Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku / Oznámení / Pojďme bojovat za otevření škol ještě v tomto roce / Komentáře

LFCFAN92

#1 Neřešte pičoviny, radši běžte řešit odvolání kremelského agenta Ovara z Hradu

2020-04-12 12:16

Hej vy dementi, co jako vlastně chcete? Jako jedna petice je proti otevření škol, a tahle zas proti uzavření. Proč se vy kokoti radši nedomluvíte? 

Sory jako ale řešíte prostě totální pičoviny a sory že to říkám ale, zasloužíte spíš pár přes držku !!!

Radši řešte, aby už konečně odvolali toho zkurveného knedlovepře Zemana zvaného Ovar z pražského hradu !!!!!

Ovar je totiž agent Moskvy a Pekingu a tím trvale zrazuje naší republiku a její prozápadní směřování zakotvené v našem členství v NATO a EU !!!! Ovar je proruský zkurvenec !!!!!!!

Proto ho musíme odvolat, aby už tam nebyl pičus jeden !!!!!!!!

Rusko je zasraná fašistická země vedená zkurveným Putlerem a okupuje Ukrajinu !!!!!!!

Ať žije Ukrajina !!!!!!!! Ať žije NATO !!!!! Ať žije USA náš přední spojenec !!!!!!!!!!!!!

A vy všichni agenti Rusáků si polipte prdel. stejně vás všechny pověsíme vy dementní šulini !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#2

2020-04-12 12:49

Ještě že to podepsalo tak málo lidí, žádné normální alternativy nejsou akorát se děti budou dusit v rouškách. Prý stýská po kamarádech tolik šikany kolik je na školách. Já třeba kamarády mám jedině z brigád a ze sportu, takže řeči o tom, že se dětem stýská po kamarádech opravdu neplatí možná u toho, kdo má jednoduše štěstí. Upřímně nesnáším svoje spolužáky, nedá se s nimi ani normálně komunikovat hrají celou dobu na mobilech a nic jiného je nezajímá. Ano to je ta realita. Povolte sporty aspoň omezene tam totiz potkáte pravé přátele. Ve škole tak akorát šikanu. Doufám, že hodně rodičů bude prostě školy bojkotovat a nebude posilat děti do škol, jenom na měsíc, aby ohrozili ostatní. Tuhle petici možná podepsali nějací učitelé, kteří jsou nateseni. To je jak u nás nic nenaučí, ale vyhrozovat, že nás vyhodí a dávat petky, aby jsme si museli platit drahe doučování to ano. Takze vzkaz pro asi učitele petky nam muzete dát pristi rok .Jasná ironie. Chudáci děti treba i ve školkách, nebo na 1 stupni ZŠ. Snad to dopadne dobře a nic se neotevre. Se stačí podívat teď byla uvolněna některá opatření a jak to vypadá? Vetsina toho zacla zneuzivat. Opravdu si myslíte, že to tak nebude i ve školách? A ano opravdu jiné řešení než tam sedět v roušce minimálně do září prostě možné není. Navrhoval bych kompromis otevřít maturitní ročníky a 9 tridy ZŠ tam je to podstatne, kdyz uz otevírat.

Nepřihlášený uživatel

#3

2020-04-12 17:00

Nene nepodpořím, naopak podpořím by se neotevřeli,..

Nepřihlášený uživatel

#4

2020-04-12 17:37

Trochu sobecký ne?

Nepřihlášený uživatel

#5

2020-04-12 17:53

Jo a děti vystresovane v rouškach po celých dnech školy ?učivo již stejně není možné dohnat, nebo třeba ze velká část personálu jsou starší lidé?Stale vám to přijde jako dobrý nápad ?

Nepřihlášený uživatel

#6

2020-04-13 05:48

Tohle mohl napsat jen někdo, pro koho jsou peníze - mamon a svoje pohodlí důležitější, než zdraví svého dítěte. Moje děti nejsou pokusní králíci, život mají jen jeden....chtěla bych vidět koho budete obviňovat, až se vám dítě nakazí a bude mít nedej bože těžký průběh nemoci....lék zatím neexistuje a nikdo nezná trvalé následky nemoci.... jestli chcete...pak se promořujte...o to tady šlo...lidí je na planetě dost...a peníze jsou nejvíc..

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-04-13 08:12


Relev2020

#8 Jiný pohled

2020-04-13 08:14

Dobrý den!
Ze všech stran se snažím pochopit Váš názor, ale stejně se mi zdá nemístný.
Argumentovat tím, že děti musí být v přirozeném prostředí mezi kamarády a spolužáky je naprosto irelevantní vzhledem k dnešní situaci, na pořadu dne jsou mnohem důležitější věci než moci si vyměňovat samolepky o přestávkách.


Navíc, jak všichni děti známe, jakákoliv hygienická opatření ,vzhledem k této závažné nákaze, jsou u dětí zejména nižších věků absolutně neproveditelná.


Personál na základních a středních školách se většinou pohybuje ve vyšších věkových skupinách. Jen proto, že chceme naše děti ''uklidit'' zpět do škol, je vystavujeme riziku nákazy, který pro výše zmíněný personál může být smrtelným. Argument ''Ve školách bude vyučovat jen mladší personál'' je tím pádem také nemístný. Nedostatky mladších jedinců v oborech učitelů a profesorů tedy poukazuje na snížení počtu dohlížejících na našich školách, tím bude kladena menší pozornost na rozestupy a pravidelnou nutnou hygienu a nákaza se může exponenciálním nárůstem rozšířit.


Dále bych ráda připomněla, že zejména druhá polovina května a červen jsou, co se týče teplot, pro školy naprosto kritické, zejména pro ty bez klimatizací (což je většina). Děti se budou zapařovat a potit v rouškách a tím rouška ztrácí na kvalitě, tedy na odolnosti proti viru.


Nákaza jako je takováto je opravdová zkouška spíše ohleduplnosti vůči druhým.


Samozřejmě, naše děti by nákazu nejen jednoduše přešly, pravděpodobně ani neprokazovaly žádné příznaky. Bohužel by ji ale volně přenášely na okolí. A to, dle mého názoru, je mnohem relevantnější argument než to, že se děti potřebují socializovat.
Proto nesouhlasím s Vaší peticí pro otevření škol.


Nepřihlášený uživatel

#9

2020-04-13 08:58

To je zas sracka shrnuti petice je ze kurva nezmuzu to vydrzet se svejma deckama doma radsi je dam do skoly at se nakazej

Nepřihlášený uživatel

#10 nechci by školy otevřeno

2020-04-13 10:19

doufam že školy budou uzavřene do zaři ,a podporuju petici o otevřeni skol až po prazdninach ,škola neuteče 


Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2020-04-13 10:21

#9: -  

ta si je kurv....neměl pořizovat jak nevydržiš ,takovou rodinu bych chtěla ,radši se zbavit děcek a ohrožovat druhé ,hnus fuj

 

Tom

#12 Vymytý mozek

2020-04-13 12:15

Tobě jeblo snad ne? Bože


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: Re:

2020-04-13 17:04

#11: - Re:  

Presne kdyz chce aby se ji nakazili jeji vlastni deti je jeblá kráva


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Re:

2020-04-13 20:26

#11: - Re:  

Potom bych doporučoval aby vaše děti nevycházeli vůbec z domu. Nejvíce děti přijde o život při dopravních nehodách, rovněž vynechte v létě koupání, to je druhý nejčastější důvod úmrtí. Na podzim potom přijde hripka a ta má na svědomí asi 1500 mrtvých. Takže když chcete vyloučit všechny rizika, doporučuji protiatomový kryt a už nevycházeli. Svět je plný viru, nebezpečí a nemoci


Nepřihlášený uživatel

#15 Nesouhlas

2020-04-13 22:33

Jako studentka střední školy s tímto zásadně nesouhlasím, každý den sedíme ve škole minimálně 7 hodin a já odmítám těch 7 hodin někde sedět a nemoct skoro vůbec dýchat. Berte v potaz i to, že ve školách se schromažduje spoustu lidí. Přijde jeden nakažený a z jednoho jich může být třeba 300. Chápu také rodiče, kteří se musí starat o své děti. Taky musím pomáhat s učením svému mladšímu bratrovi a do toho plnit ještě své úkoly, ale radši budu v relativním bezpečí doma, než nakazit sebe a své blízké.


Nepřihlášený uživatel

#16

2020-04-14 06:52

Naprosto zbytečná petice ...


Nepřihlášený uživatel

#17

2020-04-14 07:41

Dětem opravdu chybí vzdělání a kontakt s vrstevníky. Pro jejich psychický rozvoj jeobojí důležité a nemůže jim ho nahradit uštvaný rodič, který se současně zoufale snaží zvládnout svou práci.

Nepřihlášený uživatel

#18 Re: nechci by školy otevřeno

2020-04-14 08:12

#10: - nechci by školy otevřeno 

A v čem bude v září jiná situace než teď? A v čem bude jiná v červenci, když začnou letní tábory/školky? 


Nepřihlášený uživatel

#19

2020-04-14 08:18

Nesouhlasím. Děti do přirozeného prostředí? Co je přirozeného na tom sedět několik hodin denně v rouškách, v kterých se za chvíli nedá dýchat, od kamarádů, na které se tolik těší si udržovat odstup na dva metry, ruce si donekonečna rozedírat dezinfekcí, vyrábět si zažívací potíže tím, že se budou snažit si nacpat jídlo rychle pod roušku? Kolik z těch, co se jim bude v roušce dělat zle asi vůbec bude poslouchat výklad učitele? A pak vyjdou ven, čelí zpocení si s úlevou na chvilku sundají roušku, ofoukne je a čelí hned dalším nemocem?


Nepřihlášený uživatel

#20

2020-04-14 09:27

Jsem jednoznačně proti.... Dle mýho je to totální blbost a nezodpovědnost, ještě ani nejsme v půlce pandemie a už chcete pustit děti do škol, vzpamatujte se lidi, chcete nakazit svý děti a hlavně učitele a vychovatelky?? Jen hazardujete s jejich životy, o ničem jiném by to nebylo, měsíc školy to už nezachrání a higiena ve školách je bohužel v tomto ohledu hodně mimo možnosti nařízení a bezpečnost. Výuka s rouškama je nesmysl, děti nevydrží v roušce ani 3 hodiny, natož 6-8 a učitelé odpadnou taky, víte jak těžce se mluví pod rouškou několik hodin?? zeptejte se prodavačů, ať víte o čem mluvím, či si to prostě zkuste mluvit hodinu s rouškou na puse, třeba do telefonu!! Děti bez roušek je úplnej nesmysl a pokud jo, rozumnej člověk tam své dítě nepustí. Mj. uvědomujete si vůbec, že by stačilo jedno dítě a může nakazit i cca všech 400 dětí na jejich stupni?? na druhým i víc??a to nemluvě i o tom, že by nebylo možné jim zpřístupnit obědy, už z higienických důvodů!!! A ještě jedna věc k zmiňovanému promořování, vemete si na triko případnou smrt něčího dítěte??


Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2020-04-14 09:34

#6: -  

A Vy si jako myslíte, že v září tu ten virus nebude? Že se jako lekne a uteče? Takže v srpnu bude petice neotvírat školy do ledna??? budou přibývat nemocní dokud nedojde k promoření a kolektivní imunitě a čím dřív to bude, tím dřív se vrátíme k "normálu". Podle všech statistik jsme silně pod očekáváním, takže uvolnění a pozvolný "kontrolovaný" nárůst je jediná cesta. Nehledě na to, že projevy nemoci u dětí jsou minimální a smrtnost prakticky nulová. Nemocné děti nikdo do škol nutit nebude chodit.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2020-04-14 09:36



Nepřihlášený uživatel

#23 Re:

2020-04-14 10:01

#3: -  

To od Vás sedí - zrovna vy byste si měl zopakovat učivo základní školy - konkrétně shodu podmětu s přísudkem (školy - neotevřely - Y!).


Nepřihlášený uživatel

#24 Re:

2020-04-14 10:47

#5: -  

Tohle spíš vymyslel někdo kdo nemá děti, jinak si to nedovedu představit, normální lidé by tohle neudělali

 


Nepřihlášený uživatel

#25 Johnson

2020-04-14 10:49

Podívejte se třeba na Británii a na jejich premiéra jak se k tomu stavil, a co pak málem byl mezi tima co zemřou, nechápu lidi co si myslí totéž

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...