají dlouhodobý charakter, který je systematicky realizován podle vývoje a stavu, který se nachází v oblasti zájmu. Zřejmě se čtenář bude pídit po tom, čí je to zájem. Není na místě někoho urážet z nevědomostí, neznalostí nebo chabé orientace v mezinárodní situaci (ne každý je schopen to vnímat, notabene hodnotit), takže možná pro někoho to bude překvapení, pro někoho nikoli. Tím, kdo sleduje tyto cíle a má zájmy na politické, ekonomické a potažmo sociální destabilizaci vytipované země není nikdo jiný, než samotné USA.

K dosažení cíle „jediného státu“ (rozumí se USA) má být realizováno čtyřmi kroky:

  1. krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy.Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény.
  2. krok: Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.
  3. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA. Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett k tomu suše poznamenává: „Kritiky zabijeme“.
  4. krok: Žádný stát se nesmí postavit proti tzv. „mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“.Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „válku proti terorismu“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vkročila noha amerického vojáka. Strategický cíl je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace!

VICE-Globalizace – hlavní destruktivní plán USA na zničení Evropy