Synovská prosba biskupům: Nepodávejte Eucharistii do rukou!

Kontaktujte autora petice

Přestaňte používat buněčné linie potracených dětí k výrobě vakcín!

2021-05-14 12:43:53

Eva Fryčová

Výsledek Synovské prosby

2021-03-22 10:41:38

Chvála Kristu,

Děkuji Vám všem za podepsání petice. Děkuji Vám za to, že se zastáváte toho, kterého se nikdo nezastává a to našeho Pána Ježíše Krista ukřižovaného, který nás tak miluje, že se nechal dobrovolně uvěznit v malém kousku hostie a často čeká marně ve svatostánku na nás. Děkuji Vám, že ho nezneuctíváte přijímáním na ruku.

Naše Synovská prosba nedopadla podle mého očekávání. I když jsem to tušila. Poslala jsem to všem biskupům i panu kardinálovi a ozval se mi jen jeden biskup. Je to smutné. Ostatní mi na petici vůbec neodpověděli. A ten pan biskub, který na mou petici reagoval, tak nereagoval kladně. Má totiž na to opačný názor a hlavně argumentuje poslušností, která je pro něj důležitější než pravda a úcta k Nejsvětější svátosti. Je to smutný. Myslím si, že ze mě chtěl udělat heretika. Ale díky dobrým poradcům jsem mu zvládla argumentovat a pak už neměl slov a konverzaci ukončil. Ale bohužel svaté přijímání na ruku bude stále existovat.

Děkuji za Váš podpis. Za to, že Ho nepřijímáte na ruku. Za to, že potěšujete Jeho Božské srdce. Modleme se za všechny biskupy, kněze a všechny lidi, kteří přijímají Pána Ježíše na ruku, neboť nevědí co činí. Odprošujme za ně Pána Ježíše. A Pán Ježíš uvidí i to, co je skryté a jednou nám to odplatí.

Požehnaný čas.
Eva Fryčová

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.