Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6501 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-14 22:54

#6495: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak naposled, dám ti ještě jednu šanci, protože se mi tě zželelo. I když už předem vidím, že jsi beznadějný případ, ale co bych pro tebe já dobrák neudělal - na jednu stranu tvrdíš, jak neposloucháš, co do tebe lijí za sračky v médiích, jak si sám hledáš fakta a na druhou stranu pak slepě věříš tomu, co ti nabulíkuje nějaký neznámý politik, ani nevíš, jak se jmenuje, aniž by sis to ověřil, i když je to zjevný nesmysl, tudíž ani není co ověřovat, jo? Co takhle zapojit trochu kritického myšlení? Nenapadlo tě někdy, že jsi stejný naivní konzument propagandy jako všichni ostatní, jen z druhé strany? Asi ne, že? Proč taky, že? Nic není černobílé, chlapče. Pravda je vždy někde uprostřed. Pokud chceš dospět k opravdu pravdivým informacím, vyslechni si obě strany konfliktu, vyluč to, co si vzájemně odporuje a všechny fakta zprůměruj, protože všechny strany každého konfliktu lžou, jen některé více, jiné méně obratně. A měj na mysli, že není vždy to, co se hezky čte/poslouchá, hned pravda. Mně je úplně jedno, kdo jede americkou a kdo ruskou propagandu, pro mě jsou obě skupiny naivní zoufalci, jejichž jednostranné názory jsou rozumně uvažujícím lidem vážně k smíchu. Díky Bohu, že všichni Češi ještě nejsou takové gumy, které slepě papouškují tu či onu stranu konfliktu, protože s takovými bychom to měli dávno prohrané. Takže ti dobře radím - zůstaň raději se svým "hrdinským" bojem v anonymitě internetu a neplácej takové blbosti na veřejnosti, pokud nechceš být všem za úplného debila. Ušetříš si tím spoustu zbytečných trapasů.

Já ti to řeknu takhle - já bojuji za to, aby český národ konečně přestal degenerovat a vymírat, aby se postavil na kolena a naše dekadentní úpadková společnost začala opět vzkvétat (jak morálně, tak kulturně, tak duševně, tak hospodářsky), aby se místo konzumu, mamonu, drog, posedlosti všemožnými perverzemi a primitivní ze západu importovanou zábavou začaly ctít tradiční hodnoty jako je čest, odpovědnost, přátelství, láska, tradiční rodina s matkou, otcem a dětmi, aby nás tady za pár let nepřeválcovala kdejaká špína - a jsem podle tebe proamerický troll? Takže tím jsi chtěl říci co? (A teď se, prosím, pořádně zamysli, než z tebe zase vyleze další výblitek - pokud to tedy umíš) Tím jsi chtěl naznačit, že tvým nenáviděným Američanům jde o blaho naší země? To jsou tedy potom ti dobří, ne? V opačném případě si nějak protiřečíš a pak si běž vážně nafackovat, protože to, co z tebe leze, to nemůže vypustit svéprávný myslící tvor. Škoda, že to, co jsem ti zde napsal, tvoje logické myšlení jaksi nepobere a místo, abych tě donutil se nad tím konečně zamyslet a odpovědět z vlastní hlavy, začneš mi tady kopírovat jakési odkazy na články, které většinu vůbec nesouvisí s tématem. Škoda, že když jednou za čas splodíš něco svého, tak to po tobě druhý musí luštit. Z neschopnosti rozumně oponovat se tady oháníš do cizinců, ale sám píšeš caps lockem, bez interpunkce a jak Mongol, co vystudoval max první stupeň základní školy v Ulanbaataru. A v tomhle světle zní argument "ASPON SE UKAZALO ZE SI CIZINEC  KDYZ ME PREDHAZUJES TO S DECKAMA KDO KOLIK JICH MA" naprosto ujetě a u většiny svéprávných čitatelů vyvolává spíš smích. To snad ani nemůžeš myslet vážně a pokud ano, tak opravdu nejsi v pořádku a měl bys ihned vyhledat odbornou pomoc. Takže cizincům jde o to, aby měli etničtí Češi více dětí a správný Čech si má libovat v tom, že náš národ vymírá a brzy již bude minulostí? To taky říkal jakýsi politik na jakési demonstraci, nebo je tenhle invalidní duševní konstrukt originálním produktem tvého mozku? Pakliže ti současný stav degenerace našeho národa vyhovuje a chceš udržovat status quo a napadat všechny, kteří se snaží s tímto bídným stavem něco dělat - pak jsi ale kolaborant ty!

Abych řekl popravdě, je mi současná ruská politika, lpící na konzervativních hodnotách (ať proti ní mám nemálo výhrad), sympatičtější než to liberální neomarxistické zlo, které k nám prosakuje z Bruselu a ničí poslední zbytky naší státnosti a kultury. A když už jsme u toho, víš, že Putin zavedl ve vymírajícím Rusku taky propopulační politiku tím, že za pomocí pravoslavné církve podpořil tradiční rodinu a utnul tipec neziskovkám, které se snažily prosazovat liberalismus a protlačovat dekadentní homosexuální lobby? Soudě dle tvé optiky myšlení je on taky havloidní a USA troll? Soudím, že ne, takže když už plácáš takové nesmysly, tak si alespoň zjisti, nakolik jsou kompatabilní s tím, co sem kopíruješ, aby sis v každém komentáři neprotiřečil, protože pak tvoje už tak dosti pochybné komentáře naprosto ztrácí váhu.


Nepřihlášený uživatel

#6502 Re: Re: vzpamatuj se !!!

2015-12-14 23:34

#6492: - Bohužel ale současné "matky"

Skvely machisticky cteni - v kontextu toho, jak matkam samozivitelkam otcove jejich deti neplati alimenty nebo nedavneho pruzkumu, podle ktereho vetsina ceskych chlapu povazuje za spravne znasilnit opilou zenu - opily chlap je ovsem ok. K tomu je plat zenskych za stejnou praci o 30 procent nizsi. A Vy k tomu mate tu drzost vykrikovat o zabijeni nenarozenych deti? Vite co, machove? Zajistete zenam rovne postaveni, kdyz ji udelate decko, platte ji alimenty, a prestante povazovat zeny za sexualni pracovnice, na kterych si budete lecit pocity menecennosti. Jo a zvolte vladu, ktera jim financne s detmi pomuze. Az pak lezte do diskuzi se stiznostmi na matky v uvozovkach.

Mate k zenam pristup jak muslim nebo fundamentalisticky katolik. Fujtajksl. Uz jenom jim natahnout burku, soupnout k plotne a pravidelne ojizdet, at hodne plodi.


Nepřihlášený uživatel

#6503

2015-12-15 10:09

USA NEPRIMA UPRCHLIKY A POSTAVÍ VELKE ZDI CO TO K..... JE A MY STATY EVROPY JE MUSIME PRIMAT VZDIT JIM NIC NEHROZÍ VSEHO MAJ DOST 

VICE-Pálí karimatky, plýtvají jídlem Známý fotograf natočil video o uprchlících, teď mu vyhrožují


Nepřihlášený uživatel

#6504 TO SE NELIBI TURECKU A USA

2015-12-15 10:30

Svobodná syrská armáda (SSA) je ochotna poskytovat Rusku údaje o dislokaci bojovníků Islámského státu (Daiš) pro letecké útoky na ně, prohlásil agentuře Sputnik generál SSA Hossam A-Awak.

„Říkám to jako šéf výzvědných služeb SSA — máme přesné údaje, dokumenty a obrázky, a můžeme je poskytnout Rusům, aby byly jejich útoky na IS efektivnější. Skutečně chceme spolupracovat s Rusy v boji s IS za podmínky, že budou útočit na IS", prohlásil Al-Awak.

VICE-Ruské letectvo za týden zničilo 12 přečerpávacích stanic pohonných látek IS v Sýrii. VIDEO

Je toho názoru, že informace, kterou poskytuje ruským vojenským příslušníkům Damašek, je nedostatečně přesná, a proto jsou úderům VKS RF „chybí efektivita".

Podle slov generála, v současné době nejsou mezi SSA a RF přímé kanály spojů, a počítá s jejich zřízením v budoucnu.

Více: SSA DODA UDAJE O DAIS RUSKU

 

JAK OBAMA REKL ZE TVRDEJI JE NICI NEZ PREDTIM TAK TO MYSLEL ZE NIČI SYRSKE VOJAKY A KURDY V IRAKU ZADNE IS IS STALE SE POSOUVA A UTIKAJ DO EVROPY A NAŠE VLADA JE BERE PO TISICECH 


Nepřihlášený uživatel

#6505

2015-12-15 10:35

FOTO SYRIE                                      FOTO ŘECKO


Nepřihlášený uživatel

#6509

2015-12-15 11:38

TUHLE ZIMU 1,5MILIONU UPRCHLIKU 2015 


VICE-Svobodný vysílač 04 09 2015 VK 9 Uprchlíci


Nepřihlášený uživatel

#6510

2015-12-15 11:50

VICE-Drsné české video kvůli uprchlíkům Braňte se, vyzbrojte se, makejte na sobě Založte domobranu a sou

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

 

Nepřihlášený uživatel

#6511

2015-12-15 11:55

Předlouhá jest řada těch, kteří za svoji vlast a její svobodu život položili. Přesto jejich památka pošlapávána jest, dnešní "elita", hojně podporována akademickou obcí (tedy těch, kteří by snad měli mít vlastní rozum a nebýt jen bezobsažnou hlásnou troubou establishmentu), stejně jako mnohými elitami katolické církve, nectí odkaz jejich. Naše tradice jsou zašlapávány do bahna multikulturně utopického marasmu, který prostupuje napříč Evropou jako zhoubný nádor, na nějž zatím účinného léku není. Jak dlouho ještě tohle trpěti budem?


Nepřihlášený uživatel

#6512

2015-12-15 12:51

K čemu mají evropské státy armádu? Když ani nedokáží ubránit svoje hranice... Mají hubu plnou Ruska a zde ustupují před voraři?? Má-li mít Čech nějakou solidaritu, tak jedině s lidmi, kteří vlastním tělem brání své domovy před bandou ilegál. loupežníků.

Vlastenec
Nepřihlášený uživatel

#6513

2015-12-15 14:35

Ach Evropo, Evropo, kam až jsi to klesla? Bývaly doby, kdy jsi islámským hordám směle čelila, nevítala jsi je na hranicích a neustupovala jsi před nimi tak jako dnes. Proč si nyní libuješ ve své slabosti a poníženosti, proč ohýbáš svoje záda před těmi, kteří tě přišli zneužít, vysát a přeměnit k obrazu svému?

Vlastenec

#6514 Re:

2015-12-15 14:47

#6512: -  

 NATO mohlo konečně ukázat, že je OBRANÝM paktem, nikoliv útočným. Poprvé od jeho vzniku je Evropa opravdu atakována cizími hordami a co dělá tahle aliance? Nic! Raději nahání kozomrdy kdesi v afghánských horách a spolu se Saudy si hraje na to, ja ničí IS. Hanba!


Nepřihlášený uživatel

#6515 Re: Re:

2015-12-15 15:00

#6514: Vlastenec - Re:  

 

Ruské ministerstvo zahraničních věcí doufá, že boj Washingtonu proti teroristické skupině Islámský stát (v arabské variantě Daiš), v Rusku a řadě dalších zemí zakázané, nebude jen plastickou chirurgií, která nijak tento problém neřeší, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

Americký prezident Barack Obama totiž prohlásil, že údery zasazované Islámskému státu, musí být naprosto přesné, jako v chirurgii.

„Obama hovořil o nutnosti zasazovat ISIL „chirurgické údery". Hlavní ale je, aby pod tím neměl Washington na mysli chirurgii plastickou, která místo toho, aby řešila problém, pouze mění jeho vzhled", napsala Zacharovová na své stránce na Facebooku.

Více: Ruské ministerstvo zahraničních věcí doufá, že boj Washingtonu proti teroristické skupině Islámský stát (v arabské variantě Daiš), v Rusku a řadě dalších zemí zakázané,

NATO LEDA NIČÍ SYRSKE VOJAKY A KURDY CO NIČÍ DAIS NATO NIJAK NEPŘISPÍVÁ K ZACHRANĚ EVROPY LEDA JIJIMU OBLEŽENÍ!!!!FUJ NATO FURT TAM JEN PROVOKUJOU SYRSKOU ARMADU A RUSKOU A PLUS KURDY V IRAKU CELE JE TO PROVOKACE PROTI ZEMIM CO NIČÍ FAKT DAIS IS!!!!


Nepřihlášený uživatel

#6516 Re: Re: Re: vzpamatuj se !!!

2015-12-15 15:43

#6502: - Re: Re: vzpamatuj se !!! 

 Milá dámo, z čeho jste nabyla klamného dojmu, že si nevážím ženské role ve společnosti? Právě naopak. Já se jen pozastavoval nad těmi krkavčími matkami, které jsou schopny odhodit dítě do popelnice, s tímto snad ani Vy nesouhlasíte. Břímě odpovědnosti za vysokou potratovost v současné společnosti nesou stejně tak otcové, jako matky. Rodičovská odpovědnost pochopitelně lpí na obou rodičích a je nedělitelná. Stejně tak je pro mne zavrženíhodný otec, který si uplácá dítě, ale poté se o něj odmítá starat či dokonce na něj i platit alimenty. Tak se hned nečertite a nechovejte se jako stejný fanatik, proti nimž zde brojíte. Vždyť já volám pro vyšší finanční podporu matek samoživitelek namísto všemožných parazitů již delší dobu, ale vláda má svoje noty z Bruselu a čeští občané (matky, děti, důchodci, postižení, bezdomovci ad. jsou vždy až v druhé řadě za etnicky nečeskými minoritami). K osvobození našeho národa od poroby zahraničními elitami vede dlouhá cesta a tu jsme schopni urazit jen pokud budeme táhnout za jeden provaz a všechno tohle dělení na muže/ženy, katolíky/atheisty, voliče levice/pravice apod. je pro nás kontraproduktivní a slouží především zájmům těch, kteří naším národem manipulují ve svůj prospěch.

A buďte si jista, že ubožáky, kteří jsou schopni znásilnit opilou bezbrannou ženu, opovrhuji stejně tak jako Vy. Jsou to ty typy, se kterými by nikdy střízlivá žena do postele nešla. Spíš by mě zajímalo, na jakou sociální skupinu tenhle průzkum cílil, jelikož to rozhodně není standardní vzorek společnosti. Všechny případy, které jste ve svém příspěvku uváděla, jsou nežádoucím projevem současné společnosti, o jejíž morální nápravu již dlouhodobě usiluji.

 


Nepřihlášený uživatel

#6517 12.12.015 BYLO TAM LIDI VIC NEŽ TVRDÍ PROLHANÉ MEDIA

2015-12-15 16:00

VICE BEZ CENZURY ČT H...-Demonstrace 12.12.2015 "VLASTENCI,NA HRAD"(HD) Hradčanské náměstí

VICE BEZ CENZURY ČT H....-Demonstrace VLASTENCI,NA HRAD ! 12 12 2015

 ČR POLICIE VYZBROJUJE VLASTNI RODINY A NAS NECHAJ POCHCIPAT JAK OVCE ZBROJ ME SE TAKE DELEJ ME ZBROJNI PRUKAZE A ZBROJ ME SE PODLE PRAV NATO MAME NAROK CHRANIT VLAST A MAJETEK A RODINU NIKDO NESMI TRPET UJMU JSME V PRAVU 

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6518

2015-12-15 17:04

Demonstrace "VLASTENCI, NA HRAD" - 12.12.2015
Co dodat, snad jen... že ČT opravdu lže a manipuluje svými diváky. Jakési dohodě o klimatu, kterou stejně nikdo dodržovat nebude, věnovala ČT v Událostech přes 6 minut, naší demonstraci věnovali jen zhruba 20 vteřin!


VICE ČT H...-Demonstrace 12.12.2015 - ČT lže!


Nepřihlášený uživatel

#6519 SLÁVA RUSSIA OSVOBODITELE ČESKOSLOVENSKA BRATIA

2015-12-15 18:05

Letadla ruské letecké skupiny vykonala od zahájení vojenské operace v Sýrii 30. září přes 4,2 tisíce letů, z toho 145 strategického letectva, sdělil v úterý náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu ozbrojených sil RF generálporučík Sergej Rudskoj.

„Od 30. září vykonala ruská letecká skupina 4201 bojových letů, z toho 145 letů letadel strategického raketového a dálkového bombardovacího letectva", řekl Rudskoj novinářům.

Za stejné období zničila ruská letadla přes 1,2 tisíce automobilových cisteren, které dopravovaly surovou ropu a ropné výrobky, sdělil Rudskoj.

Více: Za stejné období zničila ruská letadla přes 1,2 tisíce automobilových cisteren, které dopravovaly surovou ropu a ropné výrobky, sdělil Rudskoj.


Nepřihlášený uživatel

#6520

2015-12-15 18:51

JAKO VZDY MEDIA MLČÍ K... KURDU JE CELA PLANETA AJI V USA SOU KURDOVE SOU VSUDE TY PROTI IS VALČÍ JAK V SYRII TAK V IRAKU ALE TURECKO A USA NIČÍ JEJICH JEDNOTKY :-( A TU VE VIDEU JASNE VIDITE CO CTI TURECKY LID CO VOLAJI

VICE NEMECKO-Nemecko: Berlín polícia zatkne kurdských a tureckých aktivistov po násilí


Nepřihlášený uživatel

#6521

2015-12-15 19:28

NESMI V IRAKU ZAUTOČIT RUSKO POŽÁDANÉ K VYTLAČENÍ TURKU S IRAKU ABY RUSKO POUŽILO SILU POKUT POUŽIJE TAK TURECKO SE OBRATI NA NATO A BUDE 3SV!!!TURECKO TAM JE NA PROVOKACI RUSKA MAM IFNO OD JEDNEHO AMIKA CO NA TO PRISEL A VSUDE V TOMHLE ROCE BYLY DEMOSTRACE VE VSECH ZEMICH AJI V USA ALE TAM PROTI LIDEM POUŽILI ZBRANE POLICIE USA ATD A PROTI IS A TURECKU A V TURECKU BYLY TAKY KURDOVE PROTI TURKUM A MEDIA MLČÍ!!!!!NA YOUTUBE JE VSE JEN HLEDAT!!!! VSECKY STATY A VSECKY DEMOSTRACE LIDU KURDU A EXTREMISTU A IS ATD A V IRAKU SI SIMETE JAK OKOLO VOJAKU CHODI MEDIA A FOTOGRAFOVE JAK KECA TEN FOUSAC IRACKY TAK ZE V DALY NIKOHO VIDET NEBYLO ANO DALSI KLAM KDYBY SE TAM BOJOVALO TAK BY MEDIA SI OKOLO VOJAKU JEN TAK NECHODILA A FOTOGRAFOVE TAKY NE!!!! 

VICE-Irak vs Turecko: Bagdad vydá ultimátum, hrozí s NATO, OSN

 


Nepřihlášený uživatel

#6522

2015-12-15 20:04

VIDEO: Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA zaútočil na reportérku RT kvůli jejímu dotazu ohledně turecké armády v Iráku! [CZ Titulky]

Gayane Chichakyan je proslulá reportérka stanice RT, která je v USA noční můrou tiskových mluvčích amerických ministerstev. Její dotazy rozpalují tiskové mluvčí do běla a čas od času některému z nich povolí nervy a přímo před televizními obrazovkami si postěžuje, jak těžké a nepříjemné otázky Gayane pokládá. Přesně k tomuto došlo minulý týden na tiskové konferenci amerického ministerstva zahraničí. Gayane se ptala Johna Kirbyho, tiskového mluvčího, jaký je postoj USA k intervenci tureckých jednotek do Iráku. Připomněla, že turecká vojska se do severního Iráku jaksi pozvala sama, bez souhlasu Bagdádu a ihned tam začala bombardovat kurdské jednotky místo ISIL.

VICE-VIDEO: Tiskový mluvčí ministerstva zahraničí USA zaútočil na reportérku RT kvůli jejímu dotazu ohledně turecké armády v Iráku! [CZ Titulky]

PROSIM AT RUSKO NEZAUTOČÍ NA TURKY JE TO PLANOVANA PROVOKACE :-(


Nepřihlášený uživatel

#6523

2015-12-15 20:49

Vše podle nařízení EUROPSKÉ KOMISE......   

Naše inkluzivní škola

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.¨

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkluze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého. Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi, tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře. Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správně sem spočítal tři Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !

Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#6524

2015-12-15 21:34

Maďarsko se přidalo k žalobě na povinné kvóty a už ho pranýřují za nedodržování azylových zákonů. Eurokokot Šulc se navíc včera pustil do nové polské vlády, prý provedla puč. Jejda, ti vzpurní Maďaři a Poláci neposlouchají vrchnost, odmlouvají bruselskému Nejvyššímu Sovětu, neplní direktivy, dovolují si mít vlastní hlavu a vlastní názory. To je nepřípustné !

Všechny vazalské země Bruselské unie musí kráčet v jednom šiku, co řeknou pomazané hlavy bruselské, musí být pro podanou chátru svaté !

Oproti těm kacířům, vzpurníkům polským a maďarským, jak je náš soudruh Socbotka hodný a poslušný, spolu se svými věrnými, soudruhem Dienstbierem a dalšími, hlavu uctivě skloněnou, jak se sluší a patří, vrchnosti v předklonu naslouchá. Zasloužili by si pamlsek navíc ti naši mazlíčci eurohujerští.


Nepřihlášený uživatel

#6525 Angelo, vzpamatuj se a nevykrmuj armádu IS!

2015-12-15 22:20

Kdo tomu tvýmu slepičímu mozečku namluvil, že jde o nebohé uprchlíky před válkou? Skutečný uprchlík před válkou je vděčný i za málo, neopovrhuje jídlem, stačí mu jedna madrace a střecha nad hlavou, tohle není ten případ ani náhodou ...