Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6476 Re: VOLIM SPD

2015-12-13 22:30

#6468: - VOLIM SPD  

 Tady by se hodilo říci, že na každou svini se vaří voda a oni jim to Češi u dalších voleb spočítají, jenže omyl, Češi nejsou moc dobří kuchaři a ani tyhle kolaborantské svině nedokážou podusit a příště jim opět vhodí do urny hlasy, protože si je koupí za koblihy, klobásy a pivo zdarma, třicetikoruny, maskoty s čírem na hlavě, přihlouplé spoty typu přemluv bábu a jiné předvolební fígle, však to známe, stádovost se v nás nikdy nezapře.


Nepřihlášený uživatel

#6477

2015-12-14 08:09

EU se připravuje v nejbližší době zrušit oběh peněz v hotovosti, platit bude možné pouze platebními kartami. Prohlásil to na svém vystoupení na VŠE v Praze bývalý prezident ČR Václav Klaus.

O možnosti zrušení klasických peněz se uvažovalo už dávno, ještě v 80. letech, komentuje informaci pro Sputnik prezident společnosti odborných konzultací „NEOKON“, ekonom Michail Chazin.

„Obyvatelstvu přitom vysvětlují, že bezhotovostní platba je pohodlnější, že existence bankovek a mincí prý umožňuje vyhýbat se placení daní, atd. Ve skutečnosti je všechno daleko složitější. Zrušení peněz v hotovosti umožní státu (Evropské unii) úplnou kontrolu jakékoliv ekonomické činnosti všech subjektů. To znamená, že se vytvoří mechanismus sledování lidí. Analogicky i návrh používat místo peněz v hotovosti speciální čip, který je možné umístit pod kůži, a podle něho sledovat všechny nákupy. To zní hrozně! Myslím, že v rámci současného vědomí, existující ekonomiky, je to prostě neuskutečnitelné. Ale pokusy se budou dělat. Pan Klaus bije na poplach, protože Evropská centrální banka se skutečně připravuje na zrušení hotovostních peněz a k přechodu na platební karty. Proces už je v" cílové rovince", řekl Chazin.

Více: EU CHCE RUSIT EURO V HOTOVOSTI A DAVAT LIDEM ČIPY POD KUŽI

vice-ZJEVENÍ JANOVO 13 KAPITOLA

Šelma vystupující ze země

11Potom jsem spatřil jinou šelmu, jak vystupuje ze země: měla dva rohy jako Beránek, ale mluvila jako drak. 12Ta vykonává všechnu moc té první šelmy před její tváří a působí, že se země i její obyvatelé budou klanět té první šelmě, jejíž smrtelná rána se uzdravila. 13Dělá veliké divy, působí dokonce i to, aby před zraky lidí sestupoval oheň z nebe na zem. 14Těmi divy, které jí bylo dáno konat před tváří šelmy, svádí ty, kdo bydlí na zemi. Říká obyvatelům země, aby vytvořili obraz té šelmě, která měla ránu od meče, ale ožila.
15Bylo jí dáno, aby obrazu té šelmy vdechla život, takže obraz šelmy začal mluvit a nechal zabít všechny, kdo se mu neklaněli.16Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, 17takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména.
18Zde je zapotřebí moudrosti. Kdo tomu rozumí, ať spočte číslo té šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666.

Čipový systém je pouze prostředkem!

Ano, před očima se nám zavádí čipový systém a sílí kontrola nad obyvatelstvem. Tento čipový systém nesoucí také jméno 666 je  pouze prostředkem k tomu, aby bylo lidem, kteří nepřijmou znamení šelmy zakázáno kupovat a prodávat. Právě USA použije tento systém kontroly a přivede lidstvo zpět k uctívání obrazu první šelmy tím, že nařídí, aby každý uznal znamení její autority. A co je tedy oním znamením? Znamením její autority je změna čtvrtého přikázání Božího desatera na svěcení neděle jako dne odpočinku. Již je připravován zákon, který bude toto nařizovat. USA   stále více ztrácí statut svobodné země a není daleko doba, kdy se toto vše naplní. Ti, kteří nebudou věrní jedinému Bohu v dodržování zákona přijmou znamení šelmy tím, že budou uctívat vynucovaný nedělní odpočinek a díky tomu obdrží i čip, který jim zajistí možnost prodávat a nakupovat. Ti, kteří zůstanou věrní a nedělnímu odpočinku se nepodřídí čip nedostanou, a tak jim bude znemožněno cokoli koupit, prodat, zařídit, cestovat...


Nepřihlášený uživatel

#6478

2015-12-14 08:12

Německo nedokáže přijmout v příštím roce dalších 1,1 milionu běženců, prohlásil eurokomisař pro digitální ekonomiku a společnost Günther Oettinger v interview pro bulvár Bild am Sonntag.

„Německo nedokáže zvládnout dalších 1,1 milionu zaregistrovaných běženců druhý rok za sebou. Proto má být investováno několik miliard eur v Turecku, Jordánsku a Libanonu za účelem zřízení variant slušného rozmístění," řekl eurokomisař.

Podle jeho mínění, "má být solidarita Evropanů vyjádřena ani ne tak v kvótách na přijetí běženců, jako v jejich připravenosti financovat obydlí v původních regionech."Více: NEMECKO NEZVLADNE DALŠI VLNU UPRCHLIKU 1.1.MILIONU

FOTO FALEŠNÉHO PASU DOTOVANÉM USA


Nepřihlášený uživatel

#6479

2015-12-14 08:50

Vždy mě vážně dojme, když vidím nějakou reklamu, kde skuhrají pro pomoc uprchlíkům. Což o to, já přispívám na charitu pravidelně a mám dobrý pocit a upřímnou radost, když pomohu někomu, kdo si mé pomoci váží, ale jak vidím, co po sobě nechávají tihle „potřební“ za spoušť, podané pomoci si absolutně neváží, berou ji jako samozřejmost od nás kafírů, tam vyhodí plnou flašku vody, tam odhodí nakousnutý chleba, spacáky, oblečení po sobě nechvají zasviněné ležet v poli … tůdle, tohle nejsou lidi, co si zaslouží pomoc. Je spousta potřebných, co by za podanou pomoc byli vděční, tihle ne!


Nepřihlášený uživatel

#6480

2015-12-14 12:24

PLANOVANÁ PROVOKACE VŮČI RUSKU K VYVOLANÍ KONFLIKTU S RF

Neidentifikovaná obchodní loď pod tureckou vlajkou bránila přemísťování vrtného zařízení společnosti Černomorněftěgaz, což bylo porušením mezinárodních pravidel, a strážní člun pohraniční služby ruské FSB a raketový člun Černomořské flotily donutily tureckou loď, aby změnila směr, oznámila v pondělí tisková služba podniku.

Dvě vrtná zařízení, patřící státnímu unitárnímu podniku Černomorněftěgaz, byla kvůli složité mezinárodní situaci přemísťována z oděského ložiska plynu do ruských výsostných vod.

Jak zdůrazňuje společnost, objevila se při přemísťování vrtných zařízení v místě, kudy plula karavana lodí přepravujících objekt, „neidentifikovaná obchodní loď s tureckou vlajkou".

Více: TURECKE CLUNY PROVOKUJOU V ČERNÉM MOŘI RUSKO ABY VZNIKLA VALKA

Existuje podezření, že útoky koalice v čele s USA na syrskou armádu nebyly náhodné, není vyloučeno, že se budou opakovat, prohlásil v interview pro RIA Novosti vyslanec Ruska v OSN Vitalij Čurkin.

Na syrském ministerstvu zahraničních věcí prohlásili, že čtyři letadla mezinárodní koalice v čele s USA, která své akce nezkoordinovala s Damaškem, odpálila 6. prosince devět raket na objekt v Dajr az-Zauru, obětí náletu se stali přinejmenším tři lidé, zraněno bylo dalších 13. Damašek se 7. prosince obrátil v souvislosti s tímto náletem na OSN.

Více: Existuje podezření, že útoky koalice v čele s USA na syrskou armádu nebyly náhodné, není vyloučeno, že se budou opakovat, prohlásil v interview pro RIA Novosti vyslanec Ruska v OSN Vitalij Čurkin.


Nepřihlášený uživatel

#6481

2015-12-14 12:27

VYMYSLI ZE POPULACE VYMIRA SOU LŽI ABY SEM MOHLY CPAT ISLAM DNES UZ KAZDEMU JE JASNE ZE ZAS SE LIDEM KECALO VE VLADE O UPATKU CIVILIZACE


Nepřihlášený uživatel

#6482 Re:

2015-12-14 12:58

#6481: -  

 Ale populace skutečně vymírá, porodnost je sotva jedno dítě na matku a stále klesá, dnešní zdegenerovaná společnost naprosto ztratila mateřský pud a většina lidí si místo dítěte raději pořídí smradlavýho čokla, takže netřeba žádného islámu, my vyhyneme do pár generací i bez něj, na vlastní blbost, rozmazlenost, zdegenerovanost a neschopnost.


Nepřihlášený uživatel

#6483 Re: Re:

2015-12-14 13:11

#6482: - Re:  

 TO SI SLYSEL S TV VID GP ODVADI FAKT DOBROU PRACI TU JDE O NWO PROTO KLAM VYMIRANI CIVILIZACE TO JE POHADKA PRO LIDI CO NEMAJI ROZUM CO REKNE TV JE PRO NE SVATE FUJ

VICE CO MEDIA ZAMLCUJOU-FAKTA O CIVILIZACI A GP A NWO

VICE V.PUTIN PROJEV O NWO PROTO ZACAL HON NA RUSKO UTAJENO V MEDIACH-Proslulý projev Putina na konferenci v Mnichově CZ titulky

VICE UTAJENO V MEDIACH-Vladimir Putin Světový řád: nová pravidla nebo hra bez pravidel? Valdaj 2014 - Diskuse titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#6484

2015-12-14 13:48

Naše demokratické media uváděli 300 až 1000 demonstrantů. Pak se nedivím, že mládež která ma vymyté mozgy nezvádne maturitu z matematiky.

https://www.youtube.com/watch?v=FK0VQO1mp58&feature=youtu.be


Nepřihlášený uživatel

#6486

2015-12-14 14:01

Vyhlašuji sbírku na 10 000 tub INDULONY pro tohodle slizkého zaprodance.

Nejlíp ho namazat od hlavy po paty a posypat peřím.


Nepřihlášený uživatel

#6487 OKAMURA VS PLEŠKA SOBOTKA

2015-12-14 14:11


Nepřihlášený uživatel

#6488 Re: Re: Re:

2015-12-14 14:35

#6483: - Re: Re:  

 Proboha, co ty jsi za kus vemena? To snad vidím všude kolem sebe, ty pomatený konspirátore. Neseď pořád doma u počítače a nežer tu propagandu, vyjdi někdy ven na čerstvý vzduch, očividně nemáš žádné kamarády a sociální kontakty, že jsi tak odtržený od reality. A nebo jsi troll, protože to není možný, aby byli v naší populaci tak zblblí hlupáci. Jak myslíš, že se vůbec rodí děti, že se líhnou z vajíček? Že se dají koupit v supermarketu? Česká populace je prostě zlenivělá, děti se stávají přítěží, brání v kariéře, v užívání si života, to jsou výsledky dvou desítek let té slavné demokracie, která nám zde zavedla pouze konzum, drogy, násilí, anarchii, mravní úpadek, rozpad tradičních hodnot. Ale chápu, ono se těžko smiřuje s faktem, že je chyba především v nás, že jsme tenhle mrzký způsob života přijali beze vzdoru za svůj, ono je pohodlnější svoji neschopnost stále svádět na jiné a stavět se do role ublížených, než proti tomu něco udělat. Bohužel z bývalých spolužáků, z bratranců a sestřenic, ze známých dnes nemá děti skoro nikdo, jsme prostě slepá větev. Aby nedošlo k mýlce, taky nenávidím tu arabskou svoloč a všechny bych je vypakoval z Evropy a spolu snimi většinu cikánů, neomarxistů a jiné sběře, ale to stále neřeší náš problém s degenerací a vymíráním. A propos když už chceš, aby ty tvoje konspirační nesmysly vypadaly alespoň trochu věrohodně, tak se nauč gramatiku, píšeš jak tatar a už od pohledu je všem jasné, co jsi zač.

 

civilizace ! ... civilizace !

#6489 vzpamatuj se !!!

2015-12-14 15:07

#6482: - Re:  

... ano, "vymíráme" a navíc k tomu ještě tisíce zbytečně zabitých nenarozených = potraty. Také zbytečné ztráty životů!


Nepřihlášený uživatel

#6490 Re:

2015-12-14 15:25

#6479: -  

 Ano. Já když vidím tyhle chudáčky, tak pláču. Ne kvůli nim, ale kvůli nám, jak …oni, mladí kořínci vebznačkových hadrech s ajfouny a tablety v rukou, ohrnují nad náma nos, natěšení jak budou prznit naše ženy a šířit Evropou džihád. Raději nakrmím tucet našich bezdomovců než jednu tuhle přivandrovalou svini! Však taky jídlo co oni odhazují do popelnic po nich sbírají ají naši bezdomovci, na které se naše vláda vysere!


Nepřihlášený uživatel

#6491 Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 15:27

#6488: - Re: Re: Re:  

 NO ME NEPOROUČI TV CO MAM SI MYSLET JA HLEDAM FAKTA NEZ ČUMĚNÍ DO TV V TOM SOU ROZDÍLE TROLLE USA NEBO TROLLE HAVLOJDU JESTE TO REKL NEKDO S POLITIKY ZE JE TO VYMYSL JAK SEM NASTRKAT UPRCHLIKY NA JEDNE DEMONSTRACI  ASI SE NA NĚCO KAPLO TAK REAKCE TROLLA VID VZDY NA CITLIVÉ ARGUMENTY TROLL REAGUJE ALE KDYZ SI HO LID NEVSIMA ZTRACI PUDU POD NOHAMA BUDU TY TVE KECY IGNOROVAT 


Nepřihlášený uživatel

#6492 Re: vzpamatuj se !!!

2015-12-14 15:29

#6489: civilizace ! ... civilizace ! - vzpamatuj se !!! 

 To je to nejsmutnější. Kdyby se spočítalo, kolik nenarozených dětí bylo zabito, tak b to akorát vyrovnalo porodní deficit. Bohužel ale současné "matky" by stejně nechtěné dítě stejně odhodily do kontejneru, v lepším případě do baby boxu, rodičovství holt v dnešní době není in. :-(


Nepřihlášený uživatel

#6493 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 15:34

#6491: - Re: Re: Re: Re:  

 Já a havloid? Tos mě vážně rozesmál. Já, který se snažím probrat tenhle národ z marastu, do kterého nás zavedl tenhle "západní styl života" a troll USA? Tak to jsi teda dobrý kokot. Tak si žij ve svým imaginárním světě, kde má každá česká matka tři ayž čtyři děti a ty sám jich máš určitě nejmíń dvanáct. Já tě přesvědčovat o opaku nebudu, nejhorší je srážka s blbcem.


Nepřihlášený uživatel

#6495 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 15:51

#6493: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 NAJDI SI TU DEMONSTRACI KDE TO RIKA NA PLNOU HUBU TEN POLITIK A PAK NECO ŘIKEJ!!!BYLA TO NEJAKA DEMONSTRACE JAK ZAČÍNALA STAHOVALO SE TO K ZAČÁTKUM V RUZNICH MISTECH ČR!!!!! ASPON SE UKAZALO ZE SI CIZINEC KDYZ ME PREDHAZUJES TO S DECKAMA KDO KOLIK JICH MA DIK TROLLE JA SU VLASTENEC NAROZDIL OD TEBE!!!USA TROLLE  ALE ASI TEN HAVLOJD TROLL

VICE-Teorie zániku civilizací: Migrace uprchlíků je jenom kamínkem v mozaice!


Nepřihlášený uživatel

#6496

2015-12-14 17:03

Loajalita k západu? Budiž, ale co svědomí a čest?

   Stále více tzv. „kompetentních“ nebo společensky angažovaných lidí se snaží tvrzením vyvrátit, že na Ukrajinských událostech nemají USA žádný podíl nebo účast. Otázka je, zda takové tvrzení je z vlastního přesvědčení nebo servilní loajality, neboť při vědomí jejich předpokládané inteligence, politického, společenského postavení je málo pravděpodobné, že by si nebyli vědomi jednoznačných, zcela prokazatelných a samotnými představiteli amerického establishmentu potvrzených skutečností, že USA o Ukrajinu zcela evidentně usilovaly a nadále usilují. Stačí si připomenout slova paní Nulandové a jiných politických kapacit USA, kteří po nezdařilém Kyjevském Majdanu lomili rukama nad ztracenou investicí pěti miliard dolarů do zubožené Ukrajiny, které měly být údajně použity na změnu režimu, poměrů a nezávislosti na Rusku, stejně jako decentralizaci, demokratizaci, deoligarchizaci a …. v neposlední řadě i svých zájmů.

     Není to dávno, co jsem zmínil v jiném článku, že i pan profesor Rychlík buďto propadl falešné demagogii, nebo drží basu loajality když také tvrdil, že Ukrajinské události nejsou z vědeckého hlediska dílem USA a že se v nich USA neangažovali. Se shodným názorem, tentokrát však z politického hlediska se prezentuje i pan Š. Füle [1], bývalý eurokomisař zodpovědný za rozšiřování Evropské unie a politiku sousedstvíkterý rovněž říká, že jeden z mýtů, který se neustále pěstuje a připomíná, je mýtus, že USA hrály zásadní roli v přípravě Majdanu a v jeho směřování, čímž chce nejen naznačit, ale přesvědčit veřejnost, že to není pravda. Zatímco mnozí lidé poukazují na to, že USA byly velmi aktivní na Ukrajině, pan Füle patří mezi ty, kteří o tom za těch pět let v Bruselu něco ví a (ti v Bruselu) naopak cítili naprostý deficit a nedostatek amerického politického angažmá a vlivu na Ukrajině.

VICE-Loajalita k západu? Budiž, ale co svědomí a čest?


Nepřihlášený uživatel

#6497

2015-12-14 17:05

VIDEO: Ukrajina kompletně zbankrotovala, hrozí ji default! MMF spaluje na Ukrajině peníze na nátlak Berlína a Washingtonu! [CZ Titulky]

Ukrajina fakticky zbankrotovala. Země nemá na provoz svého vlastního aparátu, výpadky ve výplatách důchodů se prohlubují, armáda přestala používat vozidla s výjimkou východu Ukrajiny, kde je frontová linie s povstaleckými územími, protože nejsou peníze na naftu. Kritická situace vyvrcholila v závěru minulého týdne, kdy jeden z poslanců Porošenkovy strany napadl v ukrajinském parlamentu premiére Arsenije Jaceňuka. Poté se strhla rvačka, zatímco před parlamentem se shromáždila demonstrace, která pálila figuríny premiéra a požadovala demisi vlády.

VICE-VIDEO: Ukrajina kompletně zbankrotovala, hrozí ji default! MMF spaluje na Ukrajině peníze na nátlak Berlína a Washingtonu! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6498 DEMISI A STOP NATO V ČR STOP AGRESE VUČI RUSKU CO NAS NEOHROZUJE STOP EU A STOP SANKCIM

2015-12-14 19:45

CHCI DEMISI VLADY A ODSTOUPENI AGRESORU Z VLADY A VYHOSTENI ZA ZRADU K NARODU A OHROZENI VLASTNI ZEME A NAŠICH DĚTÍ :-( HLAVNĚ


Nepřihlášený uživatel

#6499

2015-12-14 21:40

Jedině referendum a odvolatelnost politiků nás může vyvést z toho svrabu co tu vznikl po Havlovi!!!!!
Smutný občan

#6500 Re: Re: Eu

2015-12-14 22:40

#2773: - Re: Eu 

 Merklová připrchlíkům doplácet nebude. To by museli zacálovat čeští občané - od kojenců po důchodce.Nebuďte naivní, že by komfortní život novým nadlidem platila soudružka kancléřka. Ale jak říká soudruh kníže, musíme se o svůj blahobyt podělit a nebýt sobečtí. Viz např Kalousek s Drábkem, vždyť ti by se přímo rozdali!