Vyjádření k záměru převelení Jáhna Samuela Vašína

Kontaktujte autora petice

SPOLEČNÉ VYJÁDŘENÍ K PETICI NA PODPORU BRATRA JÁHNA SAMUELA VAŠÍNA

2019-07-16 19:49:16

Po vzájemné dohodě mezi úřadem Plzeňské diecéze CČSH, organizátorem petice bratrem Stanislavem Jílkem a duchovní správou NO CČSH Horažďovice, zastoupenou bratrem farářem Tomášem Procházkou a bratrem jáhnem Samuelem Vašínem, bylo společně přijato, že petice bude stažena a nahrazena dopisem ve stejném znění s přiloženými podpisy, který bude odeslán bratru biskupovi Filipovi Štojdlovi a Diecézní radě Plzeňské diecéze CČSH, která podle církevních řádů rozhoduje ve věci ustavenení duchovních a jejich vyslání ke službě. Vedení Plzeňské diecéze ctí svobodně vyjádřený názor všech, kteří se k petici připojili. Diecézní rada se vzniklou situací bude zabývat na svém nejbližším jednání a budoucí náplň duchovenské služby bratra jáhna Samuela Vašína bude odpovědně řešit. Dohodli jsme se, že všichni zúčastnění se v dohledné době sejdou k osobnímu rozhovoru.

Stanislav Jílek

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.