Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize / Oznámení / Tiskové prohlášení / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#151

2020-10-07 06:46

K tomu není co dodat. Plně s tím souhlasím !

Nepřihlášený uživatel

#152

2020-10-07 06:48

Souhlasím a podporuji. Žádný politik nemá právo vyhrožovat občanům - voličům a daňovým poplatníkům, a již vůbec ne tzv. "odborník", který se zabývá pchybnými machinacemi.

Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re:

2020-10-07 06:49

#11: - Re:  

Přesně tak! Místo opravdu důsledných opatření v ohrožených skupinách, jako jsou domovy důchodců, lidé s oslabenou imunitou, staří, po operacích, v rekonvalescencích, anebo žijící v nevyhovujících podmínkách, lidé bez domova anebo tam, kde je velký pohyb osob - tam ta opatření chybí, hygiena je nedostatečná a tudíž je předpoklad velké koncentrace viru, tak zavádíme plošná opatření tam, kde to riziko nákazy je buď slabé, anebo u lidí, kteří jakékoli virové onemocnění mohou překonat bez větších problémů nebo bez ztráty imunity. Místo toho přichází jen vyhrožování. Sama mám kamarádku bojující s těžkým průběhem v nemocnici, jelikož právě ona pracuje s ohroženými skupinami, ale od začátku pandemie nedostali od státu žádnou materiální pomoc, i když o ni opětovně žádali. Tohle mi hlava nebere... Nechráníme ty neohroženější, ale obíráme o přirozenou imunitu ty zdravé... Nic proti rouškám, ale tam, kde jsou potřeba, anebo kdo se chce chránit, ať se chrání. Povinně pouze tam, kde to vyžaduje epidemiologická situace, kde jsou ohrožení lidé, senioři, nemocní či děti v špatných hygienických podmínkách, kde není o ně pořádně pečováno (bohužel i takové děti se najdou). Proč je pro naši vládu takový problém diskutovat napříč odborníky ze všech oblastí medicíny? Těmito nesmysly se jen rozděluje národ, lidé jsou nervózní, špatně snáší jakoukoli nesmyslnou restrikci, čtou každodenní nicneříkající statistiky a jsou vyděšeni pomalu z každého cizího člověka, kterého potkají... Komu tohle prospívá? A dokdy budou strádat ti nejohroženější? 

Radka

#154 Re:

2020-10-07 06:50

#5: Drachir -  

je pěkné pěkné, že někdo ví o čem tato hra mocných je..žádný mrtvý nejsou, všechny fotky a videa jsou fotomontáže, dnešní technika umí tolik věcí 😄


Nepřihlášený uživatel

#155

2020-10-07 06:51

Souhlasím s vámi a se vším co je zde uvedeno. Tato vláda vůbec nerespektuje liská práva a žene lidi do budoucích Exekucí, kterých už nyní je více nežli dost. Zadlužuje několik budoucích generací a nikdo neví, zda tento obrovský státní dluh se vůbec někdy splatí. Ti kteří o nás rozhodují, mají narozdíl od nás stálý a jistý příjem, aproto bychom je jednou měli hnát i finanční zodpovědnosti. Pozn."Po nás potopa!" Josef Kučera (OSVČ).

Nepřihlášený uživatel

#156 Re: Re: Odpověď na výzvu lékařů JIP

2020-10-07 06:52


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: skvěle napsané, do posledního písmenka souhlas Helena Závodníková Brno

2020-10-07 06:52

#14: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#158

2020-10-07 06:54

Podepsáno😊

Nepřihlášený uživatel

#159

2020-10-07 06:55

Reakce pánů Prymuly, Kubka a podobných aparátčíků na "otevřený dopis vládě" je opravdu neuvěřitelná. Ti pánové si ve své aroganci buď dopis ani pořádně nepřečetli nebo se ani nepokusili zamyslet nad tím, co chtějí autoři říct. Výrazně více než celý Covid mě děsí, jakému lidskému tupci a despotovi "náš premiér" Babiš de facto předal vládu nad zemí!!!

Nepřihlášený uživatel

#160 Plně se ztotožňuji s tímto názorem a děkuji za něj. Markéta

2020-10-07 06:55


Nepřihlášený uživatel

#161

2020-10-07 06:58

Děkuji za precizně formulované tiskové prohlášení a držím nám všem palce.

Nepřihlášený uživatel

#162

2020-10-07 06:59

Souhlasím,něco strašného,že pan plukovnik řekl,že ostatní maji mlčet!!!

Nepřihlášený uživatel

#163

2020-10-07 07:00

Vážení kolegové jistě Vám nemusím zdůrazňovati,že v souladu s Mchiavellim dochází k úspěšným pokusům postavit jednotlivé frakce společnosti proti sobě a tím oddáliti pád komunisticko/estébácké vlády,které již drajný čas klesá popularita ! ing.J.P.Rossi
Voldemort

#164

2020-10-07 07:00

Plán Covid-19

Dvanáctikrokový plán na vytvoření totalitního “nového světového řádu”. Vezměte onemocnění podobné chřipce s velmi častými příznaky, které lze snadno léčit a pokračujte v dalších bodech:

1. Vytvořte problém
2. Vyvolejte vyděšenou reakci
3. Nařiďte uzamčení
4. Přehánějte s případy
5. Vymáhejte nošení roušek
6. Nařiďte sledování kontaktů
7. Chtějte zavedení ID zdravotních pasů
8. Zavádění 5G sítí
9. Povinné očkování
10. Bezhotovostní ekonomika
11. Přimějte lidi k zavedení RFID mikročipových implantátů
12. Nastolte totalitní NWO


Nepřihlášený uživatel

#165

2020-10-07 07:01

Naprostý souhlas s tímto tiskovým prohlášením. To, co v této chvíli zažíváme, je v podstatě nástup fašismu. A je potřeba to říkat.

Nepřihlášený uživatel

#166

2020-10-07 07:06

Naprostý souhlas

Nepřihlášený uživatel

#167

2020-10-07 07:07

Když je ten virus tak nebezpečný a po celém světě... Evropě... proč se neprovádějí testy mezinárodně a na hranicích, letištích... Protože i ty testy jsou předmětem kšeftu a politiky! Buď jsou současní politikové neschopní anebo ten virus tak nebezpečný není!? Testy musí být zadarmo! Pokud někdo přijede z ciziny tak než se dostane k testování může potencionálně nakazit dost neznámých lidí...
Rafaelou

#168 Souhlas

2020-10-07 07:09

Naprosto souhlasim .Nejsme narod Svejku za ktere nas nekteri oznacuji,ale nejsme ani roboti nebo otroci se kterymi si kazdy muze delat co chce.Jsme svepravni a svobodni obcane a yak by s nami nami voleni politici meli jednat.


Nepřihlášený uživatel

#169

2020-10-07 07:12

Děkuji vám. Tato opatření doslova ničí lidem životy. Nikdo nás tzv. obyčejné lidi nechce a nebude poslouchat,protože tomu přece nerozumíme:( Máme právo jen sebou nechat vláčet a mlčet. Protože jsme podřadní? Nikdy jsem se necítila tak zle,jako v dnešní době pod velením pana Prymuly. Jsem frustrovaná,deprimovaná a demotivovaná. Mám neskutečný strach z restrikcí a nátlaku,které tento člověk zavede,až zjistí,že lidé o vakcinaci nebudou mít zájem a bude nás chtít k tomuto donutit. Protiví se mi,jak na jeho objednávku vychazí články z výzvami odborníků proti signatářům této petice. Člověk s rozporuplnou minulostí, bez morálního kreditu ničí naši zemi a psychické a fyzické zdraví lidí. Tvrdí,že ostatní zdravotní péče není zanedbáváva,není to pravda,je zanedbávána a velmi. Kolik lidí bez covidu doplatí na covid? Úplně mě to drásá. Je jich mnohonásobně více než těch s covidem. Kde je ona epidemie? Nesplňujeme ani základní parametry pro vyhlášení epidemie,natož pro nouzový stav. Do našich životů se s Prymulou vrací totalita. Velmi mě to vše trápí. Děkuji vám,že za námi stojíte a nenecháte se zastrašit. Zuzana


Nepřihlášený uživatel

#170

2020-10-07 07:17

Souhlasím s každým slovem

Nepřihlášený uživatel

#171

2020-10-07 07:18

Souhlasím s Vámi. Pan plukovník nějak zapomněl, že jsme civilisté a ne vojáci. Rozkazy a výhrůžky to nikam nepovede pane Prymulo

Nepřihlášený uživatel

#172

2020-10-07 07:18

Naprosto s důvody petice souhlasím a chování pana Prymuly (na titulech nezáleží) mě velmi zneklidňuje a podněcuje k tomu, abychom si takové chování nenechali líbit. Chápu, že není úplně jednoznačné, jaká opatření jsou správná, snadno se kritizuje a zavděčit se všem je vždy složité. Nicméně tato opatření a především ten postoj a chování je do nebe volající!

Nepřihlášený uživatel

#173

2020-10-07 07:20

Dobrý den, také mám pocit, že si pan Primula hraje na poloboha, jen vyhrožuje místo toho aby obyvatelstvo uklidnil, nakonec nám zakáže i Vánoce! CO TO MÁ ZNAMENAT??? Proto souhlasím se vším co je v této petici napsáno( a připsáno ). A to jakým způsobem se novináři snaží tuto petici zjevně na příkaz odněkud zezhora napadat je velmi okaté. 

matematik
Nepřihlášený uživatel

#174 Prymula dělá několik lumpáren najednou

2020-10-07 07:21

S vašimi požadaky rád souhlasím. Není to ale správně, protože chybí odůvodnění. Bez odůvodnění Prymula nepochopí, proč to chcete, a právem vám odvětil, že vám chybí základní epidemiologické znalosti.

..........................................................................

Prymula dělá několik lumpáren najednou


1) Reprodukční číslo vypočítává z falešných hodnot, které vlastním přičiněním navyšuje, aby prodal víc testů a roušek. Víc testuje, víc jich přistihnou. Ještě to pokračuje dál. Oni najdou všechny kontakty toho otestovaného nešťastníka a všechny otestují. Ty přistižené zase donutí bonznout své známé. Tak se počet přistižených zvětšuje geometrickou řadou. Nemnoží se vir, ale chudáčci, co procházejí kolečkem trasování. Viru je pořád stejně, protože skrytě nakažení, potajmu infikovaní nemoc dále šíří rychlostí nezávislou na počtu testů. Ta rychlost se dá zjistit z přehledu hospitalizovaných.


2) Stále se ohání možným zahlcením nemocnic, které nemůže nastat. Je to zjevné z grafu přibývání hospitalizovaných a počtu nemocnic i z hlášení lékařů, kteří rozumí matematice lépe než Prymula.


3) Jeho restrikce nemají na nic vliv. Virus se po nich ani nezastaví, ani nezmizí, jen odsune na později. To přeloženo do češtiny znamená, že ta mizerie jak finanční, tak omezování ústavních svobod bude trvat mnohonásobně déle.


4) Protizákonně vyhlásil nouzový stav, když nejsou splněny podmínky pro pandemii a epidemii. Muselo by být 1,5% až 3% nemocných a je jen 0,39% pozitivních bez nemoci.


5) Zavádí restrikce v místech, kde je větší pravděpodobnost přenosu, ale to je špatně. Má to dělat tam, kde to způsobuje nejmenší škody. Stejně jako daně se nevybírají tam, kde je nejvíc neplatičů, ale tam kde výběr daní je spojen s nejmenšími náklady.

.................................................................................

Ministr vůbec nechrání ohrožené osoby. To by mohl dělat např. segregací v obchodech, restauracích a MHD bez toho, že by lidi zbavoval ústavních práv.

Prymula na to mentálně nestačí, chybí znalosti matematiky i ekonomie. Přidejte prosím do petice, aby byl sesazen a nahrazen osobou s matematickým a ekonomickým vzděláním bez střetu zájmů!.


Nepřihlášený uživatel

#175

2020-10-07 07:23

Způsob jednání p. plukovníka je velice alarmující! Děkuji za tuto petici.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...