Podporujete (chcete) zachovat jachting, včetně jeho základny, v Poděbradech na Jezeře?

Kontaktujte autora petice

Petici Podporujete (chcete) zachovat jachting, včetně jeho základny, v Poděbradech na Jezeře? podepsalo již 71 přátel a podporovatelů našeho sportu.

2024-02-03 09:24:56

Vážení přátelé a podporovatelé,

k dnešnímu dni podepsalo petici již 71 podporovatelů. Ze své praxe vím, že je Vás mnohem a mnohem více, proto Vás prosím propagujte petici ve svém okolí a u svých známých a přátel. Dnešní stav je ovlivněn několika skutečnostmi. Předně jsem výzvu k petici umístil na konec vzpomínkového článku k 70. výročí založení klubu jachtingu v Poděbradech a v dnešní uspšchané době ne každý příznivec měl čas a vytrvalost přečíst si vzpomínkový článek až do konce. Řada přátel se potýká s aktupálními problémy a tak historie poděbradských jachtařů není v centru jejich pozornosti a zájmu. Tomu plně odpovídá reakce na dopis zaslaný ČSJ, který nás plně podporuje, ale výzva k připojení se k petici je minula. Z osobních rozhovorů vím, že to bylo tím, že článek nedočetli až do konce.

Prosím Vás proto, abyste znovu připoměli ve svém okolí jachtařským i nejachtařským známými význam podpisu petice. Vždyť i radnice v poděbradech si uvědomuje, že byla spácána křivda a že je nutné podniknout kroky na záchranu jachtingu v Poděbradech. 

Dkuji předem všem přátelům za vyjádření podpory a odporu proti bezpráví spáchaném na sportovcích.

Ahoj vvšem

Vlastík Šindýlek

 

 


PhDr. Vlastimil Šindýlek,



Sdílet tuto petici

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

  • Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...