Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6526 Re:

2015-12-15 22:21

#6524: -  

 Pamlsek ano, ALE OTRÁVENÝ !!


Nepřihlášený uživatel

#6527 RUSKU S BOJEM V SYRII DUVERUJE OBYVATEL CELE EVROPY 95%

2015-12-16 09:36

Úspěchy ruské operace v Sýrii nenechávají v klidu USA, které se pokoušejí vyzvat svoje spojence ke vstupu pozemních vojsk, ale sami se zdržují rozhodných akcí, píše Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Na jihu provincie Aleppo syrská armáda stále postupuje vpřed. V sobotu byly osvobozeny vesnice Mreikes, Abu Rovejl, Krejhieh, al-Sejbijeh a Dalameh. Na severu Aleppa byla obsazena jedna z hlavních linií zásobování bojovníků teroristické skupiny Džebhat an-Nusrá. Nedávno během setkání se zástupcem OSN prezident Sýrie Bašár Asad vyprávěl o tom úsilí, které je vynakládáno k odzbrojení všech stran v Homsu

Více: Úspěchy ruské operace v Sýrii nenechávají v klidu USA, které se pokoušejí vyzvat svoje spojence ke vstupu pozemních vojsk, ale sami se zdržují rozhodných akcí

Podle údajů průzkumu Sputnik.Názory, provedného známou britskou průzkumnou společností Populus pro mezinárodní informační agenturu rádia Sputnik, více než polovina obyvatel Německa (51 %), 42 % Britů a více než třetina Američanů (35 %) podporovali činnost Ruska v Sýrii.

Pouze obyvatelé Turecka jsou proti operaci Ruska v Sýrii — 64% se vyjádřili proti, a pouze 17 % podporují činnost Ruska.

V odpovědi na otázku: „Víte nebo nevíte o vojenské činnosti Ruska v Sýrii" — 90 % obyvatel Velké Británie odpověděli, že vědí o tom, co se děje v Sýrii, dobře informovaní o činnosti Ruska v Sýrii jsou obyvatelé Turecka a Německa — 87 % v každé zemi, v USA je toto procento také vysoké — 74 %, ale je také vysoký podíl Američanů, kteří neznají toto téma — 26 %.

Více: OBYVATELE EVROPY A USA PODPORUJI RUSKO V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#6528 ISLAMSKA KOALICE SVECI O NEUSPECHU USA

2015-12-16 09:51

To, že Saúdská Arábie vytvořila antiteroristickou koalici 34 zemí, svědčí o neúspěšnosti pokusů USA zaujmout vedoucí postavení na Blízkém východě, řekl agentuře Sputnik americký senátor John McCain.

Saúdská Arábie vytvořila islámskou vojenskou koalici pro boj s terorismem, tvoří ji 34 zemí. Spojené velitelské operativní centrum bude mít sídlo v hlavním městě Saúdské Arábie Rijádu. Jak vyplývá z textu prohlášení, koalice se vytváří proto, aby „čelila terorismu, který ohrožuje zájmy Islámského národa, a kromě toho vychází z práva národů na sebeobranu".

„Zcela zjevným důkazem nedostatečného vůdčího postavení Ameriky je to, že se Saúdská Arábie a další země rozhodly pro vlastní strategie v boji jak proti Islámskému státu (arabský název Daiš, organizace zakázaná v Rusku), tak i proti íránské hrozbě", cituje agentura McCaina.

Více: MCCAIN ISLAMSKA KOALICE SVĚČÍ O NEUSPĚCHU USA

VICE-iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?

Rétorika Turecka, která následovala za incidentem se sestřeleným ruským bombardérem, znemožnila jeho konstruktivní dialog s Ruskem, prohlásila oficiální mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová.

„To, čeho jsme byli svědky — nejen po sestřelení bombardéru (Su-24), ale i ta strašlivá rétorika ze strany Ankary, to všechno bohužel uzavřelo veškeré možnosti pro konstruktivní dialog", zdůraznila Zacharovová na brífinku.

Více: Rétorika Turecka, která následovala za incidentem se sestřeleným ruským bombardérem, znemožnila jeho konstruktivní dialog s Ruskem,

 

Nepřihlášený uživatel

#6529

2015-12-16 10:42

PROVOKACE NARODA!!!!A NAHNÁNÍ STRACHU!!!ODVYSILANOU MANIPULACI NA ČT

CO JELO VEČER VČERA NA ČT H....Vězněm v cizině Noční můra v Somálsku cz

 

 

Nepřihlášený uživatel

#6530 LEŽ ZVANÁ VRACENI UPRCHLIKU DO VALEČNICH ZON OPAK 1.1MILION DO EVROPY A VICE

2015-12-16 11:06

Evropa ztělesňuje skutečně absurdní scénář, dohodu o opatřeních pro boj s migrací, v jejímž rámci hodlá EU vyčlenit Turecku tři miliardy eur a zaktivizovat jednání o členství, tedy, pouze nadržuje zištnému prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganovi.

Evropa by se měla obávat společných podniků s Tureckem, jež mohou ohrozit principy integrace EU, praví se v článku. Je kupodivu, nakolik pokrytecky dokázala EU přimhouřit pod nátlakem krize oči nad četnými případy narušení lidských práv ze strany Ankary, a vyjít vstříc Erdoganovým požadavkům.

Seznámíme-li se s uveřejněnými zprávami o tureckých dodávkách zbraní džihádistům v Sýrii a s údaji Moskvy o ropných machinacích Ankary, pak není jasné, jak konkrétně může Turecko přispět k překonání krize, které samo napomáhá. A naprosto absurdně vypadá tato dohoda po incidentu se sestřeleným Su-24. Zatímco se Turecko agresivně zachovalo vůči Rusku, které posílilo letecké údery proti Daiš (IS, teroristická fronta zakázaná v RF) jako odvetu za pařížské teroristické útoky, vedení EU počítá s efektivní spoluprací s Erdoganem, zdůrazňuje The National Interest.

VICE-DWN: dohoda Merkelové s Erdoganem bude pro Evropu ortelem

Nejvýznamnějším přínosem k uzavření této „špinavé úmluvy", jak nazvala tuto dohodu veřejnost a masmédia, přispěla německá kancléřka Angela Merkelová, která vyvinula nátlak na lídry zemí EU, aby urychlili jednání.

Více: EVROPA BY SE MELA BAT TURECKA TURECKO ZVÝŠÍ KRIZI UPRCHLIKU S A.MERKELOVOU


Nepřihlášený uživatel

#6531

2015-12-16 11:42

„Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a vyhladí tyto zatvrzelé národy“. Bude válka opět vyhlazovat i Židy? A kde se vzala taková nenávist?


 

Citace v titulku jsou slova Bedřicha Engelse, spolutvůrce Komunistického manifestu a ideologie, která byla poprvé nainstalována v Rusku. Jelikož se dnes ví,, že to byla ideologie zrůdná a zotročující, zdá se být svými tvůrci účelové vytvořena právě pro největší z nenáviděných slovanských národů. Citát v titulku celý zní takto:  „Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a zcela vyhladí tyto zatvrzelé národy, že i jejich samotná jména budou zapomenuta… Vyhladí nejen reakční třídy a dynastie, ale zničí také tyto naprosto reakční rasy… a to bude skutečným krokem vpřed.“  Karel Marx doplnil, že se na likvidaci této rasy těší a za její příklady uváděl Chorvaty, Pandury, Čechy a  jeho slovy, podobnou „verbež“. Později si tvůrci cenili příznivého přijetí marxismu v carském Rusku. (zdroj)


VICE-„Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a vyhladí tyto zatvrzelé národy“. Bude válka opět vyhlazovat i Židy? A kde se vzala taková nenávist?


Nepřihlášený uživatel

#6532

2015-12-16 11:59


Nepřihlášený uživatel

#6533 STOP SANKCIM

2015-12-16 12:39

EVROPSKE ZEME SOUHLASI DAL SE SANKCEMI PROTI RUSKU 

Všechny členské země Evropské unie souhlasí s tím, že je třeba prodloužit ekonomické sankce proti Rusku o dalšího půl roku, o této otázce se nemá jednat na summitu EU, řekl novinářům vysoce postavený zástupce EU.

 „Nečekám žádnou diskusi. Proč to tvrdím, přestože nemusím mít pravdu — vycházím z jednání mezi zástupci (jednotlivých zemí)", řekl zástupce EU, který si nepřál být jmenován.

 Zdůraznil rovněž, že „všech 28 zemí je přesvědčeno, že březnové zprávy, které stanoví naprosto jasné spojení mezi úplnou implementací minských dohod a prodloužením sankcí, stále platí".

 „Znamená to, že všech 28 lídrů podporuje myšlenku prodloužení sankcí o dalších šest měsíců", prohlásil zástupce EU.

Více: VŠICHNI EVROPSKE ZEME SOUHLASI NA UVALENI SANKCI PROTI RUSKU

NECHCI POSLEDNI VANOCE TIM ZE DELAJ S RUSKA AGRESORA A PLUS NAM DO EVROPY POSILAJ NELEGALNI UPRCHLIKY VERBOVANÉ IS ABY TU UDELALY ISLAMIZACU JA CHCI V KLIDU ZIT :-(

PLNI SE

ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA

MATOUŠ 24 KAPITOLA 

 


Nepřihlášený uživatel

#6534 Pěkně se k tématu islamizace vyjádřil Václav Cílek

2015-12-16 13:28


Nepřihlášený uživatel

#6535

2015-12-16 14:22

Na Blízkém východě vznikla třetí koalice. Proti komu?

V úterý v noci, 15. prosince, oznámila Saúdská Arábie vytvoření vojenské koalice k boji proti terorismu, která zahrnuje více než 30 zemí s převážně muslimským obyvatelstvem. Její sídlo je v Saúdském hlavním městě Rijádu.

Ministr obrany Saúdské Arábie, princ Mohammed bin Salman řekl, že nová aliance bude pracovat společně na vypořádání se s extremisty v Iráku, Sýrii, Libyi, Egyptě a Afghánistánu a že koalice bude zahrnovat arabské, asijské a africké země.

„V současné době bojuje každá muslimská země proti terorismu na vlastní pěst, a proto je důležité koordinovat naše úsilí,“ – řekl ministr a dodal, že koalice bude bojovat nejen s extremistickou skupinou „Islámský stát“, ale také s dalšími teroristickými organizacemi.

Nicméně, žádné podrobnosti o plánech koalice nebyly zveřejněny, není jasné, jak bude fungovat a objevují se názory, které pochybují o její účinnosti. Mohou arabské země společně porazit Islámský stát? Situaci popsali dva odborníci BBC:

VICE-Na Blízkém východě vznikla třetí koalice. Proti komu?

Ozbrojené skupiny, působící na předměstí Damašku Východní Ghúta, v úterý oznámily, že vytvořily nové sdružení bojovníků Nové operativní stanoviště pro boj s postupující syrskou armádou, která mimo jiné osvobodila od bojovníků vojenské letiště Marj al-Sultan, sdělily agentuře Sputnik informované zdroje.

Syrská armáda získala za podpory oddílů lidové domobrany kontrolu nad vojenským letištěm Marj al-Sultan na východním předměstí Damašku, byly zlikvidovány desítky bojovníků.

Více: NOVA ISLAMSKA KOALICE PROTI SYRSKE ARMADE A EVROPE


Nepřihlášený uživatel

#6536

2015-12-16 15:16

VICE-Tomio Okamura: Neskutečná mediální manipulace

 

VICE-Zahajovací projev Tomio Okamury na 1. celostátní konferenci hnutí SPD

 

NECHCI NATO VIDIM JAK SE ZTRANI POMAHAT ZEMIM O POMOC PROTI NELEGALNIM MIGRANTUM NATO SI HAJI JEN SVE ZAJMY PRYC S NATO VICE -Tomio Okamura: NATO - ano či ne?


Nepřihlášený uživatel

#6537 Předseda maďarského pralamentu Lászlo Kövér Právu řekl, že se Evropa dostala na práh rozpadu.

2015-12-16 15:23

Předseda maďarského pralamentu Lászlo Kövér Právu řekl, že se Evropa dostala na práh rozpadu.

"Migrační krize posílila spolupráci mezi zeměmi Visegrádské čtyřky. Tu považuji za velmi důležitou a strategickou, kterou je třeba udržet a zintenzivnit. Společnou visegrádskou ochranu srbsko-maďarských hranic mohu označit za příjemné překvapení."

L. Kövér je zřejmě moudrý politik. Já si navíc myslím, že Visegrad bude základ nové Evropy. Merkel to posrala. Kdyby se totiž EU chovala podobně jak uvažuje Maďarsko, Polsko a spol., vyšla by posílena. Merkel si však vybrala rozpad a chaos.


Nepřihlášený uživatel

#6538

2015-12-17 09:12

VČEREJŠÍ MANIPULACE O UPRCHLIKACH NA ČT BYLA ZAJÍMAVA JEN UKAZOVALI DĚTI ISLAMISTU ABY LID DOSTALI CITMA ATD SAME DOKUMENTARNI SR.... KTERE JEN ZABIRALI DĚTI ISLAMISTU JAK CEKAJ NA SVE VOJAKY DO EVROPY ALE BLBE TO SESTRIHALI SLO SLYSET ((ALAH AKBAR)) V POZADI DOKUMENTECH A KRESTANY TY NAM SEM NEDAJ ALE ISLAMISTY NAM SEM CPOU VZDYT MUSLIMUM NIC NEHROZI KOR TURECKYM TAM TO RIDI U HRANIC DAIS JEDNTOKY

VICE-Utonulý chlapec z turecké pláže je psychologický false flag, který má obměkčit představitele evropských zemí, aby přijali kvóty pro uprchlíky! Diskuse se nepřipouští, světové elity názory občanů v EU nezajímají! Co je to fiat-alternativa?


Nepřihlášený uživatel

#6539

2015-12-17 09:15

VIDEO: Izolace Ruska je u konce, Kerry je v Moskvě na žádost Obamy, bez Putina to prostě v Sýrii nepůjde! [CZ Titulky]


Izolace Ruska fakticky končí. Po neúspěšném pokusu o zatažení Ruska do války o zbankrotovanou Ukrajinu a po neúspěšném pokusu o izolaci Ruska kvůli odchodu Krymu ze svazku s Ukrajinou, se nyní v Kremlu dveře netrhnou. Na pokyn Obamy musel americký ministr zahraničí John Kerry do Moskvy, kde jednal se svým protějškem Sergejem Lavrovem a později také přímo s prezidentem Vladimirem Putinem. Klíčovou otázkou byla koordinace sil a bojů v Sýrii proti Islámskému státu. Obě strany odložily stranou své rozpory ohledně budoucnosti Asadovy vlády a soustředily se hlavně na body, ve kterých je možné najít shodu.


VICE-VIDEO: Izolace Ruska je u konce, Kerry je v Moskvě na žádost Obamy, bez Putina to prostě v Sýrii nepůjde! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6540

2015-12-17 09:32

VICE-Drsné české video kvůli uprchlíkům Braňte se, vyzbrojte se, makejte na sobě Založte domobranu a sou

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?


Nepřihlášený uživatel

#6541

2015-12-17 11:47

FAKTA JAK TO JE POPRAVDĚ!!!

Vladimir Putin pořádá už pojedenácté velkou tiskovou konferenci. Nejzajímavější otázky novinářů, klíčová prohlášení ruského prezidenta, fotografie z místa událostí a přímý videopřenos – v online reportáži.

Více: VELKA TISKOVA KONFERENCE PUTINA BEZ CENZUR A MANIPULACE

 

 

LŽI MANIPULACE NOVINKY.CZ HNUS

Putinův tvrdý výpad: Turci asi chtějí lízat Američany na určitém místě

Ruský prezident Vladimir Putin se ve čtvrtek na výroční tiskové konferenci tvrdě pustil do Turecka, obvinil jeho vládu, že je islamistická. Potlesku se dočkal, když k popsání údajného tureckého nadbíhání USA použil vulgární příměr.

VICE LŽI NOVINKY.LŽI-MANIPULACE A LŽI Putinův tvrdý výpad: Turci asi chtějí lízat Američany na určitém místě


Nepřihlášený uživatel

#6542 Závěry z celostátní konference hnutí Svoboda a přímá demokracie - autorů této petice

2015-12-17 14:25

#6536: -  

Na právě skončené 1. celostátní konferenci našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsme přijali aktualizované programové desatero. Jestli s naším programem souhlasíte, prosím sdílejte, jelikož jsme cenzurovaným hnutím, protože máme nepohodlné názory pro vládnoucí elity.

1. CHCEME RADIKÁLNÍ ZMĚNU POLITICKÉHO ...SYSTÉMU, CHCEME PŘÍMOU DEMOKRACII, REFERENDUM
A ODVOLATELNOST POLITIKŮ

2. OSOBNÍ, HMOTNÁ A TRESTNÍ ODPOVĚDNOST POLITIKŮ

3. CHCEME ZÁKON O PROKÁZÁNÍ PŮVODU MAJETKU

4. KONEC ZVYŠOVÁNÍ DANÍ

5. BUDEME VYTVÁŘET NOVÁ PRACOVNÍ MÍSTA – PODPOŘÍME PROTO PODNIKATELE A ŽIVNOSTNÍKY

6. NEDOVOLME DALŠÍ OKRÁDÁNÍ OBČANŮ LICHVÁŘSKOU A EXEKUTORSKOU MAFIÍ

7. CHCEME PRÁVO A SPRAVEDLNOST. CHCEME STÁT SLOUŽÍCÍ OBČANŮM

8. NECHCEME DRAHÝ A NEFUNKČNÍ SOCIÁLNÍ SYSTÉM, CHCEME SYSTÉM PODPORUJÍCÍ VŠECHNY SLUŠNÉ LIDI – SENIORY, RODINY S DĚTMI, ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ OBČANY I DĚTI OHROŽENÉ BÍDOU

9. CHCEME BUDOUCNOST BEZ DLUHŮ

10. NECHCEME BÝT PROVINCIÍ EU, CHCEME ROZVÍJET A BRÁNIT SUVERÉNNÍ ČESKOU REPUBLIKU

Za dva roky ve Sněmovně jsem samozřejmě zákony na řešení výše uvedených témat již navrhl (podívejte se zde http://www.psp.cz/), ale vládní koalice ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL mi moje principiální návrhy pokaždé zamítla. V příštích volbách tedy potřebujeme získat silnější mandát.

Od vzniku našeho hnutí v červnu se nám za necelý půlrok podařilo získat širokou podporu české veřejnosti, jsme dlouhodobě jediným nositelem prosazování přímé demokracie v České republice a stali jsme se silnou a principiální opozici vůči vládě a její politice kapitulace před Bruselem a invazí imigrantů. Naše konference, které se účastnily stovky členů a desítky významných hostů z ČR i Evropy, potvrdila správnost našeho dosavadního směřování a rozhodla o nových krocích SPD.

Vážím si toho, že na naší konferenci promluvil a veřejně nás podpořil místopředseda francouzské Národní fronty Marine Le Pen poslanec Edouard Ferrand, dále například český dramatik a spisovatel František Ringo Čech a další hosté.

Usnesení 1. ideové konference SPD naleznete zde:
http://spd.cz/usneseni-1-ideove-konference
A náš dopis prezidentovi republiky zde:
http://spd.cz/

Podporujete-li nás v tom, prosím sdílejte tento příspěvek a pomozte nám tak prorazit mediální blokádu, která cenzuruje výstupy z naší konference. Každá vaše podpora má význam.

Bojující za svobodu

#6543

2015-12-17 14:58

Snad už se my Češi konečně sjednotíme a svoji kulturu a kořeny si uchráníme před Islámským terorem. Neexistuje radikální islám, ale pouze jeden Islám - politická ideologie založená válečníkem a pedofilem Mohamedem. Braňme se před invazí tohoto ZLA!


Nepřihlášený uživatel

#6544

2015-12-17 15:39

Porošenkovi už zřejmě totálně „hrabe“, vyzval poslance, aby zvítězili na Ruskem pomocí IQ

  Je sice pěkné, oplývá-li člověk zdravým sebevědomím a hrdostí, má-li k tomu dostatek relevantních důvodů, ale u člověka, který tyto podmínky nenaplňuje, je to problém. To je případ Petro Porošenka, z vůle západních politiků a USA prezident Ukrajiny. Jeho více jak často nezodpovědná, nabubřelá, silná, realitě neodpovídající slova však nadále, bohužel, nacházejí sluchu a odezvu u mocných západních politiků a podporovatelů, především z USA.

     Jedním z posledních, naprosto nereálných a silně přeceněných projevů je, že vyzval ukrajinské poslance, aby nad Ruskem zvítězili pomocí IQ [1][2]. Samozřejmě to řekl bez nadsázky a s naprostou vážností, neboť jak namyšleně řekl: „Počítám s moudrostí a rozumem nejvyššího zákonodárného orgánu Ukrajiny. Naše IQ musí být vyšší než 300, neboť jen tak vysoká inteligence nám společně s mocí našich ozbrojených sil umožní porazit tak silného nepřítele, jakým je Rusko!“

   Porošenko si zřejmě vůbec neuvědomuje, co po poslancích žádá a vůbec nemá představu, jakým rozumem a IQ poslanci zákonodárného sboru Ukrajiny disponují.   Díky tomu, že ze západu stále cítí podporu, že mu (na dálku) poklepávají „uznale“ na rameno, není schopen dohlédnout, že spoléhání se na rozum a IQ poslanců je silně přeceněné, protože poslanci se především berou za své zájmy a jejich IQ , jak dosud reálně prokázali při průběhu jednání parlamentu, je někde na úrovni cca 60%. Znamená to, že pokud by Porošenko chtěl po poslancích zmíněných 300 absolutně nereálných procent IQ , musel dát dohromady pět poslanců po 60 % IQ, což by mu ve výsledku dalo u jedné třetiny poslanců Parlamentu Ukrajiny, když ne víc, tak alespoň kýžených 300 % koeficientu IQ!

VICE-Porošenkovi už zřejmě totálně „hrabe“, vyzval poslance, aby zvítězili na Ruskem pomocí IQ


Nepřihlášený uživatel

#6545

2015-12-17 16:38

Krym přešel na ruské zboží, a ukrajinské zákazy vyvolávají jenom smích, prohlásila v interview pro Ruskou informační službu tisková mluvčí ministra průmyslové politiky Krymu Natalja Kaščejevová, kdy komentovala rozhodnutí Kyjeva zastavit od poloviny ledna obrat zboží s Krymem.

„S ohledem na to, že Krym úplně přešel na zboží ruské výroby, jsou nám ukrajinské zákazy směšné", řekla.

„Už půl roku s Ukrajinou neobchodujeme. Železniční spojení je zastaveno, autobusové také, a dodávky zboží na Krym se neuskutečňují. Proto jen těžko chápu, oč vlastně jde", řekl vedoucí představitel republiky Sergej Aksjonov ve vysílání televizního kanálu Rossija 1, kdy odpovídal na otázku, jestli se mají obyvatelé Krymu obávat obchodní blokády ze strany Ukrajiny.

Více: Krym přešel na ruské zboží, a ukrajinské zákazy vyvolávají jenom smích, prohlásila v interview pro Ruskou informační službu tisková mluvčí ministra průmyslové politiky Krymu


Nepřihlášený uživatel

#6547

2015-12-17 18:30

Eurokomise má rozhodnout, co bude dál s Východním partnerstvím, prohlásil na zasedání Rady EU slovenský ministr zahraničí Miroslav Lajčák. Proč vyvstala tato otázka, když ještě zcela nedávno bylo téma „partnerství“ se sousedy jedním z hlavních pro evropské diplomaty?

„Iniciativa v podobě navržené Polskem a Švédskem nevyhnutně vede k srážce geopolitických zájmů Evropy a Ruska,“ řekl Sputniku ředitel Střediska zahraniční politiky Ústavu ekonomiky Ruské Akademie věd profesor Boris Šmeljov.

Šmeljov: Po tragických událostech na Ukrajině, způsobených v podstatě Východním partnerstvím (jeho hlavním cílem je integrace do EU), začali v Bruselu vážně přemýšlet. Jak to udělat, aby nabízené postsovětským zemím návnady, a sice přidružení k jednotné Evropě, zóna volného obchodu s EU, zrušení vízové povinnosti, neohrozily bezpečnost na kontinentu, nevyhrotily i beztak napjaté vztahy s Ruskem? Dnes také vznikla další rizika: migrační krize, teroristická hrozba. Zkrátka, Východní partnerství se v tichosti skrylo ve stínu. Brusel dnes raději navazuje vztahy s jeho účastníky na dvoustranném základě.

Více: BRATISLAVA A VYCHODNI PARTNERSTVÍ O TOM ROZHODUJE EU PREJ!!!!


Nepřihlášený uživatel

#6548

2015-12-17 19:16

Němci s jejich zkušenostmi a možnostmi, jak přiznávají, nedokáží migranty integrovat a od nás, kteří nemáme s migrací absolutně žádné zkušenosti by to EU požadovala?

EU prostě zaspala, situaci měla řešit už dávno, nejméně před rokem, ještě než se migrace rozjela. Je to ale moloch, který než se rozhýbá, je už pozdě. Je to množství úředníků, kteří nejsou sami schopni něco rozhodnout, svolávají jeden sumit za druhým a výsledky žádné, jen to vše stojí miliony eur. Mezi tím se Afrika přestěhuje do zemí, které její občany nedokáže integrovat, ani ubytovat a uživit.


Nepřihlášený uživatel

#6549

2015-12-17 19:50

Chci, aby muj syn vyrustal v prostredi, ktere uznava hodnoty Ceske republiky. Ne tam, kde lidi, kteri ziji jinde, nezalezi na tom, jak blizko, ci daleko, diktuji odnekud, co mame delat zde, uznavaji jine hodnoty a uprednostnuji zajmy nekoho jineho. Ne ty ceske...
Skull

#6550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-17 21:35

#6501: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vykašli se na toho tragéda, to je beznadějnej případ. Zbytečně tady plýtváš svýma silama…