Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6477

2015-12-14 08:09

EU se připravuje v nejbližší době zrušit oběh peněz v hotovosti, platit bude možné pouze platebními kartami. Prohlásil to na svém vystoupení na VŠE v Praze bývalý prezident ČR Václav Klaus.

O možnosti zrušení klasických peněz se uvažovalo už dávno, ještě v 80. letech, komentuje informaci pro Sputnik prezident společnosti odborných konzultací „NEOKON“, ekonom Michail Chazin.

„Obyvatelstvu přitom vysvětlují, že bezhotovostní platba je pohodlnější, že existence bankovek a mincí prý umožňuje vyhýbat se placení daní, atd. Ve skutečnosti je všechno daleko složitější. Zrušení peněz v hotovosti umožní státu (Evropské unii) úplnou kontrolu jakékoliv ekonomické činnosti všech subjektů. To znamená, že se vytvoří mechanismus sledování lidí. Analogicky i návrh používat místo peněz v hotovosti speciální čip, který je možné umístit pod kůži, a podle něho sledovat všechny nákupy. To zní hrozně! Myslím, že v rámci současného vědomí, existující ekonomiky, je to prostě neuskutečnitelné. Ale pokusy se budou dělat. Pan Klaus bije na poplach, protože Evropská centrální banka se skutečně připravuje na zrušení hotovostních peněz a k přechodu na platební karty. Proces už je v" cílové rovince", řekl Chazin.

Více: EU CHCE RUSIT EURO V HOTOVOSTI A DAVAT LIDEM ČIPY POD KUŽI

vice-ZJEVENÍ JANOVO 13 KAPITOLA

Šelma vystupující ze země

11Potom jsem spatřil jinou šelmu, jak vystupuje ze země: měla dva rohy jako Beránek, ale mluvila jako drak. 12Ta vykonává všechnu moc té první šelmy před její tváří a působí, že se země i její obyvatelé budou klanět té první šelmě, jejíž smrtelná rána se uzdravila. 13Dělá veliké divy, působí dokonce i to, aby před zraky lidí sestupoval oheň z nebe na zem. 14Těmi divy, které jí bylo dáno konat před tváří šelmy, svádí ty, kdo bydlí na zemi. Říká obyvatelům země, aby vytvořili obraz té šelmě, která měla ránu od meče, ale ožila.
15Bylo jí dáno, aby obrazu té šelmy vdechla život, takže obraz šelmy začal mluvit a nechal zabít všechny, kdo se mu neklaněli.16Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, 17takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména.
18Zde je zapotřebí moudrosti. Kdo tomu rozumí, ať spočte číslo té šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666.

Čipový systém je pouze prostředkem!

Ano, před očima se nám zavádí čipový systém a sílí kontrola nad obyvatelstvem. Tento čipový systém nesoucí také jméno 666 je  pouze prostředkem k tomu, aby bylo lidem, kteří nepřijmou znamení šelmy zakázáno kupovat a prodávat. Právě USA použije tento systém kontroly a přivede lidstvo zpět k uctívání obrazu první šelmy tím, že nařídí, aby každý uznal znamení její autority. A co je tedy oním znamením? Znamením její autority je změna čtvrtého přikázání Božího desatera na svěcení neděle jako dne odpočinku. Již je připravován zákon, který bude toto nařizovat. USA   stále více ztrácí statut svobodné země a není daleko doba, kdy se toto vše naplní. Ti, kteří nebudou věrní jedinému Bohu v dodržování zákona přijmou znamení šelmy tím, že budou uctívat vynucovaný nedělní odpočinek a díky tomu obdrží i čip, který jim zajistí možnost prodávat a nakupovat. Ti, kteří zůstanou věrní a nedělnímu odpočinku se nepodřídí čip nedostanou, a tak jim bude znemožněno cokoli koupit, prodat, zařídit, cestovat...