Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6426

2015-12-11 17:19

Turecko vycvičuje ozbrojené bojovníky front Džabhat an-Nusrá a Ahrar aš-Šam, což bylo potvrzeno během srážek na severu Aleppa v Afrině, řekl Sputniku Türkiye velitel jednotky kurdské domobrany YPG okresu Afrin Firat Xelil.

„Před několika dny se nám během srážky podařilo uchvátit živými 4 bojovníky Džabhat an Nusrá a Ahrar aš-Šam. Tři z nich byli turečtí občané. Jeden se přiznal, že byli vycvičeni v Turecku a byli připraveni k útoku na Afrin," řekl Xelil a zdůraznil, že Turecko vycvičuje ozbrojené skupiny v okrese Ázaz, aby zabránilo kurdským silám sjednotit okresy Afrin a Kobani.

Více: KURDOVE HLASI ZE TURECKO CVICI ((BOJOVNIKY DZABHAT AN NUSRA))


Nepřihlášený uživatel

#6427

2015-12-11 17:26

Brigádní generál Svobodné syrské armády (SSA) Hosam Al-Awak potvrdil Sputnik Arabic, že SSA má k dispozici kopie ropných smluv na nákup ropy u teroristické organizace Daiš (arabská zkratka pro IS, pozn. red.), podepsaných tureckou stranou.

„Máme kopie smluv týkajících se transakcí s ropou, uzavřených mezi tureckou stranou a Daiš… Kromě toho máme i fotografie, potvrzující to, že automobily Toyota, zakoupené v Kataru, se dostaly do Sýrie spolu s obrněnou technikou, používanou bojovníky k převážení svých vůdců", řekl Al-Awak.

Více: SSA MA SMLOUVY FOTKY TURECKA JAK OBCHODUJE S IS

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: FAKTA TURECKO ROPA VIDEA A FOTKY OBCHOD S IS

Kam míříš, Německo !?

#6428 Re: Re: „Islámská policie” v německém Wuppertalu neporušila zákon

2015-12-11 18:46

#6403: - Re: „Islámská policie” v německém Wuppertalu neporušila zákon 

... a Merkelová (která "kope za tým CDU" = a já, jako křesťan se za ni hluboce stydím) dostane za to medaili od časopisu TIME, poněvadž sám Obama, zakuklený muslim má na tom zájem!

Chudáci Němci (těch normálních je mi líto), jak říká pan Chobot, mají těžkou karmu z minulosti a musí si ji odpracovat, odtrpět!?

No, Němci byli vždy puntičkářsky pořádní ... a budou tam mít bordel

No, Němci budou doplácet na ... vyžírky

No, Němci měli vždy chladnou hlavu a rozumné uvažování ... teď budou čelit horkým africkým hlavám a hlouposti

??? Budiž jim jejich vlastní země lehká !!!

Já bych také rád:

#6429 Re: Rád bych věděl

2015-12-11 18:56

#6416: Jeden z lidu - Rád bych věděl 

 jo, taky bych to chtěl vědět !!!

Víte, jsou věci mezi nebem a zemí ... které neví (a nebude vědět nikdo !!!) ... A hlavně nesmíte klást tak přímé moudré dotazy, na to naši ani Evropští, ani světoví politici nejsou připraveni !!! ... Ještě na sebe upozorníte, a můžete ještě na to doplatit :-)

Jedním z cílů GP je snížit v Evropě IQ lidí na průměrné, či podprůměrné, a vzhledem k tomu jsou tyto otázky, zde kladené "politicky nežádoucí, extrémistické, xenofobně-fašistické, nekorektní" :-)

Jo, kdybyste se zeptal, kolik bude mít ještě dílů "ordinace v růžové zahradě" ... nebo ... "Kde bych mohl přispět na zavedení multikulti u nás" ... "jak vyjádřit nesouhlas s prezidentem Zemanem" ... to jsou otázky, žádoucí v dnešní době a zcela politicky korektní !!! :-)

ale teď vážně: ... odpovědí se asi od současných politiků nedočkáme

getYourFactsRight

#6430 Čecháček

2015-12-11 19:23

Nerikam, ze je to spatny navrh, jenom byste si meli uvedomit, ze s odchodem prijde CR o veskere dotace z EU.

A nejsou to vubec male penize - zhruba 120 miliard / rok.  To je vcelku značná částka, když roční rozpočet ČR je pouhých 1,25 bilionu korun.


Nepřihlášený uživatel

#6431 Re: Čecháček

2015-12-11 19:39

#6430: getYourFactsRight - Čecháček 

Vazeny Cechacku,

je fajn, ze si chcete get your facts right. Zacnete tedy tim, ze si prolistujete zpetne diskuzi u teto petice, ktera Vas argument jiz davno vyvratila presnou statistikou. Jinak tady pouze zabirate prostor.


Nepřihlášený uživatel

#6432 Re: Obsahuje brutální scény.

2015-12-11 20:14

#6424: - Obsahuje brutální scény. 

 Ještě lepší by bylo donutit sluníčkáře zajet do IS a nabídnout své krky těm islámským hrdlořezům, výměnou za dosavadní zajatce. To by přece pro ně, lidi tak velkého formátu a srdce na správném místě, byla ta nejmenší oběť. Větší akt solidarity prokázat nemohou.


Nepřihlášený uživatel

#6433 Re: JAK BLBY NAROD MAME OSTUDU ZA TO MAME TY NEJHORSI K..... VOLIME STALE DEMENCE

2015-12-11 20:34

#6423: - JAK BLBY NAROD MAME OSTUDU ZA TO MAME TY NEJHORSI K..... VOLIME STALE DEMENCE 

 Proto stále tvrdím, že demise vlády a uspořádání nových voleb nikam nevede. Ovčani zvolí zase ty stejný profláklý ksichty a vše půjde zase odznova. Tady pomůže jedině defenestrace. Vyházet je z druhýho patra Strakovky čumákem na dlažbu, aby si ti další uvědomili, že pokud se zaprodají cizímu kapitálu, čeká je to samý! A taky je zapotřebí šířit informace z alternativních médií, protože většina lidí přijde zničená z práce, vyvalí si prdel na gauč, zapne bednu a odevzdaně do sebe pustí ten průjem propagandy, aniž by se nad tím zamysleli. Kdyby jim den co den vtloukali do hlavy "skočte z okna, abyste uprázdnili místo uprchlíkům", tak se vsadím, že do týdne by jich tak 10 000 určitě skočilo. Zní to děsivě, orwellovsky, ale takoví nemyslící otroci už dneska fakt jsou a není jich málo.


Nepřihlášený uživatel

#6434 Re: Re: nesouhlasím

2015-12-11 20:40

#6335: nesouhlasím - Re: nesouhlasím 

 A to nám ještě všechno tohle zajišťuje EFTA (Evropské sdružení volného obchodu), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU. Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Takže bezcelní zóna by byla a pasové kontroly nejsou až takový problém, to je na hranicích minimální zdržení a je to velmi nízká daň za bezpečnost naší země.


Nepřihlášený uživatel

#6435

2015-12-12 09:45

TAK VČERA VECER SEM ZAPNUL TV A HNED VIDIM MANIPULACI PROTI LIDEM ABY ZAS BYLO RUSKO ZA SPATNEHO A ASAD A ZA PRVNI ANI IRAK SI NESMI POSTAVIT V SYRII ZAKLADNU TAK ANI RUSKO ASAD SI TO NEPREJE A NENI TO V PLANU NIKDY SE NA TO NEPOMYSLELO TAK CO NAM ČT 24 TV FURT K... LŽOU

FAKTA BEZ CENZURY

Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

„Jakékoli síly ohrožující ruské vojáky v Sýrii, mají být zničeny, rozkazuji jednat nanejvýš tvrdě", řekl Putin na zasedání rozšířeného kolegia Ministerstva obrany RF.

„Chtěl bych varovat ty, kdo se pokouší zorganizovat jakékoli provokace proti našim vojákům. Už jsme podnikli dodatečná opatření pro zajištění bezpečnosti ruských vojenských příslušníků a letecké základny. Byla posílena novými prostředky PVO, a všechny akce útočného letectva se konají pod ochranou stíhaček", řekl Putin.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil v průběhu schůzky s hlavním poradcem nejvyššího duchovního vůdce Íránu Alim Akbarem Velajatím v Damašku, že země „nepřátelské vůči Sýrii“ zvýšily dodávky zbraní a finanční podporu bojovníků kvůli úspěchům syrské armády podporované Ruskem a Íránem.

„Úspěchy syrské armády v boji s terorismem za podpory přátel, v první řadě Ruska a Íránu, už přiměly některé země nepřátelské vůči Sýrii k eskalaci situace a ke zvýšení financování a rozšíření dodávek zbraní určených bojovníkům", cituje Asada syrská státní agentura SANA.

Více: ZKRS USPECHY RF LETECTVA SYRSKE ARMADY ZEME CO PODPORUJI IS ZVYSILI DODAVKY ZBRANI A FINANCÍ NA PODPORU IS

Syrský prezident Bašár Asad vyvrátil informaci o tom, že Rusko hodlá postavit v jeho zemi druhou vojenskou základnu.

„Není to pravda, přede dvěma dny to sami vyvrátili. Kdyby něco bylo, oznámili by to. A my bychom to rovněž hned oznámili", prohlásil Asad v interview pro španělskou agenturu EFE.

Podle jeho slov, také Írán nehodlá postavit základny v Sýrii. „Ne, nikdy na to nepomýšleli, nikdy nenastolili a neprojednávali tuto otázku", řekl Asad.

Mluvčí ministerstva obrany RF, generálmajor Igor Konašenkov vyvrátil 9. prosince tvrzení v médiích o zřízení v Sýrii nové ruské letecké základny. Podle jeho mínění, podnikají zahraniční média pokusy o odpoutání pozornosti veřejnosti od problému různými chýrami.

Více: ASAD V PLANU NEJSOU ZADNE ZAKLADNY V SYRII OD RF SE NA TO NEPOMISLELO

TV A ČT FURT VAM LZOU A PLACENE NEZISKOVKY PROAMERICKE JAKO IDNES,NOVINKY,ATD KDY KONECNE NARODE SE SCHOPITE A ZACNETE ZA VLAST BOJOVAT ZE VNITR NE ZVENCI O TO JDE PRAVE USA OSLABIT EVROPU ABY MOHLO PAK BEZ STAROSTI ROSEJVAT SVUJ TEROR V ZEMICH


Nepřihlášený uživatel

#6436

2015-12-12 09:51

JAK FUNGUJI VALECNE PROPAGANDY DNES SI JEN S TOUPNES PRED PLATNO EFEKTY ZA TEBE UDELAJ ZIVEJ OBRAZ A MUZES LHAT LIDEM TU MATE FAKTA CO SOU UTAJENA LIDEM ZEMIM

Více: VIDEO JAK FUNGUJE KREMELSKA PROPAGANDA FAKTA

VICE-Popravy prováděné Islámským státem byly zřejmě natočeny ve studiu za použití filmové a trikové techniky


Nepřihlášený uživatel

#6437

2015-12-12 10:13

VSE O BASARU ASADU ABY JSTE BYLY V OBRAZE JAK TO JE S ASADEM A NARODEM V SYRII ATD KDYŽ MEDIA VAM LŽOU 

BEZ MANIPULACE A CENZUR-BASAR ASAD ROZHOVRY,VYPOVEDE,OCHRANA SYRIE A LIDU

 

FAKTA ROPA TURECKO-Syria: Russian MoD releases footage of IS oil tankers entering Turkey

VICE SPROSTE VYUZILI ROZHOVOR ASADA ABY ZNEHO PAK V MEDIACH UDELALI TIRANA VLASTIHO LIDU-VIDEO: Syrský prezident Bašár Asad poskytl exkluzivní rozhovor České televizi

 

 


Nepřihlášený uživatel

#6438

2015-12-12 10:14

CO NESMITE VEDET JAK JE TO V SYRII S LIDEM A NA UKRAJINE TU MATE REALITU A PRAVDU!!!!!


OSLAVA V SYRII NA POČEST B.ASADA A PUTINA-Syria: University students in Homs celebrate army gains over IS


NEJSOU TU ZADNY RUSOVE RIKA CIVILISTA-Doněck: Přes 30 mrtvých civilistů po ostřelování Ukrajinskou armádou - 12.7.2014


VICE-BĚŽENCI ZE SLAVJANSKU ANEB JAK LŽOU NAŠE MÉDIA!


Nepřihlášený uživatel

#6439

2015-12-12 10:17

tak dnes v jednu pod konem a ocekavam ucast jako 17.listopadu. Venku nejak mzi ci co, ale nato seru,mam kapuci


Nepřihlášený uživatel

#6440

2015-12-12 10:45

Irák zaslal Radě bezpečnosti OSN dopis s prosbou, aby požádala na Turecku neodkladné stažení vojsk z iráckého území, a označil přítomnost tureckých vojsk za „do nebe volající porušení“ Stanov OSN a norem mezinárodního práva, oznámila v sobotu agentura Reuters.

„Vyzýváme Radu bezpečnosti požádat, aby Turecko stáhlo své vojska neodkladně a už nikdy neporušovalo svrchovanost Iráku", praví se v dopise.

VICE-Vstup vojsk do Iráku je aktem solidarity, ne agrese, prohlásil Davutoglu

„Hodnotíme to jako do nebe volající porušení zásad Stanov OSN a porušení územní celistvosti a svrchovanosti Iráku", podotýká se v dopise.

Podle informace iráckých úřadů vstoupil 4. prosince turecký tankový prapor do irácké provincie Ninive pod záminkou přípravy bojovníků kurdských lidových oddílů, kteří bojují s teroristy. Irácký diplomatický rezort a ministerstvo obrany označily přítomnost tureckých vojáků za „nepřátelskou akci", která nebyla zkoordinována s úřady.

Více: Irák zaslal Radě bezpečnosti OSN dopis s prosbou, aby požádala na Turecku neodkladné stažení vojsk z iráckého území, a označil přítomnost tureckých vojsk za „do nebe volající porušení“ Stanov OSN

JAK TO RICT TURECKO BOMBARDUJE KURDY V IRAKU HNED REKNU DUVODY KURDU SE BOJI IS BOJOVNICI JEDINY KURDOVE DOKAZI ZLOMIT IS A JEDINE RUSKO TAKY JE DOKAZE OMEZIT!!!


Nepřihlášený uživatel

#6441

2015-12-12 10:47

Mítink proti politice vlády ČR a na podporu prezidenta Miloše Zemana se uskuteční v Praze 12. prosince pod heslem Vlastenci, na Hrad!, sdělil Sputniku jeden z organizátorů akce, místopředseda Národní demokracie Luke Belson.

Demonstranti se sejdou na Václavském náměstí v 13: 00 a pak půjdou směrem k Hradčanskému náměstí.

„Na rozdíl od některých kolegů z organizačního týmu očekávám menší účast, než tomu bylo 17. listopadu 2015, ale počet shromážděných ovlivňuje celá řada faktorů, z nichž některé působí doslova do posledních hodin před akcí. Necháme se proto překvapit", řekl Belson.

Belson sdělil Sputniku, že prý organizátoři prezidentskou kancelář o konání této akce informovali.

Více: VLASTENCI NARODA NA HRAD ZA ZACHRANU ZEME A VLASTI NASI


Nepřihlášený uživatel

#6442 Syrský "umírněný rebel" vzkazuje USA :)

2015-12-12 11:08

UMIRNENA OPOZICE REBEL UZ TOHO MEL DOST NECHAL SE SLYŠET-Syrský "umírněný rebel" vzkazuje USA :)


Nepřihlášený uživatel

#6444 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.12.2015

2015-12-12 11:31

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.12.2015

Valerij Pjakin hovoří o Erdoganovi a jeho obchodech s ropou, o vpádu tureckých vojsk do Iráku, o vstupu VB a Německa do koalice proti IS, o situaci na Ukrajině a dalším.

00:19  – Dopravní daň v Rusku, systém Platon – Protestní akce řidičů kamionů a blokování koloběhu zboží ve státě (více) jsou proti Putinovi, proti ruské ekonomice, řidiči kamionů plní objednávku USA, jsou vedeni pátou kolonou.

FAKTA-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 7.12.2015


Nepřihlášený uživatel

#6445

2015-12-12 12:24


Nepřihlášený uživatel

#6446 Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu

2015-12-12 12:28

Přímé vstupy na internetu pro vlastní představu o tom, jak vypadá dnešní pochod a demonstrace proti vládě, EU a nelegální migraci - mainstreamová média určitě uvedou odlišný obrázek.

http://uvlog.com/channel/view/mikrotv-9619

První vstup proběhne z Václavského náměstí po 13. hodině, druhý vstup proběhne z Hradčanského náměstí po 14. hodině. Záznam bude po zpracování k dispozici na webu CNTV na: http://ubunturadio.cz/index.h...tml.

FB kontakt na provozovatele služby: https://www.facebook.com/petr.vojacek.14?fref=ufi. Do tohoto příspěvku můžete vkládat komentáře a svoje názory na průběh pochodu a demonstrace a rovněž na současnou politickou situaci v Evropě a České republice.


Nepřihlášený uživatel

#6447 Re: Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu

2015-12-12 13:16

#6446: - Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu 

 Pár (10-15) parchantů s šátkama přes ksicht půl hodinou ucpalo Panskou/Na Příkopě, aby pochod nemohl projít (a to už se vyhnul Můstku!, jen aby bylo po neomarxistickém) - policii to trvalo 15 minut, než je začali tahat pryč. A to až tehdy, když demonstranti začali po 10 minutách křičet Pusťte nás na ně. Jak to, že policie nechá neomarxistům ze spolku NenávistZdarma šátky na ksichtu, aby si je lidi nemohli nafotit, ale při demonstraci před vládou je museli lidi sundat?


Nepřihlášený uživatel

#6448 Re: Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu

2015-12-12 13:44

#6446: - Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu 

 Neuvěřitelné! - iDnes popsala demonstraci jako akci "pár stovek" demonstrantů, do fotogalerie zahrnula ze třetiny fotky odvlékaného demonstranta! (ne "antidemonstranta"), a hlavně věnovala pozornost Sládkovi, který byl jeden z mnoha řečníků u koně. Diskuze se točí výhradně kolem Sládka, zombie apod. Přitom z live přenosu je jasně vidět, že jde o několik tisíc demonsrtantů a antidemonstrace i SLádek jsou naprosté marginálie. Teď průvod teprve dochází na Malostranské náměstí.


Nepřihlášený uživatel

#6449

2015-12-12 13:48

Saúdové jako by na Západě ztráceli imunitu

Zmínky o „demokracii“ a „pluralitě“ z úst islamistů (a pod taktovkou Saúdů) ubírají závěrům rijádské konference syrských „opozičníků“ na důvěryhodnosti.

Uplynulý týden na „syrské frontě“ v kostce. Rusko se kvůli sestřelení svého bombardéru nad Sýrií sankcemi dál soustředí na Turecko

VICE-Saúdové jako by na Západě ztráceli imunitu


Nepřihlášený uživatel

#6450 Re: Re: Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu

2015-12-12 14:01

#6448: - Re: Dnešní pochod a demonstrace - přímé vstupy na internetu 

 Tak průvod dochází na Hradčanské náměstí - které už je napěchované! To znamená mnoho tisíc lidí. A to jsou ještě lidi v průvodu ještě i dole na Malostranském náměstí! Pár stovek - ta média jsou LHÁŘI!