Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6

2020-04-13 05:48

Tohle mohl napsat jen někdo, pro koho jsou peníze - mamon a svoje pohodlí důležitější, než zdraví svého dítěte. Moje děti nejsou pokusní králíci, život mají jen jeden....chtěla bych vidět koho budete obviňovat, až se vám dítě nakazí a bude mít nedej bože těžký průběh nemoci....lék zatím neexistuje a nikdo nezná trvalé následky nemoci.... jestli chcete...pak se promořujte...o to tady šlo...lidí je na planetě dost...a peníze jsou nejvíc..

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2020-04-14 09:34:42

#6: -  

A Vy si jako myslíte, že v září tu ten virus nebude? Že se jako lekne a uteče? Takže v srpnu bude petice neotvírat školy do ledna??? budou přibývat nemocní dokud nedojde k promoření a kolektivní imunitě a čím dřív to bude, tím dřív se vrátíme k "normálu". Podle všech statistik jsme silně pod očekáváním, takže uvolnění a pozvolný "kontrolovaný" nárůst je jediná cesta. Nehledě na to, že projevy nemoci u dětí jsou minimální a smrtnost prakticky nulová. Nemocné děti nikdo do škol nutit nebude chodit.


Nepřihlášený uživatel

#49 Re:

2020-04-14 13:26:50

#6: -  

já si myslím,že by se školy otevřít měly a každý rodič by se měl možnost rozhodnout,zda dítě do školy pošle nebo ho bude nadále vzdělávat sám....já rizika,které vidíte vy,nevidím,a nemám potřebu nechávat děti nadále doma..a o peníze tady zase tak moc nejde

 


Nepřihlášený uživatel

#66 Re:

2020-04-14 14:56:42

#6: -  

Zas bych to tak nedramatizovala. Děcka obecně nemají moc bouřlivý průběh, jde spíš o to, že mohou nakazit kohokoliv z rodiny. Nakazí se rodiče, kteří se starají o svoje rodiče a hned je tu problém. 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...