Petice za zachování střední školy v Aši

My, níže podepsaní občané, chceme vyjádřit zásadní nesouhlas s opětovným záměrem Karlovarského kraje zrušit v Aši střední školu. Pokládáme jej za další signál naprostého nezájmu regionálních politiků o život běžných občanů v okrajových částech regionu. S podobným přístupem Karlovarského kraje nejsme konfrontováni poprvé a tato petice má vyjádřit naši narůstající nespokojenost. Jsme přesvědčeni, že pro důstojný a trvale udržitelný vývoj ašského výběžku je existence střední školy naprostou nezbytností, proto nehodláme nadále nečinně přihlížet snahám o její likvidaci.

Mgr. Olga Krátká, Tylova 27, Aš    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Mgr. Olga Krátká, Tylova 27, Aš, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.

Tuto petici nabídneme 3000 lidí. Tuto petici budeme inzerovat lidem, kteří si na našich webových stránkách prohlížejí jiné petice, ale tuto petici si ještě nezobrazili.